طرز پخت شیرینی نارگیلی
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
طرز پخت شیرینی نارگیلی را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه شیرینی نارگیلی ساده با پیمانه و طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی نارگیلی ساده با پیمانه و طعمی بی نظیر شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های سنتی و قدیمی ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در
طرز تهیه کیک صبحانه ساده به روش خانگی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک صبحانه کیک صبحانه یکی از انواع کیک های پرطرفدار و ساده بین المللی است که همانطور که از نامش مشخص …
طرز تهیه شیرینی نارگیلی ساده
شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های سنتی و قدیمی ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نارگیلی ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم شیرینی نازگیلی
پودر نارگیل چرب ۶۰ گرم (۱ پیمانه)
شکر ۱۷۰ گرم (۱ پیمانه)
روغن مایع ۱۰۰ گرم (⅔ پیمانه)
سفیده تخم مرغ ۶۰ تا ۹۰ گرم (۲ تا ۳ عدد)
آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی نارگیلی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی نارگیلی ساده ابتدا پودر نارگیل را به همراه شکر و نیمی از روغن مایع و نیمی از سفیده تخم مرغ داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم تا مواد به طور کامل مخلوط شوند.
مرحله دوم
در صورتی که به میکسر یا مخلوط کن در دسترس نداشتیم، می توانیم مواد را دو مرتبه چرخ کنیم. غلظت مواد باید پس از مخلوط کردن در حل شله زرد باشد، در صورتی که مواد سفت بود مقداری سفیده تخم مرغ و روغن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا به غلظت مناسب برسیم. در ادامه یک قابلمه را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند. حالا مخلوط مواد را درون یک کاسه فلزی می ریزیم.
مرحله چهارم
کاسه حاوی مواد را روی درب قابلمه قرار می دهیم تا با بخار آب گرم شود. حالا شروع به داغ زدن مواد می کنیم. داغ زدن یعنی اینکه مانند هم زدن حلیم با یک قاشق چوبی یا پلاستیکی مواد را به صورت مداوم زیر و رو کنیم.
مرحله پنجم
داغ زدن مواد را باید تا زمانی ادامه دهیم که وقتی کمی از مواد را بین انگشتامان لمس می کنیم، دانه های شکر را حس نکنیم. در ادامه باقیمانده روغن و سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.
مرحله ششم
حالا مجددا مواد را داغ می زنیم تا کاملا یکدست شوند، زمانی که مایه شیرینی منسجم شد، آب لیمو ترش و وانیل را اضافه می کنیم، سپس کاسه را از روی بخار آب کنار می گذاریم. در ادامه فر را با دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه مایه شیرینی آماده شد، آنرا درون قیف می ریزیم، سپس درون سینی فر را با کاغذ روغنی نسوز و با کیفیت پوشش می دهیم. حالا مایه شیرینی را با چند سانتی متر فاصله روی سینی فر قیف می زنیم.
مرحله هشتم
برای اینکه روی شیرینی ها گنبدی نشود، دستمان را چرب می کنیم و روی شیرینی ها را صاف می کنیم، سپس در فر قرار می دهیم تا بپزند. حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه زمان برای این شیرینی خوشمزه زمان نیاز است.
مرحله نهم
در صورتی که تمایل داشته باشیم روی شیرینی ها، مانند شیرینی نارگیلی بازاری ترک بخورد، در پایان پخت چند دقیقه گریل را روشن می کنیم. در نهایت شیرینی ها را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شوند، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم.
آخرین بروز رسانی در : جمعه 9 مهر 1400
منبع :niloufar_nekoueian
مطالب جدید
طرز تهیه شیرینی کنجدی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک زعفران و گلاب مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه مشته بادمجان به روش سنتی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان گاتا ارمنی به روش بازاری و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خانگی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه حلوای کفگیری به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ارمنی پلو به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه مافین شکلاتی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سالاد انار مجلسی و شیک با کلم و طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک بی بی شکلاتی مخصوص با طعمی بی نظیر
طرز تهیه چیز کیک هلو به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کاچی زعفرانی با نبات مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی شاه پسند مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک بستنی به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه فیله استریپس فست فودی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ترشی مخلوط زرد رنگ خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه چیز کیک انبه به روش مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کوکی قهوه به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی کره ای به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه کوکوی پیازچه به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه حلوا نثار ارومیه به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پلو گوشت عربی به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه بورک تره فرنگی به روش ترکیه ای و طعمی بی نظیر
طرز تهیه کرامبل کیک سیب گردو دارچین با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سیرابی با نخود به روش بازاری و طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی مغزدار به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه قرابیه پرتقالی به روش مجلسی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه دیگچه مشهدی به روش سنتی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه بورک عدس خوشمزه و ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه کوفته فلاح خوشمزه و ترکیه ای مرحله به مرحله
مدل دستبند طلا شیک و مجلسی دخترانه + دستبند طلا زنانه
تاریخچه و سنت های شب یلدا + آداب و رسوم شب یلدا در ایران
طرز تهیه مربای پرتقال خانگی خوشمزه به روش بازاری
روش های آرایش چشم ساده و سریع را یاد بگیرید
طرز تهیه باقالی پخته شده خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
مطالب جدید
طرز تهیه نان گاتا ارمنی به روش بازاری و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک بی بی شکلاتی مخصوص با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خانگی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه ساده و پفکی به روش بازاری و قنادی
طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه ساده و پفکی به روش بازاری و قنادی شیرینی نارگیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که در بعضی از مناطق با نام
طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه ساده و پفکی به روش بازاری و قنادی
طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه ساده و پفکی به روش بازاری و قنادی طرز تهیه شیرینی نارگیلی
شیرینی نارگیلی
شیرینی نارگیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که در بعضی از مناطق با نام نان نارگیلی هم شناخته می شود. شیرینی نارگیلی از نظر ظاهری شباهت زیادی به شیرینی گردویی دارد البته رنگ این دو شیرینی متفاوت است.
با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شیرینی نارگیلی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شیرینی نارگیلی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیرینی نارگیلی با پارسی دی همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی گردویی با پیمانه
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم شیرینی نارگیلی پفکی با پیمانه
سفیده تخم مرغ ۱۵۰ گرم (حدود ۵ عدد )
پودر نارگیل ۱۵۰ گرم (۱ لیوان سرخالی بعلاوه ۱ لیوان یک بند انگشت خالی)
شکر ۳۰۰ گرم (۱ و ۱/۳ پیمانه )
روغن مایع ۹۰ گرم (حدود ½ پیمانه)
وانیل ۱/۸ ق چای خوری
آبلیمو ۱.۵ ق چای خوری
دستور پخت
طرز تهیه شیرینی نارگیلی
مرحله اول: چرخ کردن مواد
برای تهیه شیرینی نارگیلی پفکی ابتدا پودر نارگیل و شکر و نصف بیشتر سفیده و نصف روغن را باهام مخلوط کنید و از چرخ گوشت رد کنید یا می توانید شکر و پودر نارگیل را ابتدا داخل غذاساز ریخته و چندتا پالس بزنید تا ریزتر شوند و بعد نیمی از سفیده تخم مرغ ونیمی روغن مایع را اضافه کنید ( در صورت عدم دسترسی به چرخ گوشت و غذاساز باید پودر نارگیل را داخل آسیاب برقی ریخته تا کمی ریزتر شود سپس بقیه مواد را به آن اضافه کرده).
طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله
مرحله دوم : بن ماری کردن شیرینی نارگیلی
مواد را داخل یک کاسه ریخته و روی بخار غیر مستقیم بخار آب قرار دهید و مدام از کف ظرف به صورت دورانی هم بزنید تا کمی گرم شود باید مانند حلیم گندم که نیاز به هم زدن مداوم دارد.
مرحله سوم: افزودن آبلیمو و وانیل
وقتی مواد گرم شد ظرف را از روی حرارت بردارید و باقی مانده سفیده تخم مرغ و روغن مایع و وانیل و آبلیمو را اضافه کنید و مجدد ظرف را روی حرارت قرار دهید و مدام سریع هم بزنید دقت کنید نباید اصلا مواد بجوشد وگرنه شیرینی براق نمی شود وقتی بخار آب کم کم تبخیر شد و به غلظت فرنی رسید و کاملا غلیظ و کشدار شد و از قاشق به صورت پیوسته ریخت مواد شیرینی نارگیلی ما حاضر است.
مرحله چهارم : تهیه شیرینی نارگیلی
مواد داخل کاسه را به یک ظرف دیگر منتقل و در دمای محیط قرار دهید تا کمی ولرم و خنک شود به هیچ عنوان نباید ظرف را داخل یخچال قرار دهید سپس فر را روشن کنید تا گرم شود و مواد شیرینی را داخل قیف ریخته و کف سینی را کاغذ روغنی بی اندازید و کمی چرب کنید.
طرز تهیه شیرینی لطیفه بدون فر
مرحله پنجم : پخت شیرینی نارگیلی
قیف را بدون ماسوره داخل سینی به اندازه دلخواه و با فاصله از هم بزنید و روی شیرینی را که نوک تیز شده با نوک انگشت چرب شده صاف کنید سپس داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید ابتدا ۱۰ دقیقه روی دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا پخته شود سپس دما روی ۱۷۵ درجه قرار دهید و ۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد از فر خارج کنید کمی که خنک شد از روی سینی فر جدا کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه شیرینی نارگیلی خانگی و پفکی با پیمانه
در مرحله بن ماری کردن دقت کنید در انتهای پخت انگشت را داخل کاسه فرو ببرید نباید ذرات شکر احساس شود و گرما را حس کند ولی نسوزد.
اگر مرحله داغ زدن شیرینی را درست انجام دهید روی شیرینی براق و ترک می خورد.
از پودر نارگیل تازه استفاده کنید.
حتما در مرحله بن ماری کردن باید حرارت کم باشد حداقل ۳۰ الی ۳۵ دقیقه طول بکشد.
اگر مواد را به ترازو کرده باشید شیرینی خوبی خواهید داشت اما اگر در داغ زدن کمی مواد شل بود مقداری پودر نارگیل و اگر مواد کمی سفت بود کمی سفیده تخم مرغ اضافه کنید.
در فرهای برقی ۲۰ درجه دما ها را کمتر بگذارید.
سعی کنید برای تهیه شیرینی نارگیی از سینی فر استفاده نکنید زیرا رنگ شیرینی زود تیره می کند.
3.9 (78.14%) 516 votes
source : taherehmahmoodi_e
مطالب مرتبط
طرز تهیه کیک لیمو شیرین با پف زیاد و پوک و طعم فوق العاده گام به گام
طرز تهیه نان پنجره ای سه رنگ با پیمانه شیک و خوشمزه و ترد برای شب یلدا
طرز تهیه چیز کیک انار با پایه کیک (با فر) بدون قالب کمربندی شیک و مجلسی
طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور رژیمی و خوشمزه بدون گلوتن
طرز تهیه کیک مثلثی ساده و شیک و خوش طعم به همراه سس شکلاتی در خانه
طرز تهیه باقلوا شکلاتی با خمیر یوفکا و فندق خیلی ساده و خوشمزه در خانه
طرز تهیه رولت سیب و دارچین خیلی خوشمزه و راحت و ساده برای عصرانه و مهمانی
طرز تهیه کلوچه شکلاتی تابه ای نرم و لطیف و خوشمزه با پیمانه
طرز تهیه موس کیک انار شیک و مجلسی مخصوص شب یلدا + عکس مراحل
طرز تهیه چیز کیک پاییزی یخچالی (بدون فر) با کیوی راحت و سریع + عکس مراحل
طرز تهیه کماج اصفهانی بدون تخم مرغ و فر خیلی ساده و خوشمزه به روش اصلی
طرز تهیه کیک موز و خرمالو با پف زیاد خوش طعم و مزه برای عصرانه
14 دیدگاه ليدا 1 سال پیش
زمان برای فر برقی ١۵ دقیقه ١٧۵ درجه کافی بود . ممنون
8 پاسخ Admin مونا مصطفوی 1 سال پیش در پاسخ به ليدا
دما فر با توجه به برندهای مختلف فر بوده. نوش جان
3 پاسخ Mozhdh Mousavi 1 سال پیش عاااالی شد😍 2 پاسخ Admin مونا مصطفوی 1 سال پیش
در پاسخ به Mozhdh Mousavi
نوش جان -1 پاسخ ندا 1 سال پیش
عالی من خیلی از دستور پخت راضی بودم سپاس فراوان
2 پاسخ Admin مونا مصطفوی 1 سال پیش در پاسخ به ندا نوش جان 4 پاسخ فائزه 8 ماه پیش
ببخشید من درست کردم ولی موادم توی قسمت داغ زدن اصلا شل نمیشه و زبره حتی بعد چرخ کردن.اصلا نرم نمیشه و دونه دونه میشه .باید چکار کنم؟
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟