این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    درد زانو چپ نشانه چیست

    دسته بندی :
    1. پشتوک
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    درد زانو چپ نشانه چیست را از این سایت دریافت کنید.

    علل درد زانو / عوامل ایجاد کننده درد زانو

    مشکلاتی که عملکرد صحیح یک یا هر دو زانو را تحت تأثیر قرار می‌دهد، ممکن است باعث درد زانو گردد. / علل درد زانو / دکتر مهدی مویدفر

    عوامل ایجاد کننده درد زانو

    5 دقیقه زمان مطالعه بدون نظر

    درد زانو از خفیف تا شدید متغیر است و گستردگی آن می‌تواند از درد ملایم تا درد طاقت فرسا و تیرکشنده متفاوت باشد. این درد می‌تواند به طور ناگهانی (درد حاد زانو) و یا به تدریج در طول زمان (درد مزمن زانو) بروز کند، همچنین ممکن است به صورت پیوسته یا متناوب (دوره‌ای) باشد. برخی از انواع زانو درد با فعالیت و یا در طی شب بدتر می‌شود و به سایر نقاط بدن (به عنوان مثال، باسن، کمر) تیر کشیده و گسترده می‌شود. با ما همراه شوید تا با علل درد زانو آشنا گردیم.

    تعریف درد زانو

    زانو درد بیماری شایعی است که ممکن است افراد در تمام سنین آن را تجربه کنند. این درد ممکن است بلافاصله بعد از وارد شدن صدمه یا آسیب به زانو رخ دهد، یا اینکه به شکل یک بیماری مزمن بروز کند. میزان درد و ناراحتی افراد به علت درد زانو، منطقه آسیب دیده زانو و یا وضعیت جسمی فرد قبل از زانو درد بستگی دارد. درمان دردهای زانو توسط بهترین متخصصان زانو صورت می‌گیرد.

    علل درد زانو

    مشکلاتی که عملکرد صحیح یک یا هر دو زانو را تحت تأثیر قرار می‌دهد، ممکن است باعث درد زانو گردد. وارد شدن صدمه و آسیب به زانو، شایع‌ترین علت زانو درد است، اما عوارض دیگری مانند آرتروز ممکن است به زوال مفصل زانو و بروز درد و ناراحتی منجر شود. این نوع صدمات اغلب زمانی رخ می‌دهد که ترومای شدیدی به زانو وارد شود و یا زانو در جهت اشتباهی پیچ بخورد.

    آسیب دیدگی منیسک زانو

    منیسک زانو با جلوگیری از حرکات غیرعادی که ممکن است منجر به آسیب دیدگی زانو شود، موجب ثبات زانو می‌گردد. پاره شدن منیسک ممکن است عملکرد درست زانو را مختل سازد.

    التهاب تاندون از علل درد زانو

    التهاب تاندون (تاندونیت) التهابی است که قرمزی، حساسیت به لمس و درد شدیدی را در تاندون‌های زانو و یا هر منطقه از بدن که دارای تاندون است، تولید می‌کند. فعالیت‌هایی که نیاز به حرکات تکراری دارند، ممکن است خطر التهاب تاندون را مانند آرتروز افزایش دهند.

    آرتروز مفاصل

    آرتروز مفصلی (OA) شکلی از آرتروز است که ممکن است در یک یا چند استخوان مفصل در بدن ایجاد شود. این عارضه ممکن است مردان، زنان و کودکان را مبتلا سازد. زنان بالای 55 سال در معرض بالاترین خطر ابتلا به آرتروز قرار دارند. درد و ناراحتی این عارضه ناشی از تخریب غضروف است که باعث سایش استخوان‌ها به یکدیگر و درد و ناراحتی شدید می‌شود.

    نقرس کاذب

    نقرس کاذب نوع شایعی از آرتروز زانو است که با تشکیل کریستال‌های پیروفسفات کلسیم (یک نوع نمک) در مایعات زانو ایجاد می‌شود. این عارضه اغلب با بیماری نقرس که در آن کریستال‌های اسید اوریک در سلول‌های زانو تشکیل می‌شود، اشتباه گرفته می‌شود. نقرس کاذب موجب دوره‌های دردناک تورم و التهاب در زانو و همچنین مفاصل دیگر می‌شود.

    ورم کیسه‌های مفصلی از علل درد زانو

    التهاب بورس زانو می‌تواند موجب درد زانو در برخی افراد شود. بورس‌ها کیسه‌های کوچکی از مایع هستند که با نرم و لغزنده کردن تاندون‌های باسن، شانه‌ها و زانو، به حرکت آزادانه آنها در امتداد مفاصل کمک می‌کنند.

    در رفتگی کشکک زانو

    جابجایی و دررفتگی کشکک با ساییدگی غیر طبیعی کشکک ناشی از جابجایی غیر طبیعی آن در هنگام راست یا خم شدن زانو ایجاد می‌شود. این عارضه اغلب در زنان بیشتر از مردان دیده می‌شود، اما ممکن است در هر فرد بسیار پر تحرک و فعال، موجب بروز حملات درد زانو شود.

    انحراف زانو از علل درد زانو

    یکی از مشکلات شایع ارتوپدی در جامعه انحرافات مربوط به زانو است که به اشکال گوناگون وجود دارد. انحرافات زانو به طور معمول به دو شکل پای پرانتزی و پای ضربدری دیده می‌شود که انحراف پرانتزی به مراتب شیوع بیشتری دارد. این انحراف در دراز مدت باعث درد شدید زانو می‌شود.

    اضافه وزن

    افرادی که اضافه وزن دارند ممکن است درد زانو را در هنگام راه رفتن و یا ایستادن تجربه کنند. هنگامی که وزن بدن بیشتر از حد طبیعی باشد، فشار و استرس بیشتری بر روی مفاصل وارد می‌شود. این فشار می‌تواند تخریب بافت‌های مفصل در هنگام سایش انتهای استخوان ساق پا بر روی استخوان ران را افزایش داده و با تولید اصطکاک، باعث درد و ناراحتی زانو گردد.

    فهرست مطالب

    معرفی دکتر مهدی مؤید فر

    دکتر مهدی مؤیدفر فوق تخصص جراحی زانو و بورد تخصصی ارتوپدی ، تحصیلات پزشکی خود را در دانشگاه علوم پزشکی تهران شروع نمود. در دوران دانشجویی فعالیتهای متعددی داشتند که از آن جمله مسئول گروه پیوند لیزر پزشکی و مسئول گروه زخم بسته لیزر پزشکی را میتوان نام برد.پس از آن برای تخصص به شهر خود اصفهان بازگشتند و در طی دوران تخصص علاوه بر کارهای تحقیقاتی، طراحی و تکمیل وسیلهای برای بازگرداندن حرکات زانو را شروع کردند؛ که منجر به ثبت اختراع این وسیله همراه با دو نفر از همکاران ایشان در دانشگاه صنعتی اصفهان گردید.

    قبلی مقاله قبلی

    علائم جدی همراه با درد زانو

    مقاله بعدی

    عوامل ایجاد پوکی استخوان

    بعدی

    دیدگاهتان را بنویسید

    منبع مطلب : drmoayedfar.com

    زانو درد علت و علایم آن چیست؟ و آشنایی با درمان زانو درد:

    زانو درد و علایم آن برای درمان صحیح بیماری بسیار مهم است در این مقاله از علل زانو درد صحبت می شود و درمان آن توضیح داده می شود..

    زانو درد علت و علایم آن چیست؟ و آشنایی با درمان زانو درد:

    خانه/زانو درد/زانو درد علت و علایم آن چیست؟ و آشنایی با درمان زانو درد:

    علت زانو درد و درمان آن با روشهای غیر جراحی:

    زانو درد یکی از مشکلات رایج در بین افراد است که می تواند دلایل فراوان و متعدد داشته باشد.

    زانو درد

    در این رابطه مهم است که یک تشخیص صحیح از علت زانو درد به دست آورید تا به این ترتیب بتوان از روش درمانی مناسب برای رفع آن استفاده کرد.

    درکلینیک تخصصی پروفسور فروغ  هدف اصلی شناخت علت زانو درد و درمان علت اصلی مشکل بیماران است خوشبختانه درصد زیادی از بیماران از درمانهای کلینیک نتیجه گرفته اند و این موجب خوشحالی ما است که توانستیم رنج بیماری را از بین ببریم و شاهد لبخند رضایت بیماران باشیم.تلفن رزرو نوبت 66572220

    فهرست مطالب

    علت ها و دلایل زانو درد

    دلایل اصلی زانو درد به شرح زیر هستند:

    آرتروز زانو:

    آرتروز یکی از رایج ترین دلایل درد زانو است و برای درمان این مشکل می توان از بسیاری روش های مختلف استفاده کرد.

    آسیب دیدگی رباط:

    آسیب دیدگی رباط می تواند در زمان انجام فعالیت های ورزشی ایجاد شود و باعث ناراحتی و ناپایداری عضلات زانو گردد.

    انواع آسیب دیدگی های رباط به شرح زیر هستند:

    آسیب دیدگی رباط صلیبی قدامی (ACL)

    آسیب دیدگی رباط صلیبی خلفی (PCL)

    آسیب دیدگی رباط طرفی داخلی (MCL)

    آسیب دیدگی رباط طرفی خارجی (LCL)

    آسیب دیدگی غضروف یا پارگی مینیسک:

    این نوع آسیب دیدگی بیشتر در بین افراد جوان و مسن مشاهده می شود و یکی از دلایل اصلی ایجاد دردهای زانو است.

    تاندنیت کشکک:

    تاندنیت اطراف مفصل در اکثر مواقع در زرد پی کشکک زانو مشاهده می شود که بزرگترین تاندون جلوی زانو است.

    کندرومالاسی کشکک:

    کندرومالاسی باعث ایجاد درد زانو در زیر ناحیه کشکک می شود که دلیل آن نرم شدن غضروف است.این مشکل بیشتر در بین افراد جوان (از سنین 15 تا 35 سالگی) مشاهده می شود.

    در رفتن کشکک: در رفتن کشکک می تواند علائم حاد در زمان ایجاد در رفتگی ایجاد کند، اما در ادامه می تواند درد مزمن نیز برای بیمار به همراه داشته باشد.

    کیست بیکر: کیست بیکر زانو یک نوع ورم ایجاد شده در پشت مفصل زانو است که معمولاً نشانه ای از ایجاد سایر مشکلات مثل پارگی مینیسک زانو است.

    بورسیت: رایج ترین نوع بورسا نواحی اطراف مفصل را درست در بالای کشکک زانو تحت تاثیر خود قرار می دهد.این مشکل بیشتر در بین افرادی مشاهده می شود که در حین کار زانو می زنند. برای مثال در این رابطه می توان از افراد باغبان یا قالی باف نام برد.

    سندروم پلیکا: سندروم پلیکا یکی از دلایل غیر عادی زانو درد است که تشخیص آن دشوار می باشد. برای تشخیص این مشکل معمولاً از آرتروسکوپی استفاده می شود.

    بیماری‌ اسگود شلاتر (OCD): این بیماری اغلب در بین افراد نوجوان به خاطر رشد استخوان در اطراف مفصل مشاهده می شود.

    نقرس: نقرس یکی از دلایل غیر معمول برای ایجاد زانو درد است. به هر حال، در بیمارانی که ابتلا به نقرس تشخیص داده می شود،می توان ابتلا به این بیماری را به عنوان یک دلیل شروع درد زانو مورد توجه قرار داد.

    علائم و نشانه ها ی زانو درد

    موقعیت و شدت زانو درد در افراد مختلف بسیار متفاوت است و این شرایط بستگی به علت ایجاد مشکل دارد. علائم و نشانه هایی که معمولاً با درد زانو همراه است، شامل موارد زیر می باشد:

    ورم و سفت شدن

    قرمز شدن پوست و گرم شدن آن

    ضعیف شدن یا ناپایداری

    شنیدن صدا از محل مفصل زانو

    عدم توانایی صاف کردن کامل زانو

    تشخیص زانو درد

    در طول معاینه فیزیکی، پزشک ممکن است فعالیت های زیر را انجام دهد:

    بررسی ورم، درد، حساسیت، گرمی، و کبودی واضح در زانو

    بررسی میزان حرکت ناحیه پایین پا در جهت های مختلف

    فشار دادن یا کشیدن مفصل به منظور ارزیابی وضعیت ساختارهای زانو

    در بعضی موارد، پزشک ممکن است از عکس برداری رادیولوژی، اسکن ام آر آی، سی تی اسکن و امواج مافوق صوت برای تشخیص مشکل بیمار استفاده کند. اگر پزشک نسبت به ایجاد عفونت در ناحیه مفصل مشکوک باشد، ممکن است از آزمایش خون و آرتروسنتز برای تشخیص مشکل استفاده کند. در آرتروسنتز یک مقدار کم از مایع درون مفصل زانو با سوزن خارج شده و برای آزمایش به آزمایشگاه ارسال می شود.

    راه ها و روش های درمان زانو درد

    روش درمانی مورد استفاده برای رفع زانو درد  بستگی به دلیل ایجاد مشکل دارد. بنابراین، در این حالت مهمترین موضوع تشخیص  علت قبل از شروع یک برنامه درمانی می باشد. اگر شما نسبت به تشخیص مشکل مطمئن نیستید یا درباره شدت آن تردید دارید،لازم است قبل از شروع از برنامه درمانی با پزشک خود ملاقات و مشورت کنید.بعضی از انواع درمان های مورد استفاده برای زانو درد در ادامه ذکر شده است. توجه داشته باشید که همه این روش های درمانی برای تمام شرایط قابل استفاده نیستند، اما می توانند برای درمان مشکلات خاص شما مفید و موثر باشند.

    تغذیه و درمان گیاهی کلیک کنید

    رژیم غذایی و سلامت مفاصل

    فیزیوتراپی درد زانو درد

    فیزیوتراپی و ورزش زانو درد به منظور بازیابی دامنه حرکت و عملکرد عضلات زانو مفید می باشد. در حقیقت فیزیوتراپی می تواند یک برنامه جامع برای درمان، با توجه به نحوه عملکرد عضلات، اعصاب، مفاصل و رباط ها در مفصل زانو در اختیار شما قرار دهد.در این حالت از درمان های خاص برای کاهش درد و تصحیح عملکرد نامناسب عضلات استفاده می شود که در برنامه های درمانی فیزیوتراپی انجام تمرین های کششی و تقویتی برای توان بخشی زانو از اهمیت خاص برخوردار است.

    لیزر درمانی درد زانو درد

    لیزر درمانی

    لیزر درمانی روشی است که در آن از طول موجه خاص لیزر برای بافت استفاده می شود و به این ترتیب به تسریع فرآیند بهبود زانو درد بیمار کمک موثر می شود. این روش معمولاً برای بیمارانی استفاده می شود که از مجموعه متنوعی از شرایط زانو درد رنج می برند و در این حالت امکان کاهش و حذف درد، ورم و التهاب، اسپاسم و بهبود عملکرد عضلات وجود دارد.در لیزر درمانی از پرتو لیزر بطور مستقیم بر روی ناحیه آسیب دیده از ۳۰ ثانیه تا چند دقیقه استفاده می شود. پرتو لیزر معمولاً توانایی ۲ تا ۵ سانتی متر نفوذ به زیر پوست دارد. هنگامی که پرتو لیزر از لایه های پوست عبور کرده و به نواحی تحت درمان رسید، این پرتو توسط بافت هدف و اجزای حساس به نور موجود در سلول ها جذب می شود. هنگامی که این پرتو انرژی جذب شود، یک مجموعه از رویدادها در سلول شروع می شود که به تدریج باعثبهبود بافت آسیب دیده می شود و به این ترتیب بیمار با کاهش درد زانو ، التهاب، ورم و کاهش کلی زمان درمان با افزایش متابولیسم درون سلولی مواجه خواهد شد.

    منبع مطلب : drforogh.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید