این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه حلوا سیاه اردبیل

    دسته بندی :
    1. پشتوک
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه حلوا سیاه اردبیل را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل خوشمزه و ساده به روش سنتی

    طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل خوشمزه و ساده به روش سنتی حلوای سیاه ار دبیل یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعم

    طرز تهیه سالاد سیب زمینی قالبی و خوشمزه رستورانی

    طرز تهیه سالاد سیب زمینی سالاد سیب زمینی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه با …

    طرز تهیه کوکو لوبیا سبز ساده و فوق العاده خوشمزه تبریزی

    طرز تهیه کوکو لوبیا سبز کوکو لوبیا سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

    طرز تهیه پیراشکی هندی خوشمزه و تند به روش سنتی بازاری

    طرز تهیه پیراشکی هندی حتی اگر شما از آن دسته از افرادی هستید که اهمیت زیادی به کالری غذا میدهید، هراز گاهی خوب است خودتان را به صرف یک وعده پرکالری اما …

    طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل

    حلوای سیاه ار دبیل یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه حلوای سیاه خوشمزه و مجلسی با رنگ جذاب و تیره

    حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس…

    مواد لازم حلوای سیاه اردبیل

    آرد نان سنگک ۴ پیمانه

    ارد جوانه گندم ۱ پیمانه

    آب ۱ پیمانه

    کره یا مارگارین ۱۸۰ گرم

    ادویه مخصوص حلوا ۱ قاشق سوپخوری

    پودر گردو ۱۰۰ گرم پودر کنجد ۵۰ گرم شیره انگور ½ لیتر پودر پسته ۵۰ گرم موم عسل ۵۰ گرم

    کره محلی یا روغن به مقدار کافی

    طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل

    مرحله اول

    برای تهیه حلوای سیاه خوشمزه به روش اردبیلی ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس گندم را درون آن می ریزیم و روی گندم آب می ریزیم. در ادامه اجازه می دهیم گندم به مدت ۳ روز درون آب بماند تا جوانه بزند.

    مرحله دوم

    حالا پس از گذشت ۳ روز وقتی گندم جوانه زد، گندم را از آب خارج می کنیم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه جوانه گندم را روی یک پارچه تمیز می ریزیم و اجازه می دهیم کامل خشک شود.

    مرحله سوم

    در این مرحله وقتی جوانه گندم کاملا خشک شد، آن را درون آسیاب می ریزیم و آسیاب می کنیم تا به صورت آرد در آید. در ادامه آرد سنگک را به همراه آرد جوانه گندم مخلوط می کنیم و آب را به آن اضافه می کنیم تا خمیر شود.

    طرز تهیه حلوای اوماج خوشمزه و مجلسی به روش آذربایجان شرقی

    حلوای اوماج یا اوماج حالواسی یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن…

    مرحله چهارم

    حالا یک تابه روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس خمیر را درون تابه قرار می دهیم و تفت می دهیم. در ادامه مرتب به خمیر روغن یا کره محلی اضافه می کنیم و تفت می دهیم. حلوا را به مدت ۶ ساعت مدام هم می زنیم.

    مرحله پنجم

    در این مرحله پس از گذشت این زمان وقتی حلوا از خامی درآمد، شیره انگور و موم عسل را به حلوا اضافه می کنیم، سپس به مدت ۳۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا شیره انگور و موم عسل کامل به خورد حلوا برود.

    مرحله ششم

    حالا ادویه مخصوص (پودر دارچین، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر هل، گلپر، زیره و زردچوبه) را به حلوا اضافه می کنیم، سپس خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه پودر پسته، پودر کنجد و پودر گردو را اضافه می کنیم.

    طرز تهیه حلوای آغوز خوشمزه و سیاه به روش مازندرانی

    حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. حلوای اغوز یک حلوای مازندرانی است که با برنج تهیه می شود

    مرحله هفتم

    در نهایت حلوا را به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب شده و یکدست شود. در ادامه این حلوا سیاه مقوی و خوشمزه را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با گردو، بادام و پسته تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

    آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 17 آذر 1400

    منبع :chef.zahra.61

    رژیم گروهی راه حلی قطعی برای لاغری همیشگی

    براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

    پیوستن به گروه

    مطالب جدید

    طرز تهیه نان چربی خوشمزه و سنتی به روش جنوبی

    طرز تهیه دو پیازه آلو با سیب زمینی له شده به روش شیرازی

    طرز تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ خوشمزه به روش کافه ای

    منبع : chishi.ir

    طرز تهیه حلوا سیاه اردبیل و خواص بی نظیر آن

    حلوا سیاه اردبیل یا "قره حلوا" با داشتن فواید درمانی و انرژی زایی و همچنین ترکیب غنی از گروه‌های مختلف غذایی به عنوان تنها سوغاتی شهر اردبیل با پخت سنتی است

    خواص حلوا سیاه اردبیل به همراه طرز تهیه آن

    دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ سلامت

    حلوای سیاه یک حلوا سنتی و سوغات شهر اردبیل است. این حلوای خوش طعم، از مقوی ترین و شیرین ترین حلواهای سنتی استان اردبیل است.

    حلوا سیاه اردبیل یا “قره حلوا” با داشتن فواید درمانی و انرژی زایی و همچنین ترکیب غنی از گروه‌های مختلف غذایی به عنوان تنها سوغاتی شهر اردبیل با پخت سنتی است

    که با گذشت یک قرن از سابقه آن همچنان اصول اولیه پخت و ترکیب خود را حفظ کرده است. حلوای سیاه به دلیل خاصیت گرمی که دارد بیشتر در فصل سرما استفاده می شود.

    در زمان‌های قدیم در اردبیل به دلیل عدم وجود امکانات شهری و زمستان های طولانی معمولا این حلوا به عنوان غذا اصلی مردمان این سرزمین فراهم می شده است تا زمستان به پایان برسد.

    متاسفانه توریست ها و گردشگران زیادی با این حلوا سیاه اردبیل خوشمزه آشنایی ندارند و فکر می کنند که تنها سوغات اردبیل عسل و گلیم آن است

    اما چه خوب است که این فرهنگ سازی صورت بگیرد و تمامی محصولات شهرهای مختلف ایران شناسانده شود.

    حلوای سیاه مقوی اردبیل

    خواص حلوا سیاه اردبیل

    به گفته برخی کارشناسان تغذیه حلوای سیاه اردبیل به دلیل طبع گرم موادی که در آن به کار رفته است برای بیماری هایی همچون کمر درد،لاغری و دردهای مفصلی موثر است و همچنین به هضم غذا کمک شایانی می کند.

    حلوا سیاه اردبیل سرشار ازکالری، پروتئین، کربوهیدرات، چربی و به مقدار کافی ویتامین‌های C-B-E و املاح کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای آمینه است.

    مهمترین آردی که در این حلوا استفاده می‌شود، آرد جوانه گندم است.

    ویتامین Aموجود در جوانه گندم باعث افزایش قوه بینایی، سرعت رشد کودکان، شادابی پوست و سلامت ریه و گلو می شود.

    جوانه گندم در رفع بی‌خوابی، بروز یائسگی زودرس، اختلالات قلبی و دیابت هم می‌تواند مفید و مؤثر باشد.

    پودر جوانه گندم یک مکمل غذایی پر ارزش و سرشار ازویتامین E و ویتامین های گروه B است.

    ویتامین E امروزه به عنوان معجزه گر و اکسیر جوانی معرفی می شود.

    سلنیوم و منیزیوم موجود در جوانه گندم، در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان موثر شناخته شده است.

    حلوا سیاه اردبیل

    ترکیبات حلوای سیاه اردبیل

    حلوا سیاه از جوانه گندم، آرد سبوس دار، کره حیوانی، شیره یا عسل، تهیه شده است.

    ادویه جات و پودر پسته، گردو و نارگیل نیز هنگام خوردن به آن افزوده می‌شود.

    طرز تهیه حلوا زعفرانی

    حلوا سیاه بدلیل ترکیبات خاص بکار رفته در آن بسیار مقوی و مغذی بوده و برای تقویت کلی بدن بسیار مناسب میباشد.

    مواد لازم حلوای سیاه

    آرد سبوس دار: ۵۰۰گرم

    جوانه گندم: ۵۰۰ گرم مغز گردو: ۳۰۰ گرم شکر: ۴۰۰ گرم

    دوشاب (شیره انگور یا شیره خرما): ۷۵۰ گرم

    آب: ۱ پیمانه گلاب: مقداری زعفران: مقداری

    ادویه (فلفل سیاه، هل؛ دارچین، زردچوبه، میخک، زنجبیل، زیره): به مقدارلازم

    روغن جامد: ۳۰۰ گرم

    برای تزیین حلوای سیاه می‌توانید از پودر پسته، گردو، نارگیل و گل خشک استفاده کنید

    طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل

    گندم بعد از پاک کردن به مدت  ۲ تا ۳ روز خیس کرده تا جوانه بزند آن را چرخ کرده با کمی آب مخلوط می کنیم وبعد از صافی رد می کنیم آرد سبوس دار را با آب گندم ( که از جوانه گندم بدست آوردیم)مخلوط کرده به صورت خمیر در می آوریم.

    مغز گردو و ادویه ها را هم اضافه می کنیم سپس آن را روی حرارت قرار می دهیم تا چند جوش بزند حالا روغن را اضافه می کنیم وخمیر را مرتب هم می زنیم تا طلایی رنگ شود به قاشق نچسبد.

    برای درست کردن شربت حلوای سیاه باید شکر، دوشاب، آب، گلاب و زعفران وهل را با هم مخلوط کرده و می گذاریم روی اجاق تا بجوشد تا قوام بیاید.

    سپس حلوا را از روی حرارت برداشته و شربت آماده شده را به آن افزوده خوب هم میزنیم تا شربت به خورد خمیر برود. این حلوا باید رنگ تیره و طعم تند فلفل داشته باشد. میتوانید برای سیاه شدن حلوا از پودر کاکائو استفاده کرد.

    در آخر به سلیقه خود حلوا را تزئین کنید.

    می‌توانید این حلوای خوشمزه را با نان شیرینی میکادو (نان بستنی) نیز سرو کنید. برای این کار وقتی حلوا هنوز داغ است آن را روی نان شیرینی میکادو بکشید و یک لایه نان رویش بگذارید و وفتی سرد شد با چاقو آن را برش دهید.

    نوش جان!

    بیشتر بخوانید : طرز تهیه حلوا قره

    ۰

    وبگردی

    انواع حلواها؛ به سفره افطارتان تنوع دهید

    حلوا / طرز تهیه حلوا تر تبریزی

    تزیین شله زرد و حلوا

    حلواعربی/ طرز تهیه حلوای دهین

    دستور پخت حلوا مجلسی خوش عطر

    خواص سیاه دانه برای لاغری

    بیوگرافی مینا مختاری همسر بهرام رادان

    تعبیر خواب /۴ تعبیر خواب مرغ سیاه و خروس سیاه

    تعبیر خواب گندم /دیدن گندم در خواب نشانه چیست

    منبع : dayan.ir

    طرز تهیه حلوا سیاه اردبیل با جوانه گندم و شیره انگور

    حلوا سیاه اردبیل واقعا بی‌نظیر و خوشمزه‌ست. جوانه گندم اصلی‌ترین ماده در تهیه حلوای سیاهه که بیشترین تاثیر رو تو خواص حلوا سیاه داره.به دلیل اینکه مواد اولیه حلوا سیاه شامل آرد جوانه گندم و شیره هست، این حلوا فوق‌العاده مقوی و پرخاصیته.

    طرز تهیه حلوا سیاه اردبیل با جوانه گندم و شیره انگور

    حلوا سیاه اردبیل واقعا بی‌نظیر و خوشمزه‌ست. جوانه گندم اصلی‌ترین ماده در تهیه حلوای سیاهه که بیشترین تاثیر رو تو خواص حلوا سیاه داره.

    به دلیل اینکه مواد اولیه حلوا سیاه شامل آرد جوانه گندم و شیره هست، این حلوا فوق‌العاده مقوی و پرخاصیته.

    پخت حلوا سیاه زمان زیادی می‌بره و با شعله آروم انجام می‌شه و حدود پنج ساعت زمان نیاز داره. به دلیل نحوه پخت و استفاده از کره و عسل در پخت، حلوای سیاه رو در دمای متوسط می‌تونید تا چهار ماه بدون شکرک زدن و فاسد شدن نگهداری کنید و در زمان مصرف با کمی حرارت تازگی پخت روز اول میشه.

    در ادامه به روش اصلی پخت حلوا سیاه و همچنین یک روش ساده ‌تر که زمان کمتری میبره اشاره شده.

    مواد لازم برای تهیه حلوا سیاه اردبیل

    آرد سبوس‌دار ( آرد نان سنگک) 1 پیمانه

    آرد جوانه گندم  (آرد سمنو) یک چهارم پیمانه

    شکر نصف پیمانه (برای پخت به روش ساده)

    آب یک چهارم پیمانه

    کره یا روغن حیوانی 100 گرم

    شیره انگور یک پیمانه

    گلاب دو آتیشه یک چهارم پیمانه

    زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری

    دارچین نصف قاشق چای‌خوری

    زنجبیل نصف قاشق چای‌خوری

    پودر گل سرخ نصف قاشق چای‌خوری

    هل نصف قاشق چای‌خوری

    جوز هندی نصف قاشق چای‌خوری

    زردچوبه نوک قاشق چای‌خوری

    زیره نصف قاشق چای‌خوری

    فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری

    میخک نوک قاشق چای‌خوری

    پودر گردو 50 گرم پودر کنجد 50 گرم پودر پسته  50 گرم پودر سنجد 50 گرم

    موم عسل 50 گرم (برای پخت به روش اصلی)

    روغن به مقدار لازم (برای پخت به روش اصلی)

    طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل با جوانه گندم و شیره به روش ساده

    برای شروع شکر، آب، گلاب و زعفران رو روی حرارت قرار می‌دیم تا شکر حل بشه. سپس زیر گاز رو خاموش می‌کنیم و قابلمه رو کنار می‌ذاریم.

    در ادامه آرد سبوس‌دار رو در ماهیتابه می‌ریزیم و حدود یک ربع با حرارت ملایم تفت می‌دیم. سپس آرد سمنو رو اضافه می‌کنیم و به مدت یک ربع دیگه تفت می‌دیم تا رنگش تیره بشه. سپس در این هنگام کره یا روغن رو به آرد اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دیم و پودر گردو و سنجد رو هم اضافه می‌کنیم و همه رو با هم مخلوط می‌کنیم.

    در آخر شیره انگور و مخلوط شکر، آب، گلاب و زعفران رو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا حلوا حالت گهواره‌ای پیدا کنه و به راحتی فرم بگیره. البته می‌تونید پودر گردو و سنجد رو حذف کنید.

    حلوا سیاه به صورت سرد بسیار خوشمزه‌ست اما مراقب ادویه‌های به شدت گرمش باشید.

    همچنین بخوانید: طرز تهیه حلوای هویج با آرد سفید و آرد برنج ساده و خوشمزه

    طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل با جوانه گندم و شیره به روش اصلی

    آرد جوانه گندم رو می‌تونید آماده تهیه کنید اما خودتون هم می‌تونید تو خونه درست کنید. برای اینکار گندم رو به مدت تقریبی 3 روز داخل آب خیس بدبد تا جوانه بزنه بعد خشک کنید تا آماده آسیاب کردن بشه. بعد اینکه کامل خشک شد همراه با جوانش آسیاب کنید.

    برای پخت حلوا آرد سبوس دار رو به همراه آرد جوانه گندم  با آب مخلوط کرده و هم میزنن تا خمیر درست بشه.

    همچنین بخوانید: طرز تهیه حلوا سه آرد با پیمانه لیوان مجلسی و خوشمزه

    در این مرحله روغن و کره رو به حلوا اضافه می‌کنیم و با حرارت کم اجاق حلوا رو تفت می‌دیم و مرتب بهش روغن اضافه می‌کنیم. البته میشه از کره محلی هم بجای روغن استفاده کرد که بسیار بهتر از روغنه.

    حلوا سیاه به طور معمول به مدت 6 ساعت هم زده میشه تا کامل برشته شه و از خامی دربیاد. تغییر رنگ حلوا حاصل همین مدت زمان زیاد تفت دادنه.

    بعد از اتمام این مراحل شیره انگور و موم عسل رو به حلوا اضافه می‌کنیم و به مدت نیم ساعت حلوا رو هم می‌زننم تا شیره و موم کاملا داخل حلوا حل بشه.

    در آخرین مرحله مقداری ادویه مخصوص حاوی دارچین زنجبیل فلفل سیاه هل گلپر زیره و زردچوه به حلوا اضافه می‌کنیم و با پودر پسته و کنجد و گردو تزئین می‌کنیم.

    همچنین بخوانید: طرز تهیه حلوا گردویی با برنج و شیره انگور

    1.5/5 - (2 امتیاز)

    اشتراک گذاری مقاله:

    منبع : fidia.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 11 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید