این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    ماده غذایی فوق العاده مفید با روند ساخت و تولید بسیار جالب توسط یک حشره

    دسته بندی :
    1. پشتوک
    2. مطالب سایت

    ماده غذایی فوق العاده مفید با روند ساخت و تولید بسیار جالب توسط یک حشره را از سایت پشتوک دریافت کنید.

    حشرات(تنوع حشرات)

    حشرات(تنوع حشرات)

    حشرات

    حشرات

    حشرات یا شش پایان ساکن خشکی هستند و بعضی بطور ثانویه آبزی شده‌اند.سر حشرات 6 قطعه وسینه حشرات 3 قطعه است که معمولا دارای 3 جفت پا و دو جفت بال است.شکم حشرات اصولا 11 قطعه بدون زواید حرکتی دارد.چشمها مرکب و ساده‌اند.بیش از 800 هزار گونه دارند.

    حدود یک میلیون گونه از حشرات شناسایی شده و شاید چندین برابر این مقدار گونه های ناشناخته از حشرات وجود داشته باشد،حشرات به عنوان بخش اکثریت گونه های جانوری روی زمین به شمار می روند.حشرات تقریباً در تمام زیستگاه های خاکی و وابسته به آب شیرین یافت می شوند، از خشک ترین بیابان ها تا دریاچه های آب شیرین، از تاج پوشش گیاهان در یک جنگل بارانی منطقه استوایی (که در آنجا تنوع آنها به طرز باورنکردنی زیاد است) تا مناطق دور افتاده قطب شمال.حتی تعدادی از گونه‏ های حشرات در دریا یافت می شوند. بدین ترتیب عادت های غذایی حشرات نیز گوناگون است؛تقریباً هر ماده ای که ارزش غذایی داشته باشد توسط گروهی از حشرات برای تغذیه استفاده می شود.

    حشرات

    نوع حشرات

    تنوع حشرات در شکل نیز بسیار گسترده است. تقریباً تنها حالتی که درحشرات دیده نمی شود داشتن ابعاد خیلی بزرگ است. با این حال، حشرات در شمار زیادی از ویژگی ها با هم اشتراک دارند. علاوه بر مشخصه های کلی uniramian ها، اینها یک بدنه متشکل از سه قسمت شامل سر، قفسه سینه و شکم می شوند، یک جفت چشم مرکب (compound eyes) نسبتاً بزرگ و معمولاً سه چشم ساده (ocelli) که روی سر قرار گرفته اند؛ یک جفت شاخک، که آنها هم روی سر حشرات قرار دارند؛ زائده هایی نزدیک دهان حشرات شامل یک جزء لب مانند (labrum)، یک جفت اندام آرواره مانند بالایی برای گاز زدن (mandibles)، یک جفت اندام آرواره مانند پایینی (maxillae)، یک لب زیرین (labium) و قسمت زبان مانند کف دهان (hypopharynx)؛ دو جفت بال که از روی بدنه خارجی آنها رشد کرده اند (برخلاف مهره داران)؛ و سه جفت پا برای راه رفتن.

    حشرات دارای سیستم گوارش کامل و پیچیده ای هستند. زائده دهانی حشرات، به ویژه، انواع گوناگونی دارد که به شکل پیچیده ای به عادت غذایی آنها مربوط می شود.

    حشرات از طریق یک سیستم نایی، با دریچه های خارجی به نام اسپیراکل (spiracles) و لوله های بسیار ریز و ظریف شاخه ای، برای رساندن دقیق گازها به بافت های ویژه ی متابولیسم، " نفس می کشند ".اشکال آبزی حشرات ممکن است از طریق پوست خود گازها را با محیط مبادله کنند یا ممکن است انواع مختلفی از آبشش داشته باشند. دفع ضایعات نیتروژن دار از طریق لوله های مالپیگی (Malpighian tubules) انجام می شود.سیستم عصبی حشرات پیچیده است و تعدادی گره عصبی و دو رشته عصبی شکمی را شامل می شود.گره ها در عملکردشان از یکدیگر کاملاً مستقل می باشند؛برای مثال،اگر قفسه سینه از بقیه قسمت‏های بدن جدا شود، می تواند به صورت مجزا راه برود. این در حالی است که گره ها از خروجی های حسی (sensory output) نیز استفاده می کنند. یک ملخ حتی با از دست دادن یک بال می تواند با استفاده از ورودی‏های حسی (sensory output) از مغزش، این عیب را تصحیح کرده و به پرواز خود ادامه دهد. اندام های حس بسیار حساس و پیچیده هستند. علاوه بر چشم های ساده و چشم های مرکب،برخی از حشرات نسبت به صدا کاملاً حساس بوده و قدرت پاسخ دهی آنها در برابر محرک های شیمیایی بسیار شگفت آور است.

    حشرات

    حشرات مضر

    حشرات دو جنسی هستند و لقاح حشرات اغلب داخلی است. البته روش های جفت گیری در حشرات به طور غیر قابل باوری متغیر است. مطالعه این تغییر پذیری توسط زیست شناسان تکاملی، درک ما را نسبت به مسئله تکامل رفتار، تکامل اجتماعی و ویژگی هایی نظیر اندازه اولیه حشرات و الگوهای رشد گسترش داده است.در تولید مثل حشرات، معمولاً یک حشره نر از طریق مواد شیمیایی (فرومون) که از جنس ماده آزاد می شود به دنبال ماده دریافت کننده می گردد. در بیشتر گونه های حشرات، حشره های ماده، اسپرم را در یک حفره خاص در شکمشان (receptacle) ذخیره می کنند؛ حتی آن دسته از حشراتی که تعداد خیلی زیادی تخم می گذارند (مثلاً تعداد تخم ها در مورد زنبورهای عسل ممکن است بیش از یک میلیون باشد)؛ زنبورهای ماده تنها یکبار جفت گیری می کنند و تا پایان عمرشان  از اسپرم های ذخیره شده حاصل از همان جفت گیری استفاده می کنند.

    نحوه رشد حشرات یکی از مشخصه های مهم و منحصر به فرد حشرات است.در برخی از گونه ها، حشرات وقتی از تخم بیرون می آیند شکلی مینیاتوری از حشرات بالغ هستند و اسکلت خارجی آنها (پوشش محافظ خارجی) باید در روندی به نام پوست اندازی  رشد کند.

    با این حال نزدیک به 90% از گونه های حشرات، وقتی از تخم بیرون می آیند شکل کاملاً متفاوتی نسبت به ظاهر پس از نمو خود دارند. این فرم کرمی شکل حشرات معمولاً در زیستگاه های مختلفی زندگی می کنند،غذاهای متفاوتی می خورند،و شکل اندام آنها با اندام پدر و مادرشان کاملاً فرق دارد.حشره کرمی شکل (لارو) غذا می خورد، رشد می کند و بدنش به صورت دوره ای پوست اندازی می کند.در یک زمان معینی،رشد حشره کرمی شکل کامل می شود و حشره تغذیه خود را متوقف کرده و در اطراف خود یک حفاظ یا پیله می سازد. این وضعیت که حشره در آن تغذیه نمی کند شفیره نام دارد. وقتی حشرات کرمی شکل در پیله هستند به طور کامل دچار تغییر شکل یا "دگردیسی" شده و به شکل کاملاً بالغ ظاهر می شوند. حشراتی که این سیر کامل تغییرات را طی می کنند، حشرات با دگردیسی کامل (holometabolous) نامیده می شوند، گونه های دیگر حشرات که در آنها  حشرات تازه از تخم بیرون آمده به شکل بالغ خود شباهت بیشتری دارند و تنها اندازه آنها کوچکتر بوده و بدون بال می باشند، از نظر جنسی نابالغ بوده و ممکن است از جهات دیگر متفاوت باشند. شکل نابالغ این حشرات نمف (nymph) نامیده می شوند و سیکل زندگی این حشرات بر اساس فرآیند "نیمه دگردیسی" (hemimetabolous) است.

    حشرات

    حشرات مضر

    حشرات برای انسان بسیار مهم هستند.معمولاً ما نسبت به حشرات احساس مثبت و خوبی نداریم. حشرات غذای ما را می خورند، از خون و پوست ما تغذیه می کنند، محل سکونت ما را آلوده کرده و بیماری های خطرناک را منتقل می کنند. اما بدون وجود حشرات، ما قادر به زندگی نیستیم.آنها نقش مهم و اساسی در اکوسیستم ما دارند.

    فهرست خلاصه و ناقصی از فواید و نقش های مثبت حشرات عبارتند از:

    گرده افشانی اغلب گیاهان آوندی؛ تجزیه مواد آلی، تسهیل در چرخه کربن، نیتروژن و سایر مواد غذایی ضروری؛ کنترل جمعیت گونه های مضر بی مهره گان (شامل سایر حشرات)؛ تولید مستقیم برخی از مواد غذایی (برای مثال عسل)؛ و ساختن محصولات مفیدی نظیر ابریشم و شالاک (لاک شفاف).

    تا کنون هیچ توافق کلی در مورد جزئیات نحوه ارتباط گروهای مختلف حشرات با هم صورت نگرفته است.

    منبع:سایت تنوع حیوانات

    منبع مطلب : www.beytoote.com

    مدیر محترم سایت www.beytoote.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    مواد غذایی خیلی معمولی اما با ترکیبات عجیب/ از موی انسان تا شپشک‌! + تصاویر

    مواد غذایی خیلی معمولی، اما با ترکیبات عجیب و غریب؛ از موی انسان تا شپشک‌های ماده!به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ظاهرا به سختی کسی می‌تواند تعجب ما را با محتویات تشکیل‌دهنده یک غذا برانگیزد، زیرا همه می‌دانند که پنیر از شیر درست می‌شود و سوسیس از گوشت. با این حال، گاهی اوقات در صنعت غذا از ترکیباتی استفاده می‌شود که ما تاکنون نه چیزی در مورد آن‌ها می‌دانستیم نه ار کسی در مورد آن‌ها شنیده‌ایم.

    امروز به شما ۱۰ ماده غیرمعمولی و عجیب و غریب را معرفی می‌کنیم که در مواد غذایی روزانه ما به کار می‌روند. آخرین مورد در این فهرست حتما شما را شگفت‌زده خواهد کرد.

    مواد غذایی خیلی معمولی، اما با ترکیبات عجیب و غریب؛ از موی انسان تا شپشک‌های ماده!

    درختچه گرمسیری آناتو

    بذر این گیاه برای رنگ کردن غذا‌ها به کار می‌رود و آن‌ها را زرد یا نارنجی می‌کند. این بذر که بوی جوز می‌دهد اغلب در تهیه پنیر، روغن نباتی و سایر محصولات لبنی استفاده می‌شود. جالب است که رنگ آناتو اولین بار در قرن ۱۶ برای زرد جلوه دادن پنیر گلاستر به کار رفت.

    مواد غذایی خیلی معمولی، اما با ترکیبات عجیب و غریب؛ از موی انسان تا شپشک‌های ماده!

    ال سیستئین

    این ماده به دونات، کاپ کیک و کروسان اضافه می‌شود تا کار کردن با خمیر راحت‌تر شود. برای تهیه سیستئین یک ترکیب ارگانیک لازم است و بنابراین از پر اردک یا موی انسان برای انجام این کار استفاده می‌شود. ال سیستئین، با وجود چنین شیوه تولید ناخوشایندی، تاثیر خیلی خوبی در سلامت پوست و مو دارد و از تشعشعات مضر و سالخوردگی پیشگیری می‌کند.

    مواد غذایی خیلی معمولی، اما با ترکیبات عجیب و غریب؛ از موی انسان تا شپشک‌های ماده!

    کلاژن

    پروتئین حیوانی کلاژن که از رگ‌ها، استخوان‌ها، پوست و سایر قسمت‌های بدن نشات می‌گیرد برای تهیه ژلاتین استفاده می‌شود. این ماده نه تنها بک ماده معمول برای تهیه ژله و مارمالاد است بلکه در تهیه بستنی (مخصوصا بستنی میوه‌ای و بستنی موس یا آب‌شده) به کار می‌رود. یک ترکیب غیرمنتظره از «گوشت» در برخی از انواع بستنی دکانوئیک اسید است که از چربی حیوانات گرفته می‌شود.

    مواد غذایی خیلی معمولی، اما با ترکیبات عجیب و غریب؛ از موی انسان تا شپشک‌های ماده!

    آناناس

    آناناس برای به دست آوردن بروملین استفاده می‌شود؛ آنزیمی که پروتئین را تجزیه می‌کند. این ماده در صنعت فرآوری گوشت و در تولید سوسیس و دیگر محصولات گوشتی به کار می‌رود. البته، آنزیم‌های دیگری هستند که خواص مشابه دارند و از میوه پاپایا (پاپاین) و انجیر (فیسائین) گرفته می‌شوند.

    مواد غذایی خیلی معمولی، اما با ترکیبات عجیب و غریب؛ از موی انسان تا شپشک‌های ماده!

    لاتکس

    آدامس‌های اولیه از عصاره درخت ساپودیلا یا چیکو گرفته می‌شد. امروزه، پایه اصلی تقریبا تمام آدامس‌های مدرن را پلیمر‌های مصنوعی تشکیل می‌دهد. بیشترِ این ماده لاتکس است که در تولید محصولات لاستیکی از آن استفاده می‌شود. تاثیر منفی پلیمر بر بدن انسان هنوز به اثبات نرسیده است، اما به خاطر داشته باشید که سازندگان آدامس جویدن این خوراکی را در مدت بیش از ۱۰ دقیقه توصیه نمی‌کنند.

    مواد غذایی خیلی معمولی، اما با ترکیبات عجیب و غریب؛ از موی انسان تا شپشک‌های ماده!

    رزماری

    در یونان باستان از رزماری به عنوان چاشنی و برای طعم‌دار کردن و تزیین غذا استفاده می‌شد، اما امروزه این گیاه نقش بیشتری در صنعت غذا دارد. آنتی‌اکسیدان‌ها از رزماری درست می‌شوند تا از فاسد شدن غذا‌های پرچرب جلوگیری کند؛ مثلا در چیپس. این مکمل غذایی در رزماری وجود دارد و اغلب به شکلات مایع یا کرم کاکائو هم اضافه می‌شود.

    مواد غذایی خیلی معمولی، اما با ترکیبات عجیب و غریب؛ از موی انسان تا شپشک‌های ماده!

    قرمزدانه

    حشره‌ای به نام کوشینیل یا قرمزدانه رنگ قرمز به مواد غذایی می‌دهد و از جنس ماده این حشره مکزیکی گرفته می‌شود. این رنگ غذا برای تهیه مارمالاد، بستنی و رویه خامه کیک بسیار مفید است. علاوه بر این، اگر رنگ قرمز را برای یک ماده غذایی انتخاب می‌کنید، حشره کوشینیل بهترین انتخاب شما خواهد بود، زیرا آسیبی به سلامت بدن شما نمی‌زند (در موارد خیلی نادر ممکن است واکنش‌های حساسیتی ایجاد کند). اریتروسین (یک رنگ‌دهنده قرمز دیگر) است که منجر به پرکاری تیروئید می‌شود.

    مواد غذایی خیلی معمولی، اما با ترکیبات عجیب و غریب؛ از موی انسان تا شپشک‌های ماده!

    تار زغال سنگ

    تار زغال سنگ برای رنگ کردن غذا با نام رومانیتک «آلورا رد» یا آلورای قرمز در صنعت غذا استفاده می‌شود. این ماده برای رنگ ماهی، غذا‌های شیرین و کمی رنگ قرمز در نوشیدنی‌های الکلی به کار می‌رود. نظریاتی مبنی بر سمی بودن این ماده وجود دارد، اما هنوز به اثبات نرسیده است. بر خلاف نتایج تحقیقات، استفاده از این رنگ در برخی از کشور‌های اروپایی ممنوع شده است.

    مواد غذایی خیلی معمولی، اما با ترکیبات عجیب و غریب؛ از موی انسان تا شپشک‌های ماده!

    شلاک

    شلاک یک رزین طبیعی است که از حشره ماده شپشک نشات می‌گیرد. این حشرات پوسته درختان را از این ماده می‌پوشانند. از شلاک بعد از فرآوری برای تهیه پلاستیل، آب نبات و دیگر دسر‌ها استفاده می‌کنند، زیرا ظاهر براق به آن‌ها می‌دهد.

    مواد غذایی خیلی معمولی، اما با ترکیبات عجیب و غریب؛ از موی انسان تا شپشک‌های ماده!

    طلا و نقره

    این فلزات گرانبها برای تهیه مکمل غذا، رنگ‌دهنده دسر و در قنادی به کار می‌رود تا ظاهر قشنگ‌تری به آن‌ها دهد. از آنجا که طلا و نقره مواد قیمت بالایی دارد از آن‌ها فقط در غذا‌های خاص و اشرافی استفاده می‌شود.

    مواد غذایی خیلی معمولی، اما با ترکیبات عجیب و غریب؛ از موی انسان تا شپشک‌های ماده!

    یک سوال جالب: فکر می‌کنید چیس سیب زمینی را از چه چیزی تهیه می‌کنند؟

    برخی از چیپس‌ها را مستقیما از سیب زمینی تهیه نمی‌کنند. آن‌هایی که بسیار شبیه همدیگر هستند یا می‌توان در قوطی‌های شیک بسته‌بندی کرد، از آب، دانه‌های سیب زمینی خشک، نشاسته و طعم‌دهنده تهیه می‌شوند. این ترکیب به شکل ورقه‌های بزرگ فشرده می‌شود و به صورت بیضی یا تخم مرغی برش زده می‌شود تا هر کدام از ورقه‌ها به مدت ۱۱ ثانیه در روغن سرخ شوند. برخی از چیپس‌ها به شکل مقعر هستند تا به خوبی در بسته‌های لوله‌ای تا نزدیک درب لوله جا شوند و تا قبل از رسیدن به دست مصرف‌کننده سالم، دست نخوره و بدون خرد شدن باقی بمانند.

    دانستنی های امروز:

    کاربردهای عجیب و جالب لاک ناخن!

    ساخت صابون خانگی با گل خشک

    تاریخچه مجلس بله برون مهربران چیست؟

    خطراتی که در هنگام خانه تکانی عید جان شما را تهدید می‌کنند

    علت آب رفتن پارچه چیست؟

    علل برفک زدن یخچال + راه حل

    تهوع آورترین رکوردهای گینس کدامند؟

    اتو کشیدن اصولی را با ما یاد بگیرید

    باج گیری عاطفی چیست و در برابر آن چه کنم؟

    اگر صفحه کلید لپ‌تاپتان از کار افتاده بخوانید

    با این ترفند‌ها شر مورچه‌ها را از خانه خود کم کنید

    ۸ رنگی که شخصیت شما را آشکار می‌کند

    نفرین و دعا برای مرگ کسی، چه حکمی دارد؟

    این حرکات اشتباه در زبان بدن دیگران را از شما فراری می‌دهد!

    تکلیف کسی که موضوع نذر خود را فراموش کرده است

    رفتار‌های رایجی که هنگام مکالمه بی ادبی است!

    چگونه بوی بد کفش را ازبین ببریم؟

    حکم زنی که با ادعای کذب، طلاق غیابی میگیرد چیست؟

    چگونه بدون روت کردن گوشی نمایش تبلیغات در اندروید را محدود کنیم؟

    آیا خانم‌هایی که ابرو‌های خود را تاتو کرده اند می‌توانند به حج بروند؟

    ترفند‌های حرفه‌ای برای تهیه خیارشور خانگی!

    چگونه لکه جوهر و خودکار را از دیوار پاک کنیم؟

    با این ورزش ۷ دقیقه‌ای کمردرد خود را درمان کنید

    دوای رفع حسرت در این ذکر نهفته است

    بسته تعبیر خواب

    با دست زدن به این گیاه سند مرگ خود را امضا می‌کنید!

    توده‌های وحشتناک روی بینی این مرد خبرساز شد! + تصاویر

    جیب‌مان را چگونه مدیریت کنیم؟

    ماجرای تولد مشهورترین اختراع خوشمزه دنیا!

    کاربرد‌های جالب نمک که نمی‌دانید

    ظرفیت حافظه کوتاه مدت چقدر است؟

    اشتباهاتی که هنگام سشوار کشیدن مرتکب می‌شویم

    حقایقی عجیب و باورنکردنی/ از تشخیص گرم و سرد بودن آب با صدای آن تا پنگوئن شوالیه

    جشن عروسی ۵ دقیقه‌ای که تنها میهمان آن کرونا بود! + عکس

    از کنترل ذهنی تا شارژر نامرئی/ عجیب‌ترین پیش‌بینی‌ها برای گوشی‌های هوشمند در آینده

    منبع: روزیاتو

    انتهای پیام/

    منبع مطلب : www.yjc.ir

    مدیر محترم سایت www.yjc.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    حشرات غذای نسل آینده بشر خواهند بود؟/از پروتئین کرم تا کلوچه زنبور

    حشرات غذای نسل آینده بشر خواهند بود؟/از پروتئین کرم تا کلوچه زنبور

    به همین خاطر شرکت و نهادهای زیادی در حال بررسی استفاده از حشرات به عنوان منبع غذایی انسان‌ها هستند. افزایش جمعیت تا سال ۲۰۵۰ به معنای نیاز به افزایش ۷۰ درصدی تولید مواد غذایی و سالانه تولید ۲۰۰ میلیون تن گوشت بیشتر است. 

    به گزارش خبرآنلاین،چند روز قبل یک شرکت غذایی در حاشیه یک نشست در وین دانشمندان را به سفره‌ای عجیب دعوت کرد تا نشان دهد احتمالاً در آینده‌ای نزدیک باید عادت‌های غذایی مردم جهان عوض شود. در میزبانی شرکت غذایی سپایزپلن به جای استفاده از گوشت گاو و مرغ در تهیه غذاها از سوسک، ملخ و کرم استفاده شده بود.
    کریستف تومن، رئیس سپایزپلن در این باره می‌گوید: ما می‌خواهیم به مردم نشان دهیم که چگونه می‌توانند حشرات را مانند غذاهای دیگر بخورند. می‌خواهیم به آن‌ها نشان دهیم که حشرات جایگزین بسیار خوبی برای آینده خواهند بود. می‌خواهیم سطح آگاهی از این موضوع را افزایش دهیم.
    کارشناسان تخمین می‌زنند تا سال 2050 جمعیت جهان به بالای ۱۱ میلیارد نفر برسد و تامین موادغذایی برای این تعداد انسان، امری غیرممکن به نظر می‌رسد.
    رئیس سپایزپلن می‌گوید: برای بسیاری از مردم خوردن حشرات برای بار اول خنده‌دار است، اما ما می‌خواهیم به آن‌ها نشان دهیم که این تنها یک امر سرگرم‌کننده نیست. ما معتقدیم که خوردن حشرات در طی سال‌های آینده به امری عادی تبدیل خواهد شد.

    خیلی‌ها می‌دانند که به ویژه در کشورهای شرق و جنوب شرقی آسیا خوردن حشرات برای مردم عادی است و حتی در خیابان‌ها به عنوان یک غذای خوشمزه فروش این غذاها رونق دارد.

    سازمان خوار‌وبار و کشاورزی ملل متحد(فائو)، هم سال ۲۰۱۳ در گزارشی به بیش از ۲ میلیارد انسان درسرتاسر جهان اشاره کرده که درحال حاضر از حشرات به عنوان مکمل غذایی خود استفاده می‌کنند.
    در این گزارش آمده‌است که سوسک‌ها، زنبورها و دیگر انواع حشرات به عنوان غذ مورد استفاده انسان‌ها قرار دارند و پرورش حشرات یکی از متعدد راه‌های ایجاد امنیت غذایی در جهان است.

    براساس این گزارش، حشرات همه‌جا حضور دارند و به سرعت تولید مثل می‌کنند، رشد و انطباق‌پذیری بالایی دارند و میزان آلودگی که برای محیط زیست ایجاد می‌کنند نامحسوس است. همچنین بر اساس این گزارش حشرات در تبدیل خوراک به غذای قابل مصرف بسیار مقرون به صرفه هستند،‌ برای مثال جیرجیرک‌ها نسبت به گاو برای تولید میزان یکسانی پروتئین به 12 برابر غذای کمتری نیاز دارند. در گزارش سازمان ملل پیشنهاد شده که رستوران‌ها حشرات را به منوی غذایی خود اضافه کنند.


    پرورش کرم در آشپزخانه
    خبرگزاری فرانسه گزارش داده که دو محقق به تازگی دستگاهی برای پرورش کرم خوراکی در آشپزخانه درست کرده‌اند. این دستگاه می‌تواند در هفته ۲۰۰ تا ۵۰۰ گرم کرم پرورش دهد تا به مصرف خوراکی برسد. کاترینا آنجر و جولیا کایسینگر که این دستگاه را ساخته‌اند می‌گویند نسل آینده به پرورش حشرات احتیاج پیدا خواهد کرد. به گفته آن‌ها کرم‌های پرورش یافته توسط آن‌ها شامل مواد مغذی لازم هستند و کرم‌ها بیشتر از یک تکه استیک پروتئین،بیشتر از تخم مرغ ویتامین ب ۱۲ و بیشتر از کلم بروکلی فیبر دارند. جولیا کایسینگر می‌گوید: در آینده‌ای نزدیک همه مردم یا اکثر آن‌ها حشرات را خواهند خورد. اولش شاید از لحاظ روانی مشکل باشد اما به تدریج با آن کنار خواهند آمد.

    ۵۴۵۴

    منبع مطلب : www.khabaronline.ir

    مدیر محترم سایت www.khabaronline.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 2 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای پاسخ کلیک کنید