این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز نگهداری قارچ در فریزر

    دسته بندی :
    1. پشتوک
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز نگهداری قارچ در فریزر را از این سایت دریافت کنید.

    طرز نگهداری قارچ خام در فریزر

    طرز نگهداری قارچ خام در فریزر روش فریز کردن قارچ به شما این امکان را می دهد تا قارچ های خوراکی خودتان را برای مدت بیشتری نگهداری کنید و جلو فاسد شدن آنها را…

    فوریه 16, 2021 16فوریه

    طرز نگهداری قارچ خام در فریزر

    تغذیه, دانستنی‌ها modir Leave a comment

    طرز نگهداری قارچ خام در فریزر

    روش فریز کردن قارچ به شما این امکان را می دهد تا قارچ های خوراکی خودتان را برای مدت بیشتری نگهداری کنید و جلو فاسد شدن آنها را بگیرید.

    قارچ ها جزء آن دسته از مواد غذایی هستند که نگهداری از آنها کار سختی است به طوری که اگر آنها را چند روز در یخچال نگهداری کنید یا به صورت خام فریز بشوند سیاه می شوند و کیفیت خودشان را از دست می دهند. مهمترین دلیل این مشکل آن است که قارچ خوراکی خیلی سریع رطوبت محیط را به خودش جذب می کند و همین امر سرعت فاسد شدنش را بالا می برد. به همین دلیل است که توصیه می کنند به هیچ وجه قارچ را داخل کیسه پلاستیکی در بسته قرار ندهید.

    یکی از راه هایی که طول مدت زمان نگهداری قارچ را بالا می برد و کمک می کند که قارچ برای مدت بیشتری سفید بمانند استفاده از موادی مثل نمک و آبلیمو است؛ البته ناگفته نماند که در هر حال قارچ را بیشتر از تقریبا ۴۸ ساعت نمی توان در هوای آزاد نگهداری کرد.

    برای این که بتوانید قارچ خوراکی را بیشتر از این مدت نگهداری کنید می توانید از روش فریز کردن قارچ استفاده کنید. ما در این مطلب سعی داریم آموزش فریز کردن قارچ را به شما ارائه بدهیم تا مقدار دور ریز آن کمتر شود و بتوانید این ماده مقوی را برای مدت بیشتری داشته باشید.

    برای فریز کردن قارچ روش های مختلفی وجود دارد که چند روش شاخص آن را برای شما توضیح خواهیم داد اما قبل از فریز کردن قارچ باید برای حفظ بافت و طعم این مواد غذایی یک شناخت مختصر و کلی از انواع قارچ داشته باشیم.

    بافت قارچ های خوراکی عمدتا از نوع نرم است و بهترین روش برای فریز کردن آنها بلانچ کردن یا جوشاندن و تفت دادن است. بعضی از قارچ های خوراکی هم هستند که بافت سفت تری نسبت به بقیه دارند که آنها را هم می توان به صورت بخارپز برای فریز کردن آماده کرد.

    روش های فریز کردن قارچ خوراکی

    یک نکته مهم درباره نگهداری قارچ خوراکی این است که قارچ ها را بعد از فریز کردن نهایتا تا ۴ ماه باید مصرف کنید.

    برای فریز کردن قارچ روش های مختلفی هست که ما مهمترین و در دسترس ترین روش ها را به شما آموزش می دهیم:

    ۱فریز کردن قارچ به صورت معمولی

    بعضی وقتها پیش می آید که شما قارچ زیادی دارید ولی وقت برای فریز کردن اصولی آنها ندارید. بنابراین می توانید آنها را به صورت معمولی فریز کنید؛

    قارچ ها را خوب بشویید و سپس آنها را با دقت خشک کنید.

    وقتی که از خشک شدن سطح آنها مطمئن شدید، آنها را در پاکت کاغذی ریخته و در فریزر قرار دهید.

    موقع مصرف این نوع قارچ فریز شده باید ۱۵ دقیقه قبل از مصرف، آنها را از فریزر خارج کنید تا از حالت انجماد خارج شوند. سپس به اندازه دلخواه تان برش بزنید و استفاده کنید. البته اگر خیلی زودتر از زمان مصرف، قارچ ها را از فریزر خارج کنید سیاه شده و به صورت آبکی در خواهند آمد.

    ۲بلانچ کردن یا جوشاندن قارچ خوراکی

    بعضی ها بر این باورند که آب پز کردن باعث از بین رفتن ویتامین های قارچ می شود ولی باید بگوییم که میزان آنتی اکسیدان قارچ آب پز شده نسبت به قارچ خام بیشتر است. به طور کلی قارچ خام دارای ویتامین های  A و C و رنگدانه کاروتن است که آب پز کردن فقط ویتامین C قارچ را از بین می برد. ضمن این که برای از بین بردن بعضی از آلودگی ها و میکروب های قارچ خوراکی فقط از روش آب پز کردن یا جوشاندن می توان استفاده کرد.

    بلانچ کردن یا همان جوشاندن یا آب پز کردن یکی از روش های مهم نگهداری سبزیجات برای مدت طولانی است. بلانچ کردن قارچ به روش زیر است:

    قارچ ها را خوب شسته و لکه های سیاه آن را جدا کرده یا پوست بکنید.

    قارچ های شسته شده را خرد کرده و در آب سرد بریزید به طوری که در آب غوطه ور شوند و ناخالصی های آنها مثل خاک باقیمانده در قسمت های مختلف آن گرفته شود.

    در یک قابلمه با اندازه مناسب آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید و مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید و یا یک لیموی تازه کوچک را برش زده و آب آن را به ظرف اضافه کنید تا طعم و رنگ قارچ هایتان حفظ شود.

    قارچ ها را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید ۳ دقیقه در آب جوش بپزد.

    بعد از ۳ دقیقه قارچ ها را خارج کرده و درون آب سرد بریزید و دوباره این مرحله را تکرار کنید تا به اصطلاح به قارچ ها شوک وارد شود.

    نکته قابل توجه این است که تکرار چند باره این مرحله باعث جدا شدن پوست رویی قارچ ها در طول سرد و گرم شدن می شود و قارچ ها به صورت سفید و ضدعفونی شده برای فریز شدن در می آید. همچنین این کار باعث می شود که قارچ ها بعد از فریز شدن، شکل خمیری به خودشان نگیرند.

    بعد از اینکه قارچ ها را در آب سرد ریختید بگذارید تا خنک شود و در نهایت قارچ ها را درون آبکش بریزید و بگذارید که آب آنها خشک شود.

    حالا قارچ های شما جوشانده شده و می توانید به کمک ظرف درب دار مناسب آنها را در فریزر نگهداری کنید.

    ۳بخارپز کردن قارچ خوراکی

    روش سوم در آموزش فریز کردن قارچ ها، بخارپز کردن آنهاست. بخارپز کردن قارچ برای حفظ طعم و عطر قارچ بسیار مناسب است. برای این منظور باید به ترتیب زیر عمل کنید:

    قارچ ها را شسته و خشک کرده و به اندازه های دلخواه خودتان خرد کنید. باز هم این نکته را متذکر می شویم که نباید از قارچ های سیاه شده و لکه دار برای این کار استفاده کرد و حذف لکه ها از قارچ قبل از بخارپز کردن الزامی است.

    یک ظرف با اندازه مناسب را با آب سرد پر کنید و پس از اضافه کردن آبلیمو قارچ ها را به آن اضافه کنید. آبلیمو کمک می کند که رنگ قارچ ها حین بخارپز شدن تیره نشود.

    بعد از چند دقیقه قارچ ها را آبکشی کرده و کنار بگذارید تا خشک شود.

    حالا قارچ ها را ۳ تا ۵ دقیقه در بخارپز بگذارید تا کاملا پخته شود.

    قارچ های بخارپز شده را در ظرف آب سرد بگذارید تا خنک شود و بعد از آبکشی و خشک کردن، آنها را با ظرف درب دار مناسب در فریزر بگذارید.

    ۴تفت دادن قارچ خوراکی

    نظر بعضی از افراد این است که این روش باعث می شود که عطر و طعم بهتری برای نگهداری طولانی مدت قارچ در حالت فریز شده باقی بماند، البته این موضوع به مقدار ادویه و نوع روغن استفاده شده توسط شما بستگی دارد.

    منبع : shirinpolo.com

    بهترین راه نگهداری از قارچ بدون آنکه سیاه شود

    برای نگهداری و پختن قارچ نکته‌های ریزی وجود دارد که بهتر است آن‌ها را بدانید.

    کد خبر: 920532 ۱۳۹۹/۰۳/۱۱ ۱۵:۴۷:۰۷ A

    خانه | سایر رسانه‌ها

    بهترین راه نگهداری از قارچ بدون آنکه سیاه شود

    برای نگهداری و پختن قارچ نکته‌های ریزی وجود دارد که بهتر است آن‌ها را بدانید.

    به گزارش ایلنا، وجود آب و پروتئین زیاد در قارچ زمینه فساد این ماده غذایی با ارزش را فراهم می‌نماید و نگهداری ان را مشکل می‌سازد. قارچ تازه بیش از ۴۸ ساعت در دمای ۲۰ درج قابل نگهداری نیست، ولی چنانچه آن را در دمای ۴ درجه نگهداری کنیم برای مدت یک هفته سالم خواهد ماند.

    در هوای گرم تابستان مدت نگهداری قارچ از این هم کمتر می‌شود و تقریبا بعد از ۲۴ ساعت دچار بخارزدگی شدید و زردی بیش از حد می‌شود موارد بالا درباره قارچ صدفی نسبت به قارچ دکمه‌ای مصداق بیشتری پیدا می‌کند و این قارچ از ماندگاری کمتری برخوردار است. چنانچه به واسطه عدم وجود بازار مناسب، مجبور به نگهداری طولانی مدت‌تر قارچ شدیم، می‌توان قارچ را کنسرو، خشک یا منجمد کرد و یا در نمک نگهداری کرد و یا به صورت ترشی و مربا مورد استفاده قرار داد.

    نکته‌هایی مهم که برای نگهداری از قارچ باید بدانید

    برای نگهداری قارچ با تعداد و حجم بالا، روش‌های مختلفی وجود دارد. اگر می‌خواهید قارچ‌های تازه‌ای که خریداری کرده‌اید را برای مدت زمان طولانی نگه‌داری و حفظ کنید، تا هر زمان که خواستید از آن‌ها استفاده کنید، می‌توانید یکی از روش‌های پیشنهادی ما را به کار بگیرید.

    منجمد کردن قارچ

    هر چند که می‌توان قارچ‌های تمیز شده را به مدت یک ماه در فریزر - ۲۰ درجه - نگهداری کرد، ولی برای نگهداری دراز مدت قارچ در منزل، بهتر است که به یکی از شیوه‌های زیر عمل نمود:

    ۱. قارچ‌ها را در یک پارچه توری می‌ریزند به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در آب در حال جوش قرار می‌دهند و در نهایت پس از حذف آب اضافی با پهن کردن روی یک قطعه پارچه در فریزر منجمد می‌کنند.

    ۲. قارچ‌ها را ابتدا به مدت ۱۰ دقیقه بخارپز می‌کنند (به این ترتیب که آن‌ها را در زودپز حاوی ۱ تا ۲ سانتیمتر آب می‌ریزند و به دور از تماس مستقیم با آب قرار می‌دهند) آن گاه قارچ‌های بخار پز شده را با قرار دادن در هوای آزاد خنک و در نهایت منجمد می‌کنند.

    ۳. قارچ‌ها را تمیز می‌کنند و در روغن تفت می‌دهند. این قارچ‌ها در صورت نگهداری در ظروف در بسته برای چهار ماه در فریز قابل نگهداری هستند.

    ۴. قارچ‌ها را در کره ذوب شده می‌ریزند و سپس در فریزر منجمد می‌کنند.

    سفید کردن در آب جوش

    قارچ‌هایی که شسته اید را از ظرف آب سرد درآورید و بعد داخل آبکش بریزید و کمی آبکش را تکان دهید. بعد قارچ‌ها را به مدت ۱-۲ دقیقه در ظرف حاوی آب جوش بریزید و بعد دوباره آن‌ها را آبکشی کنید و دوباره داخل آب سرد بریزید. این فرآیند را چند بار تکرار کنید، ولی از پخته شدن قارچ‌ها در آب جوش جلوگیری کنید. بعد از سرد شدن قارچ‌ها آن‌ها را آبکشی کنید.

    به این ترتیب می‌توانید تعداد انبوهی از قارچ را طی مدت زمان کوتاه ضدعفونی کرده و تمام لکه‌ها و سیاهی‌های چسبیده روی سطح آن‌ها را از بین ببرید. زیرا طی فرآیند سرد و گرم کردن یک لایه از پوست قارچ جدا می‌شود و لایه‌ی سفیدتر آن پدیدار می‌شود. در ضمن قارچ‌ها به حالت نیم پز در می‌آیند. حالا قارچ‌ها را داخل ظرف‌های پلاستیکی فریزری بریزید و در فریزر قرار دهید. دقت کنید که ظرف‌ها را خیلی پر نکنید تا طی فرآیند یخ زدن از ظرف بیرون نزنند.

    هر بار که می‌خواهید سوپ درست کنید، محتویات یکی از ظرف‌ها را داخل سوپ بیندازید. به این ترتیب هر موقع از سال و هر وقت که بخواهید در سوپ خود می‌توانید قارچ بریزید و یا این که از آن در کنار سایر غذا‌ها مثل استیک گوشت استفاده کنید. در روش سفید کردن قارچ با استفاده از روش سرد و گرم کردن و نیم‌پز کردن قارچ‌ها، عمل آنزیماتیک متوقف می‌شود و قارچ‌ها به حالت خمیری در نمی‌آیند. در ضمن تمام آلودگی‌های آن‌ها از بین می‌رود. این روش برای حجم بالای قارچ بهترین روش است و به سادگی طی مدت زمان کوتاهی انجام می‌شود. طعم اصلی آن‌ها نیز تا حدود زیادی حفظ می‌شود.

    نگهداری قارچ در نمک

    استفاده از نمک یکی از قدیمی‌ترین روش نگهداری غذاهاست در مورد قارچ یک قسمت نمک با سه قسمت قارچ تمیز و تازه به صورت لایه لایه روی هم می‌ریزند و دقت می‌کنند که لایه آخر قارچ به طور کامل با نمک پوشیده شود.

    بخار پز کردن قارچ

    این روش شباهت زیادی به روش سفید کردن دارد فقط به جای آب داغ و آب سرد از بخار استفاده می‌شود. سبد مخصوص بخارپز کردن را به نحوی در ظرف آب جوش قرار دهید که در تماس با آب نباشد و روی آن قرار بگیرد. قارچ‌ها را به مدت ۲ دقیقه داخل سبد بریزید. سپس آن‌ها را داخل آب سرد فرو ببرید و بعد آبکشی کنید. بخار آب جوش باعث تمیز شدن، نیم‌پز شدن و سفید شدن قارچ‌ها می‌شود.

    قارچ‌ها را داخل ظرف‌های کوچک پلاستیکی بریزید و آن‌ها را داخل فریزر بگذارید. قارچ‌ها را می‌توانید هر زمان که خواستید در سوپ و یا سایر غذا‌ها مورد استفاده قرار دهید. این روش نیز بسیار راحت است و طعم و بافت قارچ‌ها در زمان نگهداری بیشتر حفظ می‌شود. فقط احتمال دارد که آلودگی‌های روی سطح قارچ‌ها به اندازه‌ی روش سفید کردن پاک نشوند.

    ترشی قارچ

    ابتدا قارچ‌ها را می‌شویند و سپس آب اضافی آن‌ها را حذف می‌کنند آنگاه در روغن و سرکه تفت می‌دهند. پس از سرد شدن همرا با ادویه جات در شیشه مناسب می‌ریزند و آن را با سرکه پر می‌کنند. روز بعد سرکه موجود در شیشه را در ظرفی دیگر می‌جوشانند و پس از سرد شدن به شیشه مربوطه برمی گردانند. این مرحله را یکبار دیگر در روز بعد تکرار می‌کنند. در نهایت نیز شیشه را با سرکه پر و برای مدتی در جای خنک نگهداری می‌کنند.

    تفت دادن قارچ

    برای این کار، ابتدا قارچ را هر اندازه و شکلی که دوست دارید خرد کنید و بعد در روغن زیتون یا روغن گردو و یا کره سرخ کنید. فقط قارچ‌ها را مقداری تفت بدهید و از پختن آن‌ها به طور کامل پرهیز کنید. سپس بگذارید قارچ‌ها سرد شوند. داخل بشقاب یا ظرف شیشه‌ای بریزید. بعد از سرد شدن قارچ‌ها را به ظرف‌های کوچک‌تر مخصوص فریزر منتقل کنید.

    منبع : www.ilna.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 13 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید