انشا در مورد حضرت زهرا
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
انشا در مورد حضرت زهرا را از این سایت دریافت کنید.
انشا در مورد حضرت فاطمه زهرا (س)
انشا درمورد حضرت فاطمه زهرا (س) ،انشا با موضوع حضرت فاطمه،انشا درباره حضرت فاطمه،انشا درمورد حضرت زهرا،انشا درمورد ایام فاطمیه،انشا با موضوع ایام فاطمیه،انشا توصیفی درمرود حضرت فاطمه،انشا درمورد زندگی حضرت فاطمه
انشا در مورد حضرت فاطمه زهرا (س) | 7 انشا با مقدمه و نتیجه گیری
مجموعه : مذهبی
انشا درباره حضرت فاطمه زهرا «س»
در اینبخش چند انشا درمورد حضرت فاطمه زهرا «ع» را مرور میکنیم. نزدیک بـه ایام فاطمیه هستیم و اینروزها یکی از بهترین موضوعات برای نوشتن، انشا درباره حضرت فاطمه «س» می باشد. دختر حضرت محمد «ص» یکی از محبوب ترین انسانها نزد خداوند اسـت و ایشان مادر ائمه مطهر اسلام می باشند. اگر میخواهید یک انشا خوب با موضوع حضرت فاطمه زهرا «س» بنویسید با مجله پارس ناز همراه باشید.
انشا با موضوع زندگی حضرت فاطمه
حضرت فاطمه «س» درسال پنجم بعثت بدنیا آمد. پدرش حضرت محمد «ص» و مادرش خدیجه بود.حضرت محمد، دخترش را بسیار دوست داشت و درباره اش می فرمود: فاطمه پاره ي تن مـن اسـت. هر کس وی را اذیت کند مرا اذیت کرده و هر کس وی را خشنود کند مرا خشنود کرده اسـت.
حضرت فاطمه در نوجوانی با حضرت علی «ع» ازدواج کرد او برای شوهرش بهترین همسر و برای فرزندانش بهترین مادر بود. کارهای خانه را انجام می داد ودر نگهداری و آماده کردن وسایل زندگی زحمت میکشید… او زندگی ساده و پاکیزه اي داشت و بـه لباس گرانبها اهمّيّت نمی داد. او بسیار عالم و خوش اخلاق بودو در پرستش خدا و رعایت حجاب کوشش میکرد.
او بانوی نمونه ي اسلام اسـت. حضرت علی «ع» درباره ي رفتار خود و حضرت فاطمه می فرمود: بـه خدا قسم در تمام زندگی کاری نکردم کـه فاطمه ناراحت شود فاطمه هم هیچ وقت مرا ناراحت نکرد حضرت فاطمه دو پسر بنام حسن و حسین«ع» و دو دختر بنام زینب و امّ کلثوم داشت. نسل پیامبر از فرزندان فاطمه بـه وجود آمد.یازده امام گرامی مـا از نسل حضرت فاطمه هستند.
حضرت فاطمه فرزندانش را بسیار دوست داشت. آنها رابا اخلاق و آداب اسلامی تربیت کرد. حضرت فاطمه «س» در سوم ماه جمادی الثانی در سنّ ۱۸ سالگی بر اثر صدمات و ضربات وارده توسط مخالفان و دشمنان آن حضرت شهیدشدند. بدنش را در شهر مدینه بـه خاک سپردند. اما جای قبرش معلوم نیست.نام دیگر حضرت فاطمه «س» ،”زهرا” اسـت.
انشا توصیفی درباره حضرت فاطمه زهرا
حضرت فاطمه «س»، بانوی بزرگ اسلام و یکی از بانوان برتر بهشتی اسـت کـه بالاترین جایگاه را نزد خداوند دارد. هر یک از مسلمانان و شاید بهتر بگوییم انسانها، در زندگی خود بـه این بانوی پاکسرشت، بـه نوعی مدیون هستند. شاید پربیراه نباشد کـه بگوییم، خداوند بخشی از برکات زمین رابه یمن وجود چنین انسانهایي، بـه مـا ارزانی داشته اسـت.
حضرت فاطمه، دختر بزرگوار پیامبر اسلام «ص» و همسر باوفا و مهربان حضرت علی «ع»، سالها غمخوار پدر و یار و یاور شوهر بوده اسـت. او کسی اسـت کـه علی «ع» در غم فراغش، سر در چاه کرده ودر آن جا گریسته اسـت. امام عسکری «ع» در مقام حضرت فاطمه «س» فرمودهاند کـه؛ “مـا حجت خدا بر مردم هستیم، اما فاطمه حجت خدا بر ماست.”
بـه این صورت میتوانیم مقام و جایگاه حضرت فاطمه «س» را در عالم هستی بهتر درک کنیم. باید گفت کـه حضرت زهرا «س»، مادر بزرگوار هستی و مادر تمام مردم سرگشتهاي اسـت کـه راه خود در مسیر حقیقت را گم کردهاند. بهمین دلیل با تمسک بـه دامن ایشان، شاید بتوانیم در مسیر هدایت قرار گرفته و خود رابه دروازههاي طلایی بهشت نزدیک کنیم.
حضرت محمد «ص»، پیامبر عظیم الشان اسلام، در جایی گفتهاند کـه؛ “فاطمه «س» پاره تن مـن اسـت. هر کس کـه وی را بـه خشم آورد، مـن رابه خشم آورده اسـت و هر کـه مـن رابه خشم آورد، خداوند رابه خشم آورده اسـت.” این حدیث حاکی ازآن اسـت کـه پیامبر اسلام تا چـه اندازه مقام فاطمه را ارزشمند دانسته و جایگاه این بانوی ممتاز را آشکار میسازد.
نتیجهگیریبهتر اسـت بجای سوگواری در مراسم سوگواری حضرت فاطمه «س»، بـه مقام حقیقی ایشان و درسهایي کـه میخواستند بـه بشریت بدهند، بپردازیم. با مطالعه در زندگی و احوال این بانوی بزرگوار، میتوانیم انسانهاي بهتری باشیم و راه سعادت در دنیا و آخرت را پیدا کنیم.
انشا درمورد زندگی حضرت فاطمه و حضرت علی
ازآن جاییکه معلم از مـا خواسته انشایی با موضوع حضرت فاطمه «س» بنویسیم، مـن تصمیم گرفتم داستانی از زندگی این بانو را تعریف کنم. این داستان بـه ماجرای ازدواج حضرت فاطمه «س» و امام علی «ع»، مربوط می شود. این داستان بسیار عبرتآموز اسـت و با مرور کردن آن، درس انسانیت و مهربانی را خواهیم آموخت.
حضرت علی «ع»، پیشنهاد خود یا همان خواستگاری برای ازدواج با حضرت فاطمه «س» را مطرح ساخته و پیامبر اکرم نیز با آن موافقت نمودند. پیش از روز عروسی و ازدواج این دو بزرگوار، حضرت محمد «ص»، لباسی بعنوان لباس عروسی بـه دخت گرامی خویش یعنی حضرت زهرا، هدیه دادند.
این لباس زیبا، لباس عروسی دختر پیامبر بودو حتماً می دانید کـه برای هر دختری لباس عروسی، دوست داشتنیترین لباس زندگیاش اسـت. اما چند روز مانده بـه روز عروسی، زنی تهیدست بـه درب خانه آمده و با آه و زاری از حضرت فاطمه زهرا خواست کـه بـه او کمکی کند. بزودی مراسم عروسی دختر زن بودو او پولی نداشت تا لباس عروسی برای دختر خویش فراهم سازد.
حضرت فاطمه زهرا، بیدرنگ و بدون آن کـه بـه فکر خویش باشد، لباس عروسی هدیه پدر رابه زن فقیر بخشید. زن دعاکنان ازآن جا روانه شد. شـما هرگز بـه مقام نیکوکاران و خاصان خدا نخواهید رسید مگر از انچه دوست میدارید و محبوب شماست در راه خدا انفاق کنید، و انچه انفاق کنید خدا بر آن آگاه اسـت.
نتیجه گیریعمل نیکوی حضرت فاطمه زهرا در ایثار و بخشیدن چیزی کـه برای خود او بسیار ارزشمند بود، برای همیشه در دفتر تاریخ باقیمانده و خواهد ماند. از این ماجرا درس می گیریم کـه برای انفاق کردن باید بهترین خودرا داده و گذشتی دراین اندازه داشته باشیم.
انشا شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا
انشا درباره حضرت فاطمه زهرا (س) برای کودکان و نوجوانان پایه چهارم تا هفتم
انشا های زیبا و جدید انشا در مورد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و خلاصه زندگی نامه کوتاه ایشان برای کودکان و نوجوانان پایه چهارم تا هفتم
انشا درباره حضرت فاطمه زهرا (س) برای کودکان و نوجوانان پایه چهارم تا هفتم
دو انشای زیبا و جدید درباره حضرت فاطمه زهرا (س) و خلاصه زندگی نامه حضرت فاطمه ایشان برای پایه چهارم تا هفتم
انشا در مورد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
انشا درباره حضرت فاطمه به زبان کودکانه
روزی که حضرت فاطمه (س) به دنیا آمد پدر ایشان یعنی حضرت محمد (ص) و مادرش یعنی حضرت خدیجه (س) بسیار خوشحال و شاد بودند.
پیامبر اسم دخترشان را فاطمه گذاشتند که به معنای جدا شده از بدی ها است.
در آن زمان در بین مردم عربستان دختر دار شدن خوب نبود و هر کس پسری نداشت او را مسخره می کردند و می گفتند نسل تو ادامه پیدا نمی کند.
در حالی که بعد از تولد حضرت فاطمه (س) سوره کوثر به پیامبر نازل شد و این سوره در واقع جواب خداوند به افرادی بود که پیامبر را مسخره می کردند زیرا خدا به پیامبر فرمود که نسل آن ها ادامه پیدا نخواهد کرد.
پیامبر (ص) دخترش را خیلی دوست داشت و او را می بوسید و می گفت که فاطمه بوی بهشت می دهد.
حضرت فاطمه زهرا دختری مهربان و دوست داشتنی بود. او در دوران کودکی مادرش را از دست داد و زمانی که بت پرستان پیامبر را آزار و اذیت می کردند و در کوچه و بازار به سوی او سنگ پرتاب می کردند حضرت فاطمه با چشم پر از اشک از پدرش مراقبت می کرد.
به همین خاطر است که پیامبر به دخترش ام ابیها می گفت که یعنی فاطمه مانند مادر پدرش است. حضرت فاطمه (س) پاک ترین خانم دنیا است که از او نسل پاک به جای مانده است.
او با حضرت علی (ع) پسر عموی پیامبر و امام اول ما شیعیان ازدواج کرد و چهار فرزند یعنی امام حسن (ع)، امام حسین (ع)، حضرت زینب (س) و حضرت ام کلثوم (س) را به دنیا آورد.
حضرت فاطمه بعد از رحلت پیامبر و به دلیل اتفاقات تلخ بعد از آن صدمه دید و به شهادت رسید.
حضرت مهدی 0عج) از فرزندان نسل حضرت زهرا (س) و آخرین امام ما شیعیان است و ما تولد مادرشان را به ایشان تبریک می گوییم.
انشا در مورد حضرت فاطمه زهرا برای نوجوانان
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ. إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ. فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ. إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الْأَبْتَرُ
به نام خداوند بخشنده مهربان. ما تو را کوثر دادیم. پس براى پروردگارت نماز گزار و قربانى کن. دشمنت خود بى تبار خواهد بود.
سوره کوثر در زمان به دنیا آمدن حضرت فاطمه (س) فرزند گران قدر حضرت محمد (ص) و حضرت خدیجه (س) بر پیامبر نازل شد چرا که در آن زمان پیامبر را به دلیل دختر دار شدن ابتر می نامیدند و خداوند این سوره را در شان حضرت فاطمه نازل کرده است.
این بانوی بزرگوار روز بیستم جمادی الثانی در شهر مکه به دنیا آمدند، در خانه ای که بارها جبرئیل بر پیامبر نازل شده بود.
ایشان در پیشگاه خداوند 9 اسم مخصوص دارند: فاطمه، صدیقه، مبارکه، طاهره، زکیه، راضیه، مرضیه، محدثه و زهرا. اما نام رسمی ایشان فاطمه بود، این نام را حضرت رسول به امر خداوند برای دخترش انتخاب کردند.
مهم ترین کنیه ایشان ام ابیها بود که پیامبر برای ابراز محبت شدید خود برای آن حضرت انتخاب کردند زیرا پیامبر در برابر حضرت فاطمه می ایستادند و دست او را می بوسیدند و بسیار تکریم می نمودند.
آن بانوی پاک زندگی کوتاه دنیوی داشتند که سرشار از صبر و شکیبایی و ایمان و تقوا بود و از دامان ایشان و حضرت علی (ع) نسل بهترین انسان های جهان هستی و بهترین خلیفه های خداوند بر روی زمین رشد یافتند تا چراغ هایی باشند برای نشان دادن مسیر توحید برای ما انسان ها که از گمراهی نجات پیدا کنیم.
مادر یازده انسان برتر دو عالم در چنین روزی پا به دنیا نهاده است، روزی که حور العین و اهل بهشت نیز برای آن به هم تبریک و بشارت گفتند. ایشان آمدند تا زنان بی سرمشق و الگو نمانند و راه معنویت بی چراغ نماند.
السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س)
در ادامه بخوانید : انشا در مورد مادر
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟