این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    قهرمان جام جهانی برزیل

    دسته بندی :
    1. پشتوک
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    قهرمان جام جهانی برزیل را از این سایت دریافت کنید.

    جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴

    جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴

    از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

    «جام جهانی ۲۰۱۴» به اینجا تغییرمسیر دارد. برای بازی رایانه‌ای جام جهانی ۲۰۱۴ فیفا جام جهانی ۲۰۱۴ (بازی ویدئویی) را ببینید.

    جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴

    Copa do Mundo da FIFA

    Brasil 2014[nb ۱]

    نشان رسمی جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴

    جزئیات مسابقات کشور میزبان  برزیل

    تاریخ برگزاری ۱۲ ژوئن – ۱۳ ژوئیه ۲۰۱۴

    ۲۲ خرداد – ۲۲ تیر ۱۳۹۳

    شمار تیم‌ها ۳۲ تیم (از ۵ کنفدراسیون)

    شمار ورزشگاه‌ها ۱۲ ورزشگاه (در ۱۲ شهر)

    رده‌بندی نهایی

    آلمان (چهارمین عنوان)

    نایب‌قهرمان  آرژانتین

    جایگاه سوم  هلند جایگاه چهارم  برزیل آمار مسابقات

    بازی‌های برگزار شده ۶۴

    گل‌های زده شده ۱۷۱ (۲٫۶۷ گل به‌ازای هر بازی)

    تماشاگران ۳٬۴۲۹٬۸۷۳ (۵۳٬۵۹۲ نفر به‌ازای هر بازی)

    بیشترین گلزن(ـان) خامس رودریگز

    (۶ گل)[۱]

    بهترین بازیکن(ـان) لیونل مسی[۲]

    بهترین بازیکن جوان پل پوگبا[۳]

    بهترین دروازه‌بان مانوئل نویر[۴]

    جایزه بازی جوانمردانه  کلمبیا[۵]

    → ۲۰۱۰ ۲۰۱۸ ←

    جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ بیستمین دورهٔ جام جهانی فوتبال بود که از ۱۲ ژوئن ۲۰۱۴ تا ۱۳ ژوئیه ۲۰۱۴ در کشور برزیل برگزار شد و در نهایت با قهرمانی تیم ملی فوتبال آلمان پایان گرفت. در دیدار پایانی ژرمن‌ها موفق شدند با یک گل ماریو گوتزه در دقایق پایانی وقت اضافه دوم، تیم ملی آرژانتین را شکست دهند.

    برزیل پس از میزبانی در سال ۱۹۵۰ میلادی، برای دومین بار موفق به کسب میزبانی جام جهانی گردید. این کشور پس از مکزیک، ایتالیا، فرانسه و آلمان، پنجمین کشوری است که برای دومین بار میزبان جام جهانی می‌شود. در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل، طبق ادوار گذشته (از جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه به بعد) ۳۲ تیم حضور داشتند که شامل ۱۳ تیم از اروپا، ۶ تیم از آمریکای جنوبی (همراه با برزیل)، ۵ تیم از آفریقا، ۴ تیم از آسیا و ۴ تیم از منطقه کونکاکاف (آمریکای شمالی، مرکزی و کارائیب) می‌شدند.

    در این رقابت‌ها ۶۴ مسابقه در ۱۲ شهر مختلف برزیل برگزار شد.[۶] در این دوره از مسابقات تمامی قهرمانان ادوار قبلی جام جهانی یعنی برزیل، ایتالیا، آلمان، آرژانتین، اروگوئه، اسپانیا و فرانسه حضور داشتند. مدافع عنوان قهرمانی - اسپانیا - در مرحله گروهی همراه با انگلستان و ایتالیا حذف شدند. اروگوئه هم در دور یک‌هشتم نهایی حذف شد. هم چنین، فرانسه در دور یک چهارم نهایی حذف شد. دیدار فینال بین دو قهرمان اسبق جام جهانی، آلمان و آرژانتین، برگزار شد، که نهایتاً آلمان توانست آرژانتین را با یک گل در دقایق آخر وقت اضافی دوم شکست دهد و برای نخستین بار در تاریخ جام جهانی، مبدل به یک تیم اروپایی شود که در قاره آمریکای جنوبی قهرمان جام جهانی فوتبال شده‌است.[۷] هم چنین، این اولین بار است که قهرمان جام جهانی به صورت پی در پی از قاره اروپا (جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان: ایتالیا؛ جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی: اسپانیا و جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل: آلمان) می‌باشد.[۸][۹]

    نشان رسمی این جام، جمعه ۱۸ تیر ۱۳۸۹ با برگزاری مراسمی در ژوهانسبورگ رونمایی شد. در این مراسم علاوه بر سپ بلاتر، داسیلوا رئیس‌جمهوری برزیل ریکاردو تکسریا رئیس فدراسیون فوتبال برزیل، کافو، روبرتو کارلوس، روماریو و کارلوس آلبرتو تورس و کارلوس آلبرتو پریرا حضور داشتند. نماد جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل، تندیس جام قهرمانی است که ۲ دست سبز رنگ روی آن و یک دست زرد زیر آن قرار دارد.[۱۰]

    طراحی پوستر این جام توسط کارن هایدینگر، طراح برزیلی انجام شده‌است. این پوستر شامل نقشهٔ برزیل است که از خطوط پاهای بازیکنان تشکیل شده‌است. همچنین نماد این دوره از بازیهای جام جهانی فوتبال، فولکو، ششمین حیوانی بود که به عنوان نماد جام جهانی انتخاب می‌شد.

    انتخاب میزبان

    اعلام میزبانی برزیل توسط سپ بلاتر

    فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) در ۷ مارس ۲۰۰۳ اعلام کرد که مسابقات جام جهانی فوتبال در آمریکای جنوبی برگزار خواهد شد. این بدین منظور بود که پس از جام جهانی فوتبال ۱۹۷۸ آرژانتین، مسابقات به صورت دوره‌ای در قاره‌های مختلف جهان برگزار شود.[۱۱][۱۲]

    در ۳ ژوئن ۲۰۰۳، کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی (کونمبول) در ابتدا اعلام کرد که ۳ کشور آرژانتین، برزیل و کلمبیا خواهان میزبانی جام جهانی ۲۰۱۴ هستند. اما در ماه مارس ۲۰۰۴، کونمبول اعلام کرد که انجمن به اتفاق آراء رأی به میزبانی برزیل داده‌اند. در طول این ماه، کلمبیا تصمیم گرفت که بر پیشنهاد خود مصمم باشد و به‌طور رسمی در دسامبر ۲۰۰۶ نامزدی خود را اعلام کرد[۱۳]؛ این در حالی بود که برزیل یک هفته پیش نامزدی خود را به‌طور رسمی اعلام کرده بود. در نهایت، کلمبیا در آوریل ۲۰۰۷ رسماً از پیشنهاد خود عقب‌نشینی کرد. در نتیجه، فقط برزیل نامزد میزبانی جام جهانی ۲۰۱۴ باقی ماند، که در ۳۰ اکتبر ۲۰۰۷، فیفا پس از جلسهٔ کمیتهٔ اجرایی این فدراسیون، برزیل را به عنوان میزبان رسمی این مسابقات معرفی کرد.[۱۴]

    این بار دوم است که برزیل میزبان جام جهانی می‌شود. اولین بار برزیل در سال ۱۹۵۰ میزبان جام جهانی بود. برزیل بعد از مکزیک، ایتالیا، فرانسه و آلمان پنجمین کشوری است که برای دومین بار میزبان جام جهانی می‌شود. در هر چهار دوره قبلی که مسابقات در آمریکای جنوبی برگزار شده تیم‌های این قاره به قهرمانی رسیده‌اند (دو بار آرژانتین و دو بار اروگوئه) اما برزیل تاکنون نتوانسته در کشور خود قهرمان رقابت‌ها شود.

    مرحله مقدماتی

    تیم‌های انتخاب شده

    مقالهٔ اصلی: مرحله مقدماتی جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴

    از جام جهانی ۲۰۰۶ به بعد فیفا قوانین تعیین تیم‌های شرکت‌کننده را تغییر داد و قرار بر این شد که تنها تیم میزبان بدون شرکت در مسابقات مقدماتی به مرحلهٔ نهایی پاگذارد و قهرمان دورهٔ پیشین جام نیز موظف به شرکت در مسابقات دور مقدماتی باشد. این قانون برای جام‌های آتی هم اجرا می‌شود. مرحله مقدماتی جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ برای کسب ۳۱ سهمیه جام جهانی ۲۰۱۴ در سراسر جهان از ۳ مارس ۲۰۱۱ تا ۲۰ نوامبر ۲۰۱۳ برگزار شده‌است. جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ با حضور ۳۲ تیم از سراسر جهان برگزار خواهد شد. برزیل به عنوان کشور میزبان به صورت مستقیم در این بازی‌ها حضور دارد و ۳۱ تیم دیگر با برگزاری مسابقات مقدماتی در تمامی قاره‌ها انتخاب شده‌اند.

    منبع مطلب : fa.wikipedia.org

    یک آمار عجیب؛ برزیل قهرمان جام جهانی نمی‌شود؟!

    تیم فوتبال برزیل شانس اصلی کسب قهرمانی در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به حساب می‌آید.

    ۶۸۱۸ تعداد بازدید: ۲۶۸

    شنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۱

    ورزش جهان فوتبال جهان اخبار ویژه

    + پ -

    یک آمار عجیب؛ برزیل قهرمان جام جهانی نمی‌شود؟!

    تیم فوتبال برزیل شانس اصلی کسب قهرمانی در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به حساب می‌آید.

    به گزارش میدان، تیم فوتبال برزیل برای راهیابی به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر کار سختی نداشت و با کسب ۴۵ امتیاز، مجوز حضور در این مسابقات را به دست آورد. برزیل در گروه G جام جهانی با تیم‌های سوئیس، صربستان و کامرون هم‌گروه است و قدرتمندترین تیم گروه به حساب می‌آید.

    تیم ملی برزیل در حال حاضر، رتبه یک رنکینگ فیفا را به خود اختصاص داده و به عنوان یکی از شانس‌های اصلی قهرمانی در نظر گرفته می‌شود. با این حال آمار نشان داده تیمی که قبل از آغاز جام جهانی در رنکینگ یک فیفا قرار گرفته، هرگز نتوانسته به مقام قهرمانی برسد. با این حال، درست است که این یک نکته تاریک برای شاگردان تیته محسوب می‌شود اما نمی‌توان از احتمال بالای قهرمانی این تیم صرف نظر کرد.

    تیته علی‌رغم کارنامه خوبی که در سال‌های اخیر به دست آورده در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه نتوانست فراتر از مرحله یک چهارم پیش برود و مغلوب بلژیک شد اما حالا برای کسب ششمین جام قهرمانی به ستاره‌هایی همچون کاسمیرو، وینیسیوس، رافینیا، آنتونی و نیمار دل‌ بسته است.

    گزارش خطا 0 لینک کوتاه:

    تیم ملی برزیل جام جهانی میدان میدان نیوز

    اخبار مرتبط

    عکس/ نیمار حرکت جنجالی مسی را تقلید کرد

    ابتلای چند بازیکن تیم ملی به بیماری مرموز!

    عکس/ تیم فوتبال برزیل، لیاقت این ستاره را ندارد!

    پیشبینی عجیب نوستراداموس/ دو اتفاق هولناک، جام جهانی را تحت تاثیر قرار می‌دهد؟!

    ۵ پدیده احتمالی جام جهانی ۲۰۲۲

    مثلث هجومی قرمزها، جام جهانی را از دست دادند!

    ستاره مطرح از تیم‌ملی برای جام‌جهانی خط خورد

    ستاره برزیلی، به قرمزها چراغ سبز نشان داد!

    ارسال نظر

    منبع مطلب : meydannews.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید