طرز تهیه ی لبوی بازاری
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
طرز تهیه ی لبوی بازاری را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه لبو قرمز در خانه با رنگ فوق العاده و طعمی بی نظیر
طرز تهیه لبو قرمز در خانه با رنگ فوق العاده و طعمی بی نظیر لبو یا غندر قرمز یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با
طرز تهیه تر حلوا به روش شیرازی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه تر حلوا تر حلوا یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر شیراز می …
طرز تهیه لبو قرمز در خانه
لبو یا غندر قرمز یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لبو قرمز در خانه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
چغندر قرمز ۱ کیلوگرم
شکر، نبات یا شیره انگور به مقدار کافی
طرز تهیه لبو قرمز در خانه
مرحله اول
برای تهیه لبوی بازاری ابتدا لبوها را به خوبی می شوییم تا کاملا تمیز شوند، سپس پوست شان را می گیریم. در ادامه لبوها را درون یک قابلمه مناسب می چینیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم که سطح لبوها پوشیده شود.
مرحله دوم
یکی از نکاتی که باعث می شود رنگ لبو قرمز و خوشرنگ تر شود این است که مقداری از پوست های لبو را نیز به قابلمه اضافه کنیم. جوشیدن پوست های لبو باعث می شود که رنگ لبوها در پایان پخت، غلیظ تر شود.
مرحله سوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب جوش آمد، حرارت را ملایم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا لبوها به مدت ۲ تا ۴ ساعت به آرامی بپزند.
طرز تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی با طعمی بی نظیر
ذرت مکزیکی یکی از خوراکی های خوشمزه خیابانی است که امروزه در میان ایرانیان از محبوبیت زیادی برخوردار است
مرحله چهارم
برای شیرین شدن لبو می توانیم به سلیقه خود از نبات، شیره انگور، چغندر قند و شکر استفاده کنیم. بهترین گزینه برای شیرین کردن لبو، شکر است، چون علاوه بر اینکه لبو را شیرین می کند، باعث می شود آب لبو کاراملی شود.
مرحله پنجم
گزینه بعدی نبات است که آن هم تفاوت چندانی با شکر ندارد، تنها مشکل نبات این است که باعث کاراملی شدن لبو نمی شود. شیره انگور هم طعم خوبی به لبو می دهد، اما می تواند باعث بد رنگ شدن لبوها شود.
مرحله ششم
چغندر قند هم باعث شیرین شدن لبو می شود، اما رنگ لبو را جذب کرده و باعث کمرنگ شدن لبوها می شود. برای این مقدار لبو حدود ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری شکر در اواسط پخت اضافه کرده و اجازه می دهیم آب درون قابلمه کم شود.
مرحله هفتم
پس از اینکه لبوها به طور کامل پختند و آب درون قابلمه نیز غلیظ و کشدار شد، لبوی ما آماده سرو است. در نهایت لبوها را از قابلمه خارج می کنیم و در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به صورت دلخواه برش زده و سرو می کنیم.
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 3 آبان 1400
منبع :kitchenli.t.16
مطالب جدید
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خانگی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ارمنی پلو به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان گاتا ارمنی به روش بازاری و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک بستنی به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه سیرابی با نخود به روش بازاری و طعمی بی نظیر
طرز تهیه پلو گوشت عربی به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی کنجدی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ترشی مخلوط زرد رنگ خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه فیله استریپس فست فودی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه مشته بادمجان به روش سنتی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه مافین شکلاتی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه بورک تره فرنگی به روش ترکیه ای و طعمی بی نظیر
طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سالاد انار مجلسی و شیک با کلم و طعمی بی نظیر
طرز تهیه کرامبل کیک سیب گردو دارچین با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی شاه پسند مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کلوچه خرمایی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کوکی قهوه به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه چیز کیک انبه به روش مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک زعفران و گلاب مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی کره ای به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه حلوا نثار ارومیه به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کاچی زعفرانی با نبات مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه ماکارونی با مرغ به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک بی بی شکلاتی مخصوص با طعمی بی نظیر
طرز تهیه چیز کیک هلو به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کوکوی پیازچه به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه فطیر مغزدار به روش سنتی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه نان پوآچا مارپیچی ترکیه ای با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سالاد رولت سیب زمینی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه نان بریوش سیب خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
تونیک جدید زنانه لاکچری در اینستا + مدل تونیک دخترانه مجلسی
عکس تزیین خوراکی های شب یلدا ساده برای مدرسه و عروس
طرز تهیه کیک هندوانه ای در قابلمه بدون فر برای شب یلدا
زیباترین تم شب یلدا | تزئینات زیبا در شب یلدا
طرز تهیه دسر کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
مطالب جدید
طرز تهیه کلوچه خرمایی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ماکارونی با مرغ به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان گاتا ارمنی به روش بازاری و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک بی بی شکلاتی مخصوص با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خانگی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک بستنی به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه پلو گوشت عربی به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه فیله استریپس فست فودی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کوکوی پیازچه به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه بورک تره فرنگی به روش ترکیه ای و طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی کره ای به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه سیرابی با نخود به روش بازاری و طعمی بی نظیر
طرز تهیه لبو خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بازاری
طرز تهیه لبو خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بازاری لبو یا چغندر قرمز یکی از انواع خوراکی های بسیار پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که بیشتر در
طرز تهیه فرنی نارگیلی خوشمزه و مجلسی مناسب سفره افطار
طرز تهیه فرنی نارگیلی فرنی یک دسر ساده و خوشمزه و اصیل است که با مواد اولیه بسیار ساده ای تهیه می شود. فرنی نارگیلی همان طور که از نامش پیداست، از …
طرز تهیه سمبوسه بدون روغن خوشمزه و سالم با استفاده از فر
طرز تهیه سمبوسه بدون روغن سمبوسه خوراکی بسیار خوشمزه و سریع است که در نواحی جنوبی ایران بیشتر تهیه می شود که در حداقل زمان آماده می شود. سمبوسه غذایی با ریشه …
طرز تهیه کراکت پنیری خوشمزه و ساده به روش فست فودی
طرز تهیه کراکت پنیری کراکت پنیری از پیش غذاهای خوشمزه و جدید بین المللی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه لبو
لبو یا چغندر قرمز یکی از انواع خوراکی های بسیار پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که بیشتر در فصل زمستان پخته می شود. این خوراکی خوشمزه که از قدیم الایام در دکه های خیابانی به فروش می رسید، یکی از خاطره انگیز ترین خوراکی های برای نسل های قدیمی و جدید می باشد. پخت لبو خیلی آسان است و به راحتی می توانیم آنرا در منزل درست کنیم، البته اگر بخواهیم لبو به روش بازاری یا همان دکه های کنار خیابان درست کنیم باید نکاتی را رعایت کنیم تا این خوراکی خوشمزه به را به بهترین نحو ممکن درست کنیم. توصیه می کنیم حتما برای شب یلدا این خوراکی خوشمزه را برای خانواده درست کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه باقالی
باقالی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که برای دیزاین غذاها هم استفاده می شود
مواد لازم برای 4 نفر
چغندر قرمز 2 عدد بزرگ
شکر 2 تا 3 قاشق غذاخوری
آب به مقدار کافی
دستور پخت لبو
مرحله اول
برای تهیه لبوی خوشمزه به روش بازاری ابتدا لبوها را به خوبی می شوییم. نکته مهم در مورد چغندر قرمز این است که چغندر قرمز دارای خاک زیاد است و به همین دلیل باید با دقت کامل تمام قسمت های آنرا بشوییم.
مرحله دوم
نکته دیگر در مورد تهیه لبو این است که به هیچ وجه قبل از پخت لبوها نباید آنرا برش بزنیم. برش زدن لبو یا جدا کردن قسمت سر و ته چغند قرمز باعث می شود که اکثر ویتامین های وجود در لبو خارج شوند.
مرحله سوم
در این مرحله چغندرها را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که دو بند انگشت روی سطح چغندرها را بپوشاند. در صورتی که آب تصفیه شده داشتیم بهتر است از آن برای پخت لبو استفاده کنیم.
طرز تهیه ذرت مکزیکی
ذرت مکزیکی نوعی میان وعده یا عصرانه بسیار محبوب در سراسر جهان است که همانطور که از نامش مشخص است
مرحله چهارم
حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به نقطه جوش برسد، پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم چغندرها به مدت 2 ساعت بپزند.
مرحله پنجم
پس از اینکه چغندرها به خوبی پختند و کاملا نرم شدند، آنها را از قابلمه خارج می کنیم و سر و ته شان را با چاقو می گیریم، سپس به آرامی پوست روی چغندرها را با چاقو جدا می کنیم و آنها را به شکل دلخواه خرد می کنیم.
مرحله ششم
البته در صورت تمایل می توانیم لبوها را به صورت خرد نشده و اصطلاحا کامل و درسته نیز درست کنیم. البته چون لبو را در منزل درست می کنیم و لبوها مدت بسیار زیادی درون شربت آب لبو باقی نمی مانند بهتر است آنها را خرد کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله شکر را به آب باقیمانده لبو اضافه می کنیم مخلوط می کنیم، سپس طعم آنرا می چشیم. در صورتی که دوست داریم لبوها شیرین تر باشند می توانیم مقداری شکر را به دلخواه زیاد کنیم.
مرحله هشتم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل درون آب لبو حل شود، سپس تکه های لبوی خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا آب لبو غلیظ شود.
مرحله نهم
پس از گذشت 15 دقیقه درب قابلمه را بر می داریم و در صورتی که آب موجود در قابلمه زیاد بود حرارت را زیاد می کنیم تا آب لبو غلیظ شود. پس از اینکه آب لبو غلیظ و رنگ لبوی ها کمی تیره شد لبو آماده سرو است.
مرحله دهم
در مرحله آخر لبوها را به آرامی داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس باقیمانده شربت لبو که داخل قابلمه باقی مانده است را به صورت پخش روی لبوها می ریزیم. در ادامه لبوها را به صورت داغ سرو می کنیم.
نکات تهیه لبو
لبو با نبات
در صورتی که بخواهیم لبو را با نبات درست کنیم، کافیست شکر را از لیست مواد لازم حذف کنیم و به جای آن از یک تکه نبات استفاده کنیم. بهتر است ابتدا کمی نبات اضافه کنیم، سپس در صورتی که شیرینی آب لبو کم بود باز نبات اضافه کنیم.
نکته دیگر در مورد اضافه کردن نبات به لبو این است که هم باید از نبات ساده استفاده کنیم تا روی طعم لبو تاثیر منفی نگذارد. چون اگر از نبات های طعم دار برای این کار استفاده کنیم ممکن است روی طع لبو تاثیر منفی بگذارد.
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 آذر 1399
منبع :img from atefe.05
چالش 10 کیلو لاغری تا یلدا با جدیدترین متد کاهش وزن
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟