این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طريقه درست كردن سركه سيب خانگي

    دسته بندی :
    1. پشتوک
    2. مطالب سایت

    طريقه درست كردن سركه سيب خانگي را از سایت پشتوک دریافت کنید.

    طرز تهیه سرکه سیب خانگی | نکات مهم درست کردن این معجون لاغری

    مرورگر شما از این ویدیو پشتیبانی نمیکنید.

    به گزارش همشهری آنلاین، کمتر کسی است که با خواص بی‌نظیر سرکه سیب آشنا نباشد. چه خوب است که این معجون لاغری را خودتان در منزل درست کنید و از فواید سرکه سیب خانگی بهره ببرید.

    بیشتر بخوانید:

    طرز تهیه عرق نعنا دوآتشه در خانه | بهترین شیوه نگهداری از این مایع ضد نفخ

    طرز تهیه ترشی لوبیا سبز | این نکات را در تهیه انواع ترشی رعایت کنید

    طرز تهیه ترشی بامیه | ساده‌ترین روش درست‌کردن ترشی همراه با نکات کلیدی

    سیب درختی (هر نوع سیبی که باشد فرقی ندارد)

    شکر برای هر ۱۰ کیلو سیب نیم‌کیلو

    آب بدون کلر و تصفیه شده که جوشیده و سرد شده باشد (آب معدنی)

    ابتدا سیب را خرد کنید. فقط چوب سر سیب دور ریخته شود. بقیه قسمت‌ها بماند مشکلی ندارد.

    سیب‌های خرد شده را داخل دبه بریزید، شکر ریخته و به قدری آب بریزید که روی سیب‌ها را بپوشانید.

    درِ دبه را نیمه‌باز بگذارید تا هوا داخلش جریان داشته باشد و مانع کپک زدنش شود.

    دبه را در محلی گرم بین دمای ۲۵ تا ۳۰ درجه بگذارید. اگر آفتاب باشد هم زود ترش می‌شود و هم کرم نمی‌زند.

    بعد از ۳ تا ۷ روز مگس سرکه جذب بوی میوه شده و درون سرکه تخم‌گذاری می‌کند. این امر باعث ترش و تیز شدن سرکه می‌شود.

    مگس سرکه برای تهیه سرکه مفید است. ضمنا باید یک‌چهارم دبه خالی باشد.

    بعد از ۵۰-۴۰ روز صاف کرده و سرکه را جدا کنید.

    ► نکات مهم در تهیه سرکه سیب خانگی

    ۱- سیب‌های باکیفیت انتخاب کنید، چون در طعم سرکه موثر است.

    ۲- از ترکیب سیب‌های مختلف استفاده کنید.

    ۳- هرچه سیب‌ها رسیده‌تر و شیرین‌تر باشند، سرکه بهتری خواهید داشت.

    ۴- حتما قبل از خرد کردن سیب‌ها، آنها را در آب سرد بشویید.

    ۵- هرچه سیب بیشتری بردارید سرکه بیشتری خواهید داشت، اما برای اولین بار بهتر است با ۳ سیب امتحان کنید.

    ۶- اگر از سیب ارگانیک استفاده می‌کنید، لازم نیست هسته و چوبش را جدا کنید.

    ۷- سیب‌ها را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید تا سریع‌تر تخمیر شوند.

    ۸- برای تهیه سرکه هرگز از ظرف فلزی استفاده نکنید. شیشه تمیز و استریل بهترین ظرف است.

    ۹- مقدار آبی که روی سیب می‌ریزید به اندازه‌ای باشد که سطح سیب را بپوشاند.

    ۱۰- اگر آب سطح سیب را نگیرد ممکن است سرکه پوسیده و خراب شود. آب زیاد هم نریزید که سرکه رقیق شود.

    ۱۱- برای هر سیب یک قاشق چایخوری (۴ گرم) شکر کافی است.

    ۱۲- در شیشه را با پارچه تمیز پنبه‌ای بپوشانید.

    ۱۳- مخلوط را یک یا دو بار در روز با قاشق چوبی هم بزنید. هم زدن مخلوط به فرایند تخمیر و همچنین جابه‌جایی سیب در شیشه کمک می‌کند.

    ۱۴- بعد از یکی‌دو هفته وقتی همه سیب‌ها به ته شیشه بروند، فرایند تخمیر انجام شده است.

    ۱۵- مخلوط را از صافی پارچه‌ای تمیز رد کرده، داخل شیشه‌ای بریزید و رویش را با پارچه بپوشانید.

    ۱۶- به مدت ۳ تا ۶ هفته بگذارید تخمیر شود و هر چند روز یک‌بار هم بزنید.

    منبع: تصویر زندگی

    منبع مطلب : www.hamshahrionline.ir

    مدیر محترم سایت www.hamshahrionline.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه سرکه سیب خانگی

    طرز تهیه سرکه سیب خانگی

    نحوه درست کردن سرکه سیب در منزل

    سرکه سیب غیر از همه خواصی که برای زیبایی و سلامت پوست و مو دارد، می‌تواند به‌عنوان یک آنتی‌هیستامین علائم آلرژی را کم‌رنگ کند. به گزارش هلث، اگر دچار آلرژی فصلی هستید، می‌توانید با خوردن روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب با یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری عسل، بهتر نفس بکشید و از شر آبریزش بینی خلاص شوید.


    این معجون ضدآلرژی را می توانید تا سه بار در روز بنوشید. اما متخصصان معتقدند بهترین سرکه سیب نوع خانگی آن است. اگر دلتان می خواهد با سیب های زرد زمستان سرکه سیب درست کنید، از این دستور تهیه پیروی کنید.

    طرز تهیه سرکه سیب:

    مواد لازم برای روش تهیه سرکه سیب :

    درست کردن سرکه سیب در منزل :

    ابتدا سیب ها را با پوست خوب بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس آن ها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته های آن ها را جدا کنید.

    سیب های خرد شده را در دبه ای مناسب بریزید. حدود 1/4 دبه خالی باشد، دبه را نباید پر کرد. زیرا باید فضای خالی داشته باشد.

    سپس شکر، نمک، نخود و سرکه را با هم مخلوط کرده و با  آب داخل دبه بریزید. مراقب باشید آب، دبه را پر نکند. مواد داخل دبه را با قاشق چوبی خوب هم بزنید. پارچه ای روی دبه بگذارید و با کش دور آن را ببندید. این کار را به جای بستن در دبه انجام بدهید. چون در دبه ممکن است خوب بسته نشود و هوا و رطوبت وارد دبه شده و سرکه کپک بزند.

    بعد از بستن پارچه روی در دبه، آن را در جای گرم و تاریک بگذارید. تا ده روز اول هر روز در ظرف را باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید. سیب ها را به سمت پایین دبه  فشار دهید. بعد از ده روز در ظرف را محکم ببندید و ده روز زمان بدهید. در ده روز دوم به هیچ عنوان در ظرف را باز نکنید. بعد از 20 روز سیب ها نرم شده و ته ظرف ته نشین می شوند. سرکه را حداقل 50 روز دست نزنید تا جا بیفتد. پس از این مدت سرکه آماده است. آن را درون پارچه ی تنظیفی صاف کنید و در بطری بریزید و در کابینت نگهداری کنید.

    در طرز تهیه سرکه سیب دقت کنید که در روش بالا حتماً حدود دو ماه زمان بدهید تا سرکه خوب جا بیفتد.

    طرز تهیه سرکه سیب به روش ساده :

    طرز درست کردن سرکه سیب خانگی

    مواد لازم برای سرکه سیب :

    طرز تهیه سرکه سیب خانگی:

    ابتدا سیب را بشویید و اجازه بدهید خشک شوند. پس از جدا کردن دم و هسته ی سیب ها، آن ها را به قطعات کوچکتری خرد کنید. درون دبه ای تمیز و خشک بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید. دقت کنید حدود 1/4 دبه خالی باشد. در دبه را ببندید لازم نیست خیلی محکم ببندید حتی می توانید در آن را با پارچه و کش ببندید و بعد آن را در جای نسبتا گرم مانند گوشه ی آشپزخانه قرار بدهید.

    بعد از گذشت 2-3 ماه در دبه را باز کنید و بچشید اگر ترش شده بود آماده است. سپس آن را داخل پارچه ای تنظیف بریزید و آب آن را کامل جدا کنید و بعد داخل ظرف شیشه ای بریزید و بعد از 15 تا 20 روز سرکه سیب شما قابل استفاده است.

    طرزتهیه سرکه سیب

    نکته برای تهیه سرکه سیب:

    برای تهیه ی سرکه سیب، سیب ها حتما سالم و بدون گندیدگی و خرابی باشند. هرچه سیب ها سالم و شیرین باشند سرکه ی با کیفیت تری خواهید داشت.

    برای تهیه ی سرکه سیب می توانید سرکه اضافه نکنید. در این صورت مدت بیشتری طول می کشد که سرکه عمل بیاید امکان دارد 7-8 ماه یا حتی 1 سال طول بکشد.

    هر چقدر سیب ها بیشتر له شده باشند و آب آن ها گرفته شود و سرکه به آن اضافه کرده باشید و در دمای مناسب قرار بدهید سرکه سیب شما زودتر عمل می آید.

    می توانید برای اینکه فرآیند تخمیر سریع تر شود اندازه ی کف دست نان سنگک روی سیب های درون دبه بگذارید.

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

    منبع مطلب : www.beytoote.com

    مدیر محترم سایت www.beytoote.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه سرکه سیب | ساده ترین روش طرز تهیه سرکه سیب

    طرز تهیه سرکه سیب | ساده ترین روش طرز تهیه سرکه سیب

    سرکه یک فراورده است طبیعی که برای مصارف مختلف از آن استفاده می شود مانند خواراکی و پزشکی و پاک کنندگی در مطالب زیرطرز تهیه سرکه سیب به چند روش مختلف آموزش داده خواهد شد و در ضمن تهیه سرکه خرما ، سرکه انار رانیز آموزش داده  شده است لطفا ادامه مطالب را بخوانید ......

    روش یک:1- ابتدا سیبها را کاملا تمیز بشویید.2-آنها را به چهار قاچ تقسیم کنید و هسته ها ودم آن را جدا نمایید.3-یک سطل آماده کنید و سیبها را درون آن بریزید .یک قاشق مخمر نانوایی را با آب گرم حل کنید و به سیبها اضافه کنید ویا می توانید به اندازه یک کف دست نان روی آنها قرار دهید .روی ظرف را تا جایی که ¼ ن خالی بماند زیرا بر اثر تخمیر بالا می آید و از ظرف سر ریز نشود .4- به مدت7 تا 8 ماه با آن کاری نداشته باشید تا عمل تخمیر صورت بگیرد .بعد از آن مدت مواد را صاف می کنیم.5-مواد صاف شده را درون شیشه می ریزیم بعد از مدت پانزده روز آن را استفاده می کنیم.

    طرز تهیه سرکه سیب فوری

    روش دوم:1- ابتدا سیبها را کاملا تمیز بشویید .2-آنها را به چهار قسمت تقسیم کرده و هسته و دم ان را جدا کنید .3-آب سیبها را به وسیله ی آبمیوه گیری بگیرید .4-آب سیبها را درون ظرف مورد نظرتان بریزید و به ازای هر کیلو آب سیب یک لیوان سرکه سیب اضافه کنید .5- ظرفتان را به مدت 40 روز در جای گرم قرار دهید در این روش به آب نیاز ندارید و بعد از چهل روز بدون صاف کردن مورد استفاده قرار می گیرد.

    چگونه سرکه سیب درست کنیم

    طرز تهیه سرکه سیب درختی

    روش سوم: 1- ابتدا سیبها را کاملا تمیز بشویید .2- آنها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته ودم ان را جدا کنید.3-سیبها را دخل ظرف بریزیدو نصف ظرف را آب پر کنید و به ازای هر 3 کیلو سیب 1کیلو سرکه سیب اضافه کنید .4-البته می تونید از سرکه انگور ویا گلابی نیز استفاده کنید 5- ظرف را طوری پر کنید که ¼ آن خال بماند تاعمل تخمیر به درستی انجام شود .ظرفتان در جایی گرم قرار دهید .هفته ای یک مرتبه مواد را زیر ورو کنید وقتی مواد کاملا بالا آمد آن را صاف کرده ودر ظرف بریزید بعد از 20 روز آماده مصرف است.

    روش چهارم:1- مانند مراحل بالا سیبها را بشویید و خرد کنید وهسته ودم آن را بکنید .2-سیبها را با دستگاه چرخ گوشت چرخ کنید .3- به ازای هر کیلوگرم سیب چرخ شده یک لیوان سرکه به آن اضافه کنید .3- مواد را در ظرف مورد نظر ریخته ودر جای گرم قرار دهید .4- دو ماه به مواد دست نزنید بعد از آن مواد را صاف کنید و در جایی بهداشتی قرار دهید بعد از مدت 15 روز قابل استفاده می باشد.

    روش پنجم :س1- سیب ها را بشویید و دم و هسته ان را جدا کنید .2- سیبها را چرخ کنید.3-یک یا دو قاشق مخمر نانوایی را با آب ولرم مخلوط کرده وبه مواد اضافه کنید برای 4 تا 5 پنج کیلو سیب چرخ شده .4-مخلوط را در ظرف بریزید ودر جایی گرم قرار دهید .5- مدت 2 الی 3 هفته مرحله الکلی و به همین زمان یعنی 2الی 3 هفته بعد هم به ترشی می رسد و به سرکه سیب تبدیل می شود.

    طرز تهیه سرکه خرما

    سرکه خرما

    مواد لازم:1- خرما  دو کیلوگرم 2- آب جوش چهار لیتر3-یک قاشق غذا خوری نمک 4- سرکه نیم لیتر5-مخمر نانوایی یک قاشق مرباخوری

    طرز تهیه:هسته ی خرما ها را درآورید و تو سط چرخ گوشت چرخ کنیدوآنها را داخل ظرفی که غیر فلزی باشد بریزید دقت کنید که  دهانه آن باز بشد.آب و بقیه مواد را اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و در جای تاریک و گرم قرار دهید .25 تا 50 روز بستگی به دمای محیط دارد آن را به حال خود بگذارید.فقط هفته ای یک مرتبه موا د را زیرورو کنید.بعد از مدت تعیین شده مواد را صاف کرده و مورد استفاده قرار دهید.

    طرز تهیه سرکه انار

    مواد لازم :5 کیلوگرم انار ،سه قاشق غذا خوری نمک،سرکه از هر نوعی که باشد 1لیتر،شکر پنج قاشق غذا خوری

    طرز تهیه :انارها را دان کنید  نمک وشکر را به آن اضافه کنید و به مدت سه ساعت در محیطی گرم قرار دهید و آنها را با دست له کنید و سپس سرکه جوشیده وسرد شده را به آن اضافه کنید .درب ظرف را ببندید ودور آن را خمیر بزنید که هوا وارد آن نشود و به مدت 30 الی 35 روز در جای خنک قرار دهید .بعد از آن را با دست له کنید و از صافی بگذرانید و آن را به مدت 10 دقیقه بجوشانید وبعد از سرد شدن  سرکه را داخل ظرف بریزید ودر جای خنک وتاریک نگهداری کنید .

    البته این را باید ذکر کرد که سرکه انار برای گروه خونی O،Aمناسب و برای گروه خونی BوABمناسب نمی باشد .

    طرز تهیه سرکه انگور ؛ بدون استفاده از مخمر و سرکه آماده

         مواد لازم برای تهیه سرکه انگور

    انگور (از هر نوع) یک کیلو
    آب سه لیتر
    نخود یک قاشق غذاخوری
    بلغور گندم یک قاشق غذاخوری
    نمک سه قاشق چای‌خوری

        طرز تهیه سرکه انگور :
    برای تهیه سرکه انگور در ابتدا انگورها را به خوبی شستشو دهید بعد از شستن آنها را روی پارچه ای پهن نمائید تا خشک گردند بعد ظرف مناسبی مثل یک دبه را بردارید و انگورها را در آن بریزید در مرحله بعد آب را به دبه بیافزایید تا جایی آب بریزید که روی انگورها را بگیرد . از انگور خراب استفاده ننمائید چون باعث خرابی سرکه می گردد در ضمن می توان انگور را درسته در دبه بریزید یا چنگ بزنید و له شده آن را در دبه قرار دهید اگر له کنید فرایند آماده شده تسریع می گردد
    حالا در این مرحله نخود و بلغور را اضافه نموده با اضافه کردن نخود و بلغور گندم نیازی به ستاده از مخمر نیست و این دو همان عمل تخمیر را انجام می دهند روی دبه  پارچه تنظیف قرار دهید نباید درب ظرف را بست باید جریان هوا برقرار باشد اگر اینچنین نباشد سرکه ترش نمی گردد دبه را در محیط تاریک با دمای 25 درجه سانتی گراد بگذارید مدت زمان نگهداری در این شرایط 20 روز می باشد و درجه هوا خیلی مهم است اگر کمتر از 25 درجه باشد عمل تخمیر صورت نمی گیرد و اگر بیشتر از این دما باشد انگور ها کپک می زنند.
    در هنگام سه روز اول گذشت این بیست روز هر رز باید دبه را تکان دهید و زیر و رو نمائید بعد از گذشت سه روز در هفته دوبار این کار را تکرار نمائید.
    پس از سپری شده بیست روز انگورها را از دبه خارج نمائید و مایع حاصله را در ظرف مناسب دیگری بریزید البته انگورها را هم در توری بریزید و آب ضافه آن را بگیرید و به مایع قبلی بیافزائید بعد نمک را به ظرف مذکور بیافزائید و خوب هم بزنید. اگر دوست دارید رنگ سرکه شفاف تر گردد نصف فنجان سرکه سیب به شیشه اضافه نمائید.
    حالا درب ظرف را ببندید البته بازهم راهی برای گذر هوا قررار دهید و دوباره ظرف را به همان محیط قبلی برگردانید  و برای مدت زمان سی الی پنجاه روز به حال خود رها نموده و دیگری نیازی به تکان دادن ظرف نیست
    وقتی مدت زمان ذکر شده به پایان رسید مایه را از صافی رد نموده تا صاف گردد و با کمک قیف در ظرف شیشه ای مناسب که حتما درب آن بسته گردد و استریل شده باشد بریزید. ( طرز تهیه سرکه )

    منبع مطلب : www.saat24.news

    مدیر محترم سایت www.saat24.news لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 2 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای پاسخ کلیک کنید