این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    نوشیدنی که باید برگهای آن خیس شود و منتظر دم کشیدن آن باشید در جدول

    دسته بندی :
    1. پشتوک
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    نوشیدنی که باید برگهای آن خیس شود و منتظر دم کشیدن آن باشید در جدول را از این سایت دریافت کنید.

    مضرات نوشیدن چای کهنه دم

    چای یکی از نوشیدنی‌های محبوب و قدیمی در میان خانواده‌های اصیل ایرانی است که نوشیدن آن قواعد خاص خودش را دارد.

    ۰۰:۰۰ - ۲۹ دی ۱۳۹۸ ۷۲۱۲۸۷۲

    علمی پزشکی کلينيک نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF

    مضرات نوشیدن چای کهنه دم

    چای یکی از نوشیدنی‌های محبوب و قدیمی در میان خانواده‌های اصیل ایرانی است که نوشیدن آن قواعد خاص خودش را دارد.

    به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، چای یکی از نوشیدنی‌های محبوب در میان خانواده‌های اصیل ایرانی است که نوشیدن آن قواعد خاص خود را دارد. متاسفانه بسیاری از افراد از روی تنبلی یا عادت‌های اشتباه چای دم کرده شب قبل را با فاصله زمانی دوباره داغ کرده و همان را با عنوان «چای کهنه» میل می‌کنند، اما این دسته از افراد بهتر است بدانند که مصرف چای کهنه باعث تولید مواد سمی در بدن می‌شود و عواقب جبران ناپذیری برای سلامتی به دنبال خواهد داشت.

    ترشح اسید معده

    یکی از عواقب جدی و جبران ناپذیر سلامت جسمانی بدن نوشیدن چای کهنه دم است که می‌تواند باعث تحریک ترشح اسید معده شود که عوارضی مانند زخم معده، رفلاکس و مشکلات گوارشی را به همراه دارد.

    افزایش خستگی

    نوشیدن چای رقیق و کهنه مانند آسپرین عمل کرده و باعث تولید سم در بدن می‌شود که می‌تواند باعث افزایش خستگی، سردرد، سرگیجه، کسالت و بد خوابی در افراد شود.

    افزایش کلسترول خون

    نوشیدن چای کهنه و دوباره دم کردن آن می‌تواند افزایش کلسترول خون و اختلال در سیستم گردش خون را به همراه داشته باشد.

    دیابت

    دیابت به معنای وجود قند اضافی در بدن است که گاهی اوقات با پرخاشگری، کسالت، بی حالی و ضعف سیستم ایمنی بدن همراه است و نوشیدن چای کهنه دم به راحتی باعث تشدید بیماری دیابت در بدن می‌شود.

    اگر چای بیش از ۱۰ دقیقه دم بکشد می‌توان نام کهنه بودن بر آن گذاشت؛ طبق تحقیقات دانشمندان چای تازه خستگی را کاهش می‌دهد، اما چای کهنه خستگی را تا ۱۳ درصد افزایش خواهد داد.

    بیشتر بخوانید: خواص معجزه آسای چای سبز را بشناسید

    نوشیدن چه میزان چای روزانه مجاز است؟

    چای، قهوه و نسکافه از نوشیدنی‌های محبوب ما ایرانی هاست که در هر لحظه مصرف آن از یادمان فراموش نمی‌شود، اما نوشیدن چای باید در طول روز به اندازه ۴ تا ۶ لیوان باشد و در غیر این صورت مصرف بیش از حد آن می‌تواند خطرات جبران ناپذیری مانند: حمله قلبی، سکته قلبی و سکته مغزی را در طول کوتاه مدت یا بلند مدت برایمان به ارمغان آورد، اما اگر نمی‌توانید نوشیدن کمتر از ۶ لیوان چای را در طول روز کنترل کنید؛ پیشنهاد ما به شما نوشیدن دمنوش‌های متنوع گیاهی و خوش عطر مانند: دمنوش پونه، دمنوش آویشن، گل گاو زبون، کاکوتی، زنجبیل و... است، اما در مصرف این دمنوش‌های خوشمزه و خانگی هم باید حد تعادل رعایت شود و این نکته را هم به یاد داشته باشید که چای به هیچ عنوان نمی‌تواند جایگزین آب باشد.

    مضرات چای کیسه‌ای

    چای‌های دارای اسانس با رنگ‌های شیمیایی می‌توانند بدن انسان را با بیماری‌ها و مشکلات گوناگون مانند زخم معده، تحریک ترشح اسید معده، یبوست، خستگی بیش از حد، ایجاد سردرد، تولید سموم خطرناک در بدن و بروز برخی سرطان‌ها مواجه کنند. همه ما به خوبی می‌دانیم که در تولید چای کیسه‌ای به هیچ عنوان از برگ کامل چای استفاده نمی‌شود و به جای آن خاک چای در کیسه‌ها قرار داده می‌شود. بنابراین می‌توان از این نوع چای با عنوان چای مانده و کهنه یاد کرد. این نکته را هم حتما به یاد داشته باشید که پر رنگ شدن چای کیسه‌ای در آب جوش در کمتر از ۳۰ ثانیه به معنای نامرغوب بودن آن است.

    مضرات نوشیدن چای داغ وغلیظ 

    نوشیدن چای مانده به صورت داغ و بسیار غلیظ می‌تواند باعث آلزایمر، عطش، اختلالات بینایی، مشکلات سیستم قلبی- عروقی، به خطر افتادن سلامت دندان و دهان، ابتلا به سوء هاضمه، ابه کم خونی، سرطان مری، به خطر افتادن سلامت کلیه‌ها و به وجود آمدن بیماری‌های قلبی شود.

    توصیه‌هایی برای مصرف صحیح چای

    بهتر است چای دم کردنی را جایگزین چای کیسه‌ای کنید و از چای حاوی عطر و بوی مصنوعی کمتر استفاده کنید، حتما به نوشیدن چای بعد از ۱۰ دقیقه از دم کردن آن اقدام کنید، از مصرف چای کهنه دم در فلاکس و قوری پرهیز کنید، سعی کنید چای سبز را به عنوان خواص آنتی اکسیدانی بالا جایگزین چای سیاه کنید. چای را بلافاصله بعد از غذا مصرف نکنید.

    بهتر است بدانید که نوشیدن چای بیش از ۲۴ ساعت از زمان اولیه دم کشیدن آن باعث تولید سم در بدن شده و می‌تواند مسمومیت و سرطان زایی را افزایش دهد؛ بنابراین توصیه ما این است که از نگهداری چای در فلاکس به طور کلی خودداری کرده و برای نوشیدن چای در زمان‌های حساس مانند سفر و پیک نیک به جای ریختن چای در فلاکس به ریختن آب جوش در آن بپردازید و به هنگام نیاز به دم کردن چای اقدام کنید. این نکته را هم به خاطر داشته باشید که در صورت گذشتن یک الی دو ساعت پس از زمان دم کشیدن چای اگر قصد نوشیدن آن را داشتید باید آن را صاف کرده و تفاله چای را جدا کنید و سپس مصرف کنید.

    انتهای پیام/

    باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

    منبع : www.yjc.news

    بهترین طرز تهیه انواع نوشیدنی مخلوط + مواد لازم

    بهترین طرز تهیه انواع نوشیدنی مخلوط،نوشیدنی ساده و سریع،نوشیدنی سرد با شیر،نوشیدنی گرم ساده با شیر،نوشیدنی با شیر و قهوه،نوشیدنی با شیر و موز،نوشیدنی با شیر و پودر کاکائو،نوشیدنی با شیر و نسکافه

    مخلوط

    به طور کلی به مایعاتی که انسان ها می نوشند نوشیدنی گفته می شود که از معروف ترین آنها می توان به آب، چای، آب میوه، قهوه و شیر و همچنین نوشابه‌ها اشاره کرد.

    بعضی از نوشیدنی ها با توجه به تغییر فصل تهیه می‌شوند و مناسب فصل‌های مختلف هستند. بعضی از آنها نیز در همه فصول تهیه می شوند و به عنوان میان وعده یا برای پذیرایی از مهمان ها و یا به عنوان یک وسیله پذیرایی در مهمانی های مختلف تهیه می شوند.

    شما با دانستن طرز تهیه انواع نوشیدنی های سرد و گرم می توانید مهمانی های خود را مجلل تر برگزار کنید و از همنشینی در کنار عزیزانتان لذت بیشتری ببرید.

    در ادامه شما را با انواع نوشیدنی های ساده و سریع و همچنین نوشیدنی های سرد و گرم که با شیر، قهوه، موز و نسکافه و پودر کاکائو تهیه می شوند آشنا خواهیم کرد.

    نوشیدنی

    نوشیدنی ساده و سریع

    یکی از مهمترین و پر طرفدار ترین نوشیدنی هایی که برای سلامتی شما هم بسیار ضروری است آب می باشد. نوشیدن آب می تواند شما را از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها حفظ کند، مخصوصاً افرادی که سنگ کلیه یا دیابت دارند باید حتماً مصرف منظمی برای آب در طول روز داشته باشند.

    نوشیدنی های دیگری مثل شربت آبلیمو، شربت بهارنارنج، شربت زعفران و غیره جزو نوشیدنی‌های سالم و خوشمزه ای هستند که می‌توانند در کنار آب نیاز بدن شما را تامین کنند.

    نوشیدنی ساده و سریع

    نوشیدنی آب لیمو یا شربت آبلیمو

    تهیه شربت آبلیمو کار بسیار ساده ای است. شما می توانید در طول روز مقدار مشخصی آب مصرف کنید، هنگامی که شما به صورت ناشتا آب میل کنید سیستم ایمنی بدن شما تقویت خواهد شد و سطح ph بدن هم در حالت متعادلی قرار می گیرد.

    در ادامه مواد لازم برای تهیه شربت آبلیمو یا نوشیدنی ساده لیموترش را مشاهده می کنید و سپس طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.

    مواد لازم برای تهیه شربت آبلیمو

    آب ساده : 2 لیتر آب گازدار : 1 لیتر

    لیمو ترش تازه : 2 حلقه نازک

    طرز تهیه شربت آبلیمو یا نوشیدنی لیمو ترش

    در اولین مرحله باید آب گازدار و آب ساده را داخل یک پارچ با هم مخلوط کرده و حلقه های لیمو ترش را داخل آن بیندازید و هم بزنید و حدود 4 ساعت آن را در یخچال بگذارید تا آب مزه دار شده و سپس آن را مصرف کنید.

    البته می‌توانید از آبلیمو هم برای تهیه این شربت استفاده کنید به این صورت که آبلیمو و آب را با یکدیگر مخلوط کرده و سپس شکر را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا به شیرینی دلخواه شما برسد و در ظرف دلخواه بریزید و کمی یخ بیاندازید تا نوشیدنی خنک و دلچسبی به دست آید.

    شربت آبلیمو

    شربت سکنجبین

    این نوشیدنی هم بسیار ساده است و معمولا آن را به صورت سرد سرو می کنند و برای افرادی که گرم مزاج هستند بسیار مناسب است و باعث دفع گرمای کبد و دفع سموم بدن از طریق کلیه ها می شود و به طور کلی برای سلامتی مناسب است.

    مواد لازم برای تهیه شربت سکنجبین

    سرکه طبیعی انگور، سیب یا خرما : 1 پیمانه

    عرق نعنا : 2 پیمانه

    شکر، عسل یا شیره انگور : 2 پیمانه

    طرز تهیه شربت سکنجبین

    ابتدا باید عرق نعنا، شکر و سرکه به همراه شیره انگور و عسل را داخل قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز بگذارید تا حدود 20 دقیقه بجوشد و کف شربت را مرتباً بگیرید و بیرون بیندازید. سپس حرارت را خاموش کرده و منتظر بماند که شربت خنک شود.

    برای درست کردن هر لیوان شربت باید 5 قاشق غذاخوری از آن را با یک لیوان آب و مقداری یخ مخلوط کرده و هم بزنید.

    شربت سکنجبین

    موهیتوی چای سبز

    برای تهیه این نوشیدنی خاص و لذیذ و البته مفید می توانید از مواد لازمی که به آن اشاره می‌کنیم استفاده نمایید و سپس طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.

    مواد لازم برای تهیه موهیتوی چای سبز

    چای سبز دم کرده و خنک شده : 50 میلی لیتر

    آب گازدار : 1 لیتر

    آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری

    برگ نعنا : 5 عدد

    شکر : 2 قاشق غذاخوری

    یخ خرد شده : به میزان لازم

    طرز تهیه موهیتوی چای سبز

    ابتدا باید برگ نعنا، آبلیمو و شکر را داخل یک لیوان بلند بریزید و با قاشق هم بزنید تا برگ‌های نعنا مقداری له شود و عطر آن ها بیرون بیاید.

    سپس تکه های یخ را هم درون لیوان بریزید، تا جایی که سه چهارم لیوان را یخ بگیرد.

    در مرحله بعد چای سبزی که دم کرده بودید و خنک تر شده را داخل آن بریزید و در آخرین مرحله آب گازدار را درون لیوان بریزید و برای تزیین شربت از برگ نعناع استفاده کنید.

    موهیتوی چای سبز

    نوشیدنی سرد با شیر

    یکی از مواد غذایی بسیار مفیدی که می توانید با آن انواع مختلف نوشیدنی ها را تهیه کنید شیر است که هم به صورت گرم و هم سرد سرو می‌شود و با توجه به ذائقه خود و فصلی که در آن قرار دارید و همچنین مواد اولیه ای که در اختیار شما قرار دارد می توانید انواع مختلف نوشیدنی ها را تهیه کنید.

    یکی از نوشیدنی‌های سردی که با استفاده از شیر تهیه می‌شود شیر توت فرنگی است که حدود 15 دقیقه برای تهیه آن زمان احتیاج دارید.

    در ادامه مواد لازم برای تهیه شیر توت فرنگی و طرز تهیه شیر توت فرنگی را مشاهده می کنید.

    مواد لازم برای تهیه شیر توت فرنگی

    شیر: 2 لیوان توت فرنگی: 6 عدد

    عسل: 2 قاشق چای‌خوری

    خامه: 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه شیر توت فرنگی

    بعد از اینکه توت فرنگی ها شسته شدند، باید آن ها را داخل یک ظرف بریزید و با گوشکوب آنها را له کرده و

    منبع : www.offdecor.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    سلام 28 روز قبل
    0

    سلام خوبی

    مهدی 5 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید