این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    گیاهی با میوه بزرگ و بنفش

    دسته بندی :
    1. پشتوک
    2. مطالب سایت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    گیاهی با میوه بزرگ و بنفش را از این سایت دریافت کنید.

    11 میوه بنفش رنگ و خواص شگفت انگیز آن ها برای سلامتی

    در ادامه قصد داریم درباره بهترین میوه های بنفش رنگ و خواص و فواید آن ها صحبت کنیم. با کوکا همراه باشید.

    11 میوه بنفش رنگ و خواص شگفت انگیز آن ها برای سلامتی

    خواص میوه های بنفش رنگ

    میوه های بنفش رنگ از خوشمزه ترین و محبوب ترین خوراکی ها در سراسر دنیا هستند که به خواص بی نظیر و طعم دلپذیرشان شناخته شده اند.

    همه میوه های بنفش – از تمشک سیاه گرفته تا بلوبری، انجیر و مانگوستین – علاوه بر این که با رنگ جذاب خود جلوه ای فوق العاده به سایر میوه ها می بخشند، دارای ترکیبات گیاهی و مواد مغذی زیادی هستند که به حفظ سلامتی و درمان بسیاری از بیماری ها کمک می کنند.

    در این مقاله و در ادامه سری مطالب میوه های رنگی قصد داریم درباره میوه های بنفش رنگ و خواص و فواید آن ها صحبت کنیم. با کوکا همراه باشید.

    بهترین میوه های بنفش رنگ

    1. تمشک سیاه

    تمشک سیاه یا بلک بری از خانواده توت ها و یکی از معروف ترین میوه های بنفش رنگ است که سرشار از مواد مغذی و آنتوسیانین های قوی می باشد. این ترکیب پلی فنلی که رنگ بنفش، آبی یا قرمز به خوراکی ها می بخشد در اکثر میوه های این لیست نیز به وفور یافت می شود.

    آنتوسیانین ها به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی از سلول های بدن در برابر آسیب ها محافظت کرده، به کاهش التهاب کمک می کنند و مصرف خوراکی های سرشار از آنتوسیانین از جمله تمشک سیاه خطر ابتلا به بیماری هایی همچون دیابت، برخی انواع سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

    تمشک سیاه سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنلی دیگر، فیبر و ریز مغذی هایی همچون ویتامین C، فولات، منیزیم، پتاسیم و منگنز است که این میوه را به انتخابی بسیار مغذی، خوشمزه و شیرین تبدیل کرده است.

    2. میوه گل ساعتی یا پشن فروت

    میوه گل ساعتی

    میوه گل ساعتی میوه ای بسیار خوشمزه از نوعی گیاه تاک گرمسیری است که با بالغ شدن، پوست آن زرد یا بنفش و گوشت آن نرم و شیرین می شود که دانه های ترد زیادی را در خود جای داده است.

    پشن فروت حاوی یک آنتی اکسیدان پلی فنلی خاص به نام پیکا تانول است که به نظر می رسد خواص زیادی برای سلامتی دارد. به عوان مثال مطالعه ای نشان داده این آنتی اکسیدان احتمالا از پوست در برابر آفتاب محافظت کرده و به مرطوب شدن پوست کمک می کند.

    3. مانگوستین بنفش

    منگوستین از میوه های معطر بنفش رنگ است که از دیرباز در مناطق استوایی رشد می کرده است. این میوه پوست محکمی دارد که قبل از خوردن باید آن را جدا کنید تا به گوشت ترش و شیرین این میوه برسید.

    مانگوستین حاوی فیبر و فولات است، فولات یا ویتامین B9 نوعی ویتامین B است که برای بسیاری از فرایندهای مهم بدن از جمله تولید DNA و گلبول های قرمز خون ضروری می باشد.

    این میوه حاوی آنتی اکسیدانی به نام زانتان است که طبق برخی تحقیقات خواص ضد التهابی، حفاظت کننده عصبی و ضد سرطانی دارد.

    4. توت آکایی

    توت آکایی از میوه های بسیار کوچک، به رنگ بنفش تیره است که به دلیل غلظت بالای آنتی اکسیدان های موجود در آن – از جمله آنتوسیانین ها – به شهرت رسیده است.

    این توت های خوشمزه دارای خواص زیادی هستند که از جمله آن ها می توان به یمحتوای آنتی اکسیدانی خون، کاهش کلسترول بالا، قند خون و التهاب اشاره کرد.

    توت آکایی را می توان به صورت آب میوه، پودر و مکمل برای مصارف دارویی استفاده کرد.

    5. سیب ستاره ای بنفش

    سیب ستاره ای میوه ای گرد به رنگ بنفش با گوشت شیرین است که مایع شیری ترشح می کند و برش های آن شبیه ستاره هستند، به همین دلیل به این نام شهرت پیدا کرده است.

    افراد از میوه، پوست و برگ های این گیاه به عنوان دارو و برای درمان مشکلات سلامتی همچون سرفه، درد و دیابت استفاده می کنند. این میوه دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که طبق تحقیقات حیوانی برای سلامت سیستم گوارش مفید می باشد.

    6. آقطی سیاه

    آقطی سیاه یا الدربری یکی دیگر از توت های بنفش رنگ است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و سرشار از فیبر و ویتامین C است.

    معمولا از محصولات و مکمل های این میوه به صورت شربت یا کپسول برای درمان طبیعی و کاهش علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا و تسریع روند بهبودی استفاده می شود.

    این میوه اغلب به صورت مربا یا ژله یا داخل آب میوه و شربت استفاده می شود.

    7. میوه اژدها قرمز

    میوه اژدها قرمز یا دراگون فروت قرمز از میوه های خوشمزه با گوشت بنفش مایل به قرمز و روشن است که دانه های خوراکی سیاه و کوچک دارد.

    این میوه گرمسیری بافت شبیه کیوی دارد و طعم آن اغلب شیرین ملایم توصیف می شود.

    میوه اژدها از خوراکی های کم کالری و در عین حال پر از فیبر، ویتامین C و منیزیم است و غلظت بالایی از آنتی اکسیدان ها را در خود جای داده است، طبق مطالعات لوله آزمایشی احتمالا عصاره این میوه رشد انواع خاصی از سلول هی سرطانی از جمله سرطان سینه را مهار می کند.

    میوه اژدها یک افزودنی عالی برای سالاد میوه و دیگر غذاهای شیرین باشد.

    8. بلوبری

    بلوبری از دیرباز تاکنون به عنوان یکی از خوراکی های فوق العاده مغذی دنیا شناخته شده و خواص زیادی برای سلامتی دارد.

    این میوه کالری کمی دارد و در عین حال به عنوان پادشاه میوه آنتی اکسیدانی به شهرت رسیده که از بدن در برابر پیری زودرس و برخی انواع سرطان محافظت می کند.

    مصرف بلوبری احتمالا برای کاهش کلسترول و فشار خون بالا نیز مفید است. این میوه را می توان به صورت خام مصرف کرده یا به صورت پخته به دسرها افزود.

    9. انجیر بنفش

    انجیر بنفش یکی دیگر از میوه های خوشمزه بنفش رنگ است که علاوه بر طعم خوشایند دارای خواص فراوانی می باشد که از ترکیبات مغذی گیاهی، آنتی اکسیدان ها و ویتامین های موجود در این میوه نشات گرفته است.

    گفته شده انجیر خشک منبع عالی بسیاری از مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن است.

    منبع : www.coca.ir

    میوه ها و سبزیجات با رنگ بنفش را بیشتر مصرف کنید

    میوه ها و سبزی ها هر رنگی که باشند دارای خواص زیادی هستند، در این مطلب به خواص میوه ها و سبزیجات بنفش رنگ اشاره می شود

    میوه ها و سبزیجات با رنگ بنفش را بیشتر مصرف کنید

    میوه ها و سبزی ها هر رنگی که باشند دارای خواص زیادی هستند، در این مطلب به خواص میوه ها و سبزیجات بنفش رنگ اشاره می شود

    4143 تغذیه سالم 1398/10/26

     خواص میوه ها و سبزیجات بنفش

    به طور معمول میوه ها وسبزیجات، دارای پنج رنگ اصلی قرمز، نارنجی - زرد، بنفش - آبی، سفید و سبزاست . هر کدام از پنج رنگ میوه وسبزی ها  نشان دهنده ویتامین، ماده یا آنتی اکسیدان خاصی است. به عنوان مثال سبزیجات سبز، سرشار از ویتامین K وفولات است درحالی که میوه و سبزیجات نارنجی و زرد، معمولا سرشار ازبتاکاروتن و ویتامین C است. با این که این

    تقسیم بندی قاعده خاصی ندارد اما  راهی عالی برای اطمینان از دریافت انواع مواد مغذی مورد نیاز بدن است.  طوری که متخصصان تغذیه، همیشه توصیه می کنند که در بشقاب غذایتان، از همه رنگ ها استفاده کنید ، به عبارتی بشقاب شما باید در هر وعده غذایی شبیه یک رنگین کمان باشد. درادامه مطلب قصد داریم از خواص میوه و سبزی های حاوی رنگدانه بنفش رنگ بگوییم و این که چرا باید از آن ها استفاده کنیم ؟

    بیشتر بدانید : ویتامین K چیست؟ | عوارض کمبود ویتامین K در بدن را بدانیدبیشتر بدانید : علت کمبود فولات و علائم کمبود آن چیست؟

    خواص بنفش رنگ ها  

    میوه و سبزیجات آبی یا بنفش، سرشار از آنتی اکسیدان های قوی است. آنتی اکسیدان ها، موادی است که به مقاومت بدنتان دربرابرآسیب ها کمک می کند. مولکول های ناپایداری به نام رادیکال های آزاد درطول هضم غذا، ورزش، استرس و قرارگیری در معرض آلودگی محیطی یا مواد شیمیایی تشکیل می شوند که  می توانند به سلول ها، آسیب برسانند.

    وجود آنتی اکسیدان های کافی باعث خنثی شدن این مولکول ها و کاهش آسیب می شود. بهترین راه برای بهره مندی بیشتر ازخواص این ترکیبات مفید استفاده از سبزی ها و میوه ها ی تیره رنگ است .

    این گفته بدین معنی نیست که باید همه آن ها را هرروز بخورید، بلکه فقط مطمئن شوید که رژیم غذایی تان حاوی دست کم یک میوه یا سبزی آبی یا بنفش در روز است.شما می توانید با توجه به فصل از این میوه هاو سبزی ها استفاده کنید. هرنوع میوه و سبزی بنفش رنگ را که دوست دارید، مصرف کنید. ترکیبی از آن ها را به صورت خام و پخته بخورید، زیرا برخی از مواد مغذی در زمان پخته شدن بیشتر جذب بدن می شود.

    جالب است بدانید رنگ میوه و سبزی ها برای حفاظت گیاه از حشرات و موجودات موذی است اما فواید زیادی برای سلامت ما انسان ها دارد.

    خاصیت منحصر به فرد بنفش ها 

    معمولا میوه‌های بنفش رنگ می‌تواند آثار مضر آهن را کاهش دهد زیرا در صورتی که آهن به شکل نادرست وارد سیستم گوارشی بدن شود به سلول‌ها آسیب می رساند. رنگدانه این میوه‌ها با ترکیبات دیگر دربدن مخلوط می شود و واکنش می دهد.

    آهن می‌تواند آثار سمی روی بافت‌های بدن بگذارد و ترکیبی پلی‌فنول که در میوه‌های بنفش وجود دارد می‌تواند با آهن واکنش نشان دهد و آثار منفی این مواد را در بدن از بین ببرد. چای سبزهم دارای این ترکیبات است که می‌تواند تاثیر خوبی بر بدن بگذارد.

    خواص چند میوه و سبزی بنفش رنگ

     چغندر

    چغندر، سرشار از ویتامین‌ A، C، B6 و منبع فولات، فیبر، لوتئین و انواع مواد مغذی تقویت کننده سلامت است. چغندر می‌تواند به کنترل فشار خون و تاخیر در زوال عقل کمک کند.

    اگر نمی‌دانید چگونه باید چغندر بخورید، آن‌ها را خرد کنید و با اضافه کردن کمی روغن زیتون  بپزید. این کار باعث می‌شود تا قند موجود در چغندر به صورت کارامل خارج و مزه آن عالی شود.

    بیشتر بدانید : خواص چغندر

     شاتوت

    شاتوت ویتامین C، فیبر، لوتئین،  پتاسیم و منیزیم زیادی دارد. شاتوت کمک کننده خوبی برای خنثی سازی رادیکال‌های آزاد است و مانع رشد سریع سرطان‌هایی مانند: ریه، سینه، روده بزرگ و پروستات می‌شود. همچنین به حفظ سلامت مغز کمک می‌کند.

    کلم بنفش

    وقتی کلم بنفش را می‌پزید، جذب آنتوسیانین آن برای بدن آسان تر خواهد بود. اما زمانی که کلم بنفش را به شکل ترشی مصرف می‌کنید، پروبیوتیک‌های طبیعی موجود در آن به سلامت روده کمک می‌کند. پروبیوتیک‌ها باکتری‌هایی که در مبارزه با میکروب‌ها و جذب مواد مغذی، هضم غذا و حتی کنترل استرس موثر هستند.

     انگور

    آنتوسیانین موجود درانگور به« رسوراترول» مشهوراست. رسوراترول نیز ماده مغذی است که می‌تواند از سلول‌ها در مقابل آسیب‌های مختلف محافظت کند.

    نکته

    آنتوسیانین‌ها از نظر ساختاری، رنگدانه‌های گلیکوزید قابل حل در آب که رنگ‌شان ممکن است بسته به pH  تغییر کند. نوع دقیق آنتوسیانین موجود در یک میوه یا سبزی تا حدودی تعیین‌کننده‌ میزان رنگ قرمز، بنفش، آبی یا حتی نارنجی میوه هاست.

    بیشتر بدانید : قدرت میوه ها و سبزیجات بنفش رنگبیشتر بدانید : بنفش‌هایی که در سلامت شما معجزه می‌کنندبیشتر بدانید : بهترین میوه ها که می توانید به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ

    seemorgh.com/health

    منبع: khorasannews.com

    برچسب ها: سبزیجات انگور خواص میوه ها

    منبع : seemorgh.com

    آشنایی با خواص اعجاب انگیز میوه و سبزیجات بنفش در ویکی آنا

    بنفش بودن رنگِ میوه‌ها و سبزیجات نشان‌دهنده‌ی وجود آنتوسیانین است.

    خبرگزاری آنا

    رسانه ها

    ۱۲ اسفند ۱۳۹۸،‏ ۱۷:۲۳

    آشنایی با خواص اعجاب انگیز میوه و سبزیجات بنفش در ویکی آنا

    بنفش بودن رنگِ میوه‌ها و سبزیجات نشان‌دهنده‌ی وجود آنتوسیانین است.

    به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، رنگدانه‌ای که بیشتر از همه با آن آشنا هستید، کلروفیل است که باعث رنگ سبز در گیاهان می‌شود. اما گیاهانی که حاوی صد‌ها رنگدانه دیگر هستند همگی فیتوشیمیایی‌ها نامیده می‌شوند که این نوع رنگدانه‌ها فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی دارند.

    رنگدانه‌ای که موجب رنگ بنفش سبزی‌ها و میوه‌ها می‌شود، آنتوسیانین نام دارد. آنتوسیانین‌ها طبقه‌ای از فیتوشیمیایی‌ها به نام فلاوونوئیدها هستند. آنتوسیانین معمولاً بنفش به نظر می‌ٰرسد اما ممکن است سایه‌هایی از قرمز تیره یا آبی هم داشته باشد که بستگی به pH آن دارد. آنتوسیانین، آنتی‌اکسیدان است بنابراین عجیب نیست که با رادیکال‌های آزاد مبارزه کند.

    در این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ سبزی و میوه بنفش و خواص بی نظیر آن ها آشنا کنیم.

    ۱- گل کلم بنفش

    گل کلم بنفش از سبزیجات چلیپایی با ظاهری خیره کننده است که برخلاف نوع رایج سفید رنگ آن و به دلیل جهش ژنتیکی حاوی آنتوسیانین های فراوان می باشد که رنگ بنفش آن نیز از همین مسئله نشات گرفته است.

    گل کلم بنفش نه تنها برای تزیین و رنگی کردن غذاها گزینه مناسبی است بلکه خاصیت ضد سرطانی داشته و از بدن در برابر برخی انواع سرطان از جمله سرطان روده بزرگ محافظت می کند.

    همچنین افزودن سبزیجات چلیپایی بیشتر مانند گل کلم به رژیم غذایی می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش داده و باعث افزایش طول عمر شود.

    ۲- آلو سیاه

    یکی از معروف‌ترین میوه‌های بنفش رنگ آلوسیاه است. در این میوه‌ها، پررنگ‌تر بودن نشان‌دهنده‌ی وجود آنتوسیانین بیشتر در آن‌هاست. آلوهای رسیده دارای مواد مغذی قابل استفاده‌ی بیشتری هستند و همچنین پوست این آلوها بیست برابر گوشت میانی آن‌ها دارای آنتی‌اکسیدان است.

    ۳- هویج بنفش

    هویج بنفش از سبزیجات شیرین و ترد است که حاوی طیف گسترده ای از آنتی اکسیدان های پلی فنلی از جمله آنتوسیانین ها، اسید سینامیک و اسید کلروژنیک می باشد.

    تحقیقات نشان داده افرادی که از رژیم های غذایی سرشار از پلی فنل ها استفاده می کنند نسبت به دیگران کمتر به بیماری های قلبی، چاقی و دیابت مبتلا می شوند.

    هویج بنفش نسبت به سایر انواع هویج آنتی اکسیدان های پلی فنلی بیشتری دارد و اضافه کردن آن به رژیم غذایی روش هوشمندانه ای برای تقویت سلامتی بدن محسوب می شود.

    ۴- بلوبری

    در تحقیقی پژوهشگران به دوندگان، به مدت ۶ هفته و به طور روزانه ۲۵۰ گرم بلوبری دادند. آن‌ها قبل از دویدن هم ۳۷۵ گرم بلوبری خوردند. وقتی محققان خون و ادرار این افراد را یک ساعت بعد از ورزش سنجش کردند، گروهی که بلوبری مصرف کرده بود، مقادیر بیشتری از سلول‌های قاتل طبیعی در خون داشت. سلول‌های قاتل طبیعی با ویروس‌ها مبارزه کرده و نشانه‌های التهابی و استرس اکسیداتیو را کاهش می‌دهند. محققان باور دارند آنتوسیانین‌های موجود در بلوبری، عامل این فواید است.

    ۵- انگور

    آنتوسیانین موجود در انگور از قرمز تا سیاه خواهد بود. این دانه‌های آبدار به خاطر داشتن رسوراترول مشهور هستند. رسوراترول نیز یک ماده مغذی است که می‌تواند از سلول‌ها در مقابل آسیب‌های مختلف محافظت کند. رسوراترول آنتی اکسیدانی است که در گروهی از گیاهان به نام پولی فنول وجود دارد که به مبارزه با سرطان، جلوگیری از بیماری‌های قلبی کمک می‌کند.

    ۶- آکایی بری

    آکائی بری که یک توت بنفش است، میوه‌ای کوچک از نوع خاصی از درخت خرما است که در جنگل‌های بارانی جنوب آمریکا یافت می‌شود. مصرف این میوه اخیرا در آمریکا بسیار متداول شده است و می‌تواند به عنوان یک افزودنی در اسموتی ها، غذا‌های آماده یا نوشیدنی‌های همزده یافت شود. فواید اوکائی به دلیل میزان آنتوسیانین بالای آن می‌باشد که به حفاظت از قلب، کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها کمک می‌کند. یک مطالعه نشان داد که این میوه به طور چشمگیری به کاهش کلسترول و بهبود کنترل قند خون در افراد دارای زن اضافه کمک می‌کند.

    آکائی معمولا به صورت منجمد به صورت یک پوره یافت می‌شود و به طور متداول به عنوان ترکیب اصلی در تهیه "دسر آکایی" به کار می‌رود و با میوه، گرانولا یا چاشنی‌های غذایی، به صورت چاشنی در می‌آَید. این پوره نیز می‌تواند به اسموتی‌ها اضافه شود تا میزان آنتی اکسیدان را بسیار تقویت کند.

    ۷- کلم کیل ردبور

    کلم کیل در هر رنگی که باشد یک منبع تغذیه ای عالی در میان سبزیجات به شمار می رود.

    کلم کیل ردبور به رنگ قرمز مایل به بنفش است و طبق نتایج یک مطالعه عصاره آن حاوی 47 ترکیب گیاهی قدرتمند از جمله کامپفرول، کوئرستین و اسید پی کوماریک می باشد.

    کلم کیل ردبور به دلیل رنگ خاص و بافت جالب آن اغلب به عنوان گیاه تزیینی استفاده می شود اما از نظر خوراکی نیز بسیار مغذی بوده و می توان از آن مانند سایر سبزیجات برگ سبز در بسیاری از دستورالعمل های غذایی بهره برد.

    ۸- مارچوبه بنفش

    مارچوبه اغلب سبز رنگ است اما انواع رنگی آن از جمله مارچوبه سفید و مارچوبه بنفش نیز از شهرت نسبتا خوبی برخوردار هستند.

    مارچوبه بنفش ظاهر غذاها را زیباتر کرده و فواید زیادی برای سلامتی دارد، این سبزی سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی قوی می باشد و منبع عالی آنتوسیانین ها محسوب می شود.

    غلظت روتین موجود در مارچوبه بنفش از سایر انواع مارچوبه بیشتر است، روتین یک رنگدانه گیاهی پلی فنلی است که خواص ضد سرطانی داشته و از سلامت قلب محافظت می کند.

    منبع : www.ana.press

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 11 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید