این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    نان گرم شده از این وسایل آشپزخانه بیرون میزند در جدول

    دسته بندی :
    1. پشتوک
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    نان گرم شده از این وسایل آشپزخانه بیرون میزند در جدول را از این سایت دریافت کنید.

    از وسایل آشپزخانه در حل جدول

    از وسایل آشپزخانه در حل جدول: همزن، آبمیوه گیری، هاون، ماهیتابه، ماهی تابه، جانانی

    از وسایل آشپزخانه در حل جدول

    جدول آنلاین مسابقه جدول استخاره با قرآن تبدیل تاریخ

    شرح در متن تصویری

    تاریخ امروز از وسایل آشپزخانه

    از وسایل آشپزخانه

    همزن

    آبمیوه گیری، هاون، ماهیتابه

    ماهی تابه جانانی

    بخش پیشنهاد معنی و ارسال نظرات

    جهت پیشنهاد معنی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید از اینجا ثبت نام کنید

    امتیاز شما به نتایج جستجوی از وسایل آشپزخانه در سایت جدول یاب:

    Telegram WhatsApp Twitter Facebook Skype اشتراک Gmail Copy Link SMS Email Balatarin WordPress

    معنی این واژه در بانک های دیگر

    از وسایل آشپزخانه (واژه پیشنهادی): سماور

    کشورشناسی فال حافظ اوقات شرعی آب و هوا

    تعبیر خواب

    باشگاه جدول آنلاین مسابقه جدول استخاره با قرآن تبدیل تاریخ

    شرح در متن تصویری

    تاریخ امروز

    در جدول یاب علاوه بر جستجوی معانی کلمات و لغات فارسی به فارسی از منابع و مواخذ معتبر و فرهنگ لغات ترجمه فارسی به زبان های زیر و زبان های خارجی به فارسی نیز آمده است کافی است کلمه مورد نظر از یکی از زبان های خارجی زیر را در قسمت جستجو سرچ کنید یا کلمه فارسی را به زبان مورد نظر بیابید.

    انگلیسی به فارسی

    اصطلاحات انگلیسی به فارسی

    مخفف اصطلاحات انگلیسی

    ترکی به فارسی عربی به فارسی فارسی به انگلیسی فارسی به عربی

    فارسی به ترکی استانبولی

    فارسی به ایتالیایی فارسی به آلمانی فنلاندی به فارسی فرانسوی به فارسی آلمانی به فارسی ایتالیایی به فارسی اسپانیایی به فارسی سوئدی به فارسی

    «ضرب المثل» در اصطلاح به معنای مثل زدن است. هر زبانی ضرب المثل های خاص خود را دارد. ضرب المثل ها در طول سالیان با زبان مبدا رشد کرده اند و در حافظه ها باقی مانده اند. گاهی یک ضرب المثل می تواند از توضیحات زیاد که شامل به کار بردن لغات و جملات متعددی باشد جلوگیری کند.

    تفاوت مابین «ضرب‌المثل» و «اصطلاحات ضرب‌المثلی» در شکل، ساختار و عمل‌کرد آنهاست. عده ای «ضرب المثل» را معادل «امثال و حکم» دانسته اند. امثال و حکم جمله‌ای است کامل با ساختمانی استوار بر پایه و اساسی غیرقابل تغییر، مانند:

    تب تند زود به عرق میشینه!

    هرکه بامش بیش، برفش بیشتر!

    خواستن توانستن است!

    آدم بی‌سواد کور است!

    سه سکه فروشی!

    اصطلاحات ضرب‌المثلی، برخلاف امثال و حکم، عباراتی مصطلح و عمومی هستند که ابتدا باید در جمله‌ای جایگزین شوند تا عبارتی کامل حاصل آید. این عبارت کامل نیز برحسب قید زمان، فاعل و مفعول متغیر است، مانند:

    پا توی کفش کسی کردن

    دُم خود را روی کول گذاشتن

    بی گُدار به آب زدن

    گلیم خود را از آب بیرون کشیدن

    کلاه خود را قاضی کردن

    کلاه خود را سفت چسبیدن

    این اصطلاحات ضرب‌المثلی، بدون قرار گرفتن در یک جمله کامل، فاقد خصلت‌های ضرب‌المثل خواهد بود؛ لذا تفهیم عبارات اصطلاحیِ یادشده با اضافات مقدور است، مانند:

    پایت را تو کفش بزرگ‌تر از خودت نکن!

    از ترس، دُمش را روی کولش گذاشت و دررفت!

    بی گُدار به آب نزن که پشیمان می‌شوی!

    تو اول گلیم خودت را از آب بیرون بکش، …!

    تو اول برادریت رو ثابت کن

    بنابراین، عبارات ضرب‌المثلی را می‌توان به عنوان مواد اولیه (خام) یک اصطلاح ضرب‌المثلی تعریف نمود: اصطلاحات ضرب‌المثلی، عباراتی هستند که معنا و مفهوم آن‌ها با معنی هریک از کلماتِ تشکیل دهنده آن، نسبت مستقیم نداشته باشد، مانند:

    گربه در انبان فروختن

    گربه را در (دَمِ) حجله کشتن

    دل دادن و قلوه گرفتن

    هر ضرب المثل شامل تفسیرها و معانی خاصی است که در بسیاری مواقع با معانی اصلی کلمات و عبارات به کاربرده شده در آن تفاوت ماهوی زیادی دارند. در بانک اطلاعاتی ضرب المثل های سایت «جدول یاب» این معانی و تفسیرها به صورت کامل وجود دارد.

    کافیست ضرب المثل را در کادر جستجو تایپ کنید تا معنی و تفسیر آن رویت شود.

    امروزه هرچند با پیشرفت تکنولوژی و علم برای بیماری هایی که در گذشته باعث مرگ انسان ها می شد درمان قطعی پیدا شده است و امراض مهلک بسیار ساده شده اند، اما این به معنای پیشگیری از بیماری و بی توجهی به مباحث مربوط به سلامت نیست.

    چه بسیار بیماری هایی که با رشد جوامع صنعتی به وجود آمده اند و بدون پیشگیری باعث مرگ انسان ها می شود. داشتن اطلاعات در خصوص بیماری ها، داروها و خوردنی ها باعث جلوگیری از ابتلا به بسیاری از امراض جدید خواهد شد. در سایت «جدول یاب» 5 بانک اطلاعاتی مهم در حوزه سلامت تدوین شده است که شامل این موارد می شود:

    اطلاعات بیماری ها اطلاعات داروها خواص گیاهان دارویی کالری خوراکی ها دستور پخت غذاها

    با جستجوی لغات مد نظر در این حوزه ها، اطلاعات مفیدی برای کابر در سایت به دست خواهد آمد.

    خوابیدن و خواب دیدن امری طبیعی است که همه انسان ها با آن سر و کار دارند. «خواب» ها انواع متفاوتی دارند. «خواب» ها معمولا با کیفیتی فرا طبیعی رخ می دهند و گاهی ممکن است حاوی معانی خاصی داشته باشند. بسیاری علاقه وافری دارند تا بدانند تحلیل خوابی که دیده اند چیست.

    خواب را به سه نوع تقسیم بندی نموده اند:

    ۱- رویای صالحه یا خواب نیکو که مژده ای از سمت خداوند باری تعالی است. برای نبوت پیامبران ۴۶ قسمت ذکر شده است که رویای صالحه یکی از این ۴۶ قسمت می باشد.

    منبع : www.jadvalyab.ir

    نان گرم شده از این وسایل آشپزخانه بیرون میزند

    نان گرم شده از این وسایل آشپزخانه بیرون میزند - بهترین روش نگهداری نان چیست چگونه می توان از بیات شدن نان جلوگیری کرده و کیفیت و تازگی نان ر

    نان گرم شده از این وسایل آشپزخانه بیرون میزند

    امتیاز دهید ☆★★★★ رتبه 4 از 5

    تعداد نظرات 1 دیدگاه تعداد لایک 35 پسندیدن تاریخ انتشار شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۰ بازدید 6,453 نفر

    بهترین روش نگهداری نان چیست؟ چگونه می توان از بیات شدن نان جلوگیری کرده و کیفیت و تازگی نان را حفظ کرد؟ در این مطلب به پاسخ این سوالات می پردازیم.

    نانی که از تنور بیرون می آید استریل است و بافت نرم و عطر و طعم دلچسبی دارد، ولی بلافاصله بعد از خروج از تنور و سرد شدن، به اسپور کپک های موجود در محیط آلوده می شود و اگر در نگهداری آن دقت نشود، به سرعت کپک خواهد زد. برای جلوگیری از کپک زدن و حفظ نان از بیاتی زودرس، باید در خنک کردن و نگهداری آن دقت کرد.

    در منزل و یا شرایطی که بخواهیم مقدار زیادی نان را برای مدت بیشتر از یک روز تا چند ماه نگهداری کنیم باید از روش خشک کردن و یا از روش انجماد استفاده کنیم. هر یک از این روش ها بستگی به نوع نان و شرایط نگهداری دارد. مثلاً برای نگهداری نان بربری نمی شود آن را خشک کرد ولی با انجماد می توان کیفیت و تازگی آن را برای مدت چند ماه حفظ کرد.

    درجه حرارت یخچال فقط از کپک زدن نان به مدت چند روز جلوگیری می کند ولی در بیاتی آن اثر منفی دارد.

    تازه نگه داشتن نان

    آشنایی با بهترین روش نگهداری نان

    نان بیات چیست ؟

    بی‌توجهی به اصول نگهداری نان، مغزش را سفت می‌کند، به طوری که کمتر کسی حاضر می‌شود به آن لب بزند و به اصطلاح به آن نان «بیات» می‌گویند. عده‌ای تصور می‌کنند گذاشتن نان در یخچال، جلوی بیات شدن آن را می‌گیرد اما این باور غلط است زیرا این کار روند بیات‌شدن را سریع‌تر می‌کند.

    بیات شدن، تغییرات ناخواسته و نامطلوبی است که بین زمان تولید و مصرف نان اتفاق می‌افتد و این تغییرات در دو قسمت پوسته و بافت داخلی نان ایجاد می‌شود.

    جلوگیری از بیات شدن نان

    تنها راه پیشگیری از بیات‌شدن نان، نگه‌داشتن آن در فریزر در دمای منفی ۱۰ تا منفی ۴ درجه سانتیگراد است. شاید خود شما هم به‌طور تجربی متوجه تفاوت‌های بین این دو شرایط نگهداری شده‌ باشید؛ هنگامی که نان را در فریزر می‌گذاریم، رطوبت یا آب موجود در بافت آن منجمد می‌شود و دیگر آبی در بافت نان نمی‌ماند که میان مولکول‌های پروتئین و نشاسته منتقل و کریستاله شود، به این ترتیب می‌توان نان را به مدت ۳-۲ ماه در فریزر نگه داشت. با بیرون آوردن نان از فریزر، آب منجمد شده بافت آن دوباره به حالت مایع برمی‌گردد و حالت تازه به خود می‌گیرد.

    گذاشتن نان داغ قبل از سرد شدن، باعث ایجاد تغییر حالت ظاهری، بیات شدگی زودرس، سرعت دادن در کپک زدگی، تشدید ضایعات و احتمال ایجاد بیماری گوارشی می گردد. حتی دادن نان کپک زده به گاوها مضر و سرطان زا است و همچنین باعث آلوده شدن شیر آنها می شود.

    در ایجاد ضایعات نان، مردم ۲۰ درصد، نانوایان ۳۰ درصد و آرد مصرفی ۵۰ درصد تأثیر گذارند.

    اگر طی فرآیندهای آماده‌سازی خمیر و پخت، دما و فعالیت آنزیمی تنظیم و کنترل شده باشد، از بیات شدن نان جلوگیری می‌شود.

    روش نگهداری نان

    روش نگهداری نان و حفظ کیفیت آن

    گذاشتن نان های داغ روی هم، کپک زدگی را تسریع، فسادزدگی را تسهیل و ضایعات نان را تشدید می کند. در حقیقت درجه حرارت نان در هنگام بسته بندی از عوامل مهم در مدت زمان نگهداری نان است.

    قبل از سرد شدن کامل نان ها، آنها را دسته نکنید. نان سرد شده را سعی کنید در پلاستیک دربسته و بدون هوا بگذارید.

    حرارت نان باعث کپک زدگی زودرس آن می گردد. از دسته کردن نان داغ جداً بپرهیزید.

    از آنجایی که تغییرات نان در دمان ۴ درجه سریع تر انجام میشود قرار دادن نان در یخچال، روند بیات شدن نان را سرعت می بخشد.

    گذاشتن نان داغ روی هم قبل از سرد شدن، باعث ایجاد تغییر حالت ظاهری، بیات شدگن زودرس، سرعت دادن در کپک زدگی، تشدید ضایعات و احتمال ایجاد بیماری گوارشی می گردد.

    سعی کنید نان های سرد شده را در سفره در بسته یا جانانی نگهداری نمایید.

    هنگام خرید نان حتماً یک تکه پارچه یا یک عدد پلاستیکی به همراه داشته باشید.

    نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود.

    بین حرارت، رطوبت و کپک زدگی رابطه ی مستقیم وجود دارد. در نتیجه نان هایی که به صورت داغ بر روی هم دسته شوند، محیط مناسبی را برای فساد میکروبی و کپک زدگی فراهم می سازند.

    روش نگهداشتن نان به مدت کوتاه :

    نان را درون یک پارچه نخی و سپس آن را داخل یخچال بگذارید. اینطوری، نان دیرتر کپک می‌زند ولی یکی‌دوروزه بیات می‌شود.

    اگر می‌خواهید نان را بیشتر از 2 روز نگه دارید، باید آن را به اندازه وعده‌های خوراکی‌تان تقسیم کنید و بعد داخل فریزر بگذارید.

    بهترین روش نگهداری نان تازه به مدت طولانی تینست که نان خنک کردن شده را به قطعت کوچکتر تقسیم کرده و در کیسه ای تمیز و بدون منفذ داخل فریزر بگذارید.

    از قرار دادن نان در داخل روزنامه و یا داخل کیسه نایلون سیاه (بازیافتی) خودداری کنید.

    روش نگهداری نان

    نان بعد از خروج از تنور باید سرد شود و برای حفظ بافت آن هرگز نباید به تعداد زیاد روی هم چیده شود.

    توصیه می شود نان مصرفی به شکل روزانه تهیه گردد. اگر امکان چنین کاری نیست باید نان به شکل اصولی قبل از قرار دادن در داخل یک نایلون تمیز، خنک گردد زیرا در غیر این صورت نان داغ در داخل نایلون اصطلاحا عرق کرده و با توجه به رطوبت حاصل از تعریق ممکن است کپک بزند.

    نان را داخل نایلون یا فویل آلومینیومی بگذارید . اگر میخواهید در دمای اتاق نان را نگهدارید از نایلون یا فویل استفاده کنید . اینکار باعث نگه داشن رطوبت طبیعی داخل نان میشود که از خشک و سفت شدن جلوگیری میکند .

    اگر از نان های بسته بندی شده استفاده میکنید آنها را در داخل بسته اصلی خود نگه دارید .

    نان را بیشتر از ۲ روز در دمای اتاق نگه ندارید . دمای اتاق همان دمای منزل است که ۲۰ درجه سانتی گراد در نظر گرفته میشود . نان را دور از نور مستقیم خورشید و در جای خشک و خنک نگه دارید . اگر منزل یا هوای منطقه شما مرطوب باشد باعث رشد زودتر کپک خواهد شد بنابراین برای نگهداری نان از این روش استفاده نکنید .

    بیشتر از یک بار نان را گرم نکنید زیرا باعث بیات شدن آن می شوید .

    منبع : persiangem.ir

    استفاده های جالب و کاربردی از مایکروویو در زمان کوتاه

    از مایکروویو چه استفاده هایی می شود کرد ؟ چگونه با مایکروویو غذا درست کنیم ؟ استفاده های جالب و کاربردی که نمی دانستید از مایکروویو.

    استفاده های جالب و کاربردی از مایکروویو در زمان کوتاه

    شاید شما هم از مایکروویو فقط زمان گرم کردن غذا استفاده می کنید اما باید بدانید که این وسیله مهم استفاده های جالب و کاربردی دیگری نیز دارد که در این مطلب با آنها آشنا می شویم .

    برای استفاده از مایکروویو باید بدانید که ظروف آرکوپال، سرامیکی و پیرکسی که فاقد لبه های فلزی باشند مناسب هستند. فقط آن دسته از ظروف پلاستیکی که مخصوص مایکروفر ساخته شده اند برای استفاده در مایکروفر مناسب هستند. به هیچ عنوان از ظروف فلزی برای داخل مایکروویو استفاده نکنید.

    مزایای استفاده از مایکروویو چیست؟

    از جمله مزیت های آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

    – پخت سریعتر غذا

    – با توجه به زمان کوتاهتر پخت مقدار بیشتری از موادغذایی مفید و ویتامینها در غذای پخته شده باقی خواهند ماند.

    – صرفه جویی در هزینه و وقت

    – نیاز کمتر به ظروف و در نتیجه شستشوی کمتر

    استفاده های جالب و کاربردی با مایکروویو

    آشنایی با کاربرد مایکروفر

    آشنایی با انواع کارایی مایکروویو :

    ضدعفونی کردن بعضی از وسایل آشپزخانه با مایکروفر یکی از کاربرد مایکروفر می باشد.

    برای ضد عفونی کردن وسایلی مانند اسکاچ ظرفشویی و یا تخته گوشت می توان از مایکروویو استفاده کرد. اسکاچ و تخته گوشت را بعد از شستشو، می توانید به آبلیمو آغشته کنید و به مدت ۱ دقیقه داخل مایکروویو قرار بدهید.

    از بین بردن یخ مواد غذایی؛ پر استفاده ترین کاربرد مایکروویو

    حتما بارها برایتان پیش آمده است که نیاز فوری به استفاده از مواد غذایی منجمد پیدا کرده اید و فرصتی برای باز شدن یخ ندارید می توانید برای باز شدن یخ در مدت زمان کوتاه از مایکروویو استفاده کنید.

    تمام مواد غذایی شام تان را تنها در ۱۰ دقیقه بپزید

    می توانید ماهی را در مدت زمان بسیار کمی در مایکروویو آماده کنید. برای سرخ کردن، پختن، بخارپز کردن غذاهایتان از مایکروویو استفاده کنید. تنها باید برای هر نوع طبخ غذا مدت زمان دستگاه را تنظیم کنید.

    با مایکروویو غذاهایتان را خیلی سریع بپزید

    گرم کردن محصولات آرایشی

    ممکن است بعضی افراد عادت داشته باشند کرم های آرایشی شان را داخل یخچال بگذارند. گرم شدن یک کرم آرایشی ممکن است ۱۵ تا ۲۰ دقیقه از وقت شما را بگیرید. اگر برای استفاده از کرم عجله دارید می توانید با استفاده از مایکروویو این زمان را به حداقل برسانید. برای اینکه مایکروویوتان کثیف نشود می توانید مقداری از کرم را داخل یک ظرف مخصوص مایکروویو بریزید. (البته قبل از زدن کرم روی صورت گرمی آن را با دست تان امتحان کنید تا صورت شما نسوزد.)

    پختن سیب زمینی

    درست است که مایکروویو نمی تواند سیب زمینی شما را کبابی و برشته کند ولی می تواند آن را درمدت ۴ دقیقه به خوبی بپزد. می توانید باقی غذاهایتان را هم به طور همزمان در مایکروویو بپزید. با یک چنگال سیب زمینی را سوراخ کرده و به مدت دو دقیقه داخل مایکروویو بگذارید. بعد از ۲ دقیقه آنها را بیرون بیاورید و باز به مدت ۲ یا ۳ دقیقه دیگر در مایکروویو قرار بدهید. برای درست کردن پوره سیب زمینی، سیب زمینی ها را یا رنده یا له کنید سپس شیر را گرم کنید و بعد از سرد شدن شیر و سیب زمینی آنها را با هم مخلوط کنید و بهم بزنید نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا پوره سیب زمینی شما آماده شود).

    کباب کردن جوجه، یک قابلیت در برخی مایکروویو ها

    یکی دیگر از کاربردهای مایکروویوها، داشتن موتور جوجه گردان برای کباب کردن جوجه است. البته همه مدل های مایکروویو این قابلیت را ندارند. اگر این قابلیت برایتان مهم است حتما در زمان خرید مایکروویو، به آن دقت کنید.

    کباب کردن غذاها

    برای اینکه زمان پخت سبزیجات را کاهش بدهید، می توانید هر کدام را به صورت جداگانه در مایکروویو بپزید و بعدا آنها را روی کباب پز بپزید. سیب زمینی ها را به مدت ۲ دقیقه در دستگاه حرارت دهید، سپس فلفل دلمه ای ها را برای ۱ دقیقه در مایکروویو بگذارید. پس از آن، سبزیجات دیگر غذایتان را هم به صورت جداگانه در دستگاه بگذارید. با این روش غذاتان خیلی زودتر آماده می شود.

    استفاده های جالب و کاربردی با مایکروویو

    داخل مایکروفر غذای کباب شده بپزید

    نرم کردن نان و شیرینی بیات شده؛ یکی از بهترین کاربردهای مایکروویو

    برای اکثر افراد نان گرم نسبت به نان بیات شده اولویت دارد. با استفاده از مایکروویو می توانید نان های بیات شده را گرم و نرم کنید. برای این کار، نان ها را داخل یک کاغذ مرطوب بپیچید و برای چند دقیقه داخل میکروویو بگذارید.

    نرم کردن شکر قهوه ای

    شکر را در یک ظرف پلاستیکی قرار بدهید و کمی آب به آن اضافه کنید، و با حرارت متوسط ۱۰ تا ۲۰ ثانیه در مایکروویو قرار بدهید.

    نرم کردن عسل

    معمولا زمانی که عسل را برای مدت طولانی داخل یخچال قرار می دهید سفت و غیر قابل استفاده می شود. برای نرم کردن عسل می توانید آن را به مدت ۳۰ ثانیه و یا یک دقیقه در مایکروویو بگذارید و بعد میل کنید.

    با مایکروفر عسل داخل یخچال را گرم و نرم کنید

    بخار پز کردن مواد غذایی

    مواد غذایی که بخار پز می شوند طعم و رنگ و خاصیت غذایی آنها بیشتر حفظ خواهد شد. این مورد از سری کاربرد های مایکروویو است و به وسیله آن می توانید در مدت کوتاهی مواد غذایی را بخارپز کنید.

    پختن سبزیجات

    آیا می دانستید که می توانید سبزیجات تان را در دستگاه مایکروویو بدون آب بپزید؟ اگر می توانید سبزیجات تان را به صورت یک لایه داخل یک بشقاب پهن کنید، با پلاستیک بشقاب را بپوشانید و با حرارت بالا آنها را بپزید. البته زمان پخت سبزیجات مختلف، متفاوت است؛ اگر سبزیجات شما ترد هستند، مانند اسفناج، قارچ یا نخود فرنگی بعد از سی ثانیه آنها را از دستگاه بیرون بیاورید؛ اما برای سبزیجاتی مانند هویج این زمان ۴ دقیقه می باشد.

    منبع : jadvalyab.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 15 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید