;
    در حال پالایش مطالب میباشیم تا اطلاع ثانوی مطلب قرار نخواهد گرفت.
    توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه کمپوت سیب در داخل شیشه

    1 بازدید

    طرز تهیه کمپوت سیب در داخل شیشه را از سایت پشتوک دریافت کنید.

    طرز تهیه کمپوت سیب خانگی در شیشه

    طرز تهیه کمپوت سیب خانگی در شیشه

    طرز تهیه کمپوت سیب خانگی به این صورت است که سیب پوست کنده و شکر را باید بپزید و کمپوت سیب آماده شده را داخل شیشه های درب دار نگهداری کنید.

    بساز و بفروش (B&B) | بپز – میوه سیب یکی از خوشمزه ترین میوه های فصلی است که طرفداران زیادی دارد و به کمک آن می توانید سرکه سیب، اسموتی سیب و از همه مهمتر کمپوت سیب (apple compote) درست کنید. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه کمپوت سیب را به شما آموزش بدهیم تا با حتی یکی دو تا میوه سیب به راحتی یک کمپوت سیب خانگی خوشمزه درست کنید.

    مواد لازم برای تهیه کمپوت سیب

    طرز تهیه کمپوت سیب خانگی

    سیب ها را پوست بگیرید و آن را به اندازه مورد نظرتان تکه کنید. به نظر می رسد چهار تا شش قاچ کردن هر سیب اندازه مناسبی باشد.

    علاوه بر پوست قسمت دانه های وسط سیب را هم حذف کنید. شما می توانید از پوست و قسمت دانه میوه سیب برای تهیه سرکه سیب خانگی استفاده کنید.

    برای جلوگیری از سیاه شدن سیب های پوست کنده شده، آنها را داخل ظرف آبی بریزید و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.

    آب را روی حرارت قرار دهید تا به دمای جوش برسد.

    وقتی که آب به جوش آمد شکر و پوست لیمو ترش را داخل آن بریزید تا برای چند دقیقه بجوشد. پوست لیمو ترش برای جلوگیری از سیاه شدن سیب ها به کار می رود که به جای آن می توانید از آبلیمو یا سرکه استفاده کنید.

    به طور کلی توصیه می شود برای این که شربت کمپوت خوشمزه ای داشته باشید به ازای هر ۲ لیوان آب، نصف لیوان شکر به کار ببرید.

    سیب های آماده شده را از داخل محلول آب و آبلیمو خارج کرده و با آب سرد بشویید و داخل محلول آب و شکر بیندازید تا با حرارت ملایم بپزد.

    به طور معمول حدود ۲۰ دقیقه طول می کشد تا قطعات سیب بپزد و با توجه به اندازه قطعه ها این زمان ممکن است کمتر یا بیشتر شود.

    در طول این فاصله می توانید در صورت دلخواه گلاب را به مواد در حال جوشیدن اضافه کنید.

    هر کدام از قطعات سیب که نرم شد را از شهد خارج کنید و در ظرفی که برای نگهداری کمپوت سیب در نظر گرفته اید قرار دهید. دقت داشته باشید که قطعات سیب به قدری نرم نشوند که وا بروند و فرم اصلی خودشان را از دست بدهند.

    به این ترتیب تمام قطعات سیب بعد از نرم شدن از شهد خارج می شود.

    حالا شما می مانید و یک شهد شیرین که طعم سیب گرفته است. این شهد باید به قدری بجوشد که به غلظت دلخواهتان برسد.

    شربت غلیظ شده را روی سیب بریزید.

    زمانی که شربت کمپوت سیب خنک شد می توانید درب کمپوت را بسته و در یخچال نگهداری کنید.

    کلیپ طرز تهیه کمپوت سیب خانگی

    در کلیپ زیر می توانید مراحل تهیه کمپوت سیب و دارچین خوشمزه خانگی را به صورت عملی مشاهده کنید:

    طرز تهیه کمپوت سیب رژیمی با عسل

    اگر دوست داشتید که کمپوت سیب شما رژیمی باشد می توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید. عسل می تواند طعم کمپوت سیب خانگی شما را بسیار خوشمزه و لذیذ کند و علاوه بر آن بدون ترس از مضرات شکر از این کمپوت خوشمزه استفاده کنید.

    طرز تهیه کمپوت سیب خانگی با ماندگاری بالا

    اگر دوست دارید کمپوت سیب خانگی شما دوام زیادی داشته باشد می توانید به روش زیر عمل کنید:

    آب را روی حرارت بگذارید و شکر را به آن اضافه کنید تا حل شود و برای ۵ دقیقه بجوشد.

    در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

    شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید تا خنک شود.

    سیب های پوست کنده شده را داخل شیشه هایی که برای کمپوت سیب در نظر گرفته اید بریزید و شربت را به آن اضافه کنید.

    درب شیشه را محکم ببندید.

    شیشه های را داخل یک قابلمه بزرگ قرار دهید و داخل قابلمه به قدری آب بریزید که تا حدود ۲ سانتیمتری درب شیشه آب بیاید.

    قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه بدهید تا آب قابلمه به قل خوردن بیفتد. از این زمان باید به مدت ۳۰ دقیقه قابلمه به جوشیدن ادامه بدهد.

    بعد از این مرحله زیر قابلمه را خاموش کنید و اجازه بدهید که شیشه ها خنک شود.

    به این ترتیب کمپوت سیب خانگی شما آماده است و می توانید آن را به مدت طولانی، حتی بیش از یک سال نگهداری کنید. البته به شرط آن که شیشه ها موقع حرارت دیدن هوا نکشد. اگر متوجه شدید که شیشه حاوی کمپوت موقع جوشیدن صدا می دهد و مثل زودپز سوت می زند نشان دهنده آن است که درب آن را محکم نبسته اید و شیشه هوا کشیده است. در این صورت میوه های درون کمپوت ته نشین می شود در حالی که اگر کمپوت شما به روش صحیح آماده شده باشد میوه های آن در بالای شیشه جمع می شود.

    نکات طلایی برای تهیه کمپوت سیب در خانه

    ارزش غذایی کمپوت سیب

    برای کمپوت سیبی که با ۲ عدد سیب و ۵ قاشق سوپخوری تهیه شده باشد جدول ارزش غذایی به شرح زیر است:

    امیدواریم که این آموزش به شما کمک کند تا این کمپوت خوشمزه را درست کنید. در صورتی که سوال یا نظری درباره طرز تهیه کمپوت سیب داشتید حتما در بخش نظرات مطرح کنید تا مشکل شما را مرتفع کنیم.

    ما سایت بسازوبفروش را درست کرده ایم تا رونقی به بازار کسب و کار مشاغل خانگی بدهیم. پس همین الان دست به کار شوید و با عضویت در سایت، بدون هیچ هزینه ای فروشگاه اختصاصی خودتان را درست کنید و با قرار دادن محصولات دست سازتان برای فروش، درآمدزایی را شروع کنید.

    [row] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”5191″ link=”https://besazobefrosh.com/%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7/”] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”5192″ link=”https://besazobefrosh.com/%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa%d9%85%d8%b4/”] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”5193″ link=”https://besazobefrosh.com/%d8%b3%d9%81%d8%a7%d8%b1%d8%b4-%d8%a7%d9%86%d8%aa%d8%b4%d8%a7%d8%b1-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4%db%8c/”] [/col] [/row]

    منبع مطلب : besazobefrosh.com

    مدیر محترم سایت besazobefrosh.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه کمپوت سیب

    آموزش کمپوت سیب

    آموزش کمپوت سیب

    کمپوت سیب یکی از خوشمزه ترین کمپوت هایی که کد بانوهای خانگی آن را تهیه میکنند. آشپزی این کمپوت لذیذ دارای مراحلی است که مراحل درست کردن کمپوت سیب خانگی در منزل را شرح داده ایم.

    کمپوت خانگی که هر میوه ای با این روش کمپوت میشه و ماندگاریش یکسال هست

    کمپوت سیب

    این موادی هست که من استفاده کردم شما میتونید کم و زیادش کنید.

    مواد لازم

    شیشه به مقدارلازم البته حتما با
    📢 درب فلزی 📢باشه تا کاملا کیپ بشه

    نکته : برای آب کمپوت این نسبت شکر وآب شیرینیش خوبه

    برای ۲ لیوان آب نصف لیوان شکر

    آموزش تهیه کمپوت

    اول ازهمه شربت کمپوت رو درست کنید چون باید شربت خنک بشه تا کار کنید.

    آب رو با شکر (شکر کاملا بسته به ذایقه خودتون داره که چه قدر بریزین) رو روی حرارت قرار بدید تا شکر حل بشه و بجوشد

    ۵ دقیقه که جوشید گلاب بزنین دوباره ۵ دقیقه بجوشه بعد از حرارت بردارید و بزارید توی محیط خنک بشود.

    سیب هارو بشویید و خرد کنید اندازه خرد کردن میوه های کمپوت سلیق های هست وبستگی به اندازه شیشه هاتون دارد.

    توی یه ظرف شیشه ای تمیز و خشک میوه های خردشده رو توش بریزید .

    بعد آب و شکری که خنک شده زا میریزید و در ظرف رو خوب و محکم ببندید.

    توی یه قابلمه بزرگ شیشه کمپوت را قرار بدهید و آب بریزید.

    طوری که تا ۲ سانت زیر درب شبشه آب پر بشه بعد حرارت رو روشن کنید تا بجوشد.

    از وقتی که شروع به جوشیدن کرد آب تایم می گیریم حدود نیم ساعت زمان می خواد.

    بعد از نیم ساعت حرارت رو خاموش میکنید و میگذارید خنک بشود.

    وقتی حرارتش کاملا رفت شیشه های کمپوت را از آب بیرون آورده و بزارید توی محیط خنک بشود.

    بعد هم اگه میخوایید همون لحظه بخورید یا بزارید یخچال

    شیشه های هم قد رو دسته بندی کرده و توی چندتا قابلمه بگذارید.

    اجازه بدین شیشه کمپوت کامل قل بخوره بعد زمان بگیرید.

    ماندگاری با این روش درست کردن کمپوت حتی بیش از یک سال هست و شما اگه خیلی زیاد میوه دارید می تونید به همین روش در تعداد بالا شیشه درست کنید.

    آموزش هوا کشیدن شیشه کمپوت

    نکته آموزش مهم اگر شیشه ای از کمپوت هوا بکشد وقتی داخل قابلمه میجوشد صدا میده وقتی هم ازقبلمه بیرون آوردین کاملا مشخص میشود.

    شیشه های کمپوت اگر هوا نکشد و صحیح کنسرو شده باشد میوه ها بالای شیشه جمع میشوند اگر هوا بکشه میوه های شیشه ته نشین میشوند.

    با این روش شما هر میوه ای گلابی ،گیلاس،آناناس،هلو و …. می تونین کمپوت درست کنید.

    اگه می خواین کمپوت را مدت طولانینگه داری کنین یه جای خنک بزارید.

    مثل ترشی جای گرم نباشد حالا خونتون انباری دارین جایی دارین که خنکه میشه بزارید.

    شیشه هم نمی ترکه نمی شکنه حرارتتون زیاد نباشد

    امیدوارم از این مطلب استفاده کافی برده باشید.

    منبع مطلب : beytop.ir

    مدیر محترم سایت beytop.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    خزان 5 ماه قبل
    0

    باسلام ممنون ازبرنامه خوبتان

    مهدی 1 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید