دریک غذای خوشمزه است که پس از برش
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
دریک غذای خوشمزه است که پس از برش را از این سایت دریافت کنید.
از غذاهای خوشمزه در حل جدول جواب
از غذاهای خوشمزه در حل جدول جواب را از این سایت دریافت کنید.
از غذاهای خوشمزه در حل جدول جواب
دسته بندی : جوابگو مطالب سایت
جواب و پاسخ از غذاهای خوشمزه در حل جدول بازی جدولانه از سایت جوابگو دریافت کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
جواب : مرغوترخون.میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
بله خیر پری 8 ماه قبل -2
غذایی که پس از برش خورده کش میشود
ناشناس 8 ماه قبل 0
غذای که اولش باغ شروع میشه وچهار حرف داره در جدول
0 ناشناسکلاس اول 8 ماه قبل
اسم غذایی که با غ شروع میشه
3 پاسخ ادمین
در یک غذای خوشمزه است که پس از برش آن به قطعات مساوی تقسیم میشود • ❤️ تکست ناب
در یک غذای خوشمزه است که پس از برش آن به قطعات مساوی تقسیم میشود دانلود و دریافت کنید با لینک مستیم به صورت کامل و اصلی از سایت تکست ناب.
در یک غذای خوشمزه است که پس از برش آن به قطعات مساوی تقسیم میشود
در یک غذای خوشمزه است که پس از برش آن به قطعات مساوی تقسیم میشوددر برش ردن، ضخامت و اندازه برش ها در آشپزی مهم میباشد. اگر تمامی قطعات به یک اندازه برش زده شوند، پخت مواد غذایی مورد نظر نیز به طور یکسان انجام میشود. در برش زدنها، همیشه به خاطر داشته باشید كه به طور یكنواخت و مساوی، مواد غذائی مورد نظر را برش بزن…
برش ها و اصول آشپزی حرفه ای با ایران شف
در برش ردن، ضخامت و اندازه برش ها در آشپزی مهم میباشد.
اگر تمامی قطعات به یک اندازه برش زده شوند، پخت مواد غذایی مورد نظر نیز به طور یکسان انجام میشود.
در برش زدنها، همیشه به خاطر داشته باشید كه به طور یكنواخت و مساوی، مواد غذائی مورد نظر را برش بزنید.
در برش زدن، ضخامت و اندازه برشها مهم میباشد. زیرا اگر تمامی قطعات به یك اندازه برشزده شوند، پخت مواد غذایی مورد نظر نیز به طور یكسان انجام میشود.
۱- برش چهارگوش paysa e
سبزیها مثلاً هویج را، در كنار هم قرار دهید و آنها را برشهای طولی بزنید و به شكل قطعات باریك و دراز درآورید.
حال این قطعات باریك را، كنار هم قرار دهید و آنها را از عرض برش بزنید تا قطعات چهارگوش به دست آید.
۲-لوزی loze ge
سبزیهائی چون هویج را، از طول به رشتههای باریك برش بزنید. آنگاه این برشهای طولی را، كنار هم قرار دهید و از عرض به طور اریب آنها را برش بزنید.
سعی كنید برشهای عرضی را، یكنواخت و مساوی بزنید تا تكههای به دست آمده، یك شكل باشند.
۳-استوانی oblique
از این نوع برش، معمولاً برای سبزیهای استوانهای شكل مانند هویج استفاده میشود. انتهای هویج را به صورت اریب برش بزنید.
حالا چاقو را در همان حالت اریب نگه دارید و هویج را، به اندازه یك چهارم حالت اولیه بچرخانید.
اكنون دوباره آن را برش اریب بزنید. این كار را تا آخر ادامه دهید و با هر برش، هویج را بچرخانید.
۴-گرد ou d
سبزیهای دایره شكل و گرد مانند سیبزمینی و یا چغندر را طوری برش بزنید كه دارای پهنای یكسان باشد و به شكل سكههای بزرگ برش بخورند.
میتوانید این برشهای گرد را نیز، از وسط به دو نیم كنید تا به شكل نصف قرص ماه باشد.
۵-ریز کردن سبزیجات
رای خرد كردن سبزیهائی مانند ترب، سیبزمینی و …، نخست بهتر است قسمتهای گرد آن را برش بزنید و كنار بگذارید تا قطعات یكسانی به دست آورید و این مراحل را ادامه دهید.
با استفاده از چاقوی تیز سرآشپز، لبههای گرد ترب را برش بزنید و جدا كنید.
سپس ترب را از درازا به قطعات نسبتاً پهن برش بزنید.
حالا هر قطعه را از درازا به ۲ تا ۳ قسمت برش بزنید و این قطعات طولی برش خورده را، در كنار هم قرار دهید.
بعد آنها را از پهنا برش بزنید تا قطعات كوچكتری به شكل حبهی قند به دست آید.
دمای نگهداری مواد باید طبق استاندارد باشد. تفکیک مواد بر اساس خانواده مواد غذایی ( سبزیجات با هم، میوه جات باهم) زمان مصرف بعد از شستشوی مناسب در مصرف رعایت زمان بشود آماده سازی مواد طبق دستورالعمل پخت ( رسیپی) رعایت کردن استاندارد برش مواد و خورد کردن آنان
مراقبت و نگهداری مواد آماده سازی شده: در دمای استاندارد نگهداری شود زمان مصرف نزدیک به زمان آماده سازی باشد رعایت کردن استانداردها هنگام استفاده از مواد مانند فیله کوکتل قبل از پخت حین پخت بعد از پخت
بهداشت: هنگام کارباید تمیزنمود و کار کرد. تخته کار سبز برای سبزیجات، قرمزبرای گوشت قرمزو سفیدبرای مرغ استفاده می شود.از دستکش و لباس کار تمیزو وسائل و تجهیزات ضدعفونی شده باید استفاده نمود. زمان: باید زمان را در نظر گرفت. اگر زمان ۲۰ دقیقه است باید ۲۰ دقیقه پخت کنید. زمان شامل حال شاکینگ نیزمی شود یعنی باید سریع سرو شود در غیر اینصورت زمان پخت طولانی می شود.
دما: یکی از مهمترین عوامل در پخت ، دما می باشد. نقطه جوش ۱۰۰ درجه است و نقطه سیمر ۹۰ درجه و شاک کردن در واقع همان تنظیم کردن دما می باشد. پرسیون: در پرسیون که اولین برخورد مهمان با غذا است باید این عمل زیبا ، هماهنگ و یکدست باشد و وزن مساوی در تمام وزنها طبق استاندارد آن غذا رعایت شود. هنگام کارباید رسیپی و عکس غذا موجود باشد و بطور رندوم غذاها وزن شوند و شکل آنها مانند عکس و طبق رسیپی باشد. دمای محیط پرسیون همچنین باید خنک و سرد باشد.
انواع پخت: پخت کردن به ۲ گروه تقسیم می شود پخت با گرمای مرطوب: هنگام پخت اگر از گرمای مرطوب استفاده می شود بین حرارت از آب یا روغن یا بطور کلی از مایعات استفاده می شود مانند آب پز کردن یا بخار پز کردن. پخت با گرمای خشک: هنگام پخت وقتی از گرمای خشک استفاده می شود یعنی هیچ گونه مایعات در هنگام پخت در حرارت دخیل نمی باشد مانند کباب کردن یا گریل کردن.
انواع پخت با حرارت مرطوب: آب پز کردن – بخارپز کردن- خورشتی کردن- سرخ کردن- ژیگو کردن- بلنچ کردن- پوچ کردن
جهت پخت با گرمای مرطوب یا خشک باید اسامی قسمتهای مختلف بدن حیوانات را کاملا بدانید ونیز این که برای پخت چه قسمتی از حیوان استفاده شود . حرارت خشک و یا حرارت مرطوب استفاده شود.
انواع پخت با حرارت مرطوب: آب پز کردن – بخارپز کردن- خورشتی کردن- سرخ کردن- ژیگو کردن- بلنچ کردن- پوچ کردن
جهت پخت با گرمای مرطوب یا خشک باید اسامی قسمتهای مختلف بدن حیوانات را کاملا بدانید ونیز این که برای پخت چه قسمتی از حیوان استفاده شود . حرارت خشک و یا حرارت مرطوب استفاده شود.
مرنیت یا خواباندنma i a e چرب یا مرطوب کردن bas i g اصطلاحات پخت استیک ها R-MR-M-MW-WD بلنچ کردنbla chi g سس سالادD essi g خلال کردنjulie e
دوران بیضی شکلcha eau چرخ کردن g ou d پولک مانند خرده خرده chip تراشیدنshave اوزان: مکعب مکعبCube یک چهارم یک چهارم چهار قارچ qua Te de loi s eak استیک فیله Cha eau b ia شاتوبریان Lo do b oil لندن برویل
برش های سبزیجات و گوشت: جولین = خلال خلال کردن اسلایس= ورقه ورقه کردن قطعه قطعه ریز بصورت مکعبDiced ریز ریز کردن چرخ کردنmi ced بریدن خرد کردن chop
برش های سبزیجات و گوشت: جولین = خلال خلال کردن اسلایس= ورقه ورقه کردن قطعه قطعه ریز بصورت مکعبDiced ریز ریز کردن چرخ کردنmi ced بریدن خرد کردن chop
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
بچه ها کسی می دونه جوابو