سالاد اندونزی برای مهمانی
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
سالاد اندونزی برای مهمانی را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه سالاد اندونزی برای مهمانی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سالاد اندونزی برای مهمانی به روش اصلی رستورانی سالاد یکی از مواد غذایی است که در کنار غذای اصلی یا به عنوان یک وعده غذای سبک
طرز تهیه بورانی بادمجان به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه بورانی بادمجان بورانی بادمجان یکی از انواع پیش غذاهای خاص و خوشمزه خاورمیانه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه کتلت سوسیس ساده خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کتلت سوسیس کتلت سوسیس یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که ترکیبی از غذاهای سنتی و فست فودی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه اکبر جوجه دونفره خوشمزه و مخصوص رستورانی
طرز تهیه اکبر جوجه دونفره اکبر جوجه یکی از غذا های قدیمی و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوکاه در استان مازندران می باشد. البته امروز با توجه …
طرز تهیه سالاد اندونزی برای مهمانی
سالاد یکی از مواد غذایی است که در کنار غذای اصلی یا به عنوان یک وعده غذای سبک سرو می شود. سالاد ها با انواع سبزیجات مختلف و در برخی موارد، از کالباس، مرغ پخته و … تهیه می شود. یکی از سالاد های خوشمزه بین المللی سالاد اندونزی است. این سالاد را می توان حتی جایگزین یک وعده غذا کرد. در این سالاد، علاوه بر کلم و ذرت و نخود، از ژامبون نیز استفاده شده است. این سالاد به دلیل وجود کلم و هویج دارای فیبر زیادی است که می تواند به عنوان یک وعده غذایی رژیمی عالی نیز عمل کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد اندونزی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی با سس مخصوص
سالاد سیب زمینی یکی از سالادهایی است که به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا آن را تهیه و سرو می کنند
مواد لازم سالاد اندونزی
کلم قرمز نصف ۱ عدد کلم برگ نصف ۱ عدد ژامبون ۱ پیمانه
نخود فرنگی پخته ۱ پیمانه
هویج ۳ عدد ذرت پخته ۱ پیمانه آب لیمو تازه ۱ عدد
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد اندونزی
مرحله اول
برای تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، کلم قرمز و کلم برگ سفید را کام از هم باز می کنیم و به خوبی می شوییم. سپس انا را درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی موجود در لایه های کلم به طور کامل خارج شود.
مرحله دوم
در این مرحله هویج را به خوبی می شوییم، سپس با رنده درشت، رنده می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه کلم برگ و کلم قرمز را به صورت نواری ریز، خرد می کنیم. برای زیباتر شدن سالاد باید کلم ها را تقریبا یک اندازه خرد کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله ژامبون را هم مانند کلم ها به صورت نواری نازک و یکدست خرد می کنیم و به همراه کلم ها به کاسه حاوی هویج اضافه می کنیم. در ادامه نخود فرنگی و ذرت را به صورت آبپز می پزیم، سپس آبکش می کنیم و به کاسه می افزاییم.
طرز تهیه سالاد گل کلم مجلسی با سس مخصوص و خوشمزه
سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد.
مرحله چهارم
در صورت تمایل می توانیم از کنسرو ذرت و کنسرو نخود فرنگی به صورت آماده استفاده کنیم. در ادامه آب لیمو تازه را به صورت پخش روی مواد سالاد می ریزیم. برای تهیه سس مخصوص سالاد یک کاسه کوچک انتخاب می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله سس مایونز را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا تمام مواد مزه دار شود. در صورت تمایل می توانیم از ادویه های دیگری مثل زنجبیل هم به سلیقه خود در سس استفاده کنیم.
مرحله ششم
حالا سس را به سالاد اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم، سپس روی سالاد سلفون می کشیم و درون یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت استراحت می دهیم تا مزه ها با هم مخلوط و سالاد آماده شود. سپس آن را در ظرف مناسب سرو می کنیم.
طرز تهیه سالاد الویه ساده با مرغ و طعمی بسیار عالی
سالاد الویه یکی از انواع سالادهای خوشمزه و ساده کشور روسیه است که به دلیل طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است
آخرین بروز رسانی در : شنبه 27 آذر 1400
منبع :with_shabnam_life
مطالب جدید
طرز تهیه کوکی شکری به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه قارچ کبابی به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک تاینی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک هل زعفران مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه میلک شیک انبه مخصوص با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی آردی به روش ساده و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی پرتزل به روش بازاری و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه حلوای بیسکویتی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شکلات سالامی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی رزت کره ای خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دمی گوجه فرنگی با سیب زمینی و طعمی عالی
طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه حلوا تافی عربی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی رستورانی با طعم لذیذ و عالی
طرز تهیه شیرینی پای آلبالو مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه رانی هلو به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه ته چین قورمه سبزی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک زردآلو به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی به روش خونگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر آناناس به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک قهوه به روش کافی شاپی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه رولت لواش با مرغ و سبزیجات و طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی یاقوتی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه حلوای بحرینی به روش سنتی و با طعمی بی نظیر
سالاد اندونزی
سالاد اندونزی و طرز تهیه انواع سالاد اندونزی و دستور پخت سالاد اندونزی مرحله به مرحله و مواد لازم در تهیه انواع سالاد اندونزی را در پرشین وی بخوانید
سالاد اندونزی یک پیش غذای ضد سرطانی خوشمزه
اشتراک:
سالاد اندونزی یکی از پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در بین ایرانیان است که معمولا به عنوان پیش غذا در مهمانی ها سرو می شود. سالاد اندونزی بسیار ساده است و آسان در ست می شود و میتوانید مواد لازم در درست کردن این نوع سالاد را بسته به سلیقه خودتان تغییر داد.
این فایل ویدئویی قابل پخش نیست(کد خطا: 102630)
آسان ترین و مطمئن ترین خرید آنلاین بلیط هواپیما
سالاد اندونزی
رنگ قرمز در هر میوه و سبزیای نشان از وجود آنتیاکسیدانهای قوی در آن است. کلم قرمز از مواد غذایی سرشار از آنتیاکسیدانی است که رادیکالهای آزاد را که عامل اصلی سرطان است، در بدن از بین میبرند. کلم قرمز یک ماده غذایی ضدسرطان است.
سالاد اندونزی یکی از سالاد های خوشمزه و خوش طعمی است که بوسیله مخلوط کردن کلم قرمز با سس، باعث نرمتر شدن آن و خوردن راحتترش میشود.
مواد لازمکلم قرمز خرد شده: یک لیوان
ژامبون گوشت یا سینه مرغ پخته: ۲۰۰ گرم
هویج : ۲ عدد
نخودفرنگی: نصف لیوان
ذرت بخار پز شده: نصف لیوان
خیار شور: ۶عدد،
سس مایونز: مقدار لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسیطرز تهیهکلم را به صورت رشتههای باریک خرد میکنیم. هرچه رشتههای کلم را باریکتر خرد کنید، سالاد زیباتر و خوش طعمتری خواهید داشت که خوردن و هضم آن راحتتر است. هویج را رنده کنید و به کلم اضافه کنید. ذرت، نخود فرنگی پخته، کالباس خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید. سس مایونز، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید، ظرف سالاد را ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود وسس به خورد مواد برود.
بیشتر بدانبد : طرز تهیه نوعی دیگر از سالاد اندونزی مرحله به مرحله
سالاد ها شاید تا چند سال قبل تر خیلی پیچیده و عجیب غریب نبودند اما امروزه خودشان به تنهایی، در آشپزی رشته ای مجزا شدند و مهارت و آموزش های منحصر به فرد خوشان را می خواهند.
شاید یکی از پر طرفدار شدن این ژانر غذایی انواع و اقسام رژیم هایی باشد که خیلی از ما رو درگیر خوش کرده و حالا خیلی از ما از طرفدارن پر و پا قرص سالاد ها شده ایم. یکی از سالادهایی که شاید اسمش رو بسیار شنیده باشیم که با نام سالاد انذونزی معروف هست.
سالادی که بیس اون رو سبزیجات تشکیل داده که با اضافه شدن تاپینگی مانند کشمش اون رو تکمیل میکنه و تقزیباً با هر سلیقه ای خودش رو جور کرده. در ادامه با طرز تهیه این سالاد در خدمت شما هستیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزیکلم برگ یا کلم پیچ سفید ۲۰۰ گرم
کلم برگ یا کلم پیچ ینفش ۱۰۰ گرم
کشمش ۱۰۰ گرم
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه
ژامبون مرغ یا گوشت ۱۵۰ گرم
سرکه ۲ قاشق سوپ خوری
هویج ۲ عدد سس مایونز ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
بهتر هست ابتدا کشمش رو به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یک ظرف همراه با مقداری آب خیس کنیم و بعد اون رو داخا آبکش ریخته و صبر کنیم تا آب اضافی اون کاملاً گرفته بشه. سپس کشمش ها رو داخل یک کاسه ریخته و ۲ قاشق سوپخوری سرکه رو بهش اضافه کنیم.
افزودن سویا سس به کشمش های خیس خورده و آبکش شده
سپس روغن زیتونی رو به گمش و سرکه اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.
اضافه کردن روغن زیتون و حالا مقداری نمک و فلفل رو هم به کشمش و بقیه مواد افزوده و مزه دارش می کنیم.
افزودن فلفل سیاه و بالاخره سس مایونز رو هم اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.
نکته: سبزیجات استفاده شده در تهیه سالاد اندونزی قابل جایگزینی هستند و می توانید هرکدام از آنها را که خواستید تغییر دهید. حتی می توانید از سیبزمینی پخته و نگینی خردشده نیز در سالاد اندونزی استفاده کنید.
خوب است بدانید که مردم اندونزی را به چه میشناسند؟
چهار ویژگی اندونزی بیش از هر چیز به ذهن ما آشناتر است:اول از همه، جمعیت این کشور است. اندونزی حدود ۲۵۰ میلیون شهروند دارد که در مقایسه با کشورهای اطرافش بینظیر است. جمعیت مالزی و استرالیا روی هم به ۶۰ میلیون نمی رسد. اندونزی بر این اساس، چهارمین کشور پرجمعیت دنیا پس از چین و هند و آمریکا است. حدود ۶۵% از جمعیت این کشور در جزیره جاوه زندگی میکنند. تلاشهای برای جابجایی جمعیت این جزیره به مناطق دیگر در اندونزی با شکست نسبی مواجه شده است.
اندونزی یک مجمع الجزایر است. حدود ۱۳۵۰۰ جزیره در این کشور وجود دارد و اساساً بخشهای بزرگ آن مانند سوماترا و جاوه هر کدام یک جزیره هستند. البته تنها حدود ۶ هزار مورد از این جزایر، قابل سکونت هستند. این وضعیت، بیش از ۵۰ هزار کیلومتر خط ساحلی را برای اندونزی به ارمغان آورده است که بخشی از آن در اقیانوس آرام و بخشی دیگر در اقیانوس هند قرار دارد. مساحت کل جزایر به علاوه حدود ۹۳ هزار کیلومتر مربع از دریا، به یک میلیون و ۹۲۰ هزار کیلومتر مربع میرسد.
سازمان آسه آن نیز که دفتر آن در جاکارتا قرار دارد، یکی دیگر از مواردی است که نام اندونزی را برای ما تداعی میکند. یکی از بخشهای این گزارش به آ سه آن اختصاص دارد.
آخرین مورد نیز آب و هوای اندونزی است. خط استوا دقیقاً از روی اندونوزی میگذرد و با توجه به پراکنش افقی این کشور، مناطق زیادی از آن زیر خط استوا قرار گرفته است.
طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه مجلسی برای مهمانی
سالاد اندونزی با شوید، کشمش،ژانبون،شوید، قارچ، مرغ، ماکارونی، سیب زمینی، و... انواع مختلفی است که ممکن است آن را ترجیح دهید. طرز تهیه سالاد اندونزی ساده است.
طرز تهیه سالاد اندونزی
دسته بندی: انواع سالاد غذاهای رژیمی و کم کالری مخصوص مهمانی | به وسیله ♥ بانو | ۵ دیدگاه ۳۲۸,۷۴۱ بازدید
امتیاز دهید 3.3 از 387
20 دقیقه 6 نفر
مواد لازم برای سالاد اندونزی
کلم برگ قرمز خرد شده 1 پیمانه
کلم برگ سفید خرد شده 2 پیمانه
کالباس 200 گرم ذرت 1/2 پیمانه نخودفرنگی 1 پیمانه هویج 2 عدد خیار شور 4 عدد
سس مایونز به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. کد تخفیف 5 درصد : irancookir اینجا کلیک کنید
سالاد اندونزی یا گادو گادو همین طور که از اسمش مشخصه از اندونزی به کشور ما اومده اما ما هم یه خرده تغییرات توی موادش اعمال کردیم و مدل ایرانی اون رو تهیه می کنیم! این سالاد خوشمزه و جذاب هم کنار غذاهای گرم و گوشتی میچسبه و هم میتونه خودش یک وعده شام سبک و رژیمی باشه.
اگه سالاد اندونزی رو خوشگل تزیین کنین، یه سالاد مجلسی و هیجان انگیز هم هست که جلوه ی عالی و طرفدارای زیادی هم داره. سالاد اندونزی رو بهتره یا کلا رشته ای برش بزنین یا کلا نگینی، تا ظاهرش منظم و شیک باشه. البته به خاطر تنوع سبزیجاتش خودش رنگارنگ و دوست داشتنیه و خیلی لازم نیست برای تزیینش سختی بکشین.
طعم سالاد اندونزی فوق العادست و البته مثل سالاد ماکارونی، سالاد روسی، سالاد فصل و خیلی سالادهای دیگه میشه توی مواد اولیهش دست و دل باز بود و با سبزیجات مختلف تهیهش کرد. هر ادویه یا سسی که دوست دارین هم میتونین بهش اضافه کنین.
پس مجبور نیستین همه ی مواد لازم رو تهیه کنین. هر کدوم رو که نداشتین با هر نوع سبزیجاتی که طعمشو دوست دارین جایگزین و طعم سالاد رو با ذائقه ی خودتون تنظیم کنین.
ما هم توی قسمت نکات این مطلب انواع مختلف این سالاد رو آوردیم و راهنمایی هایی که ممکنه به دردتون بخوره نوشتیم که دیگه برای تهیه نکردن این سالاد بهونه ای باقی نمونه! راستی میتونید این سالاد رو به عنوان یکی از غذاهای جشن تولد هم درست کنید. بریم سراغ مراحل و طرز تهیه ی سالاد اندونزی.
طرز تهیه سالاد اندونزی
مرحله اول طرز تهیه سالاد اندونزی:
برای تهیه سالاد ابتدا باید نخود فرنگی و ذرت را جداگانه بپزید. هم چنین میتوانید از کنسرو آن ها استفاده کنید. اگر دوست دارید در این سالاد از هویج پخته استفاده کنید، در این مرحله آن را بپزید تا تمام مواد مورد نیاز سالاد آماده شود.
مرحله دوم برای تهیه سالاد:
کلم سفید و قرمز را به صورت رشته ای یا نگینی خرد کنید. اگر از هویج پخته استفاده می کنید به صورت نگینی و اگر هویج خام است آن را رنده ی درشت کنید.
مرحله سوم طرز تهیه سالاد اندونزی:
کالباس را نیز نگینی یا رشته ای خرد کنید. سپس آن را به همراه کلم های خرد شده، ذرت، نخود فرنگی، خیارشور و هویج در یک ظرف نسبتا بزرگ بریزید تا برای مخلوط کردن سالاد راحت باشید.
مرحله چهارم طرز تهیه سالاد اندونزی:
سس مایونز را به همراه روغن زیتون به سالاد اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا سس کاملا به خورد سالاد برود. سالاد را قبل از سرو بهتر است به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و خوشمزه تر شود. نوش جان.
نکات کلیدی تهیه سالاد اندونزی
– برای تهیه سالاد با کشمش می بایست کشمش را از قبل به مدت یک الی دو ساعت در یک ظرف آب بریزید تا کاملا خیس بخورَد. سپس آن را آبکش کرده و به سالاد اضافه کنید.
برای طعم دهی بیشتر به کشمش ها میتوانید سس مایونز، سرکه، نمک، فلفل و ادویه های دلخواه را به آن ها اضافه کنید و به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. البته این سالاد با کشمش و گردو هم طرافداران زیادی دارد که برای استفاده بهتر از گردو در این سالاد؛ میتوانید آن را به مخلوط سس مایونز و کشمش اضافه کنید تا نرم و طعم دار شود.
– سالاد اندونزی رژیمی فرق چندانی با دستور گفته شده ندارد و فقط بهتر است از سس مایونز، کشمش و انواع مواد با کالری بالا در آن استفاده نشود.
– در صورتی که میخواهید سس مایونز را از این سالاد حذف کنید، میتوانید ماست های ترش را جایگزین نمایید.
– برای تهیه سالاد اندونزی مجلسی فقط لازم است زیبایی و تزیینات سالاد شما خاص باشد. هم چنین برای مهمانی ها میتوانید سالاد اندونزی قالبی تهیه کنید. برای این کار فقط کافیست یک ظرف مستطیل شکل را نم دار کنید و یک کیسه ی فریزر در آن قرار دهید. آب باعث می شود کیسه تکان نخورد.
مواد سالاد را برش های ریز بزنید و سس را اضافه کنید. حالا سالاد را در قالب بریزید و به کمک پشت قاشق آن را به ظرف فشار دهید تا سالاد شکل قالب را بگیرد. پس از دو الی سه ساعت که سالاد را در یخچال قرار دادید به آرامی و به کمک کیسه فریزر از قالب خارج و تزیین نمایید.
– می توانید این سالاد خوشمزه را با شوید و جعفری تازه هم تهیه کنید. مقدار مواد در آن دلخواه است.
– این مطلب دستور تهیه سالاد اندونزی با کلم برگ سفید و قرمز بود. اما این سالاد با کلم بروکلی و گل کلم هم تهیه می شود که میتوان کلم را پخته یا خام در این سالاد مصرف کرد.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟