این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    آزمون هدایت تحصیلی نهم

    دسته بندی :
    1. پشتوک
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    آزمون هدایت تحصیلی نهم را از این سایت دریافت کنید.

    آزمون هدایت تحصیلی پایه نهم چیست ؟

    آزمون هدایت تحصیلی پایه نهم چیست ؟ | صغر تا صد آزمون هدایت تحصیلی پایه نهم

    آزمون هدایت تحصیلی پایه نهم چیست ؟

    اسفند ۴, ۱۴۰۰ ۵:۰۸ ب٫ظ بدون دیدگاه

    خانه » مقاله ها » آزمون هدایت تحصیلی پایه نهم چیست ؟

    هدایت تحصیلی فرآیندی است که طی آن با ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره به دانش آموز کمک می شود تا استعدادها، توانایی ها، علایق و ویژگی های شخصیتی خویش، شاخه ها و رشته های تحصیلی، حرفه ها و مشاغل مورد نیاز جامعه را شناخته و بر اساس آن اقدام به انتخاب و اولویت بندی رشته های تحصیلی در سامانه همگام نماید.

    هر یک از دانش آموزان نهم در حال تحصیل که قصد انتخاب رشته دارند، لازم است به سوالات آزمون هدایت تحصیلی در سایت همگام پاسخ دهند تا به درستی پروسه انتخاب رشته خود را پیش ببرند.

    شرکت در آزمون هدایت تحصیلی به دانش آموزان کمک می کند تا با تواناییا و استعدادهای خود بیشتر اشنا شوند و مطابق با هر گونه استعداد و ویژگی شخصیتی که در آن ها نهفته است به انتخاب رشته در مقطع متوسطه دوم بپردازند.

    هدف از آزمون هدایت تحصیلی پایه نهم چیست ؟

    شناسایی استعداد ها، توانایی ها، علایق و ویژگی های شخصیتی دانش آموزان راهنمایی و کمک به دانش آموزان در انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی، متناسب با استعداد ها و همچنین تقویت روحیه دستیابی به اهداف آینده شغلی در آن هاراهنمایی و هدایت دانش آموزان در زمینه انتخاب رشته و دنبال کردن علایق، طبق سیاست های آموزشی کشور

    عوامل تاثیر گذار بر فرآیند هدایت تحصیلی پایه نهم

    نمرات دوران متوسطه اول (راهنمایی) ۳۵% آزمون استعداد (هوش) ۱۵% آزمون رغبت ۱۵% نظر دبیران   10%نظر دانش آموزان ۱۰%نظر والدین ۱۰% نظر مشاور ۱۰%

    نحوه پاسخگویی به سوالات آزمون هدایت تحصیلی پایه نهم

    آزمون هدایت تحصیلی به شکل آنلاین برگزار می‌ شود و دانش آموزان برای شرکت در این آزمون و پاسخ به سوالات مختلف مطرح شده، باید به شکل اینترنتی اقدام کرده و به سایت اصلی برگزار کننده این آزمون یعنی سایت همگام مراجعه کنند.

    سوالات آزمون هدایت تحصیلی شکل تستی هستند و دانش آموزان برای پاسخ به هر سوال لازم است بهترین گزینه را انتخاب کنند. نمره سوالات بین ۱ الی ۵ می‌ باشد که دانش آموزان با انتخاب بهترین گزینه، بیشترین نمره یعنی ۵ را دریافت خواهند.

    برای ورود به سامانه جهت پاسخگویی به سوالات آزمون هدایت تحصیلی مراحل زیر را با دقت مطالعه و اجرا کنید :

    ورود به سایت همگام به آدرس http://hamgam.medu.irورود به پنل کاربری با استفاده از کد ملی و رمز عبوری که از سمت مدرسه دریافت کردیدانتخاب گزینه های آزمون‌ های مشاوره‌ ای و آزمون خود ارزیابی

     نحوه دریافت رمز عبور در سامانه همگام

    ورود به سامانه hamgam.medu.irاز سمت راست صفحه اصلی گزینه مدیریت کاربران را انتخاب کنیداز پنل مدیریت کاربران گزینه ویرایش را انتخاب نمایید در قسمت ویرایش فقط کد ملی همکار و یا دانش آموز را وارد نموده و روی گزینه جستجو کلیک کنید .در انتها پس از نمایش اطلاعات کاربر، در ستون مدیریت آیکن بازنشانی رمز عبور را انتخاب نموده و روی گزینه ok کلیک کرده تا رمز عبور جدید را دریافت کنید

     اولویت بندی رشته ها برحسب فرآیند هدایت تحصیلی پایه نهم

    با توجه به مطالب فوق نمرات دوران متوسطه اول بیشتر تاثیر را بر فرآیند هدایت تحصیلی دارند (تاثیر ۳۵ درصدی).

    با توجه اهمیت این موضوع در جدول زیر به بررسی حدود و حداقل میزان نمرات دریافتی هر یک از رشته ها و شاخه های تحصیلی آن ها به طور کامل می پردازیم :

    حدنصاب نمره لازم برای دروس شاخه های گروه نظری

    ریاضی فیزیک علوم تجربی علوم انسانی علوم و معارفریاضی : 14 ریاضی : 13 زبان و ادبیات فارسی : 14 زبان و ادبیات فارسی : ۱۲علوم تجربی : 13 علوم تجربی : 14 مطالعات اجتماعی : 13 مطالعات اجتماعی : 14

    – – زبان عربی : 12 زبان عربی : 13

    حدنصاب نمره لازم برای دروس شاخه های گروه فنی و حرفه ای

    رشته های هنر رشته های کشاورزی رشته های خدماتی رشته های صنعتفرهنگ و هنر : 12 فرهنگ و هنر : 12 فرهنگ و هنر : 12 فرهنگ و هنر : 12کار و فناوری : 12 کار و فناوری : ۱۲ کار و فناوری : 12 کار و فناوری : 12ریاضی : 10 علوم تجربی : 10 ریاضی : 10 ریاضی : 10علوم تجربی : 10 علوم تجربی : 10

    حدنصاب نمره لازم برای دروس شاخه های گروه کاردانش

    رشته های هنر رشته های کشاورزی رشته های خدماتی رشته های صنعتفرهنگ و هنر : 12 فرهنگ و هنر : 10 فرهنگ و هنر : 12 فرهنگ و هنر : 10کار و فناوری : 12 کار و فناوری : 12 کار و فناوری : ۱۲ کار و فناوری : 12ریاضی : 10 علوم تجربی : 10 ریاضی : 10 ریاضی : 10

    نمونه سوالات آزمون هدایت تحصیلی (آزمون رغبت و توانایی پایه نهم)

    سوالات زیر نمونه ای از سوالاتی هستند که در قالب سوالات آزمون رغبت و توانایی در دو دفترچه مختلف طرح شده‌ اند که در حین برگزاری آزمون، این دفترچه‌ ها به صورت اینترنتی در اختیار دانش آموزان قرار می‌ گیرند. این سوالات به بررسی علایق دانش آموزان پرداخته تا رشته تحصیلی متناسب با ویژگی های شخصیتی آن ها را معرفی نماید.

    منبع مطلب : konkur.info

    هدایت تحصیلی پایه نهم ۱۴۰۱

    در این مقاله به شرح اهداف، عوامل موثر و نحوه انجام هدایت تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲ در سامانه دانش آموزی همگام برای دانش آموزان پایه نهم متوسطه اول پرداخته ایم .

    هدایت تحصیلی پایه نهم

    فرآیند هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم 1401 - 1402 با هدف راهنمایی و مشاوره در انتخاب رشته تحصیلی خود با توجه به علاقمندی و توانایی های آن ها توسط مشاورین مربوطه انجام می پذیرد. هدایت تحصيلی نهم از طریقتکمیل فرم های موجود در سامانه همگام امتیاز بندی شده و تکمیل می گردد.

    برای مشاوره هدایت تحصیلی پایه نهم 1401 - 1402

    برای مشاوره هدایت تحصیلی پایه نهم 1401 - 1402

    چند سالی است که وزارت آموزش و پرورش با هدف ایجاد تغییراتی در نحوه انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان، فرآیندی را تحت عنوان هدایت تحصيلی 1401 - 1402 طراحی و اجرا می نماید. این فرآیند به منظور كمک به دانش آموزان در زمینه انتخاب رشته تحصيلی، براساس شناخت استعدادها و توانايی های خود و امكانات و شرايط محيطی تعريف شده است.

    این فرایند یکی از مهم ترین مراحل تحصیلی دانش آموزان پایه نهم است که مسیر آن ها تا رسیدن به دانشگاه و حتی بعد از آن را رقم می زند. در این فرآیند، باید تمامی نکات مربوط به ویژگی دانش آموزان و علایق آن ها در نظر گرفته شود.

    در فرآیند هدایت تحصیلی، باید به توانايی های شخصی، ويژگی های رشته های تحصيلی موجود و بازار کار رشته ها توجه شود. هر اندازه دانش آموزان و والدین از عوامل تاثیر گذار در هدایت تحصیلی اطلاعات بیشتری داشته باشند، انتخاب رشته بهتری برای پایه دهم انجام می دهند. با توجه به مطالب عنوان شده در ادامه این مقاله اهداف، عوامل تاثیر گذار و نحوه هدایت تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲ شرح داده شده است.

    اهداف هدایت تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲

    وزارت آموزش و پرورش ایران برای هماهنگ کردن برنامه های آموزشی با ویژگی های فردی دانش آموزان و نیازهای جامعه، برنامه های هدایت تحصیلی 1401 - 1402 را طراحی و اجرا كرده است. بسیاری از مشاوران عقیده دارند كه هدایت تحصیلی دانش آموزان در فرآیند انتخاب رشته تحصیلی دبیرستان با نیازها و امكانات كشور هماهنگ نیست به همین منظور در این قسمت به شرح و بررسی اهداف در نظر گرفته شده برای فرآیند هدایت تحصیلی می پردازیم.

    اهداف فرآیند هدایت تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲

    شناسایی استعداد، توانایی، علاقه و ویژگی های شخصیتی دانش آموزان

    کمک به انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی و مسیر آینده شغلی و حرفه ای دانش آموزان

    کمک به هدایت متوازن دانش آموزان به شاخه ها و رشته های تحصیلی، بر اساس سیاست های توسعه ای کشور

    وزارت آموزش و پرورش کشور مهلت انتخاب رشته نهم به دهم را تا 10 اردیبهشت ماه تمدید کرد

    در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درباره هدایت تحصیلی، می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید.

    بیشتر بخوانید: هدایت تحصیلی

    نحوه اولویت بندی شاخه ها و رشته ها در هدایت تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲

    اولویت بندی رشته های تحصیلی در هدایت تحصیلی 1401 - 1402 پایه نهم، بر اساس ملاک ها و گزینه های مختلفی است که با جمع بندی نتایج و امتیازات این گزینه ها رشته های در نظر گرفته شده برای دانش آموزان اولویت بندی می شوند.

    با توجه به این مسئله و اهمیت آن برای دانش آموزان و والدین آن ها در این بخش عوامل تاثیر گذار بر اولویت بندی رشته های در هدایت تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲ را به صورت راهنمای تصویری بررسی می کنیم :

    اگر تمایل به کسب اطلاعات درباره شرایط هدایت تحصیلی رشته ریاضی دارید، می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید.

    بیشتر بخوانید: شرایط هدایت تحصیلی رشته ریاضی

    عوامل تاثیر گذار در هدایت تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲

    دانش آموزانی که قصد انتخاب رشته داشته باشند، باید نمون برگ هدایت تحصیلی 1401 - 1402 خود را از طریق مراجعه به همگام دریافت کرده و به صورت آنلاین و مجازی تکمیل نمایند. امتیازبندی های این نمون برگ به صورت جمع بندی 100 امتیازی بوده و این امتیازات به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه این به شرح هریک از این عوامل می پردازیم:

    عوامل تاثیر گذار در هدایت تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲

    سوابق تحصیلی:

    نمرات دانش آموزان در دوره متوسطه اول با در نظر گرفتن ضرایب هر یک از دروس در شاخه ها و رشته های تحصیلی صورت می گیرد که خود 35 امتیاز از 100 امتیاز نهایی هدایت تحصیلی را شامل می شود.

    دانش آموزان برای ورود به رشته و شاخه مورد نظر خود در زمان ثبت نام مدارس باید حداقل میانگین دروس تخصصی در پایه هفتم و هشتم با ضریب یک و در پایه نهم با ضریب 3 را کسب کنند.

    در ادامه به بررسی حد نصاب کسب نمرات لازم دروس تخصصی شاخه و رشته های مختلف تحصیل می پردازیم.

    حد نصاب کسب نمرات لازم دروس تخصصی مرتبط با شاخه های گروه نظری

    حد نصاب نمره لازم برای دروس تخصصی مرتبط با شاخه های گروه نظری

    ریاضی فیزیک دروس تخصصی مرتبط  ریاضی  علوم تجربی _

    حد نصاب میانگین 3 سال  14 13 -

    علوم تجربی دروس تخصصی مرتبط ریاضی  علوم تجربی -

    حد نصاب میانگین 3 سال 13 14 -

    علوم و معارف دروس تخصصی مرتبط معارف اسلامی زبان عربی زبان و ادبیات فارسی

    حد نصاب میانگین 3 سال 14 13 12

    علوم انسانی

    دروس تخصصی 3 سال  زبان و ادبیات فارسی مطالعات اجتماعی زبان عربی

    منبع مطلب : www.heyvagroup.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید