این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    بهترین قیمه نثار در قزوین

    دسته بندی :
    1. پشتوک
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    بهترین قیمه نثار در قزوین را از این سایت دریافت کنید.

    قیمه نثار قزوین را کجا بخوریم

    می خواهید بدانید بهترین قیمه نثار قزوین را کجا می توانید بخورید ؟ در این مقاله از وبلاگ علاءالدین تراول با ما همراه شوید تا شما را راهنمایی کنیم.

    تاریخ انتشار : 20 تیر 1398 12:14

    نوشته شده توسط : تیم خبری علاءالدین تراول

    می خواهید بدانید بهترین قیمه نثار قزوین را کجا می توانید بخورید ؟ در این مقاله از وبلاگ علاءالدین تراول با ما همراه شوید تا شما را راهنمایی کنیم.

    همه چیز درباره قیمه نثار قزوین

    قیمه نثار موضوع مهمی است طوری که خیلی وقت‌ها سرش دعوا می‌شود. اما چرا؟

    شاید چون غذا به طور کلی، همیشه موضوعی دلچسب است که توانایی این را دارد تا آدم‌ها از خلوت‌شان بیرون بکشد آن‌ها را گرد هم جمع کند. به همین یک دلیل، می‌شود فهمید که چرا غذا همیشه موضوع مهمی بوده است. سوای این‌ها، نوع انتخاب غذا، اینکه با چه موادی تهیه شده و با چه روشی طبخ شده، نشان می‌دهد که کدام دسته از اقشار مختلف جامعه گرایش بیشتری به آن دارند.

    در این میان اما خوراک‌هایی هستند که به نوعی پیوندهای ناگسستنی میان اعضای یک جامعه را نشان می‌دهند. چراکه همه کس درمورد لذیذ بودن و خوش‌طعمی و خوش‌عطری آن اتفاق نظر دارند. احتمالا این دلیل مهم‌تری است برای اینکه ثابت کنیم غذا موضوع واقعا مهمی است، درست مثل موضوع خوشمزه‌ای به نام قیمه نثار قزوین! این مطلب همه‌ی آنچه را که باید درباره این موضوع خوشمزه بدانید در اختیارتان می‌گذاریم تا اگر همسفر تور قزوین بودید، علاوه بر بازدید از دیدنی های قزوین، یک شکم گردی خوشمزه را تجربه کنید.

    طرز تهیه و روش پخت قیمه نثار قزوینی

    قیمه نثار یا قیمه نسا یکی از بهترین غذاهای سنتی و مجلسی قزوین محسوب می‌شود. از آنجایی که قیمه نثار قزوین با ادویه‌های مختلف آماده می‌شود، عطر و طعم بی‌نظیری دارد و خیلی هم مغزی و لذیذ است. حتما این غذا را امتحان کنید چون یکی از خوش طعم ترین غذاهای سنتی ایرانی است و با یکبار امتحان، مشتری پر و پا قرص و همیشگی‌اش می‌شوید. اما مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتند از برنج دم‌کشیده به مقدار دوکفگیر، یک قاشق گلاب، سی‌گرم کره آب‌شده، اندکی روغن خوب، زعفران، ادویه‌های عطراگین مثل پودر کاری.

    برنج را اول خیس می‌کنید و بعد، با همان آب خودش روی شعله می‌گذارید تا تمام بخار شود. بعد گاز را خاموش می‌کنید و روغن زعفران را اضافه می‌کنید. بعد آن را به قابلمه‌ای دیگر می‌ریزید که تهش را سیب‌زمینی یا کاهو گذاشته‌اید. به این شکل قیمه‌نثار شما آماده است.

    بهترین رستوران های قزوین با قیمه‌نثار عالی

    در این قسمت برخی از بهترین رستوران های قزوین را به شما معرفی می‌کنیم که در آن ها قیمه نثار خوبی ارائه می‌شود.

    رستوران نمونه

    رستوران نمونه از بهترین رستوران های شهر قزوین به شمار می‌آید و علاوه‌بر فضای شیک و مدیریت خوبش، کیفیت خوب غذاهای اینجا باعث شده کلی طرفدار پیدا کند. قیمه‌ نثار از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهای این رستوران است و شاید عجیب باشد که بدانید گاهی بر سر قیمه‌ نثار‌های این رستوران بگو‌مگو و دعوا به راه می‌افتد! طوری که اگر شلوغ باشد به هر سفارش دهنده بیشتر از دو پرس قیمه نثار نمی‌دهند و اصطلاحا طرح جیره بندی قیمه نثار اجرا می‌شود! این رستوران دو شعبه دارد و شعبه اولش در خیابان بوعلی، تقاطع فردوسی، واقع شده و شعبه دوم در مرکز خرید ناردون، واقع در خیابان فردوسی شمالی است.

    رستوران اقبالی

    دیگر رستوران قزوین که قیمه نثار خوبی عرضه می‌کند، اقبال است. اقبال یکی از رستوران های قدیمی قزوین است که هنوز توانسته کیفیتش را در ارائه خوراک‌های با کیفیت حفظ کند. اینجا ناهار را تقریبا تا ساعت چهار تحویل مشتری می‌دهند. قیمه‌ نثار، کباب هندی، کوبیده و خورشت‌های محلی از محبوب‌ترین غذاهای این رستوران محسوب می‌شود. سرعت سرویس‌ دادن و مدیریت رستوران اقبالی قزوین هم تا حد زیادی خوب است و خیلی منتظرتان نمی‌گذارند. منظره بیرون رستوران هم زیبا است. پس سعی کنید میزهای کنار پنجره را بگیرید یا رزروشان کنید. این رستوران در خیابان طالقانی قزوین، نرسیده به سه راه خیام قرار دارد.

    رستوران کرمانی

    یکی از رستوران‌هایی که از کم شروع کرد و رفته رفته به یکی از اسامی بزرگ در صنعت رستوران‌داری قزوین بدل گشت، رستوران کرمانی قزوین است. اینجا خوراک‌های باب طعم شما را به شیوه‌ای نو و عالی سرو می‌کنند و قیمه نثار واقعا دلچسبی هم می‌پزند که باید حتما امتحانش کنید. این رستوران خوب در چهارراه ولیعصر قزوین، و ابتدای خیابان شاهد قرار دارد.

    رستوران آرمانی

    رستوران آرمانی هم یکی دیگر از نام‌های گره خورده با کیفیت در عرصه رستوران‌داری شهر قزوین می‌باشد. اینجا در سال ۱۳۹۳ با پشتوانه‌ی متکی به تجربه شروع به فعالیت کرد و با این که سال‌های زیادی از آغاز به کار آن نگذشته است اما توانسته به خوبی وارد میدان رقابت با دیگر رستوران‌های قدیمی و معروف قزوین شوند. برخی معتقدند نمونه و آرمانی در کنار اقبال بهترین رستوران های قزوین هستند. دکور زیبا، غذای با کیفیت و مدیریت مسئولیت‌پذیر ویژگی‌هایی هستند که منجر به رشد و پیشرفت این رستوران شده اند.

    رستوران شانی

    شانی هم یکی از رستوران های خوب قزوین است و در آن غذاهای ایرانی و فرنگی با وسواسی ویژه سرو می‌شوند. انواع کباب و استیک همینطور مرغ و جوجه اینجا بسیار پرطرفدار هستند. شانی اگر بهترین رستوران قزوین نباشد، دست کم، یکی از باکیفیت‌ترین‌ها در میان رستوران‌های شهر می‌باشد. از منوی این رستوران باید به غذاهایی مثل چلوکباب، شیشلیک بدون استخوان و همینطور چلو کباب شیشلیک شاندیز اشاره کنیم که خیلی محبوب هستند. همچنین قیمه‌نثار خوبی هم می‌پزند که خوب است آن را هم امتحان کنید. چلو کباب مصری و خوراک کباب سلطانی گوسفندی در کنار خوراک کباب کوبیده نگینی و گردن کباب شده گوسفندی از خوراک های مجلسی و لوکس شانی می‌باشند. باقالی پلو با ماهیچه گوسفندی و چلو خورشت فسنجان با مرغ همراهِ منوی گریل‌ها، شامل هاوایی گریل و چیکن گریل مغولی، تنوعی باورنکردنی به طیف غذاهای موجود در منو بخشیده‌اند. این رستوران در مجتمع داریوش واقع در خیابان فلسطین قرار دارد.

    منبع : www.alaedin.travel

    بهترین قیمه نثار قزوین را کجا بخوریم؟

    خیلی وقته که "قیمه نثار" با نام شهر قزوین هم‌قطار شده و هرجا صحبت از قزوین و آداب و رسومش باشاه حتما پای قیمه نثار قزوینی هم درمیونه! قیمه…

    بهترین قیمه نثار قزوین را کجا بخوریم؟

    خیلی وقته که "قیمه نثار" با نام شهر قزوین هم‌قطار شده و هرجا صحبت از قزوین و آداب و رسومش باشه، حتما پای قیمه نثار قزوینی هم درمیونه! قیمه نثار یک غذای بسار خوشمزه و خوش‌رنگ و لعابه که غذای سنتی قزوین محسوب می‌شه.

    به خاطر وجود خلال پسته، بادام، زعفرون، زرشک و ادویه‌های معطر مخصوص در این خوشمزه با اصالت، همیشه جز غذاهای مجلسی و محبوب بوده.

    تمام اطلاعات لازم برای سفر به قزوین از اینجا بخوانید.

    قیمه نثار رو هم میشه با مرغ سرو کرد و هم با گوشت ولی نمونه اصیل اون با گوشت هست. برای این که دقیقا متوجه بشید قیمه نثار چه شکلیه و از چه موادی تشکیل شده، بهتره عکس زیر رو ببینید.

    قزوین کجا قیمه نثار بخوریم؟

    مسلما مثل هر غذای سنتی دیگه‌ای که باید تو شهر خودش تجربه‌اش کرد، قیمه نثار رو هم باید تو قزوین امتحان کرد تا نهایت لذت رو از عطر و طعم بینیظیرش برد. اما این که کجای قزوین باید دنبال قیمه نثار گشتف خودش جای بحث داره که قراره تواین مطلب بهش بپردازیم.

    در حالت ایده‌آل باید اونقدر خوش‌شانس باشید که بتونید قیمه نثار اصیل قزوینی رو خونگی تجربه کنید. حالا چطوری و از کجاش دیگه یه خودتون برمی‌گرده. ولی اگه مثل ما کسی رو تو قزوین نمی‌شناسید که واستون قیمه نثار خونگی بپزه باید برید سراغ رستوران‌هایی که تخصصشون غذاهای سنتیه.

    تعداد رستوران‌های سنتی قزوین که قیمه نثار هم سرو می‌کنند، کم نیست و هر جای شهر باشید می‌تونید پیداشون کنید.

    حتما پیش خودتون می‌پرسید که "حالا بهترینشون کدومه؟" جواب این سوال در ادامه بخونید.

    رستوران نمونه قزوین؛ نمونه یک قیمه نثار اصیل

    نمونه یکی از معروف‌ترین رستوران‌های قزوینه که علاوه بر فضای شیک و مدیریت فوق‌العاده، به خاطر غذاهای بسیار باکیفیتش مشهوره. قیمه نثار یکی از محبوب‌ترین غذاهای منوی این رستوران محسوب می‌شه که اگر دیر بجنبید، ممکنه فرصت امتحان کردنش رو از دست بدین. اگر نیت کردید که قیمه نثار این رستوران رو امتحان کنید، باید در نظر داشته باشید که رستوران نمونه همیشه شلوغه و قیمه نثار یکی از اون غذاهاییه که خیلی زود تمام می‌شه.

    بهترین سفر قزوین به مشهد را با قطار غزال بن ریل تجربه کنید.

    خرید بلیت قطار قزوین-مشد و بالعکس

    آدرس رستوران نمونه

    شعبه ۱: قزوین، خیابان بوعلی، چهارراه فردوسی، مقابل ساختمان پزشکان. تلفن ۰۲۸۳۳۳۳۶۵۵۶

    شعبه ۲:  قزوین، فردوسی شمالی (یخچال)، مقابل پمپ بنزین، مجتمع خرید نارون، طبقه اول، واحد ۲۳. تلفن ۰۲۸۳۳۳۵۸۹۸۲

    رستوران اقبالی؛ تجربه‌ای به یادماندی در قزوین

    رستوران اقبالی، یکی دیگه از رستوران‌های عالی شهره که بسیار هم قدیمیه. حفظ کیفیت غذا از گذشته تا به حال باعث شده که اقبالی مشتریای زیادی داشته باشه. این رستوران تا ساعت ۴ ناهار سرو می‌کنه و برای مسافرایی که دیروقت به شهر می‌رسند، گزینه مناسبیه. بعد از این که میزتان را انتخاب کردید و نشستید، یک نفر با چرخ دستی، مخلفات غذا رو میاره که می‌تونید از بین اونها انتخاب کنید. محبوب‌ترین غذاهای منوی این رستوران هم مثل رستوران قبل، قیمه نثاره.

    آدرس رستوران اقبالی

    قزوین، خیابان طالقانی، نرسیده به سه‌راه خیام. تلفن:۰۲۸۳۳۲۲۳۳۴۷

    منبع : virgool.io

    قیمه نثار

    ۰۲۸-۳۳۳۲۱۰۳۰

    قیمه نثار

    صقحه اصلی قیمه نثار

    قیمه نثار؛ غذای خوب قزوین

    استان قزوین از موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی منحصربه‌فردی برخوردار است که تاثیر فراوانی در تنوع غذایی آن دارد و غذاها و شیرینی‌های سنتی این استان، نه تنها در ایران بلکه در کشورهای دیگر دارای محبوبیت بسیاری است.اگر سفر به قزوین،مهد هنر خوشنویسی را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب کرده اید، پس از گذر از خیابان سپه، و تماشای نفایس میراثی قزوین بدنیست، سری به رستوران های خوب قزوین بزنید و از غذاهای سنتی قزوین دلی از عزا درآورید. اگر قیمه نثار قزوین را برای سرو کردن، انتخاب کردید بی شک انتخاب شما، بهترین بوده است. چرا که قیمه نثار قزوین تنها یک غذا، نیست؛ بلکه یک اثر معنوی برای استان است. قیمه نثار قزوین از محبوب ‌ترین و در عین حال معروف ‌ترین غذاهای سنتی استان قزوین محسوب می‌شود و به دلیل استقبال گردشگران داخلی و خارجی از طعم و عطر این غذای اصیل قزوینی، طبخ آن از حوزه جغرافیایی استان قزوین پا را فراتر نهاده و در حال حاضر در بسیاری از شهرهای بزرگ کشور مانند تهران، کرج، مشهد، قم و شهرهای شمال کشور طبخ می‌شود.سرو قیمه نثار قزوین در مهمانی‌های بزرگ خانوادگی، ایام عید، مراسم و تشریفات مهم صورت می‌گیرد در حال حاضر، مهارت سنتی پخت قیمه نثار، دانش بومی کشت سنتی گیاهان دارویی الموت، مهارت سنتی پخت حلیم قزوین، مهارت سنتی پخت قرابیه قزوین، مهارت سنتی پخت شیرینی حاج کریمی قزوین، مهارت سنتی پخت شیرینی بهشتی قزوین، باقلوای سنتی قزوین و مهارت سنتی پخت شیرینی اتابکی یا ولیعهدی قزوین مورد بررسی قرار گرفته تا با تایید اعضای شورا این آثار در فهرست میراث ملی ناملموس کشوربه ثبت برسد.

    از هرچه بگذریم، سخن قیمه نثار خوش تر است

    قیمه نثار، از محبوب‌ترین و در عین حال معروف ‌ترین غذاهای سنتی استان قزوین است که طعم خاص و خوشمزه آن تا مدت ها زیر دندان می ماند.شیرین پلو، کوکو شیرین، مرصع پلو، دیماج، آش دوغ قزوین و آش ماش پیازو قزوین به همراه شیرینی های سنتی قزوین نظیر نان چایی، نان برنجی، نازک پسته و باقلوا از دیگر خوشمزه جات مطرح و سنتی قزوین است که هریک به نوبه خود، دارای طعمی بی نظیر است. اما از هر چه بگذریم؛ سخن قیمه نثارقزوین خوش تر است.این غذا که ریشه تاریخی در قزوین دارد، در گذشته غذایی اعیانی بوده و به هنگام حکومت شاه عباس در قزوین، پیش تر از سایر زمان ها، مورد اقبال قرار گرفته بود.

    منابع تاریخی در دوره شاه عباس ﻧﺸﺎن می‌دﻫﺪ ﻛﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﻗﺮﻣﺰ اعم از گاو و گوسفند، ﺑﻴﺶ‌ﺗﺮﻳﻦ ﻣﺼﺮف و ﻛﺎرﺑﺮد را در ﻣﻴـﺎن ﻣـﻮاد ﺧﻮراکی داﺷﺘﻪ و  ﭘﺲ از آن ادوﻳﻪ سپس ﺳﺒﺰیﺟـﺎت وﻏﻼت بیشترین استفاده را داشته است.

    از آن جایی که قزوین در مسیر جاده ابریشم، به عنوان شاهراه اقتصادی، قرار داشت.به همین خاطر سال‌ها محل گذر تجار و بازرگانانی بود که کالاهای خود را از خاور به باختر می‌بردند؛ از این رو قیمه نثارقزوینی شهرت جهانی یافت و اکثر توریسم ها میل به تست این غذا را از دل و جان خواهانند.

    رد پای باغستان در قیمه نثار قزوین

    باغستان های سنتی قزوین که این روزها نفس های آخرش را می کشد،روزگاری توصیفی از بهشت را برای شهرقزوین، کلید می زد به طوری که ذکریابن محمد بن قزوینی در کتاب آثارالبلاد، در این مورد گفته است: قزوین شهری است مشهور و آبادان، در دشتی پهناور، با خاکی پاکیزه و باغ‌ها و درختان بسیار؛ با بنیادی نیکو ساخته شده و در آن دو شهر است، یکی در میانه‌ی دیگری. شهر کوچک را شهرستان می‌نامند، بارو و دروازه‌ها دارد و شهر بزرگ محیط بر آن شهر کوچک است و آن را نیز بارو و دروازه‌ها است و موستان‌ها و بستان‌ها شهر بزرگ را احاطه کرده‌اند از هر سو و کشتزارها محیط بر باغ‌ها و رزستان‌ها هستند، شهر دو رودخانه دارد یکی را دزج گویند و دیگری را ارنزک!

    و یا حتی ناصرخسرو قبادیانی درباره قزوین گفته است:

    قزوین را شهری نیکو دیدم، بارویی حصین و کنگره بر آن نهاده و بازارهای خوب، مگر آنکه آب در آن اندک بود. باغستان بسیار داشت، بی‌دیوار و خاک، و بی‌هیچ مانعی از دخول در باغات! هم چنین حمدالله مستوفی نیز این گونه گفته است: قزوین از اقلیم چهارم، هوایش معتدل است، آبش از قنوات است و در آن باغستان بسیار است و هر سال یک نوبت به وقت آبخیز سقی (آبیاری) کنند. انگور، بادام، فستق (معرب پسته) بسیار از او حاصل شود.

    اگر چه همواره در تاریخ از رفت و آمد حکومت‌ها، جنگ‌ها و وقایع سیاسی بیشتر خوانده‌ایم و امروزه آثار برجای مانده آن ها را تاریخی می دانیم اما واقعیت این است که تاریخ طیف گسترده‌‌تری را شامل می‌شود و غذا هم بخش مهمی از آن را تشکیل می‌دهد

    قیمه نثارقزوین که امروز جزو،یک غذای خوب به حساب می آید به لحاظ استفاده از آجیلات بومی قزوین، در شناسنامه این شهر ثبت شده است. این غذای خوشمزه قزوین، از برنج آب‌کش، گوشت گوسفندی، پیاز داغ، زعفران، زرشک، رب گوجه‌فرنگی و برخی از ادویه‌های خوش‌عطر تهیه می شود، دارای آجیل بومی متشکل از خلال بادام، خلال پسته و خلال پرتغال است که از محصولات باغات سنتی قزوین مورد بهره قرار می گرفت.

    سرو کردن غذا

    موضوع بسیار بدیهی که در خصوص سفره و آرایش غذا وجود دارد این است که ظاهر غذا، به اندازه مزه آن دارای اهمیت است. شاید به خاطر همین است که می گویند، آدم ها با دهان چشم غذا می خورند. طعم یک غذا به تنهایی نمی تواند مخاطب پسند باشد لذا بو و ظاهر غذا نقش مهمی در میل مخاطب به آن غذا را دارند.

    قیمه نثار قزوین نیزعلاوه بر طعم خوبی که دارد از ظاهر دلربایی برخوردار است.ترکیب خلال پوست پرتغال، در کنار زرشک و خلال پسته و بادام ظاهری آرمانی به سفره می بخشد. سرو این غذای خوب، همانند چلو گوشت است. بدین صورت که خورشت آن، لابه لای پلو ریخته می شود و در انتها روی غذا با برنج زعفرانی، زرشک و آجیل مخصوص تزئین می شود.

    منبع : armanirestaurant.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 12 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید