بهترین کتاب های روانشناسی
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
بهترین کتاب های روانشناسی را از این سایت دریافت کنید.
معرفی بهترین و پرفروش ترین کتاب های روانشناسی و انگیزشی
در این یادداشت وبلاگ طاقچه ۷ کتاب پرفروش روانشناسی و انگیزشی را معرفی کردیم. با خواندن این کتابهای روانشناسی میتوانید در روابط بین شخصی بهتر عمل کنید.
معرفی بهترین و پرفروش ترین کتاب های روانشناسی
بنوشه فرهت
در ۴ دقیقه بخوانید ۳۸۰,۰۸۶ بازدید
کتابهای روانشناسی از آن دسته کتابها هستند که همیشه و همیشه مشتری خود را دارند. مردم در پی دستیابی به حال بهتر و روزگار خوش همواره در پی این دسته کتابها هستند. امید و ناامیدی، افسردگی، تنشهای روزانه و راههای مقابله با آن و علاقهی افراد به ساختن زندگی بهتر برای خود، همه و همه از عواملی هستند که افراد مختلف جامعه را به سمت این گروه از کتاب های انگیزشی سوق میدهد و بااینکه خواندن تنها کافی نیست و اثرپذیری این مطالب علاوه بر زمانبر بودن نیاز به مداومت در خواندن مطالب گوناگون، یادداشتبرداری و در نهایت عملیاتی کردن مطالب دارد، باز هم از مشتاقان این کتاب ها کاسته نمیشود. تغییر سرنوشت کاری بس دشوار است اما هنوز هستند کسانی که میل انجام چنین تغییر مثبتی در آنها بیدار باشد. این پست را برای همان دسته آدمها نوشتهام. آنهایی که زندگی را دوست دارند و یا به دنبال بهانهای برای این دوست داشتن هستند، آنها که سرنوشتشان برایشان مهم است و به دنبال توصیههای درست و حسابشده میگردند و آنها که فارغ از همه حرفها و برخلاف رشته تحصیلی و تخصص حرفهایشان، از علاقهمندان این حوزهاند؛ درست مثل خودم. این یادداشت پرفروش ترین کتاب های روانشناسی را به شما معرفی میکند.
پیشنهاد میکنیم اگر به مفاهیم روانشناسی علاقه دارید، به این یادداشتها هم سری بزنید:
معرفی ۵ کتاب صوتی روانشناسی و موفقیت
معرفی بهترین کتاب های انگیزشی
معرفی کتابهایی درباره کمالگرایی
معرفی کتابهایی درباره روانشناسی شخصیت
معرفی کتابهایی برای داشتن ازدواج موفقتر
معرفی کتابهایی برای غلبه بر خجالت و کمرویی
انسان در جستجوی معنا
انسان در جستجوی معنا انسان در جستجوی معنا
نویسنده: ویکتور فرانکل
مترجم: امیر لاهوتی انتشارات جامی
اطلاعات بیشتر و دانلود
انسان امروزی بهطور واضح و مشخص به این اصل رسیده است که برای ماندن و برقرار بودن به یک مفهوم، یک تعریف و یا معنایی مستحکم نیازمند است. او میداند که ادامه دادن زندگی و زندگی کردن و نهفقط زنده ماندن به این مهم گرهخورده است و در بسیاری از اوقات حتی به حضور موثر چنین چیزی در زندگی خویش اعتراف کرده است. چیزی که سبب ادامه دادن زندگی و تحمل تمام رنجها، مشقتها و ناراحتیها است. این مهم میتواند شخصی از بستگان و آشنایان، توانایی فرد در انجام کارها و امور خود در مقیاس خرد و کلان و یا حتی خاطراتی در ذهن او باشند.
دکتر «ویکتور فرانکل» کتاب رواانشناسی «انسان در جستجوی معنا» را با تکیهبر همین نگاه و بر بستر تعریفشدهی این نیاز انسان مدرن نگاشته است. او که تجربه حضور در اردوگاههای کار اجباری آشویتس و نیز تجربه از دست دادن پدر، مادر، همسر و برادرش را در همان دوره داشته است، با درک عمیقی از فشار، درد، رنج و فقدان، معتقد بود اختلالهایی که فرد دچار آنها میشود ناشی از عدم توانایی او در یافتن معنایی برای زندگی است. روشی که دکتر فرانکلین در این کتاب پیشگرفته تاکید بر آینده و توجه به آن در کنار معنا و هدفی است که چشمانداز پیش روی انسان تعریف میکند. او «ارادهی معطوف به معنا» را محرکی قوی برای انسانها برمیشمرد و به قدرت این انگیزه در پیش بردن روزگار افراد معتقد است. این کتاب جزو بسیاری از لیستهای معرفی کتاب پرفروش فارغ از ژانر قرار دارد.
بخشی از انسان در جستجوی معنا را بشنوید.
انسان در جستجوی معنا ویکتور فرانکل
گوینده: میلاد میرزایی
اطلاعات بیشتر و دانلود کتاب صوتی
00:00 00:00
اگر این مطلب را دوست داشتید، پیشنهاد میکنیم که مطلب زیر را هم مطالعه کنید
در جستجوی معنای زندگی با کمک کتابها
در ۶ دقیقه بخوانید
چگونه کمالگرا نباشیم؟
چگونه کمالگرا نباشیم؟ چگونه کمالگرا نباشیم؟
نویسنده: استفان گایز
مترجم: نرگس محمدی انتشارات شمشاد
اطلاعات بیشتر و دانلود
شاید فکرکنید کمالگرا بودن صفت خیلی خوبی است ولی واقعیت این است که این صفت می تواند آسیبهای جدی به شما بزند. اما کمالگرایی چیست و چگونه در انسان ایجاد میشود؟ کمالگرایی، در دنیایی پر از ناکاملیها، همچون تلهای است که انسان را گرفتار توهم برتر بودن کرده و او را از قدمی به جلو برداشتن، باز میدارد. شاید فکر کنید ایدهای آرمانی است، اما فقط فکری بازدارنده است. فکر برتر بودن و در حد کمال بودن، آن چنان ذهنتان را اسیر خود میکند که از ترس آن که نتوانید آنچه در ذهن دارید را در حد کمال اجرا کنید، حتی قدمی هم در آن مسیر بر نمیدارید. این طرز فکر، همان مانعی است که نویسندهٔ این کتاب و یا بسیاری از افراد را برای سالها در یک نقطه نگاه داشته است.
کتاب چگونه کمالگرا نباشیم؟ به تک تک دغدغه ها و موانع فکری یک کمال گرا میپردازد و برای هر کدام، چندین راهحل آسان و عملی ارائه می دهد؛ انتظارات غیرواقعی، نشخوار ذهنی، نیاز به تایید شدن، نگرانی از ارتکاب اشتباه و غیره، از جمله محدودیتهای ذهن یک کمالگرا است. اینکه بدانید مشکلتان، کمالگرایی است و نگرشتان را نسبت به نحوهٔ انجام کارها تغییر بدهید (طرز فکر دوگانه به جای قیاسی)، همان راهحل کلیدی است که نگرانی از ارتکاب اشتباه را در وجودتان از بین میبرد. با راهکار تنظیم معیارها، میتوانید اعتماد به نفس تان را بالا ببرید و با انجام حرکت شورشی، نیاز به تایید را در وجودتان میکشید تا راه زندگی خود را آنگونه که خاص خودتان است، برگزینید و لذت دستیابی به موفقیت با برداشتن گامهایی آهسته اما پیوسته را فدای ایدهٔ پوچ کمال گرایی نکنید. نسخه صوتی این کتاب هم در دسترس ماست.
بخشی از چگونه کمالگرا نباشیم را بشنوید.
چگونه کمالگرا نباشیم استفان گایز
گوینده: مهدیه صنعتی
اطلاعات بیشتر و دانلود کتاب صوتی
00:00 00:00
دوباره فکر کن
دوباره فکر کن دوباره فکر کن
نویسنده: آدام گرانت
مترجم: تیم ترجمه نشر نوین
معرفی کتاب
در این فهرست میتوانید برخی از بهترین کتابهای روانشناسی را که برای توسعه مهارتهای فردی و بهبود کیفیت زندگی مناسب هستند مشاهده کنید. خلاصه هر کتاب به همراه
معرفی کتاب | کتابهای مفید روانشناسی
ما در متمم مجموعهی متنوعی از درسهای مرتبط با روانشناسی داریم که از جملهی آنها میتوان به شخصیت شناسی، افزایش عزت نفس، مدیریت استرس، استعدادیابی، شناخت و مدیریت انگیزه، زندگی شاد، مهارت ارتباطی، تحلیل رفتار متقابل، مدیریت تعارض، روانشناسی مثبت نگر، روانشناسی پول و روانشناسی رنگها اشاره کرد.
در هر یک از این درسها، کتابها و مقالههای مرتبط با موضوع درس معرفی شدهاند؛ با این حال مناسبتر است که هر کتاب و منبع، صفحهی اختصاصی خود را داشته باشد.
این صفحه به پیشنهاد کتاب برای مطالعه و معرفی کتابهای خوب روانشناسی اختصاص یافته است (البته میدانیم که تعریف و انتخاب کتاب خوب، تا حد زیادی سلیقهای است و منظور ما کتاب خوب به سلیقهی متمم است).
ما در اینجا اصرار نداریم همه انواع کتابهای روانشناسی معروف را معرفی کنیم و نام ببریم؛ بلکه تنها به سراغ کتابهایی خواهیم رفت که از اعتبار نسبتاً بالایی برخوردارند و – به گمان ما – ارزش خواندن دارند. به عبارتی صرفاً به بهترین کتابهای روانشناسی (البته بر اساس قضاوت متمم) میپردازیم و قصد نداریم به کتاب های معروف و پرفروش ترین کتابهای روانشناسی بپردازیم.
همچنین همانطور که میبینید به اسم کتاب اکتفا نکردهایم و خلاصه کتابها را هم در قالب مطالب مستقل، تنظیم و منتشر کردهایم.
صفحه معرفی کتاب به تدریج با اطلاعات مربوط به معرفی کتابهای خوب و کاربردی روانشناسی تکمیل خواهد شد. میکوشیم هر کتاب روانشناسی را که در متمم معرفی میکنیم، به این صفحه هم اضافه کنیم تا دسترسی شما به مطالب آموزنده روانشناسی سادهتر شود (البته ما صرفاً معرفی کتاب، خلاصه کتاب و نقد کتاب را انجام میدهیم و امکانی برای دانلود کتاب روانشناسی در نظر نگرفتهایم).
اگر در جستجوی کتابهایی خارج از فضای مدیریت و روانشناسی هستید (مثلاً ادبیات، فلسفه، خاطره، زندگینامه و مانند اینها) پیشنهاد ما این است که به بخش پاراگراف های برگزیده کتابها (پاراگراف فارسی) مراجعه کنید:
پاراگراف فارسی: پاراگراف های منتخب کتابها
این صفحه فقط به معرفی کتابهای روانشناسی اختصاص دارد. در صورت علاقهمندی به مشاهدهی فهرست کتابهای مدیریتی میتوانید به صفحهای که به صورت تخصصی به معرفی کتابهای مفید برای مطالعه در حوزه مدیریت پرداخته مراجعه کنید:
معرفی کتابهای مدیریتی
کتاب شیب
بخش قابلتوجهی از حرفهای سخنرانهای انگیزشی را میتوان در یک پیام خلاصه کرد: «پشتکار داشته باشید. جا نزنید. ادامه بدهید.»
جهانی که اینگونه افراد برای ما ترسیم میکنند، شامل اکثریتی است که یک یا چند گام مانده به رسیدن، راه را رها میکنند و اقلیتی که سرسختانه ادامه میدهند؛ در اوج ناامیدی، هنوز امیدوارند؛ و معتقدند که سیاهی شب، همیشه و در هر شرایطی با سپیدی روز به پایان خواهد رسید.
از سوی دیگر، همه این را میدانیم که پشتکار کورکورانه، همیشه مفید نیست و هنر متوقف شدن هم چیزی است که باید بیاموزیم. این بحثی است که ست گادین در کتاب شیب مطرح میکند.
معرفی و خلاصه کتاب شیبکتاب نظریه های شخصیت (کتاب روانشناسی شخصیت)
اگر قصد داشته باشید یک کتاب روانشناسی دانشگاهی دقیق در مورد نظریه های شخصیت شناسی بخوانید که نویسندهی کتاب سوگیری چندان شدیدی نسبت به یک مکتب در مقایسه با مکاتب دیگر نداشته باشد، شولتز یکی از بهترین کتاب های روانشناسی شخصیت برای مطالعه است.
به همین علت کتاب شولتز یکی از معدود کتاب های رشته روانشناسی است که به فضای عمومی هم راه پیدا کرده و برای مخاطبان غیرروانشناس هم جذاب بوده است.
در کتاب شخصیت شناسی شولتز، رویکردهای مختلف به شخصیت شناسی مورد بحث قرار گرفتهاند که از جمله آنها میتوان به رویکرد صفاتی، رویکرد شناختی و رویکرد رفتاری اشاره کرد.
کتاب نظریه های شخصیت[ درس مرتبط در متمم: شخصیت شناسی ]کتاب افسانه کاریزما
تأییدیهی ست گادین بر روی جلد هم – که ظاهراً هیچ نویسندهای را ناامید نمیکند – این گمان را تقویت میکند.
اولیویا فاکس کابان (Olivia Fox Cabane) نویسندهی فرانسوی-آمریکایی کتاب، چنانکه در معرفی خود در کتاب آورده است، در دانشگاههای مطرح و نیز برای بسیاری از شرکتهای بزرگ در زمینهی کاریزما و #ویژگی های افراد کاریزماتیک سخنرانی کرده است.اما اگر کمی کتاب را ورق بزنید، به نتیجه میرسید که – حداقل در مقایسه با تأثیرگذاری اولیه – کتابی نسبتاً علمی است و اگر در بحث کاریزما مبتدی هستید، بهترین کتاب برای مطالعه محسوب میشود.
نویسنده کوشیده است توصیهها و حرفهایش را با تکیه بر مقالات و مطالعات معتبر، مستند کرده و تا حد امکان، خواننده را به بررسی منابع بیشتر در زمینهی پیشنهادهایش، ترغیب کند.
خلاصه کتاب افسانه کاریزما[ درس مرتبط در متمم: کاریزما ]کتاب طرز فکر
کارول دوک را میتوان از محققان جریانساز دههی نود میلادی و دههی نخست هزارهی سوم دانست. او از نویسندگان معروف روانشناسی است که با مطرح کردن موضوع طرز فکر یا Mindset یکی از باورهای رایج در میان مردم را به چالش کشید و نشان داد که «استعداد و تواناییهای ذهنی و بسیاری دیگر از توانمندیهای ما» ثابت نیستند و میتوان به مرور زمان آنها را افزایش داد. حتی به فرض اگر چنین فرضی درست نباشد، همچنان باور کردن و پذیرفتن این گزاره میتواند مفید باشد.
بهترین کتاب های روانشناسی دنیا؛ گزیدهای از ۱۰۰ کتاب برتر بوکآتوریتی
در این مطلب، بهترین کتاب های روانشناسی را که به توسعه فردی شما، بهبود روابط و بهطور کلی ارتقای کیفیت زندگی کمک میکنند معرفی میکنیم.
بهترین کتاب های روانشناسی دنیا؛ گزیدهای از ۱۰۰ کتاب برتر بوکآتوریتی
الناز طرزمنی بهروزرسانی: تیر 1401 ۱۶ دقیقهمعرفی کتاب
۵اشتراکگذاریدر روزگاری که کتابهای خودیاری و سخنرانهای انگیزشی حسابی طرفدار دارند، نمیتوان نقش مطالعه بهترین کتاب های روانشناسی را در پیشرفت فردی انکار کرد. هرچند در هنگام نیاز نباید از مراجعه به درمانگر غافل ماند، خواندن کتابهای معتبر و تأییدشده در این زمینه کمک شایانی به ما میکند. در این مطلب، بهترین کتاب های روانشناسی را که به توسعه فردی شما، بهبود روابط و بهطور کلی ارتقای کیفیت زندگی کمک میکنند معرفی میکنیم.
راهنمای مطالعه نمایشمنبع ما در انتخاب بهترین کتاب های روانشناسی وبسایت بوکآتوریتی است. بوکآتوریتی کتابها را در ژانرهای مختلف بر پایه شاخصهای مختلف شناسایی میکند و به آنها امتیاز میدهد. این شاخصها مواردی مانند توجه عمومی در رسانههای اجتماعی، توصیه رهبران و شخصیتهای تأثیرگذار، امتیاز کاربران، میزان محبوبیت و تاریخچه فروش هستند.
بنا بر ادعای بوکآتوریتی، این مرجع از ناشران و نویسندگان پولی دریافت نمیکند و درخواست اشخاص را برای معرفی کتاب نمیپذیرد. برای حفظ اعتبار امتیازدهی، امتیاز کاربران بر مبنای دادههای مختلف ارزیابی میشود. مراجع معتبر جهانی از جمله سی. ان. ان و فوربس هم به این وبسایت اشاره داشتهاند.
در فهرست صدتایی بوکآتوریتی از بهترین کتاب های روانشناسی ، کتابهایی که در ایران ترجمه و منتشر شدهاند به ترتیب معرفی میشوند. به همین دلیل، ترتیب کتابهای این فهرست دقیقا مطابق با رتبهبندی وبسایت نیست؛ اما رتبه هر کتاب در فهرست بهترینهای بوکآتوریتی ذکر شده است. در پایان نیز برای علاقهمندان جدیتر، به باقی بهترین کتاب های روانشناسی اشاره میکنیم، هرچند هنوز به فارسی ترجمه نشدهاند.
نکته: رتبهبندی کتابها در بوکآتوریتی ثابت نیست و بهروزرسانی میشود. ما این موضوع را در بهروزرسانیهای دورهای مطلب در نظر میگیریم. در عین حال، ممکن است زمانی که این مقاله را میخوانید، رتبه ذکرشده با رتبه بهروز کتاب در منبع متفاوت باشد.۱. انسان در جستوجوی معنا
@[email protected]#=img=#
نویسنده: ویکتور فرانکلمترجم: مریم حسیننژادانتشارات: سنگتعداد صفحات: ۱۴۴نمره گودریدز: ۴٫۳۵رتبه در فهرست منبع: ۱خاطرات ویکتور فرانکل از دوران اسارتش در اردوگاههای نازی، خوانندگان بسیاری را در سراسر جهان جلب خود کرده است. فرانکل بر پایه دشواریهای این دوران و تجربهاش بهعنوان روانپزشک، این حقیقت را آشکار میکند: ما نمیتوانیم از رنج زندگی فرار کنیم؛ اما میتوانیم انتخاب کنیم که چطور با آن کنار بیاییم، به آن معنی ببخشیم و بهسوی اهداف جدید پیش برویم. بنا بر نظریه معنادرمانی فرانکل، برخلاف باور فروید، پیشران اصلی انسان در زندگی نه لذت، بلکه کشف و دنبالکردن چیزی است که به زندگی معنی میدهد.
انسان در جستوجوی معنا با ترجمههای متعدد چاپ شده است؛ اما بنا بر ادعای نشر سنگ، ترجمه مریم حسیننژاد بر پایه آخرین ویرایش ویکتور فرانکل در سال ۱۹۹۲ است. این ویرایش شامل بخش اضافهای با عنوان موردی از خوشبینی غمانگیز است.
لینک خرید این کتاب از دیجیکالا
مهم نیست در زندگی با چه روبهرو میشوید. آنچه به شما قدرت پیشروی میدهد یافتن چیزی است که به زندگیتان معنی میدهد.
– تونی رابینز (درباره کتاب)
۲. تفکر، سریع و کند
@[email protected]#=img=#
نویسنده: دانیل کانمنمترجم: فروغ تالوصمدیانتشارات: در دانش بهمنتعداد صفحات: ۶۸۱نمره گودریدز: ۴٫۱۶رتبه در فهرست منبع: ۳دانیل کانمن، روانشناس معروف و برنده نوبل اقتصاد، در گذر سیری بدیع درون ذهن انسان، ۲ نظام فکری را برای ما توضیح میدهد. سیستم اول سریع، شهودی و احساسی است. سیستم دوم کندتر، شوراییتر و منطقیتر است. توضیح چرایی اعتماد بیشازحد به راهبردهای سازمانی، دشواری پیشبینی آنچه باعث خشنودی ماست و تأثیر خطاهای شناختی همگی با درککردن این ۲ روش فکری ممکن میشود. کانمن در تعاملی سرزنده با مخاطب، روشن میکند که چه زمانی نباید بر شهود تکیه کنیم و بهتر است روند تفکر و تصمیمگیری را کندتر کنیم. او با توضیح روند تصمیمگیری، ترفندهایی برای گذر از خطاهای ذهنی معرفی میکند.
لینک خرید این کتاب از دیجیکالا
کتابی که نشان میدهد ما انسانها چقدر غیرمنطقی هستیم و چطور باید بر آن غلبه کنیم.
– کاربر توییتر
۳. نامههای یک فیلسوف
نویسنده: لوسیوس سنکامترجم: سپیده خداکرمیانتشارات صوتی: نوارتعداد صفحات (نسخه انگلیسی): ۴۰۴نمره گودریدز: ۴٫۳۴رتبه در فهرست منبع: ۶این کتاب با نام اصلی «نامههای یک رواقی» گلچینی از نامههای سنکای فیلسوف، مشاور امپراتوران رم است. این نامهها معرف اصول اخلاقی مکتب رواقی است. انسانیت و لطافت طبعی که در توصیف سنکا از مکتب رواقی وجود دارد الهامبخش و نشانه بزرگی و شکوه ذهن انسان است.
۴. فرضیه خوشبختی؛ یافتن حقیقت مدرن در خرد باستان
@[email protected]#=img=#
نویسنده: جاناتان هایتمترجم: ساناز فرشیدفرانتشارات: نوین توسعهتعداد صفحات: ۲۸۸نمره گودریدز: ۴٫۱۱رتبه در فهرست منبع: ۷جاناتان هایت بر پایه خرد فلسفی و پژوهشهای علمی، نشان میدهد یافتن معنا در زندگی سادهتر از آن است که فکر میکنیم. کتاب ۱۰ حقیقت بزرگ را آشکار میکند که تمدنهای بزرگ دنیا آنها را کشف کردهاند. از این حقایق باستانی، پس از گذر از صافی علم، درسهایی استخراج شده است که امروز و در زندگی مدرن هم راهگشا هستند و راههای شکوفایی انسان را نشان میدهند. کتاب نشان میدهد که درک عمیق خرد فلسفی و پیامهای اخلاقی ماندگار آن چطور زندگی ما را دگرگون میکند؛ پیامهایی مانند «با دیگران همانطور رفتار کنید که دوست دارید با شما رفتار کنند» یا «آنچه شما را نمیکشد قویتر میکند».
لینک خرید این کتاب از دیجیکالا
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟