این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه کشک بادمجان ساده

    دسته بندی :
    1. پشتوک
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه کشک بادمجان ساده را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه کشک و بادمجان به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه کشک و بادمجان ساده رستورانی با طعم بسیار عالی کشکش و بادمجان یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که امروزه با روش

    طرز تهیه بلال خانگی بدون منقل و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه بلال بلال یکی از خوردنی های جذاب و بسیار خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

    طرز تهیه خورش اسپناساک مازندرانی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه خورش اسپناساک خورش اسپناساک یکی از انواع غذاهای سنتی استان مازندران است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش …

    طرز تهیه سوپ گشنیز به روش تبریزی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه سوپ گشنیز سوپ گشنیز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایراین است که در شهر تبریز از سوپ های مجلسی محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

    طرز تهیه کشک و بادمجان ساده

    کشک و بادمجان یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که امروزه با روش های و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک و بادمجان ساده در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

    طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی و مخصوص با طعم عالی

    میرزا قاسمی یکی از انواع غذاهای محبوب ایرانی است که دارای طعمی خاص می باشد. این غذای

    مواد لازم برای ۴ نفر

    بادمجان ۶ عدد قلمی پیاز ۱ عدد سیر ۴ حبه

    نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری

    گردوی خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

    کشک ۱ پیمانه

    نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

    زردچوبه و روغن به مقدار کافی

    طرز تهیه کشک و بادمجان ساده

    مرحله اول

    برای تهیه کشک و بادمجان خوشمزه ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم، سپس به صورت ورقه ای خرد می کنیم. در ادامه بادمجان ها را درون یک ظرف مناسب قرار داده و مقداری نمک به صورت پخش روی بادمجان ها می پاشیم.

    مرحله دوم

    حالا به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت زمان می دهیم تا آب اضافی بادمجان ها خارج شود. این کار علاوه بر اینکه باعث می شود تلخی بادمجان ها گرفته شود، باعث می شود که بادمجان ها هنگام سرخ شدن، روغن کمتری جذب کنند.

    مرحله سوم

    پس از اینکه آب بادمجان ها خارج شد، آنها را آبکش می کنیم، سپس با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی به تابه اضافه می کنیم.

    مرحله چهارم

    در این مرحله بادمجان ها را به تابه اضافه کرده و هر دو سمت شان را به صورت یکدست سرخ می کنیم. در ادامه بادمجان های سرخ شده را درون توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به آرامی خارج شود.

    مرحله پنجم

    در همین حین یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا رنگش طلایی شود، سپس کمی زرچوبه اضافه می کنیم.

    مرحله ششم

    تفت دادن مواد را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم، سپس سیر را به صورت خلالی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن خارج شود. زیاد تفت دادن سیر باعث می شود که طعمش تلخ شود.

    مرحله هفتم

    در این مرحله سیر داغ و پیاز داغ را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. سپس نعناع را به همراه کمی روغن به تابه اضافه کرده و ۳۰ ثانیه تفت می دهیم تا رنگ نعناع کمی تیر شود. به هیچ وجه نعناع را بیش از ۳۰ ثانیه تفت ندهید چون تلخ می شود.

    مرحله هشتم

    حالا بادمجان های سرخ شده را با گوشکوب یا بلندر به طور کامل له می کنیم تا بافت شان یکدست شود، سپس درون یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ را به همراه گردو به تابه اضافه می کنیم.

    مرحله نهم

    در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم، سپس درب تابه را می گذاریم تا کشک و بادمجان به روغن بیفتد. پس از اینکه غذا به روغن افتاد، کشک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود.

    مرحله دهم

    حالا مجددا درب تابه را می گذاریم تا کشک و بادمجان به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند و جا بیفتد. در نهایت کشک و بادمجان را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با نعناع داغ، پیاز داغ و کشک به سلیقه خود تزیین می کنیم.

    نکات طرز تهیه کشک و بادمجان

    تلخ شدن کشک و بادمجان

    از مهم ترین دلایلی که باعث تلخ شدن این غذای خوشمزه می شود این است که از بادمجان های تلخ استفاده کنیم. نکته دیگر اینکه سیر و نعناع داغی که برای تزیین کشک و بادمجان استفاده می شود را باید در حد ۳۰ ثانیه تفت دهیم، چون نعناع و سیر اگر بیش از حد تفت داده شوند، تلخ می شوند.

    آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 12 خرداد 1401

    منبع :ketra.food

    مطالب جدید

    طرز تهیه شیرینی آردی به روش ساده و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه دسر آناناس به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه حلوای بیسکویتی مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه شیرینی یاقوتی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه رانی هلو به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه کیک تاینی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه رولت لواش با مرغ و سبزیجات و طعم بسیار عالی

    طرز تهیه دمی گوجه فرنگی با سیب زمینی و طعمی عالی

    طرز تهیه کتلت بوقلمون به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه شیرینی زنجبیلی به روش خونگی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه شیرینی پرتزل به روش بازاری و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی رستورانی با طعم لذیذ و عالی

    طرز تهیه حلوا تافی عربی مجلسی با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه قارچ کبابی به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی

    طرز تهیه شیرینی رزت کره ای خانگی با طعم بسیار عالی

    منبع : darnahayat.ir

    طرز تهیه کشک بادمجان مرحله به مرحله • دونفره

    طرز تهیه کامل کشک بادمجان با عکس مراحل و نکات و ترفند های خوشمزه شده کشک بادمجان. این غذای خوشمزه رو به عنوان یه وعده ی کامل با نان و یا به عنوان پیش غذا برای مهمانی ها میتونید استفاده کنید.

    طرز تهیه کشک بادمجان مرحله به مرحله

    آپدیت 15 مهر 1397 41 دیدگاه مطالعه در 2 دقیقه گلزار نورمحمدیان

    کشک بادمجان آماده سازی: 20 دقیقه پخت: 40 دقیقه کل: 1 ساعت تعداد سرو: 3 نفر

    کشک بادمجون یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصیل ایرانیه که طرفداراش خیلی زیادن. کشک بادمجون معمولا با بادمجون سرخ شده درست میشه که من در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم. اما در صورتی که دوست داشتین کمی رژیمی تر درستش کنین میتونیم دستور پختشون رو در  کشک بادمجان رژیمی و کشک بادمجان کبابی ببینین.

    کشک بادمجان

    مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان

    ۶ الی ۷ عدد بادمجان

    ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری کشک

    ۱ عدد پیاز

    ۲ قاشق مربا خوری سیر رنده شده

    ۲ قاشق مربا خوری نعنا خشک

    نمک،زرچوبه و فلفل به مقدار لازم

    مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان

    مراحل تهیه کشک بادمجان

    ابتدا باید بادمجون هارو پوست کنده و بعد بهشون نمک بزنیم و بذاریم برای نیم ساعت بمونن تا آب بندازن بعد این مدت آبشون میکشیم و خشکشون میکنیم تا تلخیشون بره.

    گرفتن تلخی بادمجان

    حالا داخل یه ماهیتابه به اندازه کافی روغن ریخته و وقتی روغن داغ شد بادمجون هارو با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشن.

    این فایل ویدئویی قابل پخش نیست

    (کد خطا: 102630)

    می دونستی 13000 آژانس املاک کشور فایل هاشون رو تو دیوار آگهی می کنند

    سرخ کردن بادمجان

    حالا بادمجون هارو داخل یه کاسه ریخته و با گوشتکوب له میکنیم. دقت کنین تا اینکارو با گوشتکوب برقی یا غذاساز انجام ندین چون بادمجون نباید کاملا پوره بشه و باید بافتش رو حفظ کنه.

    کوبیدن بادمجان با گوشتکوب

    پیاز رو رنده یا خورد کرده و با کمی روغن تفتش میدیم تا طلایی بشه. بعد بهش سیر، فلفل و زرچوبه رو هم اضافه کرده و همه مواد رو کمی با هم تفت میدیم.

    سرخ کردن پیاز و سیر

    حالا بادمجون های له شده رو هم به سیر و پیاز اضافه کرده و باز مواد رو کمی با هم تفت میدیم.

    تفت دادن بادمجان

    همینطور که بادمجون ها دارن با سیر و پیاز مزه دار میشن، نعنا داغ رو حاضر میکینم دقت کنین که کافیه تا نعنا فقط کمی با روغن داغ بشه چون خیلی زود تلخ میشه.

    تهیه سیر داغ

    حالا کشک که با ۲/۳ لیوان آب رقیق شده و نعنا داغ رو به بادمجون اضافه کرده و مواد رو هم میزنیم.

    اضافه کردن کشک و سیر داغ

    اجازه میدیم تا کشک بادمجون با حرارت ملایم هم جابیوفته و هم اینکه آب اضافیش تبخیر بشه در این مرحله مزه اش میکنیم و در صورتی که احتیاج به نمک داشت اضافه میکنیم. حتی در صورت لزوم میتونیم مقدار کشک و نعنا داغ رو هم بر طبق ذائقه مون اضافه کنیم.

    آماده شدن کشک بادمجان

    حالا کشک بادمجون ما حاضره … نوش جان

    کشک بادمجان 4/5 - (753 امتیاز)

    امتیازت به این مطلب چنده؟

    4/5 - (753 امتیاز)

    اینجا هستی: دونفره > آشپزی > پیش غذا > طرز تهیه کشک بادمجان مرحله به مرحله

    منبع : www.2nafare.com

    طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش سبک رستورانی

    طرز تهیه کشک بادمجان,طرز تهیه میرزا قاسمی,طرز تهیه کشک بادمجون,کشک بادمجان مجلسی,کشک بادمجون خوشمزه,چطوری کشک بادومجون حرفه ای درست کنیم,طرز تهیه کشک بادمجان رستورانی

    طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش سبک سنتی

    طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش سبک سنتی دستور پخت کشک بادمجان

    کشک و بادمجان

    کشک و بادمجان یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که به عنوان یک غذای حاضری بسیار خوشمزه شناخته می شود. این غذای خوشمزه از بادمجان ، کشک ، پیاز و سیر تهیه می شود و به همراه نان سرو می شود. خواستگاه اصلی کشک بادمجون در اصفهان و زنجان گفته شده است برای تهیه کشک بادمجان بهتر است از بادمجان قلمی و با پوست تیره و براق استفاده کنید تا در نهایت کشک و بادمجان با کیفیتی داشته باشد. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کشک و بادمجان تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کشک و بادمجان تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کشک و بادمجان با پارسی دی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم کشک و بادمجان

    سیر ۴ حبه پیاز متوسط ۲ عدد بادمجان متوسط ۶ عدد کشک ۴ قاشق غذاخوری

    استاک یا عصاره قلم ۱ عدد

    روغن مایع به اندازه کافی

    مغز گردو ۳ قاشق غذاخوری

    نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل سیاه،پودر سیر به مقدار لازم

    دستور پخت

    طرز تهیه کشک و بادمجان رستورانی با گردو

    مرحله اول: آماده سازی بادمجان

    ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوریم سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود ،در ادامه بادمجان ها را از وسط نصف میکنیم و روی آنها کمی نمک می پاشیم و می گذاریم تا آب اضافی آنها خارج شود و با یک دستمال تمیز روی آنها را خشک می کنیم ( پاشیدن کمی نمک روی بادمجان ها باعث جذب کمتر روغن و رفع تلخی بادمجان ها می شود ) در ادامه با کمک قلمو روی بادمجان ها کمی ماست بزنید تا روغنی کمتری جذب کند مطمئن باشید در طعم و مزه آن اصلا تاثیر ندارد در داخل تابه ای روغن میریزیم و صبر میکنیم تا داغ شود سپس بادمجان ها را در آن میچینیم تا سرخ شود و بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

    مرحله دوم: میکس کردن بادمجان

    در ادامه با گوشت کوب دستی یا برقی خوب له می کنیم تا پوره شود.سیر و پیاز ها را پوست می گیریم و می شوریم و در تابه ای که قصد داریم کشک و بادمجان را درست کنیم مقداری روغن میریزیم و اجازه میدهیم تا کمی داغ شود.

    مرحله سوم: تفت دادن پیاز و سیر

    در ادامه ابتدا پیاز را با کمی فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر تفت دهید سپس سیر پوره شده را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر سیر خارج شود در ادامه بادمجان له شده را اضافه کنید.

    طرز تهیه بابا غنوش لبنانی اصل و مجلسی با بادمجان کبابی

    دستور پخت بابا غنوش بابا غنوش باباغنوش یکی از غذاهای معروف و سنتی کشور لبنان است که به خاطر طعم خوبش در میان مردم ایران هم از جایگاه ویژه ای …

    مرحله چهارم: پخت کشک بادمجان مجلسی

    عصاره گوشت را به همراه کمی آب ولرم باز کنید و داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا با شعله کم کشک بادمجان پخته و طعم و مزه مواد به خورد هم برود.

    مرحله پنجم: افزودن نعنا داغ

    روی شعله کوچک شیر داغ کن را می گذاریم و حدودا ۲ قاشق روغن در آن می ریزیم و کمی صبر میکنیم تا تقریبا داغ شود سپس سیر را داخل تابه ریخته و صبر کنید تا طلایی شود سپس نعناع را داخل روغن میریزیم و هم می زنیم حدودا ۱ دقیقه و سپس از روی حرارت بر میداریم تا نسوزد سپس مقداری را به کشک بادمجون اضافه کنید و هم بزنید.

    مرحله ششم: افزودن کشک

    حرارت را کم میکنیم تا مواد به روغن بیفتد.کشک اگر سفت بود با کمی آب رقیق می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا کشک با مواد مخلوط شود و در تابه را میگذاریم تا آب آن کاملا خشک شود  و سپس مطمئن باشید غذا شما خوب جا افتاده است و در انتها نمک غذا را اندازه کنید و تابه را از روی حرارت تابه را بر می داریم و کشک و بادمجان را در ظرف مورد نظر می ریزیم و روی آن را با سیر داغ و پیاز داغ و نعناع داغ و گردو که کنار گذاشته بودیم تزئین میکنیم.نوش جان

    نکات کلیدی در تهیه کشک بادمجان مجلسی رستورانی برای دو نفر

    می توانید برای اینکه کشک بادمجان رژیمی داشته باشید بادمحان ها را روی گاز کباب کنید سپس له کنید.

    افزودن عصاره گوشت باعث لعب بیشتر و طعم ومزه خوب به کشک بادمجان می شود.

    میزان افزودن سیر به ذائقه شما بستگی دارد.

    استفاده از گردو برای گرفتن طبع سرد کشک است.

    اگر دوست دارید کشک بادمجان مجلسی تر داشته باشید کمی گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز و رب تفت دهید و روی کشک بادمجان بریزید.

    می توانید از زعفران دم کرده برای تزئین این غذا استفاده کنید.

    کشک بادمجان رشتی به همین روش است با این تفاوت که در آن گوجه تفت داده شده نیز اضافه می شود.

    نمک را بعد از افزودن کشک اضافه کنید تا کشک بادمجان به دلیل نمک کشک شور نشود.

    غذاهای پیشنهادی با بادمجان

    کوکو بادمجان مجلسی

    میرزا قاسمی شمالی

    حلیم بادمجان خوشمزه

    خورش قیمه بادمجان

    3.3 (66.39%) 169 votes

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه کوفته روسی با طعمی فوق العاده خوشمزه و ساده با گوشت

    طرز تهیه سینه مرغ سوخاری لذیذ به 2 روش در فر و روغن کم

    طرز تهیه قلیه ترش لرستان خوشمزه و سنتی با گوشت به روش اصلی

    طرز تهیه تاس کباب شمالی با گوشت تکه ای لذیذ و ساده در قابلمه

    طرز تهیه موساکا با مرغ و سیب زمینی مجلسی و خوشمزه در فر و تابه

    طرز تهیه بال مرغ در فر و هواپز خوشمزه و رستورانی گام به گام

    طرز تهیه قارچ سوخاری در فر و توستر رستورانی و خوشمزه با شیر

    طرز تهیه استانبولی بدون گوشت و مرغ ساده و خوشمزه با سیب زمینی

    طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات سوخاری خوشمزه برای مهمانی در فر

    طرز تهیه آبگوشت ترکی با نخود و سبزی معطر لذیذ و مجلسی در قابلمه

    طرز تهیه نان سیر با نان باگت سه سوته آسان و خوشمزه با فر و بدون فر

    طرز تهیه خورش گوشت چرخ کرده با سیب زمینی و گوجه فوری و ساده

    ویدیو ها طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش سبک سنتی

    منبع : parsiday.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 11 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید