این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    بابک زنجانی الان کجاست

    دسته بندی :
    1. پشتوک
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    بابک زنجانی الان کجاست را از این سایت دریافت کنید.

    بابک زنجانی

    بابک زنجانی

    از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

    بابک زنجانی

    زادهٔ ۱۲ مارس ۱۹۷۴ ‏(۴۸ سال)[۱][۲]

    زنجان، ایران

    محل زندگی هادیشهر، ایران

    پیشه بنیانگذار و مؤسس گروه سورینت

    دارایی خالص ۱۳ میلیارد دلار آمریکا[۳]

    وبگاه

    http://babakzanjani.com

    بابک زنجانی (زاده ۱ فروردین ۱۳۵۳)[۱][۴] بازرگان و سرمایه‌دار، موسس گروه سورینت و صاحب بزرگترین شرکت خوشه‌ای ایرانی است.[۵] نام او در جریان فعالیت‌های کلان مالی مرتبط با دور زدن تحریم‌های بین‌المللی ایران و مسدود شدن مبالغ ارزی وی در بانک‌های خارجی در دوران دولت محمود احمدی‌نژاد مطرح شد.[۶] او ثروتمندترین ایرانی جهان در سال ۲۰۱۲ است.[۷] وی در تاریخ ۹ دی ۱۳۹۲ توسط دادستانی کل کشور به اتهام بدهی بانک مالزی متعلق به وی که از وزارت نفت ایران سپرده داشت، بیش از دو و نیم میلیارد یورو به وزارت نفت و بانک مرکزی بدهکار شد و همچنین اخلال در نظام اقتصادی پنج ماه زودتر از سر رسید بدهی و با عوض شدن دولت ایران بازداشت شد. او در یکی از دفاعیه‌هایش خطاب به قاضی از کارشناسی شدن غیر منصفانه اموال داخل ایرانش برای تسویه بدهی‌ها گلایه می‌کند. جابجایی ۸۷ میلیارد یورو از وجوه مسدود ایران و کمک به بانک مرکزی و وزارت نفت ایران برای تسهیل در دور زدن تحریم‌ها و ورود ۲۲ فروند هواپیما به ایران و پرداخت بیش از ۲٫۵ میلیارد یورو در قالب ۳۶۰۰۰ حواله باعث تحریم وی توسط خزانه داری آمریکا و اروپا شد.[]

    نام وی همچنین در پرونده رضا ضراب، ایرانی دستگیرشده در ترکیه به اتهام قاچاق طلا مطرح شده‌است.[۸] رضا ضراب در دادگاه گفته‌است که مدیر تحت فرمان زنجانی بوده و هیچ اختیاری نداشته‌است.[۹]

    امیرعباس سلطانی، نماینده مجلس و عضو کمیته پیگیری پرونده «بابک زنجانی» چندین ماه بعد از بازداشت او در مهر ۱۳۹۳ به رسانه‌ها گفت که بسیاری از مقامات بلندپایه دولت احمدی‌نژاد از جمله چند وزیر ازجمله وزیر دارایی، رئیس بانک مرکزی و وزیر نفت در تخلفات وی سهیم بوده‌اند. وی گفت که فعالیت‌های او حتی پس از بازداشت هم ادامه دارد. روایت است:

    «زنجانی ۱۳ هزار میلیارد تومان را پس نمی‌دهد، زنجانی ۱۳ پرونده تخلف مالی داشته، متأسفانه باوجود این تخلفات بازهم نفت را در اختیار او قرار می‌داده‌اند ۹۰ درصد اموال زنجانی در خارج از کشور است و او چیزی در ایران ندارد که ما به آن دلخوش باشیم، در واقع ۱۰ درصد اموالی که در ایران دارد صاحب دیگری نیز دارد. زنجانی شرکت‌های بزرگ خود را نیز به نام افراد دیگری کرده و مدیرعاملان آن‌ها اشخاص دیگری هستند، با همین ترفند توانسته کار کند که نتوانیم این شرکت‌ها را مصادره کنیم. .[۱۰]»

    همچنین صادق زیباکلام باور دارد زمانی که استفاده «یقه سفیدها» از زنجانی تمام شد، او را «مچاله کرده و دور انداختند.»[۱۱]

    در سال ۱۳۹۵ علیرضا زیبا حالت منفرد یکی از همدستان وی که به دلیل تخلفات مالی در جمهوری دومینیکن دستگیر شده بود، توسط پلیس بین‌الملل به ایران تحویل داده شد. وی پس از آگاهی از تلاش‌ها برای دستگیری خود، از مالزی به جمهوری دومینیکن گریخته بود.[۱۲] او که روابط خوبی با نخست‌وزیر جمهوری دومینیکن روزولت اسکریت داشت، با استفاده از گذرنامه سیاسی و مصونیت دیپلماتیک موفق به فرار از مالزی شده بود.[۱۳]

    دارایی‌ها و مشاغل[ویرایش]

    بابک زنجانی دارای بیش از ۷۰ شرکت با ۲۲ میلیارد یورو سرمایه است از جمله شرکت هولدینگ توسعه سورینت قشم، بانکی به نام «اولین بانک سرمایه‌گذاری اسلامی» (به انگلیسی: First Islamic Investment Bank) در مالزی، سهامدار شرکت هواپیمایی انور ترکیه، مؤسسه مالی اعتباری sct bsnkers در امارات و بانک kont در تاجیکستان است. او همچنین شرکت‌هایی در دوبی، ترکیه و تاجیکستان دارد.[۱۴] در یکی از قطعنامه‌های تحریم اقتصادی اتحادیه اروپا که از او اسم برده شده، ۱۵ شرکت منتسب به او نام برده شده‌است.[۱۵] زنجانی در مصاحبه‌ای با خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا گفته‌است که او ۶۴ شرکت داخلی و خارجی دارد و «هم‌اکنون در ایران و دیگر کشورهای دنیا با ۱۷ هزار نفر پرسنل مشغول ارائه تجارت و خدمات هستیم.»[۱۶]

    زنجانی همچنین مالک و رئیس هیئت مدیره باشگاه فوتبال راه‌آهن است.[۱۷] وی در ۱۴ آذر ۱۳۹۲ در گفتگویی با علی پروین اعلام کرد حاضر است ۲۰۰ میلیارد تومان نقد بدهد تا مالک باشگاه پرسپولیس شود.[۱۸] وی همچنین رئیس هیئت مدیره هواپیمایی قشم است.[۱۹]

    از زندگی زنجانی دو روایت وجود دارد. یکی را خودش در گفتگو با هفته‌نامه «آسمان» تعریف کرده و نقطه عطفش سربازی در سپاه و رانندگی برای محسن نوربخش، رئیس وقت بانک مرکزی است. اما خبرگزاری تدبیر این روایت و حتی تاریخ‌های ذکر شده را جعلی دانسته‌است و ثروتمند شدن او را از سال ۹۰ و استفاده از روابط رانتی می‌داند.[۲۰][۲۱][۲۲][۲۳]

    زندگی‌نامه زنجانی به روایت خودش[ویرایش]

    زمان سربازی به سپاه اردکان اعزام شده‌است. در اردکان چون مرتب‌تر بود و تمیزتر می‌نوشت به قرارگاه فرماندهی سپاه منتقل شد. بعد از حدود ۱۳ تا ۱۴ ماه با دیدار اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس‌جمهور سابق ایران از قرارگاه سپاه و تأکید بر نیاز برخی مراکز، از جمله بانک مرکزی به سرباز، وی را به عنوان سرباز به بانک مرکزی تهران می‌فرستند.

    بابک زنجانی چندی بعد به عنوان سرباز سپاه مأمور به بانک مرکزی و در دوره محسن نوربخش، رئیس وقت بانک مرکزی می‌شود. او در آنجا غیر از رانندگی کار ثبت نامه‌ها را هم بر عهده می‌گیرد. زنجانی بعد از اتمام دوره سربازی به دلیل تخصص ارزی برای فروش و انتقال ارز توافقاتی با بانک مرکزی می‌کند و تصمیم می‌گیرد در تزریق دلارهای بانک مرکزی برای کنترل بازار فعالیت کند.

    نخستین ارزی که از بانک مرکزی برای توزیع گرفته ۱۷ میلیون دلار بوده؛ کارمزدی که بابت توزیع آن دریافت کرده هم ۱۷ میلیون تومان بوده‌است. او هر روز ۱۷ میلیون دلار از بانک می‌گرفت و پخش می‌کرد و ۱۷ میلیون تومان هم سود دریافت می‌کرده‌است.

    زنجانی پس از درگذشت نوربخش تصمیم می‌گیرد به تجارت دیگر برود و به صادرات «سالامبور» پوست دباغی شده گوسفند و صادرات به ترکیه و ایتالیا مشغول می‌شود، او پوست گوسفندان را می‌خرید، سپس دباغی کرده و، آن‌ها را به ترکیه می‌فرستاد. زنجانی می‌گوید، در نخستین کانتینری که به ترکیه فرستاد هر «سالامبور» برایش یک دلار تمام شد؛ اما آن‌ها را در ترکیه به ۱۹ تا ۲۰ دلار فروخت و پولش یک‌باره چندبرابر شد. او کارش را با ۵ هزار پوست شروع کرد و سودهای کلانی عایدش شد؛ همه چیز خوب پیش می‌رفت تا اینکه در سال ۱۹۹۶ میلادی به دلیل اتفاقات مالی روسیه موفق به فروش کالا نمی‌شود و بدهکار شده و به زندان افتاد.[۲۴]

    منبع مطلب : fa.wikipedia.org

    بابک زنجانی کجاست و چه سرنوشتی دارد؟

    پس از چند ماه سکوت خبری، بار دیگر اسم بابک زنجانی آن هم از یک‌ تریبون رسمی اعلام شد؛ این بار از سوی رییس قوه قضاییه و آن هم در انتقاد از کارشناسی‌ها!

    صفحه اصلی اخبار حقوقی و قضایی ۱۴۰۰/۰۹/۱۸ - ۱۰:۵۰

    اقتصادآنلاین گزارش می‌دهد؛

    بابک زنجانی کجاست و چه سرنوشتی دارد؟

    پس از چند ماه سکوت خبری، بار دیگر اسم بابک زنجانی آن هم از یک‌ تریبون رسمی اعلام شد؛ این بار از سوی رییس قوه قضاییه و آن هم در انتقاد از کارشناسی‌ها!

    اقتصادآنلاین - عاطفه حسینی؛  حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای در دیدار با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی با اشاره به کارشناسی‌های صورت‌گرفته در پرونده بابک زنجانی و اختلافات عجیب در اظهارنظرهای کارشناسی‌ گفت: در کارشناسی اولیه در این پرونده ارزش زمینی که گودبرداری شده بود ۲۹۵ میلیارد تومان تخمین زده شد و در اعتراض‌های متعدد به کارشناسی‌ها، در نهایت کارشناسی ارزش زمین به ۸ هزار میلیارد تومان رسید.

    پیش از این آخرین اخبار مربوط به بابک زنجانی به شهریور سال جاری بازمی‌گشت که شایعاتی مبنی بر اقامت وی در ویلای شخصی‌اش در لواسان منتشر شد.

    رسول کوهپایه‌زاده وکیل بابک زنجانی در واکنش به این خبرها گفته بود که موکلش در طول هشت سال گذشته و از ابتدا تاکنون به صورت انفرادی در بازداشت به سر می‌برد. همچنین «برخلاف برخی از آقازاده‌ها و زندانیان»، موکلش «حتی یک روز هم به مرخصی نیامده و با درخواست اعطای مرخصی‌اش موافقت نشده است».

    در حال حاضر نیز بر اساس پیگیری‌های اقتصادآنلاین تغییری در پرونده بابک زنجانی صورت نگرفته و وی همچنان در زندان اوین به سر می‌برد.

    اواخر سال ۱۳۹۲ بازداشت سرمایه‌دار جنجالی به نام بابک زنجانی از سوی محسنی اژه‌ای سخنگوی وقت قوه قضاییه اعلام شد. طبق کیفرخواست صادره از سوی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، اتهامات بابک زنجانی عبارت بود از افساد فی‌الارض از طریق اخلال در نظام اقتصادی کشور، کلاهبرداری از شرکت ملی نفت، بانک مسکن و تامین اجتماعی، پولشویی، جعل 24 فقره اسناد بانکی و صورت حساب‌های بانکی، جعل حواله‌های ارزی، جعل دستور انتقال بین بانک‌ها.

    پس از برگزاری ۲۶ جلسه رسیدگی به پرونده متهمان نفتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای سخنگوی پیشین دستگاه قضا و رییس فعلی قوه قضاییه  در ۱۶ اسفند سال ۹۴ اعلام کرد که حکم بابک زنجانی و دو متهم دیگر این پرونده که در دادگاه بدوی محاکمه شدند، صادر شد. دادگاه بدوی این سه متهم را مفسدفی‌الارض تشخیص داده و به اعدام محکوم کرد و علاوه بر اعدام، متهمان را به رد مال شاکی و شرکت ملی نفت ایران و جزای نقدی معادل یک‌چهارم پولشویی انجام‌شده محکوم کرده است.

    از این سه متهم نهایتا حکم اعدام بابک زنجانی در دیوان عالی کشور قطعی شد.

    حجت‌الاسلام مرتضوی مقدم رییس دیوان عالی کشور ۲۵ تیرماه اعلام کرد که حکم اعدام بابک زنجانی قطعی است ولی ممکن است همکاری کند و مورد تخفیف قرار گیرد.

    بابک زنجانی در نهایت یا اعدام می‌شود یا حبس ابد چون وضعیت او از این دو حالت خارج نیست: اگر همکاری کند و اموال و پول‌ها را بدهد، طبق وعده‌ای که داده شده ممکن است تخفیف بگیرد و به جای اعدام، حبس ابد شود. شاید هم به او تخفیفی ندهند و با وجود بازگرداندن اموال، اعدام شود. اگر هم همکاری نکند، آنقدر در زندان می‌ماند که یا بالاخره اموال را بدهد، یا ندهد و تا آخر عمر در زندان باشد، یا با وجود عدم بازپرداخت اموال و بدهی‌ها اعدام شود.

    ۳۱ این مطلب برایتان مفید است؟

    ارسال نظر

    منبع مطلب : www.eghtesadonline.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 2 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید