این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه کیک یزدی بدون فر

    دسته بندی :
    1. پشتوک
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه کیک یزدی بدون فر را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه کیک یزدی بدون فر با فر دست ساز روی اجاق گاز

    طرز تهیه کیک یزدی بدون فر با فر دست ساز روی اجاق گاز کیک یزدی یکی از انواع کیک های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی

    طرز تهیه نان پرتزل خوشمزه و مخصوص به روش سنتی آلمانی

    طرز تهیه نان پرتزل نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان …

    طرز تهیه کرپ کیک خوشمزه و مخصوص با طعم شکلاتی

    طرز تهیه کرپ کیک کرپ کیک یک دسر بسیار خوشمزه است که از دولایه کرپ و کرم تهیه شده است و روی آن را با شیر شکلات تزیین می کنند. این کرپ …

    طرز تهیه کوکی ماچا مجلسی با طعم فوق العاده خوشمزه

    طرز تهیه کوکی ماچا کوکی ماچا یکی از انواع کوکی های خوشمزه بین المللی است که با چای ماچا درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

    طرز تهیه کیک یزدی بدون فر

    کیک یزدی یکی از انواع کیک های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این کیک خوشمزه به طور معمول با فر پخته می شود و به همین دلیل ممکن است خیلی از کدبانوها که در منزل فر ندارند نتواند این کیک خوشمزه را درست کنند. در این دستور به شما آموزش می دهیم چگونه کیک یزدی را بدون فر و با استفاده از قابلمه روی گاز درست کنید. کیفیت این کیک با کیک یزدی که درون فر پخته می شود، هیچ تفاوتی ندارد و اگر فر دست سازی که با قابلمه روی گاز درست می کنیم به طور کامل گرم شود و درب آنرا به خوبی کیپ کنیم، کیک ها مانند فر به خوبی پف می کنند، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون فر

    شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی های بسیار محبوب ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود

    مواد لازم کیک یزدی بدون فر

    آرد سفید قنادی ۳۰۰ گرم (۲ لیوان سر پُر)

    تخم مرغ ۳ عدد

    شکر ۲۰۰ گرم (۱ لیوان)

    روغن مایع ۱۷۵ میلی لیتر (۱ لیوان سر خالی)

    ماست ۱۵۰ گرم (¾ لیوان)

    گلاب ۲ قاشق غذاخوری عسل ۱ قاشق غذاخوری

    بکینگ پودر ۱٫۵ قاشق چایخوری

    نمک ۱ پنس

    پودر هل ۱ قاشق چایخوری

    وانیل نوک قاشق چایخوری

    دستور پخت کیک یزدی بدون فر

    مرحله اول

    برای تهیه کیک یزدی خوشمزه بدون فر ابتدا آرد سفید را به همراه بکینگ پودر و نمک داخل یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند، سپس دو تا سه مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم.

    مرحله دوم

    در این مرحله تخم مرغ را به همراه شکر، وانیل و پودر هل با هم داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا مایعی کرم رنگ و کشدار با حجمی دو برابر مایه اولیه به دست بیاوریم.

    مرحله سوم

    حالا به ترتیب روغن مایع، ماست، گلاب و عسل را یک به یک به کاسه حاوی مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم و در حد ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه با دور متوسط همزن مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند.

    طرز تهیه کیک فنجانی

    کیک فنجانی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که معمولا برای میان وعده استفاده می شود

    مرحله چهارم

    در این مرحله همزن را کنار می گذاریم و مخلوط آرد را کم کم به کاسه اضافه می کنیمف سپس با لیسک به صورت دورانی مواد را ترکیب می کنیم تا پف تخم مرغ ها نخوابد. در ادامه کپسول ها کیک یزدی را درون یک سینی می چینیم.

    مرحله پنجم

    نکته مهم در مورد اماده کردن فر دست ساز روی گاز این است که حدود ۱۵ تا ۲۰ مانده به آماده شدن مایه کیک باید فر را درست کنیم. برای این منظور گاز را با حرارت ملایم روشن می کنیم و روی آن شعله پخش کن قرار می دهیم.

    مرحله ششم

    حالا یک قابلمه بزرگ روی شعله پخش قرار می دهیم، درون قابلمه یک سه پایه قرار می دهیم ( می توانیم به جای سه پایه هر چیزی قرار دهیم، فقط باید یک جسم فلزی باشد که حدود ۱۰ سانتی متر ارتفاع داشته باشد)

    طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

    کاپ کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و تک نفره است که معمولا به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می شود

    مرحله هفتم

    سپس درب قابلمه را به همراه دم کنی روی قابلمه قرار می دهیم تا حرارت درون قابلمه باقی بماند. حرارت زیر قابلمه باید کمی بیشتر از حرارت دم کردن برنج باشد، بیشتر بودن حرارت باعث می شود که کیک ها بسوزند.

    مرحله هشتم

    نکته دیگر که باید به آن توجه داشته باشیم این است که سینی که کپسول های کیک یزدی را درون آن چیدیم باید به اندازه ای باشد که به راحتی درون قابلمه جا شود. حالا دو سوم حجم قالب های کیک یزدی را با مواد پر می کنیم.

    مرحله نهم

    حالا به سلیقه خود مقداری کنجد یا سیاه دانه روی ماهی کیک یزدی می پاشیم، سپس سینی را درون قابلمه که از قبل گرم شده است قرار می دهیم و درب قابلمه را به همراه دم کنی مجددا قرار می دهیم تا کیک ها بپزند.

    طرز تهیه شیرینی پای سیب

    شیرینی پای سیب یکی از انواع شیرینی ها محبوب در سراسر جهان است که به عنوان یک شیرینی بین المللی شناخته می شود

    مرحله دهم

    حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان برای پخت کامل کیک ها نیاز اسن. در ۳۰ دقیقه اول به هیچ وجه نباید درب قابلمه را باز کنیم چون کیک ها پف نمی کنند. پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک ها را با سیخ چوبی یا خلال دندان چک می کنیم.

    منبع : chishi.ir

    طرز تهیه کیک یزدی بدون فر بسیار خوشمزه و خوش پخت

    کیک یزدی یکی از کیک های خوش طعم می باشد.برای پخت کیک یزدی به تخم مرغ ،شکر ،آرد و روغن نیاز داریم که در این مطلب طرز تهیه کیک یزدی بدون فر را ملاحضه کنید.

    طرز تهیه کیک یزدی بدون فر بسیار خوشمزه و خوش پخت

    پریسا پورقربان ۹ اسفند ۱۳۹۹ ۰

    پخت شیرینی و کیک یکی از لذت بخش ترین کارهای آشپزی برای خانم ها می باشد.روش های پخت کیک و شیرینی متفاوت است .در این پست طرز تهیه کیک یزدی بدون فر را دراختیار شما قرار خواهیم داد.

    کیک و شیرینی دارای دنیای جذابیت و تنوع هستند.کیک یکی از شیرینی ها ست که منشا اروپایی دارد. کیک را می توان هم با فر و هم بدون فر در منزل تهیه کنید. اگر شما در منزل فر ندارید. می توانید انواع کیک رادر قابلمه یا کیک پز بپزید. زیرا طرز تهیهکیک یزدی بدون فر بسیار ساده و راحت می باشد.

    کیک یزدی یکی از کیک های پر طرفدار و خوشمزه می باشد. که می توانید بعنوان کیک صبحانه یا برای پذیرایی عصرانه استفاده کنید.دستور پخت کیک یزدی بدون فر به چند نکته و روش نیاز دارد که با رعایت کردن آن نکات می توانید کیک با طعم فوق العاده ای تهیه کنید در ادامه مطلب با طرز تهیه کیک یزدی خانگی آشنا خواهید شد.

    مواد لازم :

    آرد : یک پیمانه شکر : ۱/۲ پیمانه شیر :۵ قاشق غذاخوری

    پکینگ پودر:۱ قاشق مرباخوری

    وانیل: ۱/۲ قاشق مربا خوری

    تخم مرغ :۲ عدد متوسط

    هل :۱/۲ قاشق غذا خوری

    گلاب:۳ قاشق غذا خوری

    روغن مایع : ۱/۲ پیمانه

    طرز تهیه کیک یزدی بدون فر

    در مرحله اول دستور پخت کیک یزدی ابتدا آرد و پکینگ پودر را باهم سه بار الک کنید.

    سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و به همراه شکر با دور کند همزن بزنید بعد بتدریج سرعت همزن را زیاد کنید. مایه تا زمانی باهمزن زده می شود که رنگ آن بصورت کرم رنگ شود. در عین همزدن وانیل را نیز اضافه کنید.

    در مرحله بعد پخت کیک یزدی روغن مایع را اضافه کنید. سپس شیر و گلاب را بترتیب اضافه کرده و باهمزن مخلوط کنید.

    در این مرحله آرد الک شده را به همراه هل به مایه کیک اضافه کرده وبا لیسک یا قاشقی مناسب مایه را به صورت دورانی مخلوط کنید. فنجان های انتخاب شده به عنوان قالب کیک یزدی را به کمک روغن چرپ کنید. مایه را به اندازه ۱/۳ یا حدودا ۱/۲ داخل فنجان ها بریزید.

    یک قابلمه به اندازه نصف ارتفاع فنجان ها  آب کرده و بر روی شعله  قرار دهید و اجازه دهید تابه بجوش آید. بعد از اینکه آب بجوش آمد فنجان ها را داخل قابلمه قرار دهید. حرارت زیر اجاق را کم کنید. فنجان ها به مدت پانزده دقیقه درون قابلمه باشند. زیر اجاق را بعد از ۱۵ دقیقه خاموش کنید و پارچه تمیز  روی در قابلمه قرار دهید به مدت ده دقیقه به همین صورت داخل قابلمه باشند و به هیچ عنوان در قابلمه را بر ندارید تا پف کیک نخوابد. بعد از ده دقیقه کیک یزدی ها آماده هستند و بگذارید تا خنک شود.

    نکات طلایی برای پخت کیک یزدی بدون استفاده از فر

    حتما در طرز تهیه کیک یزدی بدون فر توجه داشته باشید از قابلمه ای استفاده کنید که درب مناسبی دارد و به خوبی کیپ می شود.

    برای تزیین کیک یزدی می توانید از ترافل های رنگی یا پودر پسته و نارگیل استفاده کنید.

    توجه داشته باشید که مایه کیک زیادی درون فنجان ها نریزید چون در طول پخت پف می کند.

    در روش تهیه کیک بدون استفاده از فر حتما درب قابلمه را به کمک دمکنی بپوشانید تا از خمیر شدن کیک جلوگیری شود.

    بهتر است آرد را برای پخت کیک یزدی سه بار الک کنید تا رطوبت اضافی آرد خارج شود تا کیک با کیفیت بهتری پخت شود.

    امیدواریم از طرز تهیه کیک یزدی بدون فر نهایت استفاده را برده باشید . در ادامه شما را با دستور طبخ کیک یزدی خوشمزه با استفاده از فر نیز آشنا خواهیم کرد.

    دستور تهیه کیک یزدی با فر

    در اینجا روش پخت کیک یزدی به روش قنادی ها و در منزل با استفاده از فر را آموزش می دهیم که برای یادگیری آن می توانید تا پایان این بخش همراه ما شوید.

    مواد لازم

    آرد سفید/ ۳۰۰ گرم تخم مرغ/ ۳ عدد شکر/ ۲۰۰ گرم ماست غلیظ/ ۱۵۰ گرم روغن مایع/ ۱۷۵ گرم

    عسل/ یک قاشق غذا خوری

    گلاب/ ۳ قاشق غذا خوری

    بکینگ پودر/ یک قاشق غذا خوری

    پودر هل/ یک و نیم قاشق غذا خوری

    روش تهیه کیک یزدی خانگی

    همه مواد مورد نیاز را یک ساعت قبل از تهیه کیک از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند، سپس فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود.

    سپس تخم مرغ ها را درون کاسه ای جداگانه بشکنید و با همزن بزنید تا به طور کامل یکدست شود. شکر را نیز به تخم مرغ ها افزوده و هم بزنید و بعد روغن مایع را به مخلوط کرم رنگ تخم مرغ و شکر افزوده و دوباره هم بزنید.

    اکنون مخلوط ماست را اضافه کرده و همراه مواد دیگر هم بزنید تا مخلوط شوند و بعد به ترتیب گلاب، هل و عسل را افزوده و هم بزنید، مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را نیز به تدریج و در چند مرحله اضافه کنید و به آرامی با همزن هم بزنید، حال مایع کیک برای ریختن در قالب آماده شده است.

    منبع : arga-mag.com

    طرز تهیه کیک یزدی خانگی خوشمزه و فوری در فر و بدون فر

    در این روزهای کرونایی با آموزش طرز تهیه کیک یزدی خانگی خوشمزه و فوری در فر و بدون فر، بسیار سالم و بهداشتی با من همراه باشید.

    طرز تهیه کیک یزدی خانگی خوشمزه و فوری در فر و بدون فر

    طرز تهیه کیک یزدی خانگی خوشمزه و فوری در فر و بدون فر

    در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه کیک یزدی خانگی آشنا کنیم. کیک یزدی و شیرینی کشمشی از شیرینی های نوستالژیکی است که به راحتی می توان در خانه با خیالی آسوده به صورت بهداشتی و سالم تر تهیه کرد.

    کیک یزدی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایران است و مختص استان یزد است. با  داتیس همراه باشید تا طرز تهیه کیک یزدی خانگی را در فر و روی اجاق گاز به شما آموزش دهیم.

    دستور پخت کیک یزدی خانگی:

    مواد لازم:

    آرد ⇐ یک و نیم لیوان

    تخم مرغ ⇐ ۲ عدد شکر ⇐ ۲/۳ لیوان روغن ⇐ نصف لیوان ماست ⇐ نصف لیوان

    گلاب ⇐ ۲ قاشق غذا خوری

    وانیل ⇐ نوک قاشق چای خوری

    پودرهل ⇐ یک قاشق چای خوری

    بکینگ پودر ⇐ یک و نیم قاشق چای خوری

    طرز تهیه کیک یزدی با فر:

    برای تهیه کیک یزدی نیازی به همزن نداریم و ترتیب اضافه کردن مواد نیز قانون خاصی ندارد.

    ابتدا شکر و تخم مرغ را با همزن دستی حدود پنج دقیقه بزنید تا خوب کف کند. سپس روغن، ماست، وانیل و پودر هل را یکی یکی اضافه کرده و هم می زنیم.

    حالا آرد را در ۳ مرحله اضافه می کنیم و در حدی که با مواد مخلوط شوند هم می زنیم.

    در آخر بکینگ پودر را اضافه کنید. بعد از اضافه کردن بکینگ پودر نیازی به هم زدن زیاد نیست چون این کار باعث می شود کیک شما پف نکند.

    در صورت تمایل می تواند کمی زعفران دم کرده غلیظ به مایه کیک اضافه کنید تا کیک یزدی های شما زعفرانی شوند.

    قالب های کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و مایه کیک را درون کپسول داخل قالب بریزید. دقت کنید که ۲/۳ قالب را با مواد پر کنید و بقیه قالب خالی باشد تا جا برای پف کردن داشته باشد.

    برای ترک خوردن کیک یزدی ها می توانید روی خمیر را با یک قاشق آغشته به روغن علامت + بزنید تا هنگام پخت ترک بخورد.

    اگر دوست داشته باشید می توانید کمی کنجد روی کیک یزدی ها بپاشید.

    کیک را به مدت ۱۵ دقیقه در فر آشپزخانه با دمای ۱۸۰ درجه که از قبل یک ربع گرم شده است، قرار دهید.

    بعد از گذشت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه کیک یزدی ها آماده می باشند. اگر در نهایت رنگ کیک یزدی ها روشن شد، می توانید برای مدت ۲ دقیقه در حالت گریل قرار دهید. تا سطح کیک ها طلایی و خوش رنگ شوند.

    طرز تهیه کیک یزدی بدون فر

    اگر فر در دسترس تان نیست، می توانید یک قابلمه بزرگ را روی اجاق گاز با شعله متوسط قرار دهید. حدود دو الی سه سانت آب جوش درون قابلمه بریزید و قالب ها را در آن بچینید.

    سپس در قابلمه را با دمکنی پوشانده و روی آن قرار دهید. بعد از ۱۵ دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه در همان حالت بماند سپس قالب ها را از قابلمه خارج کنید.

    برای جدا کردن کیک‌ها از فنجان صبر کنید تا خنک شود، اگر داغ باشد به داخل ظرف می‌چسبد. نوش جان….

    منبع : virgool.io

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 10 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید