در حال پالایش مطالب میباشیم تا اطلاع ثانوی مطلب قرار نخواهد گرفت.
    توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه خمیر پیراشکی بدون خمیر مایه

    1 بازدید

    طرز تهیه خمیر پیراشکی بدون خمیر مایه را از سایت پشتوک دریافت کنید.

    سرآشپز پاپیون

    طرز تهیه پیراشکی بدون خمیرمایه

    آموزش طرز تهیه پیراشکی بدون خمیرمایه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
    زمان تهیه ۳۰ دقیقه
    زمان پخت ۶۰ دقیقه

    مواد لازم برای 8نفر

    تخم مرغ 1 عدد
    آرد سفید 2 پیمانه
    ماست‏ 1/2 پیمانه
    نمک 1/2 قاشق چای خوری
    شکر 1 قاشق چای خوری
    بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
    جوش شیرین نوک قاشق چای خوری
    روغن به مقدار لازم

    طرز تهیه

    1-همه مواد رو به جز آرد ترکیب میکنیم و درآخر آرد رو کم کم اضافه میکنیم تاخمیر نرم ولطیفی بهمون بده آرد تاجای بریزید تاخمیر جمع بشه ممکنه برای شما کمی آرد بیشتر نیاز داشته باشه یا کمتر پس کم کم آرد رو اضافه کنید

    2-خمیر را نیم ساعت استراحت بدیدسپس سطح کار رو کمی آردپاشی کنید خمیر را باز کنید باقالب گرد قالب بزنید سپس داخل خمیر موادپیراشکی به دلخواه بزاریدهرچیزی ک دوست داریدو بعد صورت خمیر پیراشکی فرم بدید یا حالا به هرصورت دیگه که دوست دارید

    3-داخل تابه گود روغن بریزیدداغ که شد یکی یکی پیراشکی ها رو داخلش سرخ کنید حرارت رو کم کنید تاپیراشکی ها مغز پخت بشن

    سایر نکات

    این پیراشکی خیییییلی خوشمزه وپوک میشه وسریع آماده میشه
    اگه میخاید به صورت شیرین یا دونات استفاده کنید نمک رو نوک ق چ بریزید وچندقاشق شکر اضافه کنید و درآخر پودر قند ویا باشکلات ذوب شده میل کنید که خیلی هم خوشمزه میشه????
    طرز تهیه پیراشکی بدون خمیرمایه

    منبع مطلب : 7ganj.ir

    مدیر محترم سایت 7ganj.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    خمیر پیراشکی بدون خمیرمایه و بکینگ پودر

    سلام.

    یه خانم خیلی خوبی یه دستور خمیر پیراشکی بهم دادن و گفتن بدون خمیر مایه و بکینگ پودر هست و موندگاری بالایی داره! راستش اول تعجب کردم اما وقتی درست کردم دعاشون کردم بابت این دستور خوب!

    وقتی پیراشکی رو درست می کنی تا 3-4 روزشو که خودم امتحان کردم که تازه تازه می مونه ولی خودشون گفتن تا یه هفته! البته به شرطی که خوب بپوشونین و بذارین داخل یخچال.

    یعنی کلا این دستور برای مراسم و بیرون رفتن و .. خیلی خوبه که قبلش آماده کنی!

    و اما مواد لازم برای این خمیر خیلی خوب!

    ماست : نصف پ

    تخم مرغ : 1 عدد

    روغن مایع : 5 ق غ

    نمک : 1 ق م

    آرد : تقریبا 3 پ ( ولی تا زمانی که به دست نچسبه)

    طرز تهیه :

    همه ی موادو با هم مخلوط می کنیم . آرد رو کم کم اضافه کنین تا خمیرتون لطیف و نرم باشه.

    خمیرو خوب ورز می دیم و روشو می پوشونیم و یه ساعتی استراحت می دیم بهش. 

    بعد روی سطح کارمون باز می کنیم و قالب می زنیم و وسطش مایه ماکارونی میریزیم. ( یا هر چی که دوست دارین!)

    یه طرف خمیرو میاریم روی مواد گوشتی مون و کناره ها رو با دست روی هم می ذاریم و با کمک چنگال کناره ها رو رد می ندازیم.( خوب فشار بدین تا وقتی می ره تو فر از هم باز نشه ) البته این کارا در صورتی هس که مث من قالب پیراشکی نداشته باشین :)

    و بعد هم بذارین داخل سینی فری که کاغذ روغنی داره و رومال بزنین و بذارین داخل فری که از قبل گرم شده با 180 درجه دما.

    --- من یه کاسه اب همیشه تو فرم می ذارم برای هر مدل نون و پیراشکی که بخوام درست کنم.

    --- برای رومال یه زرده تخم مرغ زدم.

    و بعد از مدتی.. ( شرمندم از من هیچ موقع زمان نخواین! واقعا زمان نمی گیرم ! فقط مدام چک می کنم. با کمک خلال دندون. خلال دندونو بزنین داخل نان, اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.)

    وقتی آماده شد چند ثانیه هم گریل رو روشن کردم تا روش هم طلایی شه.

    فوق العاده خمیر خوب و لطیفی هس! و البته سالم!!! حتما امتحان کنین! 

    من همیشه با ارد گندم سبوس دار درست می کنم که اونم خیلی خوب میشه و خیلی هم مقویه!!! ولی خب رنگش مث این خوشگل نمیشه یه خورده تیره س.

    نوش جونتون.

    منبع مطلب : asooneh.ir

    مدیر محترم سایت asooneh.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 9 ماه قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید