در حال پالایش مطالب میباشیم تا اطلاع ثانوی مطلب قرار نخواهد گرفت.
    توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    کدام ماده مغذی موجود در محصولات لبنی خاصیت چربی سوزی دارد

    1 بازدید

    کدام ماده مغذی موجود در محصولات لبنی خاصیت چربی سوزی دارد را از سایت پشتوک دریافت کنید.

    مواد غذایی چربی سوز | راه های لاغری | رژیم غذایی | رژیم لاغری | چربی سوزی | مجله دلتا

    مواد غذایی چربی سوز | راه های لاغری | رژیم غذایی | رژیم لاغری | چربی سوزی | مجله دلتا

    مطالبتان مفید و قابل درک بود اگر مقدار مصرف راهم می نوشتید عالی میشد با تشکر فراوان

    پاسخ

    منبع مطلب : deltapayam.com

    مدیر محترم سایت deltapayam.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    چربی سوزی ؛ چه نوع شیری برای حفظ سلامتی و کاهش وزن مناسب تر است؟

    چربی سوزی ؛ چه نوع شیری برای حفظ سلامتی و کاهش وزن مناسب تر است؟

    لبنیات یا جایگزین های لبنی بخش کلیدی از یک رژیم غذایی سالم است. براساس توصیه ی وزارت کشاورزی امریکا، مردان و بانوان باید روزانه سه فنجان از محصولات لبنی استفاده کنند. به طور کلی شیر گاو و شیرهای جایگزین گیاهی از سویا و بادام همه جزو منابع مصرفی روزانه محسوب می شوند. هر نوع شیر فاقد چربی و بدون افزودنی شیرین را می ­توان برای چربی سوزی استفاده کرد. شیرهای متفاوت تاثیرات مختلفی بر کاهش وزن دارند.

    انتخاب شیر مناسب برای چربی سوزی

    شیر

    زمانی که فردی برای کاهش وزن و چربی سوزی تلاش می­ کند باید کالری دریافتی خود را کاهش دهد. در این حالت کالری مصرفی بدن از میزان دریافتی بیشتر می شود. بدن برای پرکردن شکاف بین کالری مصرفی و دریافتی، چربی ­ها را به عنوان منبع انرژی می­ سوزاند که کاهش وزن را به دنبال دارد. هر پوند چربی بدن با ۳۵۰۰ کالری مرتبط است. پس اگر بین ۵۰۰ تا هزار کالری کمتر در هر روز مصرف کنید، به طور متوسط در هر هفته بین ۱ تا ۲ پوند وزن از دست می ­دهید.

    برخی از انواع شیر برای چربی سوزی و پایین نگه داشتن کالری مصرفی مناسب ترند. در صورت مصرف محصولات لبنی، از بدون چربی بودن آن اطمینان حاصل کنید. شیر بدون چربی تنها ۸۲ کالری انرژی به ازای هر فنجان دارد؛ در حالی که شیر ۲ درصد چربی ۱۲۲ و یک لیوان شیر معمولی ۱۵۰ کالری انرژی دارد. همچنین در صورت مصرف محصولات جایگزین لبنی، محصولات شیرین نشده را انتخاب کنید. شیر سویای شیرین شده با شکر  ۱۳۰ کالری انرژی در هر فنجان داشته، درحالیکه شیر شیرین نشده حاوی ۸۰ کالری انرژی است. همچنین شیر بادام شیرین شده ۹۰ کالری انرژی دارد؛ درحالی که شیر بادام معمولی محتوی ۳۰ کالری انرژی به ازای هر فنجان می باشد.

    میزان پروتئین بالا

    شیر سویا

    برخی از منابع شیر مانند شیر سویا یا شیر لبنی خاصیت چربی سوزی داشته و غنی از پروتئین است. یک فنجان شیر بدون چربی تقریبا ۸ گرم پروتئین و شیر سویا ۷ تا ۸ گرم پروتئین دارد. بدن انسان در زمان هضم غذاهای مملو از پروتئین، انرژی بیشتری مصرف می ­کند و همچنین احساس سیری افزایش می یابد. بنابراین بعد از هر وعده غذایی احساس سیری بیشتری به شما دست می­ دهد.

    شیر بادام

    شیر بادام برخلاف میزان کالری پایین در هر فنجان، تنها ۱ گرم پروتئین دارد؛ به همین دلیل بعد از خوردن این شیر باز هم احساس گرسنگی خواهید داشت. بنابراین برای چربی سوزی از شیر سویا یا شیر لبنی بیشتر به عنوان نوشیدنی در رژیم غذایی خود استفاده کنید. این نوع شیرها می تواند جایگزین مناسبی برای میان وعده ها باشد.

    دریافت کلسیم بیشتر برای چربی سوزی
    نوشیدن شیر

    براساس مطالعه ی منتشر شده در مجله تحقیقات چاقی، مصرف کلسیم می­ تواند در جهت چربی سوزی و کاهش وزن به شما کمک کند. این مطالعه پیرامون بررسی دو گروه از بزرگسالان دارای اضافه وزن و چاق بود. یکی از گروه ­ها رژیم غذایی استاندارد به همراه دریافت ۴۰ تا ۵۰ درصد نیاز روزانه کلسیم از طریق غذای روزانه داشت، درحالیکه گروه دیگر مقدار زیادی لبنیات همراه با نیاز روزانه بیشتری از کلسیم دریافت می­ کرد. در پایان ۲۴ هفته، گروهی که کلسیم بیشتری دریافت کرده بود وزن و چربی بسیار بیشتری (از جمله چربی شکمی) نسبت به گروه دیگر از دست داده بود.

    شیر لبنی معمولا کلسیم بالایی دارد و هر فنجان آن یک سوم نیاز روزانه بدن را تامین می­ کند و شیرهای جایگزین در حالت معمولی کلسیم ندارند و باید غنی شوند. برای مثال شیر سویای غنی نشده تنها ۶ درصد از نیاز روزانه به کلسیم را تامین می­ کند در حالی که شیر غنی شده با کلسیم تا ۳۰ درصد نیاز روزانه را برآورده خواهد کرد. در صورت استفاده از شیر جایگزین، حتما اطلاعات آن را مطالعه نمایید تا از غنی بودن شیر اطمینان حاصل کنید.

    شیر خامه گرفته شده

    شیر کم چرب

    دیکشنری مریام وبستر شیر خامه گرفته شده را به عنوان شیری معرفی می­ کند که خامه­ ی آن از شیر خارج شده است. از دیدگاه فنی بیش از ۹۹.۵ درصد از چربی شیر خارج شده و در واقع این شیر بدون چربی است. شیر خامه گرفته شده همان شیر بدون چربی است و با شیر گاو تفاوت بسیاری دارد؛ زیرا شیرگاو حتی دریک یا دو درصد چربی نیز مقادیری چربی دارد. شیر خامه گرفته شده نسبت به دیگر شیرها کالری کمتری دارد؛ در حالی که تقریبا بیشتر مواد مغذی موجود در آن با شیر معمولی برابری می­ کند.

    معمولا هر فنجان شیر خامه گرفته شده بین ۸۰ تا ۹۰ کالری انرژی دارد. این شیر پروتئین، ریبوفلاوین، تیامین و ویتامین B12 را به رژیم غذایی اضافه می کند. این شیر مواد معدنی بسیاری دارد و منبعی مناسب برای کلسیم، پتاسیم، سلنیوم، منیزیم، روی و فسفر است. شیر خامه گرفته شده علاوه بر ویتامین D با ویتامین A نیز غنی شده است؛ زیرا زمانی که خامه از شیر جدا می ­شود این ویتامین به همراه چربی از شیر جدا شده و باید مجددا به آن افزوده شود.

    مواد مغذی موجود در محصولات لبنی استخوان ­ها و دندان ها را حفظ، فشار خون را تنظیم و ماهیچه­ ها را تقویت می­ کند. براساس توصیه وزارت کشاورزی امریکا، کودکان بین ۲ تا ۸ سال روزانه دو وعده شیر کم چرب و بزرگسالان و کودکان بالای ۸ سال نیز روزی سه وعده مصرف کنند. یک فنجان شیر خامه گرفته شده به عنوان یک وعده در نظر گرفته می ­شود.

    شیر خامه گرفته شده را می ­توان به همراه صبحانه، ناهار یا شام مصرف کرد. همچنین استفاده از شیر گرم به صورت وعده ­ای سبک پیش از خواب توصیه می­ شود. اگر از مصرف شیر به تنهایی خسته شده ­اید، می توانید آن را به همراه بشقابی از غلات مصرف کنید. همچنین می توانید به همراه موز یا توت فرنگی یخ زده و به صورت شیک میل نمایید. از شیر خامه گرفته شده می­ توان برای تهیه سوپ­ های خانگی، طبخ برنج، گوشت، نان کره ­ای از گندم سیاه، پاستا و پوره سیب زمینی استفاده کرد. همچنین از این شیر می­ توان به جای آب در تهیه سوپ غلیظ شده، بلغورجو و پودینگ خامه ای برنج و گندم استفاده کرد. بنابراین با اعمال تغییراتی ساده در رژیم غذایی می ­توانید سه وعده از محصولات لبنی را در طول روز  مصرف کنید.

    مصرف آب کافی

    نوشیدن آب

    مهم نیست که کدام نوع شیر را برای رژیم انتخاب می­ نمایید؛ از همان ابتدا کنترل نسبت­ ها و اعتدال را رعایت و تمرین کنید. وعده یک فنجانی را اندازه بگیرید و اطلاعات مواد مغذی بطری شیر یک نفره را بررسی کنید؛ شاید از مقدار یک واحد بیشتر باشد. هر اندازه شیر مصرف می­ کنید به خاطر داشته باشید که میزان آن باید از نیاز کالری روزانه کمتر باشد، در غیر این صورت چربی سوزی صورت نمی گیرد.

    برای تامین آب بدن تنها به شیر اکتفا نکنید. آب باید بیشترین نوشیدنی شما در طول روز باشد؛ زیرا برای کاهش وزن و سلامت عمومی بدن ضروری است. همچنین آب بدون قند و کالری است و می­ توان آن را در طول روز بدون نگرانی از میزان کالری اش مصرف کرد. اگر به دنبال طعم­ های بیشتری هستید، می توانید چند تکه زنجبیل یا نعناع خرد شده در آب بریزید.

    منبع مطلب : www.noskhe.com

    مدیر محترم سایت www.noskhe.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی روزانه

    لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی روزانه

    شیر، پنیر و ماست به طور طبیعی پر از مواد مغذی مهمی مانند کلسیم و پروتئین هستند. وجود ویتامین‌ها و مواد معدنی در محصولات لبنی از ارزش غذایی بالای آن‌ها حکایت می‌کند. به گفته سازمان جهانی بهداشت (WHO)، مصرف شیر، پنیر و ماست با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته مغزی، فشار خون بالا، دیابت نوع 2، سندرم متابولیک و سرطان روده بزرگ در ارتباط است. بنابراین، لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی‌ را نمی‌توان نادیده گرفت به طوری که می‌توانند منابع مهمی از مواد مغذی برای رشد کودکان و نوجوانان باشند.

    لبنیات منبع عالی پروتئین، کلسیم و ویتامین‌ها برای بزرگسالان، سالمندان و ورزشکاران محسوب می‌شود. محصولات لبنی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری از جمله کربوهیدرات‌ها، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین‌های آ،  ویتامین دی، ب 12، ریبوفلاوین و نیاسین هستند. با وجود مواد مغذی موجود در محصولات لبنی، عده‌ای در رژیم غذایی خود از این محصولات مفید کمتر استفاده می‌کنند که می‌تواند مشکلاتی را برای آن‌ها بوجود بیاورد. در ادامه قصد داریم بیشتر در مورد لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی روزانه صحبت کنیم.

    لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی

    پژوهش‌ها نشان می‌دهد که سلامت روده در حفظ سلامت عمومی بدن نقش مهمی ایفا می‌کند. برخی غذاهای تخمیر شده (مانند ماست) حاوی پروبیوتیک (باکتری‌های مفید روده) هستند. غذاهای تخمیر شده به این باکتری فعال با خصوصیات منحصر به فرد اجازه می‌دهند در دستگاه گوارش زنده بمانند. پروبیوتیک‌ها میکروارگانیسم‌های زنده‌ای هستند که ممکن است بتوانند به پیشگیری و درمان برخی بیماری‌ها کمک کنند.

    بهبود عملکرد دستگاه گوارش و برخورداری از سیستم ایمنی سالم از مزایای پروبیوتیک‌ها به شمار می‌رود. بنابراین، مصرف مقدار کافی از لبنیات حاوی پروبیوتیک می‌تواند برای سلامت کلی بدن شما مفید باشد. فرآورده‌های لبنی از جمله ماست و نوشیدنی‌هایی نظیر کفیر از رایج‌ترین منابع تامین پروبیوتیک‌ها هستند. این محصولات حاوی چربی، کربوهیدرات و پروتئین هستند که به حفظ پروبیوتیک‌ها در مسیرشان از سیستم گوارش به روده و به زنده ماندن آن‌ها در شرایط نامطلوب معده کمک می‌کند.

    استخوان‌ها بافت‌های زنده‌ای هستند که به طور مداوم در حال تجدیدند. بنابراین حفظ استحکام و سلامت استخوان‌ها از دوران کودکی تا بزرگسالی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. برای داشتن استخوان‌های قوی و مستحکم، باید غذاهای غنی از کلسیم مانند شیر، پنیر، ماست و همچنین ویتامین دی (که با قرار گرفتن در معرض آفتاب تولید می‌شود) به صورت روزانه مصرف شود.

    عدم مراقبت از استخوان‌ها می‌تواند خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش دهد. در این بیماری استخوان‌ها بسیار آسیب‌پذیر و شکننده می‌شوند. سلامت استخوان توسط عوامل ژنتیکی و سبک زندگی تعیین می‌شود و تغییر شیوه زندگی برای سلامت استخوان‌ها در هر سنی می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان کمک کند.

    دستیابی به سلامت دندان تنها به رعایت بهداشت دهان و دندان محدود نمی‌شود. علاوه بر این، تغذیه سالم و عادت‌های غذایی نیز به سالم ماندن دندان‌ها کمک می‌کند. غذاهای لبنی نقش مهمی در سلامتی دندان دارند، زیرا حاوی ترکیب بی‌نظیری از مواد مغذی ویژه ضد پوسیدگی مانند کلسیم، فسفر، پروتئین و کازئین هستند.

    شیر با کاهش خطر ابتلا به پوسیدگی دندان همراه است و از آن به عنوان یک نوشیدنی مناسب بین وعده‌های غذایی یاد می‌شود. انجمن دندانپزشکی استرالیا توصیه می‌کند که بعد از مصرف غذا یا نوشیدنی‌های حاوی قند، یک قطعه پنیر کوچک بخورید تا از دندان‌ها محافظت کرده و خطر پوسیدگی آن‌ها را کاهش دهد.

    لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی

    مطالعات نشان می‌دهد که هنگام تلاش برای کاهش وزن از طریق رژیم غذایی با کالری کنترل شده، مصرف حداقل سه وعده شیر، ماست یا پنیر در روز می‌تواند به افراد در مدیریت وزنشان به میزان قابل توجهی کمک کند. مصرف این فرآورده‌های لبنی به افراد کمک می‌کند تا دور کمر کوچکتری پیدا کرده و مقدار چربی بیشتری از دست بدهند.

    کاملاً مشخص است که خوردن مواد غذایی حاویپروتئین پس از ورزش به ساختن توده‌های عضلانی کمک می‌کند، اما همه پروتئین‌ها به یک اندازه مؤثر عمل نمی‌کنند. دلیلی وجود دارد که پروتئین‌های موجود در شیر (وِی و کازئین) رایج‌ترین نوع پروتئین موجود در مکمل‌های غذایی هستند، زیرا برای حفظ یا رشد توده عضلانی کاربرد دارند.

    شیر همچنین با جایگزینی مایعات و الکترولیت‌ها (سدیم و پتاسیم) بعد از انجام فعالیت‌های ورزشی، به جبران آب از دسته رفته بدن کمک می‌کند. سایر مواد مغذی موجود در شیر، مانند پروتئین، به بدن کمک می‌کند تا مایعات را به طور مؤثر حفظ کند.

    لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی

    محصولات لبنی نقش مهمی در حفظ رژیم غذایی سالم و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های جدی دارند. بنابراین، لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی روزانه می‌تواند تا حد زیادی بدن را سالم نگه داشته و به افزایش طول عمر کمک کند. پیروی از یک سبک زندگی و رژیم غذایی سالم می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی موثر باشد.

    بررسی‌ها نشان می‌دهد افرادی که به طور مرتب شیر، پنیر و ماست می‌خورند، بیشتر از افرادی دیگری که گاهی از فرآورده‌های لبنی استفاده می‌کنند، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهند. یک رژیم غذایی سالم شامل انواع غذاها از پنج گروه غذایی مانند میوه، سبزیجات و شیر، پنیر و ماست، می‌تواند به شما در مدیریت فشار خون کمک کند. علاوه بر این، مطالعات متعددی نشان می‌دهد که مصرف روزانه شیر، ماست و پنیر در هر سه وعده غذایی، با کاهش خطر فشار خون بالا مرتبط است. به طور کلی، مزایای سلامتی اثبات شده غذاهای لبنی از مضرات تأیید نشده آن‌ها بیشتر است.

    به گفته انجمن تغذیه آمریکا (ADA)، لبنیات خطر سرطان روده بزرگ را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهند. پژوهشگران، در یک بررسی که اثرات 16 مطالعه جداگانه و بیش از 520،000 شرکت کننده را شامل می‌شد، دریافتند که مصرف بیشتر انواع شیر، ماست و پنیر با کاهش 11 درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 همراه خواهد بود.

    نتیجه گیری

    مصرف فرآورده‌‌های لبنی برای تمام گروه‌های سنی ضروری است. پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین‌های آ، دی، ب 12، ریبوفلاوین و نیاسین موجود در لبنیات به حفظ سلامت کلی بدن کمک می‌کنند. علاوه بر این، کسانی که بیشتر از سایرین محصولات لبنی را در رژیم غذایی خود می‌گنجانند، به میزان چشمگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی، سرطان روده بزرگ، فشار خون، دیابت نوع 2، پوکی استخوان و حتی پوسیدگی دندان در امان خواهند بود. کسانی که قصد کاهش وزن دارند و یا ورزشکارانی که می‌خواهند حجم توده‌های عضلانی خود را افزایش دهند، به پروتئین داخل فرآورده‌های لبنی نیاز دارند.

    منبع مطلب : snapp.market

    مدیر محترم سایت snapp.market لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    برای ارسال نظر کلیک کنید