در حال پالایش مطالب میباشیم تا اطلاع ثانوی مطلب قرار نخواهد گرفت.
    توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    حباب چگونه تشکیل میشود علوم چهارم

    1 بازدید

    حباب چگونه تشکیل میشود علوم چهارم را از سایت پشتوک دریافت کنید.

    حباب چگونه تشکیل می شود

    چرا حباب ها گرد هستند

    چرا حباب کروی است؟,چرا حباب گرد است به زبان ساده,شکل حبابها,علت گرد بودن حباب ها,چراحبابها گرد هستند,چرا حباب ها به شکل دایره هستند,حباب چگونه تشکیل می شود,تحقیق در مورد حباب کلاس چهارم,چرا همه حبابها دایره شکل اند

    سلام دوستان و همکاران محترم پایه چهارم ابتدایی (دبستان)

    در این پست از سایت معلم یار برای شما عزیزان , اطلاعاتی درمورد حباب های علوم چهارم ابتدایی آماده کردیم

    امیدواریم مورد استفاده شما عزیزان قرار بگیره

    فــدا

    حباب ها به خاطر کوهسیون یا پیوستگی به شکل گرد می خواهند باشند

    در واقع حباب ها همیشه هم گرد نیستند و احتمالا تا به حال اگر با وسایل بازی که در حباب های صابونی فوت می کنند کار کرده باشید متوجه آن شده اید. اگر در آن بدمید حباب ها می خواهند کروی باشند اما ابتدا بیشتر به شکل سیگار در می آیند و سعی می کند تا خودشان را دوباره شکل بدهد. به دلیل این که حباب ها در اساس لایه های نازکی از مولکول های مایع هستند که به یکدیگر چسبیده اند چون آنها به یکدیگر جذب شده اند که به خاطر پدیده ای به نام پیوستگی یا کوهسیون است. این باعث ایجاد کشش سطحی می شود. درون لایه مولکول های هوایی به دام افتاده اند که نمی توانند از حباب خارج شوند. اما این تنها نیرویی نیست که بر روی این لایه عمل می کند. از بیرون نیز هوای بیشتر به درون آنها فشار داده می شوند. کارآترین روش برای این لایه مایع این است که این نیروهایی که مقاومت می کنند به فشرده ترین شکل به صورت کره برحسب نسبت حجم سطحی درآیند. جالب تر اینکه دانشمندان به روش هایی پی برده اند تا حباب هایی را بسازند که گرد نیستند پس آنها می توانند ژئومتری سطوح را مطالعه کنند. آنها قادرند حباب هایی را ایجاد کنند که مکعبی و حتی مستطیلی شکل هستند با معلق کردن لایه نازک مایع بر چارچوبی سیمی تا به شکل دلخواه درآیند.

    منبع مطلب : www.moallemyar.ir

    مدیر محترم سایت www.moallemyar.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    همکلاسی ها

    ساختن بهترین حباب ها

    یک چالش صابونی

    بهترین حباب ها را چه چیزهایی می سازند؟ برای پرده برداشتن از بعضی رازهای کشش سطحی شیوه های گوناگونی کشف کنید.

    مفاهیم کلیدی:

    شیمی، آب، مایع ها، کشش سطحی

    مقدمه

    آیا تا کنون فکر کرده اید یک حباب چگونه تشکیل می شود؟ راز درست کردن حباب نیروی کشش سطحی است. با افزودن صابون یا مایع های پاک کننده به آب نیروی کشش سطحی بین مولکول های آن را تغییر می دهید که این بهترین راه حل برای حباب درست کردن است اگر سعی کنید از آب معمولی حباب درست کنید، خواهید دید روش مناسبی نیست. این به دلیل زیاد بودن نیروی کشش سطحی بین ذره های سازنده ی آب است )این نیرو مولکول های مایع را کنار هم نگه می دارد(. با افزودن پاک کننده به آب این نیروها کم تر می شوند. با اضافه کردن چیزهای دیگری مانند شربت ذرت یا گلیسیرین می توانیم حباب های بهتری بسازیم. اما شما فکر می کنید چگونه می توانیم بهترین حباب رادرست کنیم؟

    پیش زمینه

    در یک ظرف کوچک آب، مولکول های بسیار ریز آب با کشیدن یکدیگر کنار هم می مانند. مولکول ها در سطح آب هم توسط مولکول های اطراف شان و هم توسط مولکول هایی که زیرشان قرار دارند جذب می شوند. اما روی سرشان مولکولی نیست که آن ها را جذب کند )فقط هواروی آن هاست(. مولکول های سطح آب نمی خواهند به سوی بالا حرکت کنند و از مولکول های اطراف شان دور شوند. این موجب ایجادنیروی کشش سطحی قدرتمندی می شود. این نیرو آن قدر زیاد است که از تشکیل حباب ها جلوگیری می کند.

    هنگامی که کمی مایع ظرف شویی به آب اضافه می کنیم، نیروی کشش سطحی کم تر می شود و حباب ها می توانند تشکیل شوند. مولکول های مایع ظرف شویی فاصله ی مولکول های آب را زیادتر می کنند و کشش بین آن ها را کاهش می دهند و کشش سطحی در مایع کم می شود. سایرمواد مانند شربت ذرت یا گلیسیرین کیفیت حباب های تولید شده را افزایش می دهند.

    مواد مورد نیاز:

    سه فنجان یا شیشه ی دهان گشاد، پیمانه، قاشق سوپ خوری اندازه گیر، سه فنجان آب مقطر، فاشق، صابون مایع ظرف شویی، یک بطری کوچک گلیسیرین، شربت ذرت رقیق، سه بطری پاک کن، ماژیک دائمی، زمان سنج

    آماده کردن

     روی سه فنجان به ترتیب برچسب های فقط پاک کننده، گلیسیرین و شربت ذرت بچسبانید.

     به هر سه ظرف یک فنجان آب مقطر اضافه کنید.

     در ظرف فقط پاک کننده یک قاشق سوپ خوری آب بیش تر بریزید.

     با باز کردن وسط بطری پاک کن و خم کردن نیمی از آن به شکل یک دایره آن را به یک چوب مخصوص تبدیل کنید. دوبطری پاک کن دیگر را هم به همین شکل درآورید. مطمئن شوید که هر سه یک شکل و یک اندازه اند.

    دستور کار

     به هر سه فنجان دو قاشق سوپ خوری مایع ظرف شویی اضافه کنید. با یک قاشق پاک کننده را خوب با آب مخلوط کنید. با این کارحباب های کوچکی تشکیل می شوند. فکر می کنید چرا در هر سه ظرف به پاک کننده نیاز داریم؟

     با توجه به برچسب ها به هر طرف به ترتیب به فنجان های دوم و سوم، یک قاشق سوپ خوری گلیسیرین و یک قاشق سوپ خوری شربت ذرت اضافه کنید.

     بیرون اتاق )جایی که اگر کمی چسبناک شود اهمیت زیادی نداشته باشد( از یکی از محلول ها حباب درست کنید. سعی کنید باچوب حباب را نگه دارید و زمانی که دوام می آورد را اندازه بگیرید. این کار کمی دشوار است، پس بهتر است قبلا کمی تمرین کنید و برای اندازه گیری زمان از یک دوست کمک بخواهید

     پس از این که برای هر مخلوط دست کم چهار بار اندازه گیری کردید اندازه ها را در یک جدول یادداشت کنید. میانگین زمان رابرای هر مورد محاسبه کنید کدام مخلوط بادوام ترین حباب ها را ایجاد می کند؟ کدام محلول کم دوام ترین حباب ها را به وجودمی آورد؟ فکر می کنید چرا این طور می شود؟ آیا با برخی از مخلوط ها می توان حباب های بزرگ تر ساخت؟

     گسترش: تغییر غلظت گلیسیرین یا شربت ذرت چه اثری بر روی عمر حباب ها دارد؟ می توانید این فعالیت را با مقدارهای گوناگونی از گلیسیرین یا شربت ذرت تکرار کنید. چقدر که زیادی کم است، و چقدر زیاد بیش از حد زیاد است؟ ایا می توانیدحباب هایی درست کنید که عمرشان از حباب های فعالیت اصلی زیادتر باشد؟

     گسترش: آیا حباب ها همیشه کروی اند؟ سعی کنید با خم کردن یا تاباندن لوله پاک کن ها شکل حباب ها را عوض کنید وشکل هایی مانند ستاره، چهرگوش یا سه گوشه درست کنید. با این چوب های جدید حباب ها به چه شکلی درمی آیند؟

    مشاهده و نتیجه گیری:

    بیشترین عمر حباب ها با کدام مخلوط بود؟ آیا با گلیسیرین بادوام ترین حباب ها درست می شدند؟ پاک کننده با کم تر کردن نیروی کشش سطحی تشکیل حباب را امکان پذیر می کند. یک حباب که از محلول پاک کننده و آب ساخته می شود یک لایه ی کروی ازمولکول های اب است که در هر سو با لایه ای کروی از مولکول های پاک کننده احاطه شده است. یک سر مولکول های پاک کننده به مولکول های آب متصل می شوند )بخش آب دوست( و سر دیگرشان از مولکول های آب می گریزند )قسمت آب گریز مولکول ها(.

    مولکول های پاک کننده طوری قرار می گیرند که انتهای آب گریزشان مجاور هوا باشد.

    با افزودن گلیسیرین یا شربت ذرت حباب ها درشت تر و بادوام تر می شوند. وقتی که لایه ی آب بین لایه های پاک کننده تبخیر می شودحباب ها می ترکند. اما مولکول های گلیسیرین و شربت ذرت پیوندهای ضعیفی با مولکول های آب آب برقرار می کنند و از سرعت تبخیر آب می کاهند. گلیسیرین حباب های بادوام تر و نیرومند تری می سازد، اما شربت ذرت ارزان تر است. در خانه جست جو کنید وببینید چه مواد دیگری می توانید پیدا کنید که به آب بیفزایید و حباب درست کنید؟ اگر فرآورده هایی مانند شامپو یا صابون مایع راامتحان کنید، می توانید اجزای گوناگون شان را که به تولید حباب صابون کمک می کنند بشناسید

    منبع مطلب : nkazar.blogfa.com

    مدیر محترم سایت nkazar.blogfa.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    صدري - چگونه حباب بسازيم؟  - چگونه حباب بسازيم؟  - چگونه حباب بسازيم؟  - چگونه حباب بسازيم؟  - چگونه حباب بسازيم؟  - چگونه حباب بسازيم؟ 

    3المپياد زيست‌

    منبع مطلب : old.roshd.ir

    مدیر محترم سایت old.roshd.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    ناشناس 3 ماه قبل
    0

    لطفامیشه بگید حباب چگونه تشکیل میشه

    ناشناس 3 ماه قبل
    0

    سلام لطفا حباب چگونه تشکیل میشود را به ما بگید 🙏🙏

    ناشناس 4 ماه قبل
    0

    تو

    ناشناس 7 ماه قبل
    0

    بگین چگونه حباب ساخته میشود لطفا

    parsa 7 ماه قبل
    0

    Hi

    😘 7 ماه قبل
    0

    حباب از اب و مایع تشکیل می شود

    ستایش 7 ماه قبل
    0

    حباب چگونه تشکیل می شود

    نجلانهتانی 7 ماه قبل
    2

    حباب چگونه‌ تشکیل میشود

    ناشناس 7 ماه قبل
    -1

    حباب چگونه تشکیل می شود امروزززز جوابش رو می خوامممم زودددد🙏

    رضا خوش فکر 8 ماه قبل
    1

    حباب با باد که یک عنصر تهاجمی هست مخلوط میشه و مولکول ها به اتم تبدیل میشن و بعد یک لایه نازک از اتم های مختلف کنار هم قرار میگیرند و حباب شکیل میشه

    بنیامین صادقی 8 ماه قبل
    1

    لطفا اطلاعات کامل که حباب چگونه درست میشود بگزارید تا همه مردم بتوانند از این مطالب لذت ببرند 🥰🥰🥰😙

    مهدی 10 ماه قبل
    1

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید