این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه سالاد سزار خانگی

    دسته بندی :
    1. پشتوک
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه سالاد سزار خانگی را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مخصوص رستورانی با مرغ

    طرز تهیه سالاد سزار ، سالاد سزار یکی از انواع سالادهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهانی است که با رسپی های بسیار متنوعی تهیه می شود. این

    طرز تهیه شامی کباب اقتصادی و خوشمزه با سنگدان مرغ

    طرز تهیه شامی سنگدان مرغ شامی سنگدان مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اقتصادی ایرانی است که با دستورها و طعم های متنوعی تهیه می شود. این شامی خوشمزه تفاوت زیادی …

    طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر فوری و با طعم فوق العاده

    طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر پیتزا پپرونی بدون خمیر یکی از رسپی های محبوب پیتزا پپرونی است که به دلیل اینکه خمیر ندارد، خیلی سریع تر آماده می شود، برای مشاهده …

    طرز تهیه پرده پلو خوشمزه با مرغ و قارچ به روش سنتی ترکیه ای

    طرز تهیه پرده پلو پرده پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور ترکیه است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی …

    طرز تهیه سالاد سزار

    سالاد سزار یکی از انواع سالادهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهانی است که با رسپی های بسیار متنوعی تهیه می شود.این سالاد خوشمزه را می توانید با سلیقه خود با مرغ گریل شده یا مرغ سوخاری درست کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد سزار در ادامه با چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

    سالاد ماکارونی یکی از سالادهای پرطرفدار و مجلسی ایرانی است که بیشتر در مجالس و مهمانی ها مورد استفاده قرار می گیرد

    مواد لازم برای ۴ نفر

    کاهو یک بوته متوسط فیله مرغ ۸ عدد

    پنیر پارمیزان ۶ قاشق غذاخوری

    سس خردل ۱ قاشق چایخوری

    نان تست ۲ عدد سیر ۲ عدد لیمو ترش ۱ عدد روغن زیتون ¼ فنجان سس مایونز ¾ فنجان

    مغز گردو ۱ قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

    طرز تهیه سالاد سزار

    مرحله اول

    اولین کار اماده کردن فیله های مرغ می باشد. شما می توانید به سه روش فیله های مرغ را برای سالاد سزار آماده کنید؛ روش اول گریل کردن فیله های مرغ ، روش دوم آبپز کردن فیله های مرغ و روش سوم سوخاری کردن فیله های مرغ است.

    مرحله دوم

    به انتخاب خود می توانید یکی از روش های اماده کردن فیله های مرغ را انجام دهید و تا اماده شدن مواد سالاد فیله های مرغ را کنار بگذارید. در مرحله دوم سس سالاد را آماده می کنیم، برای این منظور یکی از سیرها را پوست گرفته و با رنده ریز داخل یک کاسه مناسب رنده می کنیم.

    مرحله سوم

    در ادامه سس مایونز را به همراه سس خردل و ۲ قاشق غذاخوری از پنیر پارمیزان به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را گرفته و به مواد سس اضافه کنید. در پایان مقداری نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود.

    طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی با کشمش و کلم

    سالاد اندونزی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و معروف اندونزی می باشد که شباهت زیادی به سالاد کلم سفید دارد

    مرحله چهارم

    پس از اینکه سس آماده شد آنرا در یخچال قرار می دهیم. روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و سیر باقیمانده را رنده کرده و به روغن زیتون اضافه می کنیم. سیر را کمی تفت می دهیم تا نرم شود سپس نان های تست را به شکل مکعب های کوچک برش می زنیم و سیر اضافه می کنیم.

    مرحله پنجم

    نان تست را کمی تفت می دهیم تا طعم دار و برشته شود سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.در مرحله آخر کاهو را به سلیقه خود خرد می کنیم و داخل ظرف سالاد می ریزیم. در ادامه تکه های نان تست و فیله های مرغ را هم اضافه می کنیم.

    مرحله ششم

    در آخر هم سس سالاد را روی مواد می ریزیم و با مواد به خوبی ترکیب می کنیم، سپس روی سالاد را با مغز گردوی خرد شده و پنیر پارمیزان تازه تزیین می کنیم. برای زیباتر شدن سالاد می توانید از زیتون ، ذرت کنسروی و گوجه گیلاسی هم استفاده کنید.

    طرز تهیه سالاد الویه خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

    سالاد الویه یکی از انواع سالادهای معروف و پرطرفدار در سراسر جهان است که اصالت آن مانند سالاد روسی متعلق به کشور روسیه می باشد

    نکات طرز تهیه سالاد سزار

    سالاد سزار رژیمی

    در صورتی که مایلید این سالاد خوشمزه را به صورت رژیمی درست کنید کافیست چند نکته را رعایت کنید. ابتدا اینکه فیله های مرغ را حتما به صورت کبابی ، آبپز یا گریل شده طبخ کنید زیرا سرخ کردن یا سوخاری کردن فیله های مرغ کالری سالاد را به طور قابل ملاحظه ای بالا می برد. نکته بعدی هم اینکه سس مایونز دارای کالری بالایی می باشد و می توانید به جای استفاده از سس مایونز از ترکیب روغن زیتون ، آب لیمو ترش یا سرکه بالزامیک برای طعم دهی به سالاد خود استفاده کنید.

    سالاد سزار چیست؟

    سالاد سزار این روزها در ایران از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است و شاید خیلی ها ندانند این سالاد چه تاریخچه ای دارد. جالب است بدانید سالاد سزار با پیشینه ای بیش از ۱۰۰ سال یکی از سالادهای قدیمی در سراسر جهان می باشد. این سالاد ایتالیایی اولین بار توسط آشپز معروف ایتالیایی سزار کاردینی که یک مهاجر جنگ زده ایتالیایی یود در ایالت کالیفرنیا امریکا تهیه شد. این سالاد به دلیل طعم خوبش به سرعت در جهان معروف شد.

    سالاد سزار سنسو

    در سالاد سزار به طور معمول از فیله مرغ گریل شده استفاده می شود اما در سالاد سزار سنسو به جای مرغ گریل شده از مرغ سوخاری استفاده می شود. البته در برخی رستوران ها به جای مرغ سوخاری از ناگت مرغ هم استفاده می شود.

    منبع : chishi.ir

    طرز تهیه سالاد سزار خانگی به صورت مرحله به مرحله

    طرز تهیه سالاد سزار بسیار آسان بوده که با کاهو، مرغ، نان تست و سس آماده می شود. این سالاد یکی از سالاد های پرطرفدار و خوشمزه است .

    آشپزیسالادها

    طرز تهیه سالاد سزار خانگی به صورت مرحله به مرحله

    ۱۳۹۹/۰۷/۰۶ 0 2423

    سالاد سزار یکی از سالادهای پرطرفدار است که اولین بار توسط فردی به نام سزار کاردینی در مکزیک تهیه شده است. طرز تهیه سالاد سزار بسیار آسان بوده که با کاهو، مرغ، نان تست و سس آماده می شود. در این آموزش سعی داریم تا شما را با با روش تهیه این سالاد به صورت کامل آشنا کنیم.

    مواد لازم

    کاهو: یک عدد لیمو ترش: دو عدد سینه مرغ: ۱۵۰ گرم

    سس مایونز: ۵ قاشق غذاخوری

    سرکه سفید: یک قاشق غذاخوری

    روغن زیتون: نصف استکان

    پودر سیر: یک قاشق غذاخوری

    پنیر پارمزان: سه قاشق غذاخوری

    سس خردل: دو قاشق غذاخوری

    نان تست: ۴ عدد

    طرز تهیه سالاد سزار

    برای تهیه سالاد سزار ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را با مقداری روغن زیتون، آب یک عدد لیمو ترش، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک مزه دار کنید و به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید تا مواد به خورد آن برود.

    پس از گذشت این مدت مرغ را روی تابه گریل با حرارت بالا، گریل کنید.

    پس از سرد شدن مرغها، آنها را به صورت اریب خرد کنید.

    در مر حله ی بعد دور تا دور نان تست ها را برش بزنید و به صورت قطعات مربعی خرد کنید.

    درون یک ظرف نان ها را با مقداری روغن زیتون و پودر سیر مخلوط کنید تا مزه دار شوند.

    سپس نانها را داخل تابه تفت دهید تا برشته شود.

    برای تهیه ی سس سالاد سزار سس مایونز، پودر سیر، سرکه سفید، سس خردل، آب نصف لیموترش و مقداری پنیر پارمزان را با یکدیگر مخلوط کنید.

    حالا کاهوها را به صورت درشت و یک اندازه خرد کنید و داخل ظرف مناسب بریزید.

    در آخرین مرحله از طرز تهیه سالاد سزار، روی کاهوها سس، نان تست برشته شده، مرغ گریل شده و مقداری پنیر پارمزان بریزید.

    در صورت تمایل می توانید سس سالاد سزار را در ظرف جداگانه ای بریزید و در کنار سالاد سرو کنید.

    تالیف: مجله زندگی

    منبع : zendegimag.com

    طرز تهیه سالاد سزار خانگی

    سالاد سزار یک پیش غذای بین المللی و خوشمزه است که مورد پسند بسیاری از ایرانی ها نیز قرار دارد این سالاد توسط سزار کاردینی مهاجر ایتالیایی که در مکزیک مشغول رستوران داری بود به صورت خیلی اتفاقی بدست آمد . در واقع می توان گفت سالاد سزار حاصل کمی استعداد و خلاقیت سزار و هم چنین خوش طعمی ناشی از ترکیب مواد غذایی اضافه آمده در آشپزخانه بود که امروزه مورد پسند خیلی ها قرار گرفته است .

    طرز تهیه سالاد سزار خانگی

    صفحه اصلی بلاگ طرز تهیه سالاد سزار خانگی

    طرز تهیه سالاد سزار خانگی

    سالاد سزار یک پیش غذای بین المللی و خوشمزه است که مورد پسند بسیاری از ایرانی ها نیز قرار دارد این سالاد توسط سزار کاردینی مهاجر ایتالیایی که در مکزیک مشغول رستوران داری بود به صورت خیلی اتفاقی بدست آمد . در واقع می توان گفت سالاد سزار حاصل کمی استعداد و خلاقیت سزار و هم چنین خوش طعمی ناشی از ترکیب مواد غذایی اضافه آمده در آشپزخانه بود که امروزه مورد پسند خیلی ها قرار گرفته است  .  سالاد سزار امروزه در منوی بسیاری از رستوران های ایرانی و ایتالیایی و هم چنین فست فود ها قرار دارد و برای تهیه آن نیاز به هیچ گونه تجهیزات آشپزخانه صنعتی خاصی نیست و به راحتی در رستوران ها و خانه تهیه می شود .

    مواد اولیه سالاد سزار :

    1-     کاهو : 2 بوته متوسط

    2-     نان تست : به مقدار دلخواه

    3-     سینه مرغ: یک عدد

    4-     روغن زیتون : 1/3 پیمانه

    5-     پنیز پارمزان ( پارمسان ) رنده شده : 3 قاشق غذا خوری

    6-     سیر : 3 حبه رنده شده و 2 حبه خرد شده

    7-     سس مایونز 2 قاشق غذا خوری

    8-     سس خردل : یک قاشق غذا خوری

    9-     سرکه بالزامیک : 2 قاشق غذا خوری

    10-  دو عدد لیمو ترش

    11-  نمک و فلفل به میزان لازم

    این مقدار از مواد برای 4 نفر کافی می باشد .

    طرز تهیه سالاد سزار خانگی :

    آماده سازی سالاد سزار شامل 2 بخش است . یک بخش آماده کردن سالاد و بخش دوم آماده سازی سس سالاد است .

    آماده کردن سالاد سزار :

    مرحله اول :  در ابتدا مرغ را به کمک آب لیمو ترش ، نمک ، فلفل ، روغن زیتون ، سیر خرد شده ، سس خردل و سرکه بالزامیک مزه دار کنید . مقدار کمی از مواد گفته شده را روی مرغ در داخل یک ظرف بریزید و  مخلوط کنید ، سپس روی آن را سلفون بکشید و اجازه دهید به مدت یک ساعت داخل یخچال بماند ، پس از آن  می توانید به مدت 3 یا 4 دقیقه هر دو طرف مرغ را گریل کنید و یا می توانید با حرارت بالا به مدت چند دقیقه آن را سرخ کنید و بعد  از خنک شدن آن را به صورت تکه های کوچک و نواری برش دهید .مرحله دوم : در این مرحله نان های تست را آماده می کنید . نان ها را بر روی تخته آشپزخانه بگذارید . دور تا دور آن را برش دهید . سپس هر نان را به 9 قسمت مساوی تقسیم کنید . پس از آن مقداری روغن زیتون داخل تابه بریزید و سپس یک حبه سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و تکه های نان را با سیر و روغن زیتون تفت دهید تا برشته  و طلایی شوند .مرحله سوم : کاهوها را در اندازه دلخواه برش دهید . تکه های نان و مرغ های گریل شده را به آن اضافه نمایید و مخلوط کنید .

    آماده کردن سس سالاد سزار :

    آماده کردن سس سزار کار سخت و پیچیده ای نیست . شما آب لیموترش ، سرکه بالزامیک ، سس مایونز ، سس خردل ، روغن زیتون ، سیر رنده شده ، پنیز پارمزان ، نمک و فلفل را تا زمانی که یکدست شوند  با هم مخلوط کنید .

    پس از آماده شدن سس مقداری از آن را با مواد سالاد مخلوط می کنید تا به خورد سالاد رود و بقیه را روی سالاد بریزید و یا در داخل یک ظرف در کنار آن قرار دهید .

    نکات مرتبط با تهیه سالاد سزار :

    1-     کاهو پیچ به دلیل تازگی و نازک بودن گزینه ی مناسبی برای تهیه سالاد سزار  است

    2-     نان تست ها را نیم ساعت قبل از سرو آماده کنید در غیر این صورت نرم می شوند و حالت تردی خود را از دست می دهند .

    3-     برای مزه دار کردن مرغ از زغفران و یا مواد دیگر هم می توانید استفاده کنید مزه مرغ به ذائقه شما بستگی دارد .

    4-     اگر به جای سینه مرغ از فیله مرغ استفاده کردید برای هر نفر 2 فیله در نظر بگیرید .

    5-     ضمن سرخ کردن مرغ اگر از حرارت کم استفاده کنید آب میان بافتی مرغ از آن خارج می شود و نهایتا منجر به سفت شدن بافت مرغ می شود .

    6-     برای سرخ شدن بهتر مرغ ، سینه مرغ را نازک برش دهید .

    7-     روغن زیتون را چند ساعت قبل داخل یخچال قرار دهید ، سفت شدن آن مانع از وا رفتن سس حین مخلوط کردن می شود .

    8-     شما می توانید سس خردل را از سس سزار حذف کنید .

    9-     سرکه سفید می تواند جایگزین سرکه بالزامیک شود .

    10- از گوجه گیلاسی ، زیتون  و مغز گردو برای تزئین سالاد سزار می توانید استفاده کنید .

    جهت دریافت اطلاعات بیشتر و قیمت تجهیزات آشپزخانه صنعتی با کارشناسان فروش شرکت گارد استیل در ارتباط باشید .

                                    

    تاریخ : 1399/12/11 | منبع : تجهیزات آشپزخانه صنعتی گارد استیل | بازدید : 7107 بار

    سالاد سزار ,طرز تهیه سالاد سزار,طرز تهیه سالاد سزار خانگی,طرز تهیه سالاد سزار ایتالیایی,سالاد سزار با مرغ گریل شده,سالاد سزار رژیمی,تجهیزات رستوران,تجهیزات فست فود,تجهیزات آشپزخانه صنعتی,

    ثبت نظر شما

    گروهها

    تجهیزات رستوران تجهیزات فست فود

    دسترسی سریع

    صفحه اصلی درباره ما چرخ گوشت صنعتی

    تجهیزات آشپزخانه صنعتی

    بلاگ تماس با ما sitemap.html

    بلاگهای جدید

    تجهیزات آشپزخانه تالار پذیرایی

    هنگامی که مشتری با هدف انتخاب یک سالن پذیرایی برای برگزاری مراسم به تالار شما می آید ...

    چرا باید هود صنعتی آشپزخانه را تمیز کنیم ؟

    منبع : www.guardsteel.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 11 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید