طرز درست کردن دلمه برگ مو
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
طرز درست کردن دلمه برگ مو را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی
طرز تهیه دلمه برگ مو ترکی ملس خوشمزه و مجلسی تبریزی دلمه برگ مو یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و معروف کشور ترکیه است که به عنوان
طرز تهیه سالاد بلغور و نخود خوشمزه و ساده به روش لبنانی
طرز تهیه سالاد بلغور و نخود سالاد بلغور و نخود یکی از انواع سالادهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه سالاد تک نفره خوشمزه و مخصوص به روش روسیه ای
طرز تهیه سالاد تک نفره سالاد تک نفره یکی از انواع سالادهای خوشمزه روسیه ای است که برای مهمانی ها بسیار مناسب است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی …
طرز تهیه هواری میگو خوشمزه و مخصوص به روش بوشهری
طرز تهیه هواری میگو هواری میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به جنوب کشورمان می باشد. این غذای خوشمزه در استان های جنوبی مانند بوشهر و …
طرز تهیه دلمه برگ مو
دلمه برگ مو یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و معروف خاورمیانه است که در کشورمان ایران هم از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذای خوشمزه از ترکیب برنج به همراه گوشت، حبوبات و سبزیجات تهیه می شود و در برگ های درخت انگور پیچیده می شود. دلمه برگ مو را به سلیقه خود می توانیم به صورت سیگاری ( حالت لوله ای ) یا به صورت بقچه ای که متداول تر است درست کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دلمه برگ مو در ادامه با چی شی همراه باشید.
طرز تهیه دلمه کلم برگ ترکی خوشمزه و مجلسی تبریزی
دلمه کلم برگ یکی از انواع دلمه های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود
مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۲ لیوان لپه ۱۰۰ گرم سبزی دلمه ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
شکر ۲ قاشق غذاخوری سرکه نصف لیوان
برگ مو به تعداد کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه دلمه برگ مو
مرحله اول
برای تهیه دلمه خوشمزه برگ مو ابتدا لپه ها را ۲ ساعت قبل از پخت آن در کاسه ای می ریزیم و تا سطح لپه ها آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا خیس بخورد و نفخ آن از بین برود. بعد لپه ها را در صافی می ریزیم و آبکش می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم.
مرحله دوم
حالا ۲ لیوان آب به ان اضافه می کنیم و اول حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد ملایم می کنیم تا به مرور زمان لپه ها کاملا پخته شوند. بعد از پخت لپه را در صافی می ریزیم و صبر می کنیم تا آب اضافه آن کاملا خارج شود.
مرحله سوم
تا پخت لپه ها برای آماده کردن باقی مواد دلمه زمان کافی داریم. سبزی دلمه که شامل پیازچه، مرزه، شوید، نعناع، جعفری، ترخون و یا هر سبزی معطر دیگری نیز می تواند باشد را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش می ریزیم.
طرز تهیه دلمه بادمجان تبریزی خوشمزه با گوشت چرخ کرده و لپه
دلمه بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های آذربایجان می باشد
مرحله چهارم
بعد پارچه ای را پهن می کنیم و سبزی ها را روی ان می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا خشک شوند. آن وقت روی تخته آشپزخانه سبزی ها را نه خیلی ریز و نه درشت خرد می کنیم تا عطر سبزی ها در دلمه حفظ شود و بپیچد.
مرحله پنجم
برنج را در کاسه ای می ریزیم و روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی خیس بخورد.در قابلمه ای تا نصف آن آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید.
مرحله ششم
زمانیکه آب در حال جوشیدن بود برنج را می شوییم و آب آن را خالی می کنیم و داخل قابلمه آب در حال جوشیدن می ریزیم و یک هم کوچک می زنیم تا دانه های برنج به هم نچسبند و دیگر اجازه می دهیم تا برنج به مدت ۶ دقیقه بپزد و کمی نرم شود.
طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای مجلسی و خوشمزه ترکیه ای
دلمه فلفل دلمه ای یکی از انواع دلمه های خوشمزه و متفاوت ایرانی است که با مواد متنوعی طبخ می شود
مرحله هفتم
برای اینکه متوجه شویم برنج آماده است بعد از گذشت ۶ دقیقه یک دانه از برنج را لای دندان تست می کنیم اگر هم اطراف برنج کاملا نرم شده بود و هم مغز آن کمی گیر داشت، یعنی برنج آماده است. حالا برنج را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله هشتم
پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم و تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند.
مرحله هفتم
سپس کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم و گوشت چرخ کرده را نیز می افزاییم و کمی فلفل سیاه و نمک روی آن می پاشیم و مداوم تفت می دهیم تا کاملا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود و تابه را از روی شعله بر می داریم.
طرز تهیه دلمه قارچ رستورانی خوشمزه و مجلسی بدون فر
دلمه قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود
مرحله دهم
حالا سبزی خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد لپه پخته شده و برنج را اضافه می کنیم و کمی زردچوبه و نمک و فلفل سیاه روی کل مواد می پاشیم و با قاشق آرام مواد را زیر و رو می کنیم و کنار قرار می دهیم.
طرز تهیه "دلمه برگ مو" ملس تبریزی؛ نکاتی برای خوشمزهتر شدن
در تهیه دلمه برگ مو تبریزی یا همان برگ انگور باید به میزان چاشنی آن دقت کرد. در این مقاله طرز تهیه دلمه برگ مو به همراه طریقه پیچیدن برگ مو را ...
دلمه یک غذای خوشمزه و مقوی که بیشتر در خاورمیانه، آسیای مرکزی و روسیه پخته میشود. کلمهی دلمه در زبان ترکی به معنای پر شده است. دلمه را میتوان با برگ درخت انگور یا همان درخت مو، گوجه فرنگی، فلفل دلمهای و بادمجان درست کرد. یکی از انوع پر طرفدار دلمه، دلمه برگ مو است و به عنوان محتویات داخل آن میتوان از برنج نیم دانه، گوشت چرخ کرده، لپه و سبزی دلمه برگ مو استفاده کرد. البته دلمه به صورت کلی هم با گوشت و هم بدون گوشت برای ناهار تهیه میشود.
در اکالا بلاگ طرز تهیه دلمه برگ مو با مواد مختلف را به شما عزیزان آموزش میدهیم.
مواد اولیه برای تهیه دلمه برگ مو:برنج نیم دانه ۲ پیمانه
لپه یک پیمانهگوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
برگ درخت انگور (برگ مو) به مقدار کافی
پیاز دو عدد متوسط
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی
سبزی دلمه (جعفری، نعناع، ترخون، شوید، پیازچه و مرزه) نیم کیلو

رب انار، نمک، شکر به مقدار دلخواه
زرشک برای تزیین به مقدار دلخواهبرای تهیه سس دلمه در این مرحله با توجه به ذائقه خودتان مقداری رب انار، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید.
اگر شما هم طرفدار طعم ملس هستید. مقدار شکر آن را میتوانید بیشتر کنید و اگر تمایل دارید که دلمههای شما ترشتر باشد مقدار کمتری شکر اضافه کنید.
سس را روی دلمهها بریزید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان دهید تا سس به خورد دلمهها برود و رنگ دلمهها چند درجه تیرهتر شود.
به همین راحتی دلمههای بسیار خوشمزه و لذیذ شما آماده سرو هستند.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟