در حال پالایش مطالب میباشیم تا اطلاع ثانوی مطلب قرار نخواهد گرفت.
    توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه شراب انگور قرمز در خانه

    1 بازدید

    طرز تهیه شراب انگور قرمز در خانه را از سایت پشتوک دریافت کنید.

    درست کردن و طرز تهیه شراب انگور ناب خانگی به روش اصولی و صحیح

    درست کردن و طرز تهیه شراب انگور ناب خانگی به روش اصولی و صحیح

    درست کردن و طرز تهیه شراب انگور ناب خانگی به روش اصولی و صحیح

    تولید شراب خانگی کار دشواری است اما با رعایت نکاتی که در ادامه این مطلب خواهید خواند شک نکنید که شراب نابی را تهیه می کنید. این دستورالعمل تهیه و درست کردن شراب خانگی بسیار عالی از یک تولید کننده اصیل مشروبات الکلی از ایتالیا ترجمه شده است.

    * تجهیزات لازم برای تهیه شراب

    در اینجا تجهیزات لازم جهت تهیه 4 لیتر شراب انگور شیرین آمده است، شما بایستی به تمامی تجهیزات لازم مجهز باشید تا بتوانید یک نوشیدنی خوبی را تهیه کنید.

    1 – یک عدد ظرف بزرگ (ترجیحا بشکه چوبی) به اندازه 16 کیلو انگور

    2 – چوب بزرگی جهت فشردن انگورها و هم زدن آنها

    ۳ – دستگاه چگالی سنج مایعات (به جای این میتونید با دهانتون امتحان کنید)

    ۴ – دماسنج (به جای این هم میتونید از هر چیزی استفاده کنید)

    ۵ – دستگاه اسیدسنج (اگه میخواهید شرابتون رو اصول درست بشه این دستگاه لازمه)

    ۶ – لوله پلاستیکی (همون شیلنگ خودمون)

    ۷ – صافی با منفذهای ریز (به جای این هم میتونید از جوراب زنانه استفاده کنید ولی یادتون باشه جوراب دست دوم نباشه)

    ۸ – دو ظرف شیشه ای 4 لیتری

    ۹ – بطری 1 لیتری شیشه ای تیره رنگ همراه با درپوش چوب پنبه ای

    ۱۰ – دستگاه چوب پنبه گذار دستی

    1۱ – دربازکن بطری مشروب (یک دستگاهی که چوب پنبه رو از بطری بیرون میکشه)

    نحوه انتخاب انگور (چه انگوری برای شراب مناسبه؟)

    مهمترین قسمت تهیه شراب انتخاب انگور مناسب میباشد. انگور خوب باید رسیده و آبدار و بدون هسته باشد، بطوریکه اگر یک خوشه انگور را با دو دست خود له کنیم آب زیادی از آن خارج گردد و به آسانی له شود. این انگور برای ساخت شراب بسیار مناسب است. اصولا انگور اواخر فصل پاییز برای این کار مناسب است.

    میزان شیرینی انگور برای تهیه شراب خیلی مهم است و برای تشخیص دقیق میزان شیرینی یا غلظت آب انگور میتوانید از دستگاه (چگالی سنج مایعات) استفاده کنید و مقداری از آب انگور را با این دستگاه اندازه گیری کنید.

    اگر این دستگاه را در دسترس ندارید سعی کنید انگورهای شیرین تر را برای این کار انتخاب کنید چون هر چه انگور شما شیرین تر باشد شراب شما خوشمزه تر و گیراتر خواهد شد.

    در صورتیکه دستگاه چگالی سنج مایعات را در دسترس دارید، میتوانید با استفاده از آن میزان چگالی آب انگور انتخاب شده را بررسی کنید؛ در صورتیکه عدد دستگاه چگالی سنج مایعات عـــدد 22 Brix را نشان دهد خواهید فهمید که میزان الکل تولید شده از شراب شما معادل بـــــا ۱۳٪ الکل خواهد بود که این میزان الکل بسیار مناسب است.

    در صورتیکه چگالی آب انگور شما به این میزان نرسد میتوانید مقداری شکر به میزان ۱ پیمانه شکر و نصف پیمانه آب را بجوشانید و به انگورها اضافه کنید.

    بهترین انگوری که میتوانید در ایران انتخاب نمایید انگوری به نام شاهانه میباشد که دانه های خیلی درشت و سیاه رنگی دارد و اطراف شهر قزوین کشت میشود. این انگورها با شیرینی زیاد که مزه آن کمی نیز به ترشی میزند انگور خوبی برای تهیه شراب میباشد.

    همچنین انگور انتخاب شده باید خیلی تمیز و سالم و عاری از حشرات و کرم باشد. حتما تمامی انگورها را کنترل نمایید و پس از کنترل آنها دانه های انگور را از ساقه آن جدا نموده و کلیه ساقه و نوکهای انگور را بگیرید چون اگر این امر مهم را انجام ندهید شراب شما تلخ خواهد شد و در تهیه یک شراب خوب ناموفق خواهید بود.

    * رعایت موازین بهداشتی در تولید شراب

    تهیه یک شراب نیازمند رعایت اصول بهداشتی بصورت دقیق میباشد، شما حتما باید تمامی تجهیزات خود را قبل و بعد از استفاده با آب گرم شستشو دهید و یا آنها را در مقداری آب که به آن نمک افزوده اید بجوشانید. حتما دقت داشته باشید که در طول تهیه شراب و در زمان سرکشی به آن دستهای خود را کاملا با آب گرم و صابون شستشو دهید و موهای خود را بپوشانید.

    ابتدا دانه های انگور را خوب بشویید تا کاملا تمیز شود، سپس آنها را در ظرف بزرگی ریخته و بوسیله یک چوب تمیز آنها را در چند مرحله بکوبید تا کاملا له شود بطوریکه آب انگورها کاملا خارج گردد، سپس درب ظرف را گذاشته و روی ظرف را با پوشش پلاستیکی یا پارچه ای پوشش میدهیم دقت داشته باشید که ظرف را در جای گرمی نگهداری کنید ترجیحا در دمایی بین 25 تا 35 درجه سانتیگراد دمای خوبی میباشد.

    هر روز به ظرف حاوی انگورها سرکشی کرده و بوسیله یک چوب تمیز آنرا هم بزنید پس از 3 روز به ظرف حاوی انگورها باید مخمر اضافه شود برای افزودن مخمر میتوانید به چند روش عمل کنید که 2 روش آن در اینجا توضیح داده میشود.

    1– برای هر 16 کیلو انگور میتوانید 6 یا 7 گرم اسید تارتاریک (جوش ترش) تهیه کرده و در روز سوم کم کم به ظرف انگورها اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنیم. (این مورد پیشنهاد میشود.)

    2– در صورتیکه شراب قدیمی و درجه یک دارید میتوانید از آن بعنوان مخمر استفاده نمایید و در روز سوم به ازای هر 16 کیلو انگور 2/1 لیتر شراب قدیمی به عنوان مخمر به ظرف انگورها اضافه کنید.

    پس از هر بار سرکشی به ظرف باید مجددا درب آنرا ببندید و با پارچه یا پلاستیک روی آنرا بپوشانید.

    عمل هم زدن و سرکشی باید به مدت 30 روز ادامه پیدا کند و در این مدت هر روز ظرف محتوی انگورها توسط چوب بلندی کاملا زیر و رو شود.

    لازم به ذکر است که بعد از این مدت بوی شراب تمام محله شما را پر خواهد کرد پس بهتر است ظرف را در مکانی بگذارید که بوی آن کمتر پراکنده شود.

    پس از اینکه روز 30 ام به پایان رسید به مدت یک هفته درب ظرف را بسته و روی آنرا بپوشانید و به هیچ وجه به آن مراجعه نکنید و اجازه دهید در این مدت شراب شما کاملا آماده شود.

    به هر حال پس از سپری شدن این مدت شراب شما آماده میباشد میتوانید آنرا امتحان کنید این شراب باید حداقل 13 درصد الکل داشته باشد و با خوردن مقداری از آن شنگول شوید.

    البته شراب خوب شرابی است که حداقل 5 سال از تاریخ تولید آن گذشته باشد که هر چه بیشتر از زمان تولید گذشته باشد درصد گیرایی آن بالاتر و طعم آن خوشمزه تر خواهد شد. لازم به ذکر است که در ایتالیا شرابهایی به قدمت بین 50 تا 80 سال با قیمتهای بالا و بسته بندی بسیار شیک و خوشگل به فروش میرسد که خوردن این مشروبات تا به حال نصیب من نشده ولی اینطور که شنیده ام با خوردن آنها انسان واقعا به وجد میاد.

    * جداسازی شراب از تفاله و بسته بندی و نگهداری

    قبل از بسته بندی شراب و انتقال آنها به بطری های کوچکتر ابتدا ظرف محتوی انگورها را در جای ساکنی قرار داده تا مواد ناخالص آن ته نشین شود و سپس با استفاده از لوله پلاستیکی یا شیلنگ و با استفاده از عمل مکیدن مایعات درون ظرف را به ظرف دیگری انتقال دهید، این عمل باید با حوصله و خیلی با دقت انجام گیرد چون مواد ته نشین شده نباید به ظرف جدید انتقال یابد. در صورتیکه نخواهیم از شیلنگ استفاده کنید میتوانید با ظرف کوچک دیگری مایعات را از درون ظرف جدا کنیم.

    پس از جداسازی شراب از مواد ته نشین شده بایستی با همین روش آنها را درون بطریهای کوچک شیشه ای 1 لیتری که رنگ شیشه آنها تیره میباشد انتقال دهیم و با استفاده از دستگاه چوب پنبه گذار درب بطریها را ببندیم بطوری که راه نفوذ هوا به درون بطری وجود نداشته باشد.

    پیشنهاد میشود از دستگاه چوب پنبه گذار استفاده نمایید تا از محکم بودن و مهر و موم شدن درب بطری مطمئن شوید. در صورتیکه قصد نگهداری بطریها را برای مدت طولانی دارید حتما آنها را دور از نور و در مکان گرم نگهداری کنید .

    منبع مطلب : news.armanin.ir

    مدیر محترم سایت news.armanin.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    دستور تهیه شراب خانگی خانگی. شراب انگور خانگی خانگی

    شراب نوشیدنی است که از زمان های بسیار قدیم ساخته شده است و باعث حفظ دستور العمل ها از نسلی به نسل دیگر می شود. از شراب نه تنها به عنوان یک نوشیدنی خوش طعم بلکه به عنوان یک غذای سالم گفته می شود ، زیرا شراب طبیعی از انواع انواع توت ها و میوه ها تهیه می شود و در هنگام تخمیر از خواص مفید آن ها کم نمی شوند. شراب خانگی از انگور نیز از این قاعده مستثنی نیست.

    اما من روی آن ساکن نخواهم شد خواص مفید  گناه موضوعی است برای بحث دیگر.

    یک چیزی که می خواهم بگویم این است که هنوز هم هست نوشیدنی الکلی  و فقط با کمی استفاده می تواند سود ببرد.

    و اگر هنوز تصمیم گرفتید به مناسبت یک لیوان شراب بنوشید ، بگذارید آن را خانگی کنید. از این گذشته ، تهیه آن برای عزیزان ما ، مطمئناً الکل ، رنگ و طعم دهنده های آن را به آن اضافه نمی کنیم. باور کنید ، تهیه شراب در خانه اصلاً دشوار نیست. می خواهم به شما بگویم که چطور انجام دهید شراب خانگی  از انگور و دستور العمل گام به گام به شما کمک می کند تا به راحتی بر این علم تسلط داشته باشید. اکنون زمان آن فرا رسیده است که انگور انواع فنی تولید کنیم که بسیار مناسب شراب است.

    شراب انگور خانگی

       عناصر:

    دستور تهیه شراب خانگی:

    اگر چیزی برای تهیه شراب دارید ، به این دستور العمل شراب خانگی خانگی توجه کنید. امیدوارم همه چیز را به روشی در دسترس توصیف کرده ام و شما موفق خواهید شد!

    P.S. شراب چنین نوشیدنی باستانی است که با انواع و اقسام افسانه ها روبرو شده است. در اینجا یکی از آنها - گرجی:

    هنگامی که انگور در جنگل رشد کرد ، و فقط پرندگان آنرا برداشتند. هنگامی که مرد فقیری توت ها را چشید ، او آنها را دوست داشت و او یک تاک را در جنگل بیرون کشید و در نزدیکی خانه کاشت. در سال دوم ، ده تاک دیگر کاشته ، در سوم - صد.

    در پاییز ، هنگامی که یک محصول پر زرق و برق رسیده است ، مرد فقیری آب میوه ها را از توت ها جمع کرد تا خوبی از بین نرود. آنچه می توانستم - نوشیدم ، بقیه را درون کوزه ها ریختم - برای ریختن آن نیستم. دو ماه بعد ، او کوزه را باز کرد ، آن را امتحان کرد - نوشیدنی حتی خوشمزه تر شد. مرد فقیری شگفت زده شد: این تاک دست و پا چلفتی چنین می کند نوشیدنی خوشمزه. به دوستانش زنگ زد ، یک عید شروع کرد.

    بلبل به عید پرواز می کرد. او جام را تخلیه کرد و گفت: "هر کس این نوشیدنی را بنوشد مانند من آواز خواهد خواند!" سوارکار پرواز کرد. او جام را تخلیه کرد و گفت: "هر کس آن را بنوشد مانند من بیرون خواهد آمد!" گراز سوم بود و با ریختن جام ، گفت: "چه كس دیگری خواهد نوشید ، مثل من در گل بیرون خواهد آمد!" بالاخره روباه آمد. جام را تخلیه کردم و گفتم: "و چه کس دیگری آن را می نوشد ، دزدی در او مانند دزدها ، روباه ها می خزد ، و او کارهایی را انجام می دهد که برای مدت طولانی قرمز می شود."

    بدین ترتیب شراب تحت تأثیر قرار می گیرد:

    کمی بنوشید - از آن لذت ببرید و بخوانید.

    کمی بیشتر - آنها در حال خروس و جنگیدن هستند.

    آنها هنوز هم می نوشند - آنها روی پاهای خود نمی ایستند ، در حال افتادن در گل ،

    و اگر هنوز هم می نوشید ، می توانید کارهایی را انجام دهید که قرمز می شوند.

    امیدوارم شراب خانگی از انگور طبق دستور ما فقط برای سلامتی و سرگرمی باشد.

    النا کازاتووا شما را با شومینه می بینیم.

    روش های بسیار زیادی برای تهیه شراب در خانه از انگور وجود دارد. توصیف همه چیز به سادگی غیرممکن است! اما ما تنها محبوب ترین آنها را در نظر خواهیم گرفت و جزئیات هر مرحله را شرح می دهیم.

    در مقاله:

    مواد اولیه ضروری برای شراب سازی

    ماده اصلی مورد نیاز برای استفاده از دستور تهیه شیر ، در واقع انگور است. تنوع آن می تواند مطلقاً در دسترس شما باشد. علاوه بر این ، می توانید انواع قرمز و روشن را با هم ترکیب کنید و در ادامه با ترکیب های خاص خود همراه شوید.

    رایج ترین گونه های انگور که برای تهیه شراب در منطقه ما مورد استفاده قرار می گیرد عبارتند از: Platovsky ، کریستال ، دوستی ، جشنواره و دیگران.

    محبوبیت آنها با قند زیاد همراه است ، که برای به دست آوردن یک نوشیدنی الکلی شیرین بسیار مهم است.

    ایزابلا همواره در زمینه انواع و اقسام شراب نخبه همیشه پیشرو بوده و است. تنها چیزی که برای بهبود طعم آن نیاز دارید قند بیشتر است. در میان دیگران ، همچنین می توان به انگور اشاره کرد ، که بدون آن هیچ تولید کننده الکل نجیب نمی تواند انجام دهد: Sauvignon ، Pinot Blanc (یا Noir) ، Cabernet ، Merlot، Aligote، Chardonnay.

    انواع توت ها رسیده فقط با دست برداشت می شوند. زمان ایده آل برای این پایان ماه سپتامبر است - آغاز ماه دسامبر (قبل از اولین یخبندان ها). انجام این روش در هوای خشک بسیار مهم است و به منظور حفظ مخمر به اصطلاح مخمر وحشی ، که در سطح پوست جمع می شود و جزء اصلی تخمیر محسوب می شود ، خوشه های جمع شده را بشویید.


    بعد از برداشت انگور ، باید فوراً توت ها را از شاخه ها جدا کنید ، آن را مرتب کنید ، به جز توت خشک ، پوسیده ، نابالغ یا کپک زده. حداکثر ماندگاری انواع توت های جمع آوری شده یک روز است.

    همچنین لازم به ذکر است که انگور نسبت به هرگونه تغییر بسیار حساس است ، بنابراین با وارد کردن آن به اتاقی که دستکاری های بیشتری را انجام می دهید ، بگذارید کمی گرم شود و از وضعیت جدید عادت کنید.

    وسایل آشپزی

    تمام ظروف که برای تهیه شراب در خانه از آنها استفاده خواهید کرد باید کاملاً تمیز باشند. بهتر است آنها را با نوشابه بشویید و روی آب جوش بریزید.

    موادی که از آن ظروف مخصوص شراب سازی تهیه می شود می تواند از چوب یا شیشه باشد. ظروف پلاستیکی و مینای دندان ، ظروف ساخته شده از فولاد ضد زنگ ، اما هیچ فلز دیگری نیز قابل قبول نیست ، زیرا خطر واکنش آن با مواد شراب وجود دارد.

    مزه کردن شراب

    هیچ مرحله تولید واحدی بدون این رویه نمی تواند انجام دهد ، بنابراین برای این واقعیت آماده باشید که شما نیاز دارید که محصول را مطابق با سه پارامتر - طعم ، رنگ و رایحه آنالیز کنید. چندین قانون اساسی وجود دارد که باید رعایت شود تا نه تنها نمونه ها ، بلکه استفاده بعدی از نوشیدنی شما باعث لذت و حتی فایده ای شود:

    از جمله موارد منع مصرف که استفاده از آن در خانه و هر یک از عوامل زیر توصیه نمی شود:

    دستور العمل شراب خانگی


    برای تهیه یک نوشیدنی مشروبات الکلی طبق این دستور العمل ، بهتر است آبی ، آن را سیاه ، انگور یا انواع ترکیبی مصرف کنید. در مورد دوم ، توت غالب هنوز هم باید یک نوع تیره باشد.

    مواد لازم: ده کیلوگرم انگور ، 50-200 گرم شکر دانه دار در هر لیتر آب.

    فناوری آشپزی:

    مدت تخمیر فعال تا چهل روز است.  اگر افزایش یابد ، باید از رسوب تشکیل شده خلاص شوید. اگر این روند بعد از یک هفته به پایان برسد ، باید در مشکلات زیر علت جستجو کرد:

    آنچه در زیر می آید فرآیند جداسازی شراب از رسوب و ریختن آن در یک بطری است. برای اولین بار ، چنین دستور العمل برای شما کافی خواهد بود. برای یادگیری نحوه حرفه ای تر ساختن شراب خانگی از انگور ، تجربه و برخی ظرافت ها لازم خواهد بود.

    انبار شراب


    توصیه می شود یک بطری شیشه تیره را با مایع خفته در جای خنک نگه دارید و یک کج خفیف برای آن ایجاد کنید تا چوب پنبه خشک نشود و هوا داخل بطری نشود.

    ماندگاری - حداکثر پنج سال با رعایت قوانین. اگر شراب غنی شده باشد ، می تواند تا ده سال دیگر ذخیره شود.

    اگر می خواهید بدانید چگونه شامپاین درست کنیم  - به بخش مربوطه مراجعه کنید.

    افرادی که از شراب سازی حرفه ای دور هستند تصور می کنند شراب سفید فقط از انگورهایی با پوست سبک توت ها تهیه می شود. با این حال ، اینگونه نیست. انواع مختلفی با میوه های تیره و صورتی نیز برای تولید شراب سفید مناسب هستند. شرایط اصلی مواد اولیه آبدار بودن ، اسیدیته متوسط \u200b\u200bو مقدار کافی قند است. آب میوه های گرفته شده از انگورهای رنگی باید سبک باشند.

    شراب سفید با تکنولوژی تولید با "ترکیبات" قرمز تفاوت دارد: در آب خود سرگردان می شود و از رنگهای طبیعی اشباع نمی شود. رنگها در پوست انواع توت ها یافت می شوند و آب آن را لکه دار نمی کنند.

    شراب درست کنید رنگ سفید از آب انگور تازه امکان پذیر است. آن را با آب رقیق کنید و شیرین با شکر نباید باشد. ما چندین دستور العمل برای شراب را از انواع انگور سفید ، تهیه می کنیم که تهیه آن در خانه موجود است.

    طرز تهیه آب انگور برای شراب سفید


    انگورهای سفید بیش از حد برداشت می شوند. چنین مواد اولیه به نوشیدنی طعمی ملایم ، عطر دلپذیر و استحکام الکل واقعی می بخشد. اما ساکنان مناطق گرم باید به شکلی کمی نامرغوب برداشت کنند تا انواع توت ها کیفیت محصولات ذکر شده را در اختیار شما قرار دهند. دسته ها در هوای آفتابی یا چند روز پس از باران پاره می شوند. رطوبت مخمرهای وحشی را از بین می برد ، بنابراین باید منتظر ظهور سویه های جدید باشید که روند تخمیر را شروع می کنند.

    آب میوه شراب انگور سفید به شرح زیر بدست می آید:

    آب حاصل از آن یک ضروری است. 1 کیلوگرم انگور حدود 650 - 750 میلی لیتر آب می دهد (مقدار آن بستگی به کیفیت انواع توت ها و انواع گیاهان دارد). اگر مالک بخواهد شکر را به آن اضافه کند ، مقدار شیرینی نباید بیش از 27٪ از کل حجم زگیل باشد.

    شراب انگور سفید روی آب


    به طور کلی پذیرفته می شود که شراب تصفیه شده انگور سفید در خانه فقط از آن آب میوه ای که به تنهایی و بدون دخالت انسان منقضی شده است ، به دست می آید. بهتر است خمیر را خرد نکنید زیرا باعث ایجاد شراب ثانویه خوبی می شود. آب تازه باید 6 تا 12 ساعت در یک لیوان یا ظرف مینا نگه داشته شود ، به طوری که تعلیق کوچکترین ذرات رسوب کند. مایع حل شده را با استفاده از سیفون یا شلنگ نازک تخلیه کنید. یک بطری تخمیر 2/3 تمیز پر کنید.

    برای بهبود کیفیت نوشیدنی و محافظت در برابر بیماری ها ، دی اکسید گوگرد به مایعات اضافه می شود. نسبت آن 0.5 - 1 گرم ماده در هر 10 لیتر آب است. سولفات به میل و اراده انجام می شود ، زیرا در خانه ، میزان تولید الکل در اکثر موارد ناچیز است.

    تخمیر شراب انگور سفید باید در دمای اتاق و بدون تغییر شرایط اتفاق بیفتد. ظرف با یک قفل آب بسته شده و روند تخمیر را رعایت می کند. اگر زگیل پرخور نشود ، جلوگیری از ترشح آن بسیار مهم است. برای این کار ، کمی کشمش را درون بطری ریخته و یا یک خمیر مخصوص آن اضافه کنید.

      مخمر وحشی قند طبیعی را در 1.5 تا 2 ماه پردازش می کند و در ابتدا شراب خانگی خشک می دهد. اگر به نوشیدنی نیمه سفید نیاز دارید ، تخمیر با افزایش / پایین آمدن دمای زگیل یا انجام سولفیت به زور قطع می شود.

    شراب جوان را از مخمر خارج کرده و در مکانی خنک و با دمای هوا 5 تا 10 درجه سانتیگراد بیرون می آورند. مخمر باقی مانده در 1 - 2 هفته حل و فصل می شود. محصول دوباره از رسوب خارج شده و درون ظرف دیگری ریخته می شود. هنگامی که در یک زیرزمین خنک و تاریک نگهداری می شود ، شراب به دلیل تجمع رسوب کم نور می شود. در طول سال باید به طور دوره ای از ضخامت تخلیه شود. مشکل ساز است ، اما شراب شفاف ، معطر و بی عطر و طعم خوشمزه خواهد شد.

    با شکر

    دستور تهیه شراب از انگورهای سفید و شکر:

    شراب سفید یخی از انگور

    عناصر:

    شراب سازی با انجماد انواع توت ها در فریزر آغاز می شود ، جایی که آنها به مدت 1 روز در آن قرار دارند. تحت تأثیر دمای پایین ، مواد اولیه کیفیتهای دیگری را کسب می کنند که باعث می شود شراب آینده بی نظیر باشد.

    در روز دوم ، میوه ها در یک کاسه گذاشته می شوند ، ورز می دهند و آب آن را می ریزند. علاوه بر این ، اصول کلی شراب سازی را رعایت کنید. در مرحله نهایی تولید ، وقتی نوشیدنی فیلتر شده و آماده بطری برای ذخیره سازی می شود ، شکر به آن اضافه می شود.

    آنها شراب انگور سفید را در اتاقهای تاریک و سرد با رطوبت بالا و تهویه مناسب ذخیره می کنند. در چنین شرایطی ، چوب پنبه خشک نمی شود و از تماس با الکل اکسید نمی شود.

    یک بطری شراب انگور ساخته شده با عشق نه تنها می تواند یک افزودنی فوق العاده برای جشن جشن باشد ، بلکه یک هدیه خوشمزه به یاد ماندنی نیز خواهد بود. در جهان مقادیر بسیار زیادی انواع انگور با رسوب مختلف و برای مقاصد مختلف وجود دارد: بسته به نوع طعم انواع توت ها ، دستور العمل و فن آوری پخت و پز ، در نتیجه می توانید تعداد زیادی نوشیدنی طبیعی و سالم تهیه کنید.

    به طوری که نوشیدنی به سرکه تبدیل نشود ، باید توصیه های ساده ای را دنبال کنید.

    بنابراین شما نیاز خواهید داشت:

    دسته های رسیده انگور را در یک ظرف مینا با اندازه مناسب (سطل ، کاسه بزرگ) قرار داده و آنها را با دستان خود خرد کنید (می توانید از خرد کردن معمولی استفاده کنید) تا زمانی که توت ها آب آن را آزاد کنند. سپس ظرف را با گاز بپوشانید و فقط 5 روز آن را در یک اتاق گرم برای تخمیر بگذارید. جرم حاصل را دو بار در روز هم بزنید. بعد از بالا آمدن پالپ (ضایعات حاصل از توت های خرد شده) ، باید آن را در یک قوطی پرتاب کنید و آب آن را از طریق پنیر پنیر عبور دهید.

    آب کشدار شده را درون کوزه ها بریزید ، شکر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. یک دستکش پزشکی را روی گردن قوطی قرار دهید و آن را با یک باند الاستیک در یک حلقه بچسبانید. روی انگشتان دستکش باید سوراخ هایی را با سوزن سوراخ کنید. بنابراین در دمای اتاق شراب 2-3 هفته بایستد. این واقعیت که روند تخمیر ادامه می یابد ، توسط دستکش قابل درک است: در ابتدا آن باد کرده است ، اما در پایان باید آنرا فرو برد. هنگامی که شراب شفاف می شود و رسوب مخمر در انتهای ظرف شکل می گیرد ، نوشیدنی را به دقت در بطری های تمیز بریزید و با بستن محکم درب ها ، در جای خنک قرار دهید. برای مدتی (حدوداً یک ماه) ، یک رسوب طبیعی ممکن است در انتهای بطری ها ظاهر شود ، که باید تخلیه شود و شراب درون یک ظرف تمیز ریخته شود. با متوقف شدن شکل گیری می توان در نظر گرفت که شراب جوان آماده است.

    شراب قرمز خانگی از انگورهای آبی (شیرین ، نیمه شیرین)

    برای تهیه شراب نیمه شیرین یا شیرین در خانه ، فقط باید انگورهای شیرین (حداکثر 23٪ شکر) را انتخاب کنید

    اگر انگورهای آبی در باغ شما به وفور رشد می کنند ، می توانید مطابق دستورالعمل فوق بطور مستقل شراب شیرین یا نیمه شیرین تهیه کنید.

    شراب سفید خشک - این کار را خودتان انجام دهید

    شراب سفره ای انگور سفید نوشیدنی با قند بسیار کمی (تقریباً 0.3٪) است. تنها ماده اولیه تهیه آن انگور است. برای به دست آوردن طعم طبیعی ، مخمر مصنوعی و شکر را نباید به مایع (آب توت) اضافه کرد. فرآیند تهیه این شراب در خانه با همان ترتیب تهیه قرمزی صورت می گیرد ، فقط بدون افزودن شکر.

    برند (درجه) "ایزابلا" در خانه

    همچنین می توانید شراب خود را در خانه از انواع انگور ایزابلا تهیه کنید. کافی است که تمام مواد لازم را داشته باشید و سپس با یک نسخه اقدام کنید.

    اول از همه ، آب میوه از توت های انتخاب شده فشرده می شود. سپس - مخلوط خرد شده حاصل از توت ها در یک ظرف قرار داده شده و با آب آن بالا می رود: مقدار آن باید یک سوم از حجم انواع توت های خرد شده باشد. شکر در بالا با سرعت 40 گرم در لیتر ریخته می شود ، همه چیز کاملاً مخلوط می شود. ظرف لازم است برای چند روز در یک مکان گرم (نه گرم) پنهان شود. شناور شدن به سطح پالپ ، روند تخمیر مداوم را نشان می دهد. آنها آن را تمیز می کنند ، و با دقت از طریق پنبه پنیر فشرده می شوند. پس از این ، زگیل سه چهارم از حجم آنها را درون بطری های تمیز یا قوطی ریخته می شود و محکم بسته می شود و در دمای اتاق می گذارد. بعد از گذشت 3 روز ، می توانید دستکش های لاستیکی را روی قوطی ها پوشیده و منتظر بمانید تا روند تخمیر کامل شود.

    شراب حاصل مجدداً فیلتر و بطری می شود. اگر رسوبی در انتهای بطری ظاهر شود ، باید نوشیدنی الکلی فیلتر شود. شراب آماده آماده در جای خنک نگهداری می شود.

    دستور تهیه شراب انگور خانگی خانگی را با آب و شکر تهیه کنید

    برای تهیه شراب سفید نیاز داریم:

    تمام اقدامات انجام می شود ، همانطور که در دستور العمل های بالا ، فقط در صورت تمایل ، آب اضافه می شود. در فرایند پیش از تخمیر ، آب خالص ریخته (وقتی هنوز پالپ برداشته نشده است و نوشیدنی فیلتر نشده است).

    چگونه می توان شراب را با دستکش کشیده درست کرد؟

    پیش از این روند تهیه شراب را توصیف کردیم ، جایی که توصیه می شد یک دستکش لاستیکی را روی ظروف بپوشید. این کار نه تنها برای نظارت بر فرایند تخمیر ، بلکه برای از بین بردن دی اکسید کربن نیز انجام می شود ، که برای کیفیت نوشیدنی آینده مهم است. این برای از بین بردن هوا از ظرف است که چندین سوراخ روی دستکش ایجاد می کند. مناسب ترین برای شراب سازی یک دستکش پزشکی نازک معمولی محسوب می شود.

    شراب از انگور بازی نمی کند ، چه باید کرد؟

    اگر شراب شراب تخمیر نشده است ، یا بعد از چند روز این روند متوقف شده است ، وحشت نکنید. در مرحله اول ، می تواند تا سه روز قبل از شروع فرایند تخمیر طول بکشد. ثانیا ، شراب به دلیل آب بندی ضعیف ممکن است بازی نکند. اگر به همین دلیل است ، باید اتصالات ظرف را با دستکش با خمیر بپوشانید. ثالثاً ، برای تخمیر خوب ، دمای 15 تا 25 درجه لازم است. علاوه بر این ، اگر این فرایند در دمای 20 درجه اتفاق بیفتد ، دیگر نیازی به افزایش یا کاهش آن نیست.

    اگر شراب را در اتاقی قرار دهید که خیلی گرم باشد ، و چند روز در آنجا ایستاده است ، پس برای بازگرداندن فرایند تخمیر ، یک مشت از انواع توت های خرد نشده خرد شده را به آن اضافه کنید (می توانید 25 گرم کشمش را به ازای هر 5 لیتر مخلوط کنید).

    اگر شراب تلخ است

    شراب خانگی به دلایل مختلف ممکن است تلخ باشد ، اما رایج ترین آنها بذر انگور تکه تکه شده است. به همین دلیل توصیه می شود که توت ها را بدون استفاده از چرخ گوشت یا مخلوط کن ورز دهید. دانه های انگور خرد شده نه تنها می تواند تلخی ناخوشایند را به شراب اضافه کند ، بلکه رنگ نهایی نوشیدنی را نیز تغییر می دهد. اگر در حال تهیه شراب سفید هستید ، بهتر است سعی کنید حداکثر دانه را از مواد اولیه پوره جدا کنید.

    اگر بعد از چشیدن متوجه شدید که این نوشیدنی تلخ است ، می توانید سعی کنید آن را با پروتئین شلاق از بین ببرید. برای این کار تخم مرغ ها را از زرده جدا کرده و در یک فوم شلاق می دهیم ، کمی شراب اضافه می شود ، دوباره شلاق زده می شود و با یک جریان نازک درون بقیه نوشیدنی ها ریخته می شود. شراب باقی مانده است تا تسویه شود: رسوب باید در ته ظرف تشکیل شود.

    چگونه می توان درجه به شراب خانگی اضافه کرد؟

    دستیابی به قدرت شراب بالاتر از 14 درجه با تخمیر تقریبا غیرممکن است. بنابراین برای افزایش استحکام از برخی روشها استفاده می شود که پیش نیاز آنها افزودن الکل است. برای افزایش استحکام شراب جوان (به عنوان یک قاعده ، قدرت شراب خانگی 10-11 درجه است) با 6 نوبت به شرح زیر است: 5 لیتر ودکا را به 5 لیتر نوشیدنی اضافه کنید. ودکا را به شراب قبلاً تخمیر شده اضافه کنید و 10-20 روز بگذارید. در نتیجه جذب ، یک رسوب در ته بطری ها تشکیل می شود ، که از آن باید شراب به دقت تخلیه شود.

    ادامه دارد. . .

    منبع مطلب : alcojet.ru

    مدیر محترم سایت alcojet.ru لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهيه شراب انگور قرمز خانگي

    طرز تهيه شراب انگور قرمز خانگی

    قسمت پنجم این ویدئو به بررسی ادامه مراحل درست کردن شراب می پردازیم . در این قسمت شما با روش له کردن انگور و آمیزش انگور له شده با شکر و دبه کردن مایه شراب آشنا میشید.

    آموزش گام به گام ساخت شراب انگور در مدت 20 روز و با کمترین امکانات در منزل.برای مشاهده ویدئوهای بیشتر مارا دنبال کنید و اگر سوالی راجب تهیه شراب دارید در قسمت کامنت ها یادداشت بگذارید.

    مصرف بیش ازحدّ نوشیدنی الکلی،فشار خون را،افزایش میدهدو احتمال لخته شدن خون را،افزایش میدهد از سوی دیگر،میانه روی درمصرف الکل مثل شراب قرمز برای قلب مفید است چون شریانهارا، ُشل میکندو جریان خون را،تصریع می بخشد (دکتر دیوید نیوبیک کاردیولوژیست و متخصص قلب و عروق)

    آموزش شراب سازی در سایتهای گوناگون زیاد هست ولی این یکی به نظر من خیلی کارآمد بودسپاسگزارم

    بهترین و کاملترین آموزشی که دیدم…ممنونفقط یه سوال: چجوری میشه از تفاله برای شراب بعدی استفاده کرد؟ تفاله رو مثلا میشه یه سال نیگر داشت؟

    تمامی پزشکان سنتی و طب جدید به این نکته رسیده اند که شراب دارای منافع کم می باشد و دارای مضرات زیاد است. در کتب پزشکی طب رایج شراب به عنوان درمان سودمند ذکر نشده است بلکه برعکس به عنوان عامل مضر ترک آن ذکر می شود. البته می توان از ترکیب آن با الکل گاهی برای ضد عفونی کردن استفاده کرد. در درمان جوش صورت نیز اشاره نشده است. از آنجا که در کشورهای غربی مصرف آن مرسوم و قانونی است اگر کوچکترین فایده ای ذکر شده بود در کتب پزشکی به عنوان درمان به آن اشاره می شد . در صورتی که به جز ترک آن در کتب چیز دیگری ذکر نشده است.

    طرز تهيه شراب انگور قرمز خانگی

    درود وممنون از توضیحاتتنونیه سوال من برای بار اول هست میخوام شراب درست کنم یه جا خوندم نوشته بود علاوه بر چوب دانه انگور{عصه} هم باید جدا بشه ایا این حرف صحیح هست

    سلام و با تشکر از آموزش ساخت شراب که خیلی کامل و جامع بود فقط یه سوال داشتم که اگه جواب بدید ممنون میشم.من از قفل هوای دست ساز (بطری 300 سی سی نوشابه +شلنگ شفاف ) استفاده کرم.درب بطری قفل هوا بایت محکم بسته شود یا شل باشد.اگه جواب بدید ممنون میشم.مرسی

    دانه انگور و چوب اون اگه توی شراب باشه و قصد شما هم فقط تهیه شراب باشه , مشکلی نداره . ولی اگر قصدتون تهیه شراب و سپس تقطیر و تهیه الکل یا مشروب از شراب باشه نباید باشه و باید همه رو در بیارین ! ===========================قفل هوا درش محکم باشه یا نباشه مهم نیست ولی مهم اینه سر شلنگ شفاف توی آب باشه و بیرون نیاد و هوا نکشه ! دیگه خودتون میدونین …

    من شلنگ درب قفل هوا و درب دبه رو کیپ کیپ درست کردم بطوری که هیچ هوایی نمی کشه شلنگ توی دبه خیلی با محتویات داخل دبه فاصله داره و شلنگ سمت قوطی نوشابه داخل آب و بطری هم زیاد پر نیست حالا اگه درب قوطی نوشابه رو سفت سفت کنیم گازهایی که از دبه خارج میشن و حبابهایی که توی بطری نوشابه بوجود میان از بطری خارج میشن؟بطری یادبه نمی ترکه؟

    توی توضیحات نوشتم که روی بطری قفل هوا یه سوراخ باید باشه . دوباره بخونین ! مهم اینه که هوا به داخل دبه تخمیر نفوذ نکنه ..

    آقا واقعا دمت گرم توضیحاتت خیلی جامع و کامل بودمن خیلی سرچ کردم اما توضیحات شما کامل ترین بود و من تصمیم گرفتم به روش شما شراب بزارم واین کار رو هم کردم و 30 کیلو شراب گذاشتم فقط چون انگور ها رو شسته بودم تو یه لیوان اب انگور 3قاشق شکر و یه قاشق مربا خوری مخمر حل کردم و ریختم توش و هم زدمو درش رو بستم و قفل هوا رو زدم و بعد از 6 7 ساعت خروح هبابها شروع شد که خیلی خشایند بود.می خواستم بدونم با این اوصاف روند درست بوده و مشکلی پیش نخواهد اومد؟اینم بگم که حدود 6 کیلو از این 30 کیلو انگور عسگری بوده و 2 تکه نبات هم داخل دبه انداختم

    دست شما درد نکنه اگه بهشتی وجودداشته باشه جای شماانجاست.پیمان ب

    آقا خیلی ممنون از شما باور نمیکنید شراب من رسید اونم چه شرابی ناب ناب من 19 مهر انگورارو انداختم و 15 روزه رسیدن البته هنوز کدرن ولی جاتون خالی دیشب با یه لیوانش چسبیدم به سقف جای همه دوستان دست اندرکار هم خیلی خالی.بازم از روشی که آموزش دادی خیلی خیلی ممنون وسپاسگذارم.آیدین

    درود بر شما حدود 7 کیلو انگور روبعد له کزدن تو یه دبه 25 لیتری ربختم و تمام مراحل انجام دادم ولی بعد 4 روز حبابی خارج نشد باچوب بهم زدم و24 بعد هم باز اتفاقی نیوفتاد مخمر اضافه کردم وهمچنان بهد از 24 ساهت حباب خارج نشده در ضمن دمای محیط هم 30 درجه است چکار کنم؟

    طرز تهيه شراب انگور قرمز خانگی

    ممکنه درب دربه شما کیپ نیست و گاز خارج میشه و از قفل هوا در نمیاد ! دلیلش میتونه این باشه . با بو کشیدن میتونی تشخیص بدی که آیا بوی ترشیدگی میده یا نه ؟ احتمالن دبه کیپ نیست اگر که بوی ترشیدگی میده ! و یا ممکنه انگور شما با نمک یا گوگرد توسط خود باغبان آلوده شده باشه چون بعضی از باغبان ها برای اینکه از انگورشون حرومی !!! تهیه نشه , این کار رو میکنن …

    من شراب رو تا مرحله ای که 20 روز ازش گذشته بود انداخته بودم عا لی بود وداشت ته نشین میشد اما حالا کمی مزه سرکه میده و رویش هم یک توری سفید رنگ بسته میتو نم از حالا جلوی سرکه شدنش را بگیرم؟

    نه عزیزم نمیشه شما همون ده دوازده روز بعد باید صاف میکردی میذاشتی جای خنک . نه اینکه 20 روز بذاری تخمیر بشه و شراب بگنده !

    متاسفانه برای دولین باره که به سایت شما مراجعه میکنم چرا که این مطلب پر از اطلاعاتبه درد خوردنی در مورد نحوه تهیه شراب شیراز بویژه * خلار * اون رو انقدر با عشق پذیرفتم که جای خالیش رو برای من « ٪۱۰۰ شیرازی »که ۳۳ ساله از ان مایه حیات دور افتاده ام پر کرد. مشکل تهیه انگور اون در این جا ( لس انجلسه ) که نمیدونم چطور میشه اونو به دست اورد. کسی میدونه ؟ دستشون مرسی اگه خبری کنن

مقاله عیلی باحالی بود
به سلامتی 
داوید فاخری

    انصافاً کامل ترین دستورالعمل برای تهیه شراب ناب شیراز.من با همین دستورالعمل امسال برای اولین بار چنان شرابی انداختم و نگو و نپرس.110 کیلو انگور که 75 لیتر هم شراب سیاه و خوش طعم و گیرا داد.ممنون

    استفاده از دستگاه تولید بخار ! بخار آب هر چیزی رو استریل میکنه

    هفته‌ی پیش از قدمت تولید و مصرف شراب در ایران زمین و وفور اشاره به اون در هنر و ادبیات پارسیان گفتم و قول دادم در برنامه‌ی این هفته وارد بحث عملی‌ شراب شده و طرز ساخت اون رو این‌جا به اشتراک بگذارم. این شراب سفید تولید یک‌شبه و یک هفته‌‌ای نیست مثل دیگر برنامه‌ها؛ که پشت اون حکایتی چند ساله خوابیده که تولیدی امروزمون رو مثل شراب کهنه، جا افتاده و بی‌ درد و گیرا میکنه.

    طرز تهيه شراب انگور قرمز خانگی

    داستان شراب سازی ما سه‌ سال پیش شروع شد. وقتی‌ که یک پاییز متوجه شدیم که درخت کوچک مو باغچه‌مان اونقدر بار داده که بطور حتم از مصرف کّل خانواده هم بیشتره. پس به همون نتیجه‌ای که حدس می‌زنید رسیدیم و اگرچه تجربه‌ی چندانی در این زمینه نداشتیم دست بالا زده و با کمک منابع اینترنتی، از اون انگور‌ها شراب سفید ساختیم، که بد نشد اما حکایت اصلی‌ هنوز در راهه. یک سال که گذشت، من شرح حال خود و شراب رو در وب‌نوشت فارسیم گذاشتم. پس از اون سیل استقبال و سوال و جواب و نظر‌های کارشناسی بود که جاری شد که همچنان ادامه داره. و میشه گفت یه جور کارگاه خود‌شراب‌سازی راه انداختیم اونجا! خلاصه این‌که دیدگاه‌هایی‌ که تا به حال در باره‌ی ساخت شراب خانگی دریافت کرده‌ام رو اگر جمع بندی کنم، اون پست اولیه تبدیل به یک پست جامع و حسابی‌ بدرد بخور میشه و این جمع بندی دقیقن همین کاریست که الان میخوام بکنم. پس با طرز تهیه‌ی خودم شروع می‌کنم و در خلال توضیحات، وقتی‌ به نکات سوال برانگیز یا بحث برانگیز رسیدم پاسخ‌های دیگران را بهش اضافه می‌کنم.

    اول این‌که انگوری که برای این‌ منظور می‌خرید یا می‌چینید باید کاملن شیرین و رسیده باشه یعنی‌ در مرحله‌ای که پوستش نازک شده اما هنوز رو به قهوه‌ای رفتن نگذاشته . همه‌ی انگورها را باید حبه کنید، چون اگر چوب قاطی شراب بشه، دست کمش اینه که شراب رو تلخ و بد میکنه. برخی‌ میگن ممکنه خطرناک هم باشه، ولی‌ بعدن به این موضوع میرسیم. فعلا کاری که می‌کنید، مطمئن بشوید حبه از چوب جدا شده. انگور‌ها رو تا جایی‌ که می‌تونید تمیز کنید اما به هیچ‌وجه نشویید.

    فرض کنید ۲۰ کیلو انگور حبه به دست می‌آورید. این همون مقداریه که ما از درخت باغچه برداشت کردیم و در کمال افتخار و مسرت دیدیم در انتها درست ۲۰ بطری ۷۵۰ میلی‌ لیتری شراب صاف شده بهمون داد. انگورها رو با دست له‌ کنید، تفاله‌هاش رو جدا کنید و آب انگور رو بریزید در یک دبه بزرگ پلاستیکی در دار. اگر احیانن انگورتون به اندازه کافی‌ شیرین نیست، یک  کیلو شکر به آب انگور اضافه کنید. دو بسته مخمر شراب در یک لیوان آب ولرم حل کنید و بعد از ده دقیقه مستقیم بریزید درون دبه. همه رو با یک قاشق چوبی خوب مخلوط کنید و در دبه رو ببندید. به هیچ وجه نباید از قاشق آلومینیومی استفاده کرد. حکمت مخمر و بحث بر سر لزوم استفاده از اون، مسئله شماره دو است که در زیر بهش می‌پردازم. فعلن، قدم‌های بعدی.

     برای ده روز دبه رو در گوشه اتاقی‌ نسبتا گرم، مثل آشپزخونه یا هر جای که فکر می‌کنید دمای اون حدود ۲۰ درجه سانتیگراد هست قرار بدید. به مدت ۷ تا ۱۰ روز، روزانه گوشه در رو باز کنید و با اون قاشق چوبی دو، سه‌ دقیقه هم بزنید و دوباره در رو محکم کنید. پس از ده روز، دیگه هم نزنید و بگذارید دو روز به حال خودش بمونه که کمی‌ ته‌‌نشین بشه. الان دیگه بوی انگور تخمیر شده باید حسابی فضای اون محوطه رو پر کرده باشه که به هیجان ماجرا اضافه میکنه.

    در این مرحله، محتویات دبه پلاستیکی رو اول از صافی پلاستیکی و سپس از صافی کاغذی بگذرانید و در یک دبه خشک دیگر بریزید. آب انگور دو بار صافی شده رو در بطری‌های شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید اما تا لبه پر نکنید. درب همه‌ی بطری‌ها رو با چوب پمبه‌ی مخصوص محکم کنید و اگه امکانش هست بهتره پلمپ بشه. دیگه باقی‌ راه دست صبر و شکیبایی خودتون رو بوسیده. اگه طاقت بیارید که بگذارید دست کم شش ماهی‌ بمونه، به شراب دست ساز خانگی عالی ‌می‌رسید.  زودتر از یک ماه به سراغش نرید که در اون مقطع میزان الکلش خیلی‌ نا قابله.

    حالا بریم بر سر شکافتن و حل دو مسئله اساسی توسط عالمان و حاکمان شراب.

    مساله یکم: راست میگن که اگه چوب انگور وارد شراب بشه الکل صنعتی‌ تولید میکنه و باعث کوری میشه؟ در این‌که نوشیدن الکل صنعتی‌ خطر کوری و حتا مرگ داره شکی‌ نیست. در این‌که چنین الکلی از چوب تولید میشه هم شکی‌ نیست. موضوع اینه که آیا در روند شراب سازی امکان داره الکل صنعتی تولید بشه؟ که جوابش آری است. میتونه خطرناک باشه اون مقدار از الکل صنعتی تولید شده در شراب؟ جواب درست “خیر” است.

    الکل صنعتی‌ یا همون الکل چوب طی تخمیر تولید میشه اما تنها با تقطیر هست که ممکنه میزان تراکمش به مرز خطر برسه. برای همینه که در عرق‌سازی خانگی خطر تولید الکل صنعتی‌ و کوری و بدتراز اون وجود داره. برای شراب سازی ما فقط با روند تخمیر روبرو هستیم، که معنیش اینه که تراکم الکل صنعتی‌ تولید شده از چوب در شراب، به نسبت حجم کلی‌ شراب خیلی پایین و کمه و میشه نتیجه گرفت بی‌خطره. حالا شما حرف من رو باور نکنید و به هر حال از ریختن چوب در آب انگور جلوگیری کنید هم اصلن ضرری نمی‌بینید.

    طرز تهيه شراب انگور قرمز خانگی

    مساله دوم: مخمر شراب چیست؟ از کجا بخرم؟ آیا حتما لازمه؟ مخمر شراب همون‌طور که اسمش پیداست پروسه تخمیر رو تسریع و آسون میکنه. در انگلیسی بهش میگن “ییست” یک جور باکتری هست و کار آنزیم رو میکنه برای تبدیل میوه به الکل. برای شراب سازی داشتن مخمر شراب داشتنش بهتر از نداشت اونه، اما همونطور که الان توضیح میدم، بدون مخمر هم دوستان شرابی می‌سازند درجه یک!

    اگر در یکی‌ از کشورهایی که الکل آزاده زندگی‌ می‌کنید، مخمر شراب رو می‌بایست از مغازه‌ی وسایل شراب‌فروشی بخرید. سوپرمارکت‌ها ندارند. آنلاین هم می‌فروشند اما من اجازه ندارم اینجا لینک بگذارم ? اگه در ایران زندگی می‌کنید هم، باز چندین راه پیش پا دارید . این رو که این‌جا نقل قول میکنم یکی از خوانندگان بلاگم نوشته بودند :

    “مخمر شراب رو در ایران دنبالش نگردید که گشتم و نبود. البته تو مغازه‌هایی‌ که لوازم قنادی می‌فروشند سراغ “مخمر خارجی‌” رو بگیرید که توی قوطی آبی‌ و سفیده. اگه خوش شانس باشید پیدا می‌کنید. به تاریخ مصرفش دقت کنید که بسیار مهمه و به ازای هر ۱۰ لیتر آب میوه، نصف قاشق سر خالی‌ غذا خوری و نیم کیلو شکر اضافه کنید و ما باقی‌ داستان. “

    اما خبر بهتر اینه که دوستان بدون استفاده از مخمر هم موفق به درست کردن شراب میشن. به گفته یکی‌ از این افراد از شهر شراب پرور شیراز که تجربه‌ش رو به اشتراک گذاشته، همین‌که انگور رو نشوییم باعث میشه گرد روی حبه روش باقی‌ بمونه و در پروسه تخمیر کمک کنه. اما همین گرده کافی‌ نیست. این شخص اضافه کرده‌اند که پس از آب‌گیری دانه‌های انگور اون رو صاف نمی‌کنند و با همه‌ی اجزاش شامل پوست و گوشت و هسته در دبه میریزند و پس از چند ماه که تخمیر شد تازه الان صاف کرده و درون شیشه میریزند. همین کار در واقع عمل مخمر و تخمیر رو بخوبی انجام میده به گفته ایشان.

    نکته‌ی مهم دیگه که برای شراب سازی بدون مخمر باید رعایت بشه بکارگیری شکر به میزان بیشتر از اینی که من در دستور کارم یاد کردم هست. برای هر ۱۰ کیلو شراب باید یک کیلو و نیم شکر ریخت. این میزان از طرف دوستی‌ به نام “آشو” توصیه شده که تجربه زیادی در درست کردن انواع و اقسام شراب سفید و قرمز با میوه‌های متفاوت دارند. نسخه‌ی شراب با سیب ایشون رو همین زیر، همون‌طور که خودشون نوشته اند این‌جا می‌نویسم.

      اگه یادتون باشه در پست هفته‌ی پیش به نام “سین مثل سیب” از همه دعوت کردم طرز تهیه‌ی هر خوراکی یا نشدنی با سیب رو که می‌دونند با ما به اشتراک بگذرند. بفرمایید حاضر و آماده این شراب سیب از “اوشو” ی گرامی‌ که تاکید کرده‌اند برای شراب اندازی هیچ احتیاجی‌ به مخمر شراب نیست.‌

     طرز تهیه شراب از سیب: نویسنده “آشو” یکی‌ از خوانندگان وب‌نوشت فارسی من

    “این شراب از شراب‌های دیگه سخت‌تره، ولی‌ از تمام شراب‌ها “لایت‌تر‌” یا سبک‌تره. سیب قرمز یا سفید هر دو شراب سفید به دست میاد فرقی زیادی با هم از لحاظ رنگ وجود نداره جز رنگ شرابی که از سیب قرمز به دست میاد خیلی روشنه ولی شرابی که از سیب سفید به دست میاد یه مقدار زرده.

     سیب رو بشویید و کاملن خشک کنید و بعد خورد کنید و ساقه و دونه‌ی سیب رو ازش جدا کنید. دقت کنید که دونه سیب کاملن جدا شده باشه، چون باعث تلخی‌ بیش از حد شراب میشه. سیب‌های خورد شده رو با آب‌میوه گیری آب بگیرید. به ازای هر یک کیلو نیم آب سیب، سه‌ فنجان چای‌خوری شکر اضافه کنید چون سیب میوه‌ی شیرین نیست و برای شراب سازی شدیدن به شکر احتیاج داره و اگر شکر نریزید مطمئن باشید سرکه بدست میاد نه شراب.  آب سیب رو از صافی بگذرونید و داخل بطر‌ی‌های یک لیتر و نیمی نوشابه بریزید. دقت کنید بطری نباید کاملا پر بشه، چون باید فضای خالی‌ برای تخلیه‌ی گاز شراب وجود داشته باشه. بهتره در هر بطری، یک لیتر آب سیب بریزید.

    طرز تهيه شراب انگور قرمز خانگی

    در بطری‌ها رو سفت کنید و در جای گرم مثل اتاق خواب یا آشپز‌خانه نگه دارید. در فصل پاییز یا زمستون، اگه توی فضای باز باشه، روند تخمیر صورت میگیره. روند تخمیر از یک یا دو روز اول شروع میشه، که نیاز داره شما در بطری رو شل کنید تا گاز بطری خالی‌ بشه. هر روز این کارو تکرار کنید. کاملا دقت کنید تا هوایی‌ وارد بطری نشه. یعنی‌ نباید در بطری کاملا باز بشه، چون هوای اکسیده، باعث اکسیده شدن شراب میشه.

    تا ۲۰ روز، شراب شما از خودش گاز آزاد میکنه، که این زمان می‌تونه نسبت به دمای اتاق شما کمتر یا بیشتر باشه. بعد از ۲۰ روز، شراب سیب رو که دیگه آب سیب نیست مدت شش ماه در همان محیط نگه دارید الکلش به ۱۸% می‌رسه و اگه یک سال نگه دارید به ۲۲% می‌رسه که من خودم همین کارو می‌کنم.

    منبع مطلب : helpkade.com

    مدیر محترم سایت helpkade.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    سیامک 3 ماه قبل
    2

    شیلنگ ک میزارن اون چیه چ کارایی داره برای شراب گیری

    مهدی 7 ماه قبل
    3

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    1
    سیامک 3 ماه قبل

    من شنیدم شیلنگ میزارن برای شراب گیری ولی شما اسمی از شیلنگ نبردین چرا فرقش چیه .درب دبه رو سوراخ میکنن یه سرشو داخل دبه میکنن یه سر دیگش داخل بطری اب ک هم هوا داخلش نره هم گاز داخل دبه از شیلنگ خارج بشه ممنون میشم اگه توضیح بدین در این مورد

    برای ارسال نظر کلیک کنید