این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    سوت بلبلی محسنی اژه ای

    دسته بندی :
    1. پشتوک
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    سوت بلبلی محسنی اژه ای را از این سایت دریافت کنید.

    آپارات

    منبع مطلب : www.aparat.com

    ماجرای سوت بلبلی زدن محسنی اژه ای چه بود؟ + فیلم

    محسنی اژه‌ای به کف و سوت‌های دانشجویان در یک نشست دانشجویی مربوط به چند سال پیش، واکنش متفاوتی نشان داد.

    ماجرای سوت بلبلی زدن محسنی اژه ای چه بود؟ + فیلم

    محسنی اژه‌ای به کف و سوت‌های دانشجویان در یک نشست دانشجویی مربوط به چند سال پیش، واکنش متفاوتی نشان داد.

    کد خبر: ۴۱۲۶۱

    تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۴ - 01 July 2021

    به گزارش تابناک جوان، رهبر انقلاب امروز صبح، در حکمی حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای را به ریاست قوه قضائیه منصوب کردند. یکی از ماجراهایی که در ساعات اخیر برای کاربران فضای مجازی جالب توجه بوده، ویدیویی از سوت بلبلی زدن محسنی اژه ای در جریان یکی از نشست های دانشجویی است. موضوعی که مربوط به چند سال پیش است و آقای اژه ای چندین بار درباره آن توضیحاتی داده است. در ادامه ویدیویی از ماجرای این سوت زدن را از زبان ایشان مشاهده می کنید.

    This is a modal window.

    The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.

    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

    توضیحات اژه ای در یک برنامه تلویزیونی درباره سوت زدن

    این ماجرا فقط مربوط به آن سال نبود و تا مدت ها از ایشان درباره ماجرای سوت زدن سوال میشد، محسنی‎ اژه ‎ای، در یک برنامه تلویزیونی توضیحاتی درباره ماجرای سوت بلبلی زدن در جریان یکی از نشست‎های خود با دانشجویان دانشگاه شریف، ارائه کرد که در ادامه می‌بینید.

    This is a modal window.

    The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.

    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

    بیوگرافی غلامحسین محسنی اژه ای

    رهبر انقلاب اسلامی در تاریخ دهم تیرماه ۱۴۰۰، در حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای را به ریاست قوه قضائیه منصوب کردند.

    به گزارش ایرنا، غلامحسین محسنی اژه‌ای در روستا . در خانه‌ای که پدری کشاورز و مادری خانه‌دار با هفت فرزند، چهار دختر و سه پسر در آن زندگی می­ کردند، در فضایی آکنده از عشق و ارادت به ائمه اطهار و پایبندی کامل به شعائر دینی، رشد می‌یابد.

    پدر غلامحسین محسنی اژه‌ای معروف به شیخ اسماعیل در کنار کشاورزی، فردی اهل مطالعه، آشنا با علوم اسلامی کتب و نشریات اسلامی و در ارتباط مداوم با روحانیون معتمد مردم، جزء فعالان مجالس مذهبی و اهل بیت (ع) و سخنران محافل و مجالس مذهبی بود.

    وی از پیش از انقلاب اسلامی از مقلدان امام خمینی (ره) محسوب می‌­شد. در هشت سال دفاع مقدس به دفعات در جبهه‌های دفاع از میهن اسلامی نیز حضور داشت.

    محسنی اژه ای کیست؟

    زندگی روستایی، از غلامحسین محسنی اژه‌ای شخصیتی فعال و پویا و متکی به نفس و در عین حال ساده و صمیمی می‌سازد؛ به طوری که چنین وجوهی از شخصیت وی، بعد‌ها در دوران عالی‌ترین مسئولیت‌­های قضایی، در سادگی و بی‌پیرایگی او در مجالست با همکاران نمود می‌یابد و از یک مدیر عالی قضایی، چهره‌ای صمیمی، مردمی و رسانه‌ای می‌سازد که تبلور آن در مقام سخنگویی دستگاه قضایی و ارتباط و معاشرت با اهالی رسانه و طیف‌های مختلف از جمله دانشجویان متجلی می­‌شود.

    غلامحسین در حالی که دوران نوجوانی را سپری می‌کند در سن ۱۶ سالگی به تشویق پدر که ارادتی تام به ساحت ائمه معصومین (ع) داشت و همین‌طور توصیه خاص حجت الاسلام و المسلمین سید حسن بهشتی نژاد امام جمعه موقت اصفهان، به تحصیل علوم دینی روی می‌آورد و در حوزه علمیه اصفهان به تحصیل مشغول می‌­شود.

    حجت الاسلام و المسلمین بهشتی نژاد در ۲۱ رمضان سال ۱۴۰۰ قمری (سوم مرداد سال ۶۰) توسط تروریست‌های گروهک منافقین به همراه فرزند ۱۰ ساله اش در منزل مسکونی خود ترور و به شهادت رسید.

    غلامحسین محسنی اژه‌ای بعد از مدتی برای ادامه تحصیلات حوزوی به قم می‌رود و در مدرسه حقانی که یکی از پایگاه‌های مهم مبارزه با رژیم طاغوت و مورد توجه شهید بهشتی بوده است، به علم اندوزی می‌پردازد و در این مسیر با چهره‌های شاخص انقلاب از جمله معمار نظام قضایی انقلاب اسلامی، "شهید قدوسی" آشنا می‌شود.

    حضور وی در کانون مبارزات روحانیت علیه رژیم سمتشاهی در دوران طلبگی ادامه دارد؛ بطوریکه در زمان یکی از حملات رژیم ستمشاهی به مدرسه فیضیه در سال ۵۴، وی که طلبه‌ای جوان و انقلابی است، در این مدرسه حضور دارد و آن صحنه‌های خوفناک و جنایت‌بار را از نزدیک مشاهده می­کند و در همین سال یک بار هم دستگیر می‌شود.

    در ۲۰ سالگی و در عنفوان جوانی، وقتی او هنوز دوران طلبگی را طی می ­کند، دو سال پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، با دختری که در خانواده‌ای روحانی رشد و نمو یافته بود، ازدواج می ­کند که حاصل آن چهار فرزند، یک دختر و سه پسر است.

    پس از پیروزی انقلاب اسلامی غلامحسین محسنی اژه‌ای در اواخر سال ۵۸ به توصیه و دعوت شهید قدوسی به تهران می‌آید و در دادگاه انقلاب اسلامی مشغول به کار می‌شود.

    اقدامات موثر و دقیق قضایی اژه‌ای در این سال­ها باعث شد وی در سال ۶۴ به عنوان نماینده قوه قضاییه در وزارت اطلاعات معرفی شود که جایگاهی مهم و حساس محسوب می ­شود.

    در روند فعالیت­های قضایی، غلامحسین محسنی اژه‌ای پرونده‌های سنگین و پیچیده‌ای از صاحب منصبان و دانه درشت‌ها را پیگیری کرده که از آن جمله می‌توان به پرونده فاضل خداد، غلامحسین کرباسچی و مهدی هاشمی اشاره کرد.

    رسیدگی و مدیریت به همه جوانب و اطراف پرونده‌ها در کنار توجه و تدبیر ویژه در مبانی حقوقی از ویژگی‌های رسیدگی‌های قضایی قاضی القضات کشور است.

    وی در سال ۱۳۶۵ عهده‌دار پرونده سنگین "مهدی هاشمی" می ­شود که علاوه بر طولانی بودن جریان رسیدگی و پیچیدگی پرونده، فشار‌های سنگین سیاسی از سوی دفتر آقای منتظری که در آن هنگام منصب قائم مقام رهبری را داشته نیز بر او کارساز نمیشود و روند رسیدگی به پرونده را تحت تاثیر قرار نمی ­دهد.

    پرونده فاضل خداداد، عرصه دیگری از فعالیت­‌های قضایی رئیس جدید قوه قضاییه در دهه ۷۰ است. این پرونده به دلیل آنکه در زمان خودش بزرگترین پرونده مفاسد اقتصادی محسوب میشده و بازتاب رسانه‌ای و اجتماعی بسیار گسترده‌ای دارد و از سوی دیگر به دلیل آنکه جریان دادگاه آن از رسانه ملی نیز پخش می­شود حساسیت بالایی دارد و با صدور شجاعانه اولین حکم قاطع برای یک مفسد رانت­خوار اقتصادی، وجهه مبارزه با فساد را به کارنامه غلامحسین محسنی اژه‌ای می‌افزاید.

    منبع مطلب : tabnakjavan.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 2 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید