جایی که دانشجویان برای وکالت تحصیل میکنن
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
جایی که دانشجویان برای وکالت تحصیل میکنن را از این سایت دریافت کنید.
پرسش و پاسخ دانشجویان رشته حقوق
پرسش و پاسخ دانشجویان رشته حقوق - دانشجویان و دانش آموختگان رشته حقوق می توانید در این قسمت، سوالات خود را مطرح و پاسخ آن را دریافت نمایند.
پرسش و پاسخ دانشجویان رشته حقوق
به سوالات ارسالی شما در صورتی پاسخ داده خواهد شد که نکات زیر را رعایت فرمایید:
۱- متن سوال به صورت فارسی تایپ شود.
۲- سوال به صورت واضح و کامل ارسال گردد.
۳- سوالات انتقادی در خصوص مراجع قضایی و متن های سیاسی یا حاوی توهین حذف خواهند شد.
۴- این صفحه مختص پاسخگویی به سوالات دانشجویان و فارغ التحصیلان و علاقمندان به رشته حقوق است.
به سوالات تکراری پاسخی داده نمی شود
در لینک های زیر به تعدادی زیادی از سوالات شما پاسخ داده شده است. توصیه می شود لینک های زیر را مطالعه کنید.
مشاوره آزمون وکالت (به صورت تلفنی)
شرایط ثبت نام در آزمون وکالت
شرایط ثبت نام در آزمون قضاوت
چگونه برای آزمون وکالت مطالعه کنیم؟
برای آزمون وکالت چگونه برنامه ریزی کنیم؟
منابع آزمون وکالت جزوات آزمون وکالت
۱,۹۴۳ دیدگاه
سلام خسته نباشید.
خواستم ببینم اگه در آزمون قضاوت قبول شیم بلافاصله میریم سر کار؟؟؟
یعنی اگه کسی آزمون قضاوت قبول شه آینده اش تضمینه؟؟
ممنون پاسخ سلام
پس از طی مرحله کاراموزی، به صورت ازمایشی مشغول به کار می شوید.
پاسخ
سلام من در دانشگاه علمی کار بردی درس خوندم کاردانی حقوق شورای حل اختلاف و کارشناسی حقوق ثبتی الآنم آزمون وکلای مرکز قبول شدم تو یه گروه میگن زمان تشکیل پرونده قبولی شماها که علمی کاربردی خوندید کام لم یکن میشه
البته دانشگاهمون تائیدیه وزارت علوم داره
آیا درسته پاسخ
سلام. در صورتی که تمام دروس تخصصی رشته حقوق را گذرانده باشید، خیر
پاسخ سلام وقت بخیر
اگر فقه و مبانی حقوق اسلامی قبول بشیم ، میتونیم بعدا تغییر رشته به حقوق بدیم ؟
و اینکه آیا میشه از فقه و حقوق، وکیل بین الملل شد ؟
خیلی سردرگمم ممنون میشم اگه پاسخ بدید
پاسخ سلام
به شرایط دانشگاه بستگی دارد.
وکیل بین الملل نداریم
پاسخ
سلام خسته نباشید ببخشید من حقوق میخونم میخوام ببینم چجوری میتونم بازپرس خانم بشم تو گوگل هم سرچ کردم اما چیزی نیومد میشه راهنماییم کنید
پاسخ سلام
بازپرس خانم نداریم. نهایت اگر در ازمون قضاوت و مراحل آن قبول شوید صرفا در نقش دادیار خواهید بود.
باید پس از اخذ مدرک لیسانس در ازمون قضاوت شرکت کنید.
پاسخ
سلام من لیسانس حقوق دارم بدون هیچ گرایشی ازدانشگاه پیام نور ایا میتونم ازمون سردفتری اسنادرسمی شرکت کنم؟چون داخل شرایط ازمون زده حقوق قضایی من نگران این موضوع شدم
پاسخ
سلام. باید در شرایط ثبت نام ببینید چه گرایش یا رشته ای درج شده است ولی تا جایی که می دانم منعی برای ثبت نام لیسانس حقوق در ازمون های حقوقی نیست.
پاسخ
سلام خسته نباشید کسی که کاردانی ناپیوسته حقوق از علمی کاربردی داره و کارشناسی ناپیوسته حقوق از دانشگاه آزاد میتونه در آزمون های حقوقی وکالت و… شرکت کنه؟
پاسخ
سلام. باید تمام دروس تخصصی کارشناسی حقوق را گذرانده باشید.
پاسخ
سلام. میتونیم ۲۲سالگی ازمون وکالت بدیم وبعد بریم سربازی وبعد سربازی کاراموز حقوق بشیم
پاسخ سلام خیر پاسخ
سلام من رشته مورد انتخابم حقوق هست بعد از کنکور میتونم قبل از اینکه برم دانشگاه به صورت کار اموزی در دادگستری شروع به کار کنم ؟ فقط بر اساس علاقه ام هرچه زودتر میخام برم با قوانین اشنا بشم . البته ازمون قضاوت هدفم هست
پاسخ سلام خیر پاسخ سلام
فرقی بین درآمد وکیلی که مدرکش لیسانس به بالاست با وکیلی که مدرکش لیسانسه وجود داره؟
پاسخ سلام خیر پاسخ سلام وقت به خیر
میخواستم بدونم خوندن ارشد حقوق ضروریه یا کارشناسی برای وکیل مجرب شدن کافیه (البته کارشناسی + قبولی در آزمون وکالت)؟
پاسخ سلام
مقاطع تحصیلی بیشتر دلیل بر باسواد بودن یک وکیل نیست
پاسخ
سلام میخواستم بپرسم با مدرک کارشناسی رشته حقوق ثبتی دانشگاه علمی کاربردی میشه در آزمون وکالت شرکت کنم؟
پاسخ
سلام. در صورت گذراندن تمام دروس تخصصی رشته کارشناسی حقوق، بله
پاسخ سلام
من دانشجوی رشته حقوق هستم واحد دانشگاه الکترونیکی درس میخواندم آیا میتوانم آزمون وکالت شرکت کنم؟
پاسخ سلام. منعی ندارد پاسخ
دیدگاهتان را بنویسید
بهترین کشورهای جهت ادامه تحصیل حقوق در خارج از کشور
در این نوشته شرایط ادامه تحصیل حقوق در خارج از کشور در کشورهایی مانند کشورهای آمریکا، کانادا، ترکیه و فرانسه را بررسی کردهایم.
بهترین کشورها جهت ادامه تحصیل حقوق در خارج از کشور
امروزه دانشجویان ایرانی بسیاری رویای ادامه تحصیل حقوق در خارج از کشور را در سر میپرورانند. بدون شک رشتهی حقوق یکی از پرطرفدارترین رشتههای علوم انسانی در میان تمامی دانشجویان در سطح جهانی است. به طور کلی اغلب افرادی که تصمیم به ادامه تحصیل در رشتهی حقوق را دارند، مطمئن هستند که آیندهی تحصیلی خود را با گذراندن دورهی کارشناسی به اتمام نخواهند رساند و اغلب دانشجویان این رشته به داشتن مدرک کارشناسی بسنده نمیکنند. چرا که آنها برنامههای طولانی مدتی برای ادامهی تحصیل در رشتهی خود دارند. این متن به بررسی واحدهای ارائه شده در شاخههای مختلف رشتهی حقوق و دانشگاههای برتری که در این رشته اقدام به جذب دانشجو میکنند، میپردازد. اگر قصد ادامه تحصیل حقوق در خارج از کشور را دارید به شما پیشنهاد میکنیم که این مطلب را با دقت مطالعه نمایید.
ادامه تحصیل در رشته حقوق
اغلب افرادی که وارد رشتهی حقوق میشوند، مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترای خود را نیز به اتمام میرسانند، چرا که در هر کدام از مراحل و مقاطع تحصیلی، دانشجویان رشتهی حقوق میتوانند دانش و تجربههای بسیار زیادی برای آیندهی شغلی خود کسب کنند. همهی این افراد به دنبال ادامهی تحصیل در رشتهی محبوب خود هستند تا به مقاطع بالاتر دست پیدا کنند. دانشجویان حقوق با ادامهی تحصیل و ورود به مقاطع تحصیلی بالاتر میتوانند به عنوان وکلای رسمی دادگستری و مشاوران حقوقی مشغول به کار و فعالیت شوند. عموما کسانی که وکیل میشوند یا در رشتهی حقوق ادامه تحصیل میدهند، افراد باهوشی هستند. این افراد از علاقه، پتانسیل ذهنی و فکری، و پشتکار بالایی برخوردار هستند.
دانشجویان و فارغالتحصیلان حقوق چه ویژگیهایی باید داشته باشند؟
کسی که به تحصیل در رشتهی حقوق میپردازد، باید دارای مهارتهای بسیار زیادی از جمله داشتن دانش کافی در مورد مسائل حقوقی، درک تجارت و کسب و کار، دانش جامعه شناسی، احاطه به سیاست و اخلاق دنیای معاصر، قدرت مناظره، توانایی تنظیم اسناد حقوقی، تسلط بر زبان تخصصی رشتهی حقوق، قدرت درگیری با مسائل پیچیده از زوایای مختلف، توانایی ارائهی استدلال و دفاع، داشتن مهارتهای ارتباطی قوی به صورت کتبی و شفاهی، توانایی خود مدیریتی، مهارتهای فناوری اطلاعات و کامپیوتر، مهارتهای تحقیقی، مهارت کار تیمی، دانش ریاضیات و مهارت استدلال و تفکر و تحلیل، مهارتهای تحقیق در مورد مسائل حقوقی و مهارتهای حل مسئله باشد. به یاد داشته باشید که رشتهی حقوق رشتهی بسیار وسیعی است که میتواند در جنبههای مختلفی مانند کسب و کار، حقوق بین الملل، تجارت، روابط بین الملل، حقوق جزا، و غیره به شما سود رسانی کند. شاید برای شما جالب باشد که بدانید رشتهی حقوق یکی از اولین رشتههای تحصیلی بوده که در دانشگاههای دنیا ارائه شده اشت.
مهمترین سرفصلهای رشته حقوق در دانشگاهها
از جمله تخصصهایی که در طول تحصیل در رشتهی حقوق به دانشجویان ارائه داده میشوند، میتوان به موارد زیر اشاره کرد: قوانین مالیاتی، روشهای حقوقی، حقوق قراردادها، قانون و جامعه، حقوق املاک، حقوق بین الملل، قانون کسب و کار و تجربه، تجارت حقوق کیفری، قانون اساسی، جرم شناسی، حقوق بشر، حقوق کار، دولت و قانون، قانون، جامعه و فرد، حقوق و جزای مدنی، و سایر موارد.
رایجترین گرایشهای رشته حقوق
به طور کلی میتوان گفت که با ادامه تحصیل در رشتهی حقوق شما میتوانید گرایشهای مختلفی را انتخاب کرده و تخصصهای لازم در آن زمینه را کسب نمایید. از جمله این گرایشها میتوان به موارد زیر اشاره کرد: حقوق کیفری که از جوانب مختلف قانون به جرائم مینگرد، مسائل نظریهی جرم و جنسیت که شامل بررسی کیفری انواع جنایت و قتل میشوند، مجرمان، اختلالات ذهنی، حقوق کیفری اروپا، اعدام در قانون و پاسخ به حقوق مربوط به مسئلهی تروریسم. همچنین میتوانید شاخههایی مانند عدالت کیفری، احیای عدالت، مشکلات جرم در سطح جهان، حقوق بشر، روشهای اجتماعی و حقوقی را مطالعه و بررسی کنید.
از دیگر شاخههای مربوط به حقوق میتوان به حقوق املاک اشاره کرد که شامل حقوق املاک و مستغلات منقول و غیرمنقول است. شما میتوانید با تمامی قوانین مربوط به زمین و ملک، قوانین مربوط به صاحب آن و قوانین ساخت و ساز در آن آشنا شوید. مطالب ارائه شده در واحدهای درسی نیز در زمینهی حقوق مؤجر، حقوق مستاجر، حقوق املاک تجاری، سهام مالکیت، قوانین ساخت و ساز و غیره خواهند بود.
از شاخههای دیگر این رشته میتوان به حقوق تجارت اشاره کرد که به قراردادها و رفتارهای افراد در مواجهه با کسب و کار در صنایع و تجارت مربوط میشود. این شاخه از شاخههای حقوق مدنی به شمار میآید. حقوق علوم اقتصاد، کسب و کار، مدیریت و امور مالی نیز جزء زیر مجموعههای این رشته هستند. شما میتوانید با تحصیل در این رشته، به همکاری با شرکتهایی که ساختار مالی آنها در ابعاد وسیعی است، بپردازید.
ازجمله گرایشات دیگری که امروزه بسیار مهم به حساب میآید، حقوق خانواده است. همانطور که از اسم این شاخه پیدا است، در این گرایش دانشجویان با حقوق مرتبط با خانواده آشنا خواهند شد. مواردی پیرامون والدین، فرزندان و مراقبت از آنها، طلاق، ازدواج، حقوق بشر، فرزند خواندگی و تمامی آنچه که مربوط به حقوق خانواده است، در این گرایش مورد بررسی و مطالعه قرار می گیرند.
یک فارغالتحصیل حقوق باید چه تواناییهایی داشته باشد؟
به عنوان یک فرد تحصیل کرده در رشتهی حقوق خانواده شما باید بتوانید از قوانین حاکم بر اختلاف بین خانوادهها، حقوق فردی، اختلافات خانوادگی، طلاق، کودک آزاری، و موارد مربوط دیگر اشراف داشته باشید. اما به یاد داشته باشید که شما به عنوان دانشجوی حقوق میتوانید موضوعات متنوعی شامل حقوق تفریح و سرگرمی، حقوق شرکتها، حقوق مهاجرت، حقوق دریایی، حقوق رسانه، حقوق طلاق، حقوق اجتماعی، حقوق ورزشی، حقوق مالیات، و تخصصهای دیگر را انتخاب کنید.
چگونگی ادامه تحصیل حقوق در خارج از کشور
بعد از اینکه اطلاعات کلی درباره رشته حقوق و دانشجویان خواستار این رشته ارائه کردیم، دیگر فرصت آن رسیده است که به چگونگی ادامه تحصیل حقوق در خارج از کشور بپردازیم. معمولاً اخذ پذیرش در رشتهی حقوق در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته بسیار سخت است، اما به یاد داشته باشید که موفقیت در این امر غیر ممکن نیست، فقط کافی است تصمیم بگیرید و تمام تلاش خود را بکنید تا بتوانید از طریق تحصیل در یک دانشگاه معتبر از آیندهی بهتری برخوردار شوید. انواع گرایشهای موجود در رشته تحصیلی حقوق در داخل کشور که شامل حقوق اسلامی و حقوق مدنی کشورمان است، با سایر رشتههای مرتبطی که در جهان ارائه میشود کمی تفاوت دارند. اگر بعد از اتمام دورهی تحصیلیتان قصد بازگشت به ایران و اشتغال به کار در زمینهی رشتهی تحصیلی خود را دارید، با توجه به علاقهمندی خود باید دنبال کشور و دانشگاهی بگردید که گرایشهای مرتبط با بازار کار رشتهی حقوق در کشور خودمان را داشته باشند. در این صورت خواهید توانست این قوانین را در کشور خود نیز اعمال کرده یا از آنها دفاع کنید.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
سلاپ جواب سولل درست بگین ممنونم